Dodaj do ulubionych

Parafianie będzie spotkanie!!!

18.06.07, 16:00
Jakimś zbiegiem okoliczności doszło do wstępnego ustalenia spotkania
forumowiczów na dzień 14 lipca, czyli sobotę,w mieście Warszawie w knajpie
jeszcze bliżej nieokreślonej(ufamy że warszawiacy nam pomogą coś wybrać).
Jak ktoś ma ochotę,to w imieniu ludności na ostatnim spotkaniu obecnej
ZAPRASZAM!

Lista obecności teoretycznie znajduje się poniżej,choć jak znam życie 90%
treści to są (lub będą)dyskusje na ten temat:)

Uprzejmie uprasza się o nie marudzenie że komuś ten termin nie pasuje.Jest
miesiąc wcześniej rzucany wątek,więc można sobie zaklepać.O!I tyle w
temacie...
Stała bywalczyni
Analityczka
Obserwuj wątek
    • tygryska_28 bendem :) 18.06.07, 16:03
      :))))
      hehe :PP
      • analityczka Numer jeden już jest! 18.06.07, 16:07
        Jak zwykle niezawodna...:)
        • tygryska_28 Re: Numer jeden już jest! 18.06.07, 16:17
          Zawodna, zawodna, wielu pewnie by to potwierdziło...

I nie numer jeden, bo jak rozumiem to Ty jesteś number one :DD

Ale wiesz, teraz już się nie boję :))
          • analityczka Re: Numer jeden już jest! 18.06.07, 16:20
            Ash!No zapomniałam o sobie;)
            Ja mam nadzieję że zgłosi się ktoś jeszcze,bo jeśli będzie to tylko spotkanie
            we dwie to mój Wedel może być zazdrosny;)

Luuudzie!No dopisywać się ładnie!:)
            • monnia3 Re: Numer jeden już jest! 18.06.07, 16:24
              Sądze ze i dla mnie nie bedzie to stanowiło problemu:)))
              jesli tylko jeszcze będe w Wwce to przybędę:) (urlop zacznynam)
              • analityczka Re: Numer jeden już jest! 18.06.07, 16:30
                To urlopować się będziesz od niedzieli.Będę płakać jak nie przyjdziesz:(((
              • x_adam To może i ja bym się pojawił:)) 19.06.07, 09:25
                :)))
                • analityczka Re: To może i ja bym się pojawił:)) 19.06.07, 09:32
                  No koniecznie Adaśko:)
                  • tygryska_28 Re: To może i ja bym się pojawił:)) 19.06.07, 09:32
                    No no :)
                    Koniecznie :)
                    • x_adam Re: To może i ja bym się pojawił:)) 19.06.07, 09:37
                      Mmmm a co będzie w planie, -:)
                      • analityczka Re: To może i ja bym się pojawił:)) 19.06.07, 09:40
                        W planie jest..gadanie;)
                        • x_adam Re: To może i ja bym się pojawił:)) 19.06.07, 09:41
                          analityczka napisała:

> W planie jest..gadanie;)

A potem całowanie, przytulanie spacerowanie?:)
                          • analityczka Re: To może i ja bym się pojawił:)) 19.06.07, 09:43
                            W moim planie jest na koniec wracanie z moim kochanie;)
                            • x_adam Re: To może i ja bym się pojawił:)) 19.06.07, 09:53
                              analityczka napisała:

> W moim planie jest na koniec wracanie z moim kochanie;)

:)). Szczesliwa analityczka to balsam dla oczu i uszu mych
                              W moim planie byłoby spotkanie i spacerowanie i zaproszenie jakiejs milej
                              forumki na kawe ciastko i wizyte w pewnym miejscu
                              Kto mialby ochote ?:). Sokółka, Tygryska, Monnia::??. Korzystajcie póki krzewi
                              się we mnie krzyna romantyzmu
                              • analityczka Re: To może i ja bym się pojawił:)) 19.06.07, 10:00
                                Dziewczyny łapcie romantyka póki jeszcze po tym świecie takowy łazi;)

A ja póki co będę zażywać romantyzmu w weekend na lubelszczyźnie;)
                                • x_adam Re: To może i ja bym się pojawił:)) 19.06.07, 10:01
                                  analityczka napisała:

> Dziewczyny łapcie romantyka póki jeszcze po tym świecie takowy łazi;)
                                  >
                                  > A ja póki co będę zażywać romantyzmu w weekend na lubelszczyźnie;)

:))))
            • tygryska_28 Re: Numer jeden już jest! 18.06.07, 16:25
              No co Ty! O mnie? phi, już by się nie wygłupiał...

na spotkanie we dwie to my się dowolnie możemy umówić i ja nawet się mogę
              poświęcić i znowu do Łodzi wpaść :DD

ale burza :((( się boję :(((
              • analityczka Re: Numer jeden już jest! 18.06.07, 16:32
                Do Łodzi oczywiście zapraszam,ale nie wcześniej niż w sierpniu bo czasu brak na
                spotkania...oj brak...
                • tygryska_28 Re: Numer jeden już jest! 18.06.07, 16:42
                  Ja nie w sensie, że się wpraszam, tylko żeby podburzyć troszkę atmosferę,
                  chociaż we trzy też się myślę nieźle ubawimy :DD

Ja doskonale rozumiem Twój brak czasu i też taki bym chciała a nie brak czasu
                  przez naukę :((
                  Ale się nie poddam i też tak kiedyś będę miała :PPP
    • kamea5 Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 18.06.07, 20:34
      jestem za,mam nadzieje ze notoryczny brak czasu pozwoli mi na chwile wytchnienia;)
      • tygryska_28 Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 18.06.07, 20:37
        No dla nas chyba znajdziesz czas? ;>
        No, ja myślę :)))
        • kamea5 Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 18.06.07, 20:40
          mam nadzieje:)
          dla "bywalczyn",spoza Warszawy moge zaproponowac nocleg:)
          • grzanka23 Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 18.06.07, 23:25
            Może i ja bym się dołączyła?
            • analityczka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 09:33
              Jasne.Zapraszamy nowe osoby.
    • seweryn_makatka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 09:29
      A Kraków wciąż na Ciebie czeka Analityczko :)
      • analityczka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 09:31
        Wiem Sewerynie:)A może tymczasem wybierzesz się do W-wy?
        • seweryn_makatka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 09:37
          Na razie nie kroi mi się niestety żaden wyjazd w rejony centralne. Pozostaje mi
          tylko tęsknota za Tobą ;)))
          • analityczka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 09:42
            Oh Sewrynku sympatyczny jak mi miło;)Aż się chyba zarumieniłam;)
            A co u Ciebie słychać?
            • seweryn_makatka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 09:48
              Brawo, bardzo lubię kobiety które potrafią się rumienic :) W dzisiejszych
              rozwiązłych czasach jest to szczególnie urocze :)
              U mnie drobne zmiany, pracy sporo, ale nie poddaje się przeciwnościom które
              czyhają i jakoś egzystuję :) Mam nadzieję, że u Ciebie wszystko wygląda wzorowo
              i cieszysz się życiem oddychając pełną piersią :)))
              • analityczka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 09:52
                Tak się domyślałam że masz nawał pracy skoro tu bywasz gościem nieczęstym:)
                U mnie?Jakoś nie narzekam.Generalnie wszystko się ładnie poukładało i czerpię z
                życia wszysttko to co najlepsze:)I nie sama:)
                • seweryn_makatka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 10:03
                  No to super :))))) Strasznie się cieszę !!!
                  Jesteś kobietą z dużą klasą i zasługujesz na same życiowe konfitury !
                  Oby wszystko Ci się układało dalej w jasnych kolorach !
                  Kiedy ludzi których lubię, cenię, poważam i szanuję spotyka coś dobrego
                  cieszę się bardzo - więc teraz uśmiecham się od ucha do ucha :)
                  Całuski ślę - tylko w policzek oczywiście :)))
                  • analityczka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 10:09
                    Brakowało mi tych Twoich komplementów;)Oczywiście otrzymuje je teraz od kogo
                    innego ale to nie to samo;)
                    Teraz czas na Ciebie.Poukładaj wsio w pracy a potem mam nadzieje że też
                    zaczniesz czerpać radości z życia osobistego.Tego z całego serca życzę.
                    Buziaki:)
                    • seweryn_makatka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 10:40
                      Nie, nie, z moim - empirycznie uzasadnionym - strachem przed kobietami ???
                      Never ! Takie rzeczy już nie dla mnie niestety !
                      • analityczka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 10:47
                        Nie powiesz mi chyba że teraz to pozostało Ci tylko założyć habit i bić się w
                        piersi do końca życia wiodąc żywot ascety.Jesteś sparzony,ale nie wszystkie
                        kobiety robią krzywdę.Kwestia tylko Mój Drogi Kolego zapomnieć o tej która
                        Twoją już nie będzie....
                        • gabriella7 Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 11:09
                          przepraszam, że się wtrącam - ja się piszę na spotkanko.Wyborem miejsca mogę
                          się zająć. Znam jakies tam niezłe miejsca. Pozdrawiam.G.
                          • analityczka Gabriello 19.06.07, 11:31
                            Nie wtrącasz się bo po to ten wątek powstał żeby się zgłaszać:)
                            Bardzo się cieszę że przybędziesz. Ostatnie nasze spotkanie miało miejsce w
                            uroczej,spokojnej knajpce "W oficynie" w bliskości Dworca Centralnego.I to była
                            lokalizacja idealna,bo trzeba pamiętać że moga być osoby przyjezdne (pomijam
                            siebie,bom "zautyzowana").Uwzględnij proszę powyższe zastanawiając się nad
                            miejscem.
                            • monnia3 Re: Gabriello 19.06.07, 11:41
                              Oj nie widze wiele chętnych osób;)
                              a gdzie Sokółka, Khinga...?
                              Tyle się wydarzyło przez ten prawie rok że się nie nagadamy;)
                              • khinga Tuuuu jeeestem:)))) 19.06.07, 11:42
                                Czuwam nad sytuacją:)))
                        • seweryn_makatka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 11:26
                          Nie wiem dlaczego, ale jak otworzyłem Twojego posta to pierwszym słowem jakie
                          odnotowałem był rzeczownik "piersi" ;) Hmmmm...
                          • analityczka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 11:29
                            Hmm..Owszem...piersi i drudzy;)Piersi jako takie posiadam,i to sporawe:)Na
                            zdjęciu chyba widziałeś;)
                            • seweryn_makatka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 11:30
                              Niestety Analityczko, toplesowego zdjęcia nigdy mi nie chciałaś przysłać ;)))
                              • analityczka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 11:33
                                Hmm...mogę wysłać ale takie w ubraniu:)
                                • seweryn_makatka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 11:35
                                  Wysyłaj, niech zobaczę i uwierzę. Tak w ogóle to kobiety Twojego pokroju nawet
                                  zapięte po szyję fascynują :)
                                  • gabriella7 Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 11:40
                                    dobry jes Pathrick's Irish Pub. Oprócz piwa można dobrze zjeść. To na
                                    Nowogrodzkiej, a więc w samym centrum. Inne miejsca znam troszkę dalej, ale tez
                                    w centrum Wawy.
                                    • khinga Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 11:41
                                      Oby tylko tętniło życiem to miejsce;))
                                      • monnia3 Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 11:43
                                        a jakas muzyczka tak jest?;)
                                        a może Pola Mokotowskie Gabriello? mozna podjechac metrem i w Lolku albo Bolku
                                        mozna potańczyć;)
                                        • khinga Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 12:09
                                          Spotkanko połączone z tańcami:DD coraz bardziej mi się podoba wizja lipcowego
                                          spotkania:)))
                                  • analityczka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 11:43
                                    Musze Cię rozczarować.W pracy mam wszystkie zdjęcia upięta po szyję:)
                                    • seweryn_makatka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 11:45
                                      Taaaak ? a poza pracą jakie masz... ? Może takie - hmmmm- "wręcz
                                      przeciwne" ;))))
                                      • analityczka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 11:47
                                        Owszem-poza pracą mam bardziej odważne:)Prywatnie pozwalam sobie na nieco
                                        większe dekolty:)
                                        • seweryn_makatka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 12:13
                                          Prześlij zatem jakiekolwiek, niech się przekonam czy nadal jesteś taka ładna
                                          jak kiedyś czy coś się może zmieniło ;)
                                          A dla dekoltów - zawsze 3 razy TAK !!!
                                          • analityczka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 12:16
                                            Nadal szpetnam jak byłam:)W wizytowce masz zdjęcie a zaraz wyśle jakieś inne.
                                            • seweryn_makatka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 12:19
                                              Super, zatem za chwilę zajrzę do skrzynki :)
                                              Cieszę się, że nadal zniewalasz nie tylko elokwencją i osobowością, ale i urodą.
                                              Ja na piękno wciąż jestem wrażliwy :)
                                              • analityczka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 12:24
                                                Sewerynie,czy Ty Słonko nie przesadzasz?:)Do skrzynki możesz zajrzeć już:)
                                                • seweryn_makatka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 12:32
                                                  Taaaaak, wszystko się zgadza :) śliczna i liryczna Analityczka :)))
                                                  • analityczka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 13:11
                                                    Oj Sewerynku...i jak tu Ciebie nie lubić??:)
                                                  • seweryn_makatka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 15:09
                                                    Jeśli mnie lubisz to bardzo się cieszę :)
                                                    Ja mam słabość przede wszystkim do kobiet z odpowiednim dystansem do
                                                    rzeczywistości, poczuciem humoru i dobrego smaku i stąd moja duuuża sympatia do
                                                    Ciebie. No i jest jeszcze jeden element vel atrybut o czym wiesz i który
                                                    posiadasz ;)
                                                  • analityczka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 15:13
                                                    Oj komplemenciarz jesteś straszny:)Ale miło tak czasem posłuchać wiernego fana;)
                                                    A atrybut musisz mi wierzyć na słowo-doceniany jest nie tylko przez Ciebie:)Tak
                                                    jak obiecałam,dostaniesz foteczkę jak tylko wyszukam coś w domu:)
                                                  • seweryn_makatka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 15:20
                                                    Nie, to nie komplementy, ja po prostu zwyczajnie bardzo Cię lubię i o tym
                                                    piszę :)
                                                    Radosnego popołudnia Analityczko i mnóstwa powodów do uśmiechu na buzi życzę:)
                                                    Pa pa !
                                                  • analityczka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 15:22
                                                    Tobie również!I zaglądaj tu częściej niż raz na rok:)
                                                  • seweryn_makatka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 15:25
                                                    Z przyjemnością, od przyszłego tygodnia powinienem mieć już komputer na biurku
                                                    więc będzie mi łatwiej :)
    • khinga Hmm..... 19.06.07, 11:41
      W sumie został jeszcze miesiąc...nie wiem, jakie będę miała plany;))) Jeszcze
      wiele może się wydarzyć;)
      Miło wspominam ostatnie spotkanie, więc może przyjadę:)) Bliżej spotkania
      konkretnie się ustosunkuję;))
      • monnia3 Re: Hmm..... 19.06.07, 11:42
        Nie mów tak nawet że nie wiesz czy przybedziesz;)
        bo mała Monia z Toba porozmawia;) hi hi
        własnie wyzej pisałam Tobie;)
        • khinga Re: Hmm..... 19.06.07, 11:43
          Już drżę ze strachu:PPP
          Echh, ta nasza "siostrzeńcza" telepatia;))
          • monnia3 Re: Hmm..... 19.06.07, 11:44
            Taaa ;) jakos sie przyciagamy;)))
            no ja myslę że drżysz niekoniecznie ze strachu;)P
            • khinga Re: Hmm..... 19.06.07, 12:07
              Tak mnie zastraszyłaś, że nogi mam jak z waty:PP
              Ostatnio to drżę regularnie;)))
          • gabriella7 Re: Hmm..... 19.06.07, 11:46
            w Patryku można tez potańczyć, z tym, że jest mało miejsca. Na Polach
            Mokotowskich jest ok, ale miało byc blisko Centralnego. No to juz uzgodnimy
            sobie.
            • monnia3 Re: Hmm..... 19.06.07, 11:49
              Oczywiście:) ja tylko sobie tak rozważam ...
              w Patryku nie byłam...
      • x_adam Re: Hmm..... 19.06.07, 13:18
        OOO Khinga:)
        • khinga Re: Hmm..... 19.06.07, 14:19
          Oooooo Adam:))))
    • analityczka Lista na tą chwilę: 19.06.07, 13:28
      1. Ja czyli Analityczka
      2. Nowinka28 (jeszcze nie wie ale się dowie)
      3. Tygryska_28
      4. Monnia3
      5. x_adaś
      6. gabriella
      7. Kamea5
      8. ew.Khniga

A gdzie white.falcon ze zgłoszeniem???Soooookóóóółłłłkkooooo!!!!!!!!!
      • monnia3 Re: Lista na tą chwilę: 19.06.07, 14:13
        W lipcu to juz bedzie nasz znajomy zza granicy;)
        moze sie da namówić na spotkanie;)
        • analityczka Re: Lista na tą chwilę: 19.06.07, 14:18
          Hmm...to już musisz Ty nad nim popracować:)
          • khinga Re: Lista na tą chwilę: 19.06.07, 14:20
            Juz Monia go przekona;)))
            :DD
            • analityczka Re: Lista na tą chwilę: 19.06.07, 14:22
              Nawet nie śmiem wątpić:)Jej urok...;)
              • monnia3 Re: Lista na tą chwilę: 19.06.07, 17:13
                analityczka napisała:

> Nawet nie śmiem wątpić:)Jej urok...;)

Oj dziewczeta przeceniacie mnie;)))
                • khinga Re: Lista na tą chwilę: 19.06.07, 17:53
                  Ojjj wiemy, że skromność to Twoja zaleta:))))
      • khinga Re: Lista na tą chwilę: 19.06.07, 14:21
        analityczka napisała:

> 1. Ja czyli Analityczka
        > 2. Nowinka28 (jeszcze nie wie ale się dowie)
        > 3. Tygryska_28
        > 4. Monnia3
        > 5. x_adaś
        > 6. gabriella
        > 7. Kamea5
        > 8. ew.Khniga
        >
        > A gdzie white.falcon ze zgłoszeniem???Soooookóóóółłłłkkooooo!!!!!!!!!

A gdzie MonisiaM??? Długo jej nie widziałam. Czy ktos coś wie?:)
        • analityczka Re: Lista na tą chwilę: 19.06.07, 14:25
          Ups!Dopiero teraz zauważyłam że winno być "Khinga" a nie "khniga".Wybacz:(

A Monisiam zniknęła po naszym spotkaniu.Czy ktoś ma do niej telefon??
          • khinga Re: Lista na tą chwilę: 19.06.07, 14:35
            Drobiazgów się nie czepiam;) Nie Ty pierwsza i zapewne nie ostatnia;)

Po spotkaniu miałam jeszcze z Monisią kontakt @,ale potem juz zamilkła:(
            Mam do niej numer telefonu to spróbuję się skontaktować, o ile nie zmieniła.
          • x_adam Re: Lista na tą chwilę: 19.06.07, 14:38
            Myślę ze tym razem nie spotkam sie sam na sam z policjantami z Dworca
            Centralnego, ktorzy będą mieli coś do mnie:))))
            • khinga Re: Lista na tą chwilę: 19.06.07, 15:15
              Adamie,musisz być dobrej myśli;))) Zawsze mozesz zarezerwować pokoik i kłopot z
              głowy:))
    • rycerz.krola.artura Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 14:35
      myśle, że to miejsce idealnie nadawałoby się na takie spotkanie :)

www.villaromantica.ta.pl/
      ;DDD
      • analityczka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 14:40
        Ty nam tu jakiejś Szklarskiej nie szukaj tylko dopisz się i przyjedź:))
        • nowinka28 Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 14:54
          Moja Droga ja się piszę i to na 195,5%. Oczywiście wyruszamy razem???
          • x_adam Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 14:56
            nowinka28 napisała:

> Moja Droga ja się piszę i to na 195,5%. Oczywiście wyruszamy razem???

O Ktoś nowy miło mi cie poznać Adam jestem:)
            • nowinka28 Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 14:57
              Nie taki nowy bo od czasu do czasu tu zaglądam:)
              Mi też jest miło.Iwona
              • analityczka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 15:02
                Nowinka z doświadczenia użytkownik forum pół roku,ze słyszenia z rok hehe
              • x_adam Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 15:09
                nowinka28 napisała:

> Nie taki nowy bo od czasu do czasu tu zaglądam:)
                > Mi też jest miło.Iwona

Wybacz od jakiegoś czasu zaglądałem tu okazyjnie
                • analityczka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 15:14
                  I to był błąd Drogi Panie Menszu;)
                  • x_adam Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 15:17
                    analityczka napisała:

> I to był błąd Drogi Panie Menszu;)

Ale nic straconego:))) droga rzono
                    • analityczka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 15:21
                      A jak w pracy?
                      • x_adam Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 15:23
                        analityczka napisała:

> A jak w pracy?

Luzik. Daje radę:)
                        • analityczka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 15:24
                          Czyli jeszcze Cię nie wywalili?:)
                          • x_adam Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 15:28
                            analityczka napisała:

> Czyli jeszcze Cię nie wywalili?:)

Nie :)
                            • analityczka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 15:30
                              No to pogratulować;)
                • nowinka28 Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 15:18
                  Czyli ta jak ja:)
                  Kolega wybiera sie na forumowe spotkanie?
                  • x_adam Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 15:21
                    nowinka28 napisała:

> Czyli ta jak ja:)
                    > Kolega wybiera sie na forumowe spotkanie?
                    Tak i kolega coś przywiezie dla koleżanek
                    • analityczka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 15:26
                      Mmmm....a co????:)
                      • x_adam Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 15:28
                        analityczka napisała:

> Mmmm....a co????:)

Dowiecie się jak przyjedziecie
                        • analityczka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 15:28
                          To może my zrobimy to spotkanie w Siedliszczu,w ten weekend hehe
                          • x_adam Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 15:34
                            analityczka napisała:

> To może my zrobimy to spotkanie w Siedliszczu,w ten weekend hehe

sPOKO*:).
                            • analityczka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 15:39
                              Tylko za bardzo mnie nie podrywaj bo mi chłopina zazdrosny się zrobi;)
                              • x_adam Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 15:42
                                analityczka napisała:

> Tylko za bardzo mnie nie podrywaj bo mi chłopina zazdrosny się zrobi;)

u NAS RZONA TO BEDZIE WYMIENNIE. SKORO TY TRAFIŁAS W MOJE STRONY ZA MIŁOŚCIA.
                                TO JA ZA MIŁOŚCIA TRAFIE W TWOJE OT CO:)
                                • analityczka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 15:45
                                  No nie ma sprawy:)Coś a właściwie "cośkę" się zorganizuje:)
                    • khinga Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 15:28
                      x_adam napisał:

> Tak i kolega coś przywiezie dla koleżanek

Ojjj kusisz, kusisz...bom jeszcze nie pewna planów mych;))
                      Co przwieziesz??;)) Siebie to już wiem:)))) coś jeszcze?;))
                      • x_adam Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 15:36
                        khinga napisała:

> x_adam napisał:
                        >
                        > > Tak i kolega coś przywiezie dla koleżanek
                        >
                        >
                        > Ojjj kusisz, kusisz...bom jeszcze nie pewna planów mych;))
                        > Co przwieziesz??;)) Siebie to już wiem:)))) coś jeszcze?;))
                        > nIE MOGĘ POWIEDZIEC BO NIE BĘDZIE NIESPODZIANKI:)
                        >
                        >
                        • khinga Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 15:41
                          Nooo dooobra:) Mam tylko nadzieję, ze to będzie MIŁA niespodzianka i starczy
                          dla nas wszystkich:)))
                          • x_adam Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 15:43
                            khinga napisała:

> Nooo dooobra:) Mam tylko nadzieję, ze to będzie MIŁA niespodzianka i starczy
                            > dla nas wszystkich:)))
                            >
                            > Spoko oko na Maroko że wystarczy może jeszcze zostanie to dostanie jakaś miła
                            pani na ulicy w stolicy:). No i sie zrymowalo jak za starych czasow:))
                            • khinga Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 16:05
                              ...a drugie na Kukazzzz;))) Rymowanie pozostawiam Tobie:) W tej dziedzinie to
                              noga jestem...
          • analityczka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 14:59
            No ba!Cóż się głupio pytasz;)
            Kierowce nam urobię:P
            • nowinka28 Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 15:07
              WOW z Kubica będe jechać:)))
              • analityczka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 15:11
                To chyba że ja będę prowadzić,bo mój Wedel to raczej prowadzi jak żyje-oaza
                spokoju...;)
                • nowinka28 Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 15:17
                  Dobra Ty tez mozesz prowadzić:))
                  • analityczka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 15:19
                    Zwłaszcza jak będziemy wracać hehehehehehehe
                    • nowinka28 Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 15:23
                      Maleńka a ty nie wybierasz sie przypadkiem na lubelszczyzne po spotkaniu?
                      • analityczka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 15:25
                        Po?Nie wiem.Może weekend po tym spotkaniu.Nie wiem.
                        Jade w piątek za to:)Jedziesz ze mną?:)
                        • nowinka28 Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 15:26
                          Gdzie do Wedelsona?
                          • analityczka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 15:32
                            Mhm.I wracam w niedzielę,tyle że późno:)
                            • nowinka28 Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 15:33
                              Nie wiem czy to dobry pomysł. A co ja tam będe robić za materac:))
                              • analityczka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 15:37
                                Ależ Bejbe nam materat niepotrzebny:)Stół bilardowy wystarczy;)
                                Miałaś do jakichś kumpelek jechać?
                                • nowinka28 Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 15:46
                                  Co ja bym bez Ciebie zrobiła:) dobrze, że mi o tym przypomniałaś:)
                                  Zakręcona jestem jak sznurówka w sandałku:)
                                  • analityczka Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 15:48
                                    Wiesz...jak nie chcesz pamiętać o koleżankach to zawsze chętnie zajmie się Tobą
                                    szanowy wspólnik Pawełek...:)Nieco młodszy ale za to spragniony;)
                                    • nowinka28 Re: Parafianie będzie spotkanie!!! 19.06.07, 16:02
                                      Za Pawełka dziekuje:) wole sie pod pociąg rzucić:)
    • Gość: toja Re: Parafianie będzie spotkanie!!! IP: *.adsl.inetia.pl 19.06.07, 17:24
      Ooo, szkoda nie wyrobię się a może bym wpadła;)
      Pozdrawiam zacne towarzystwo, świeżopojawionego się x_adama:), jakoś sokółka
      zniknęła i iwanowny dawno nie było... Wiecie co u niej? Też pozdrawiam!!
    • analityczka Up! 22.06.07, 09:04
      Bo pójdzie w zapomnienie...
      • white.falcon Skreeee! ;-) 24.06.07, 19:37
        A Sokółki są mile widziane na tym spotkaniu? ;-)
        • monnia3 Re: Skreeee! ;-) 24.06.07, 19:56
          white.falcon napisała:

> A Sokółki są mile widziane na tym spotkaniu? ;-)

Witaj Kochana:)))
          o Ciebie to już się wszyscy dopytywaliśmy:)))
          • tygryska_28 Re: Skreeee! ;-) 24.06.07, 20:00
            Nie, Sokółki wstępu nie mają :PP

Ty się głupio nie pytaj tylko przychodź :)))
            Kto jak kto ale Ty kochana - zawsze :))
            • white.falcon Re: Skreeee! ;-) 24.06.07, 20:20
              Ja tak na wszelki wypadek, Tygrysko (tu Sokółka szura nóżką). Bo kto wie, różne
              rzeczy dzieją się, a Sokółki dziób jest wścibski i czasem jak w coś go wciśnie,
              to jej go przytrzaskują. Stąd to pytanie. Ale uspokoiłaś mnie. :-)
              • tygryska_28 Re: Skreeee! ;-) 24.06.07, 20:24
                No :)
                A jak ktoś będzie próbował ci dzióbek przytrzasnąć to ze mną będzie miał do
                czynienia :)
                Drżyjcie przytrzaskiwacze!!
                • white.falcon Re: Skreeee! ;-) 24.06.07, 20:47
                  :-)
          • white.falcon Re: Skreeee! ;-) 24.06.07, 20:18
            monnia3 napisała:

> Witaj Kochana:)))
            > o Ciebie to już się wszyscy dopytywaliśmy:)))

Helllouuuu!!!!

Kogo się o mnie dopytywaliście? A mój komórek numeru nie zmienił... :-)
            • monnia3 Re: Skreeee! ;-) 24.06.07, 20:57
              white.falcon napisała:
              > Helllouuuu!!!!
              >
              > Kogo się o mnie dopytywaliście? A mój komórek numeru nie zmienił... :-)

Zastanawialiśmy się z Emilką i Anią gdzie zniknęłaś:(
              ciekawe czy nasz znajomy ze stażu juz wrócił...może przyszedłby na spotkanko:)))
              • white.falcon Re: Skreeee! ;-) 24.06.07, 21:19
                To trza było zadzwonić i tyle. Nigdzie specjalnie nie zniknęłam. Ot, nie zawsze
                mam czas, by pisać, ale o Was pamiętać - pamiętam. :-)

A znajomy póki co do mnie nie odezwał się - może zajęty jest mocno, albo dalej
                na stażu siedzi. Spróbuj go namówić, bo w swoim czasie nam z Emilką nie udało
                się. :-)
                • monnia3 Re: Skreeee! ;-) 05.07.07, 17:47
                  white.falcon napisała:
                  >
                  > A znajomy póki co do mnie nie odezwał się - może zajęty jest mocno, albo
                  dalej
                  > na stażu siedzi. Spróbuj go namówić, bo w swoim czasie nam z Emilką nie udało
                  > się. :-)

Wrócił dopiero co;)
                  mam mu dac znać gdzie i o ktorej spotkanko...moze sie pojawi...:)
                  • white.falcon Moniu, super :-) 05.07.07, 19:18
                    Niech przyjdzie - to będzie dla nas prawdziwy zaszczyt - przebywać w
                    towarzystwie dyplomaty. Chyba tak powinna brzmieć dyplomatyczna zachęta,
                    nieprawdaż? :-)
                    • monnia3 Re: Moniu, super :-) 05.07.07, 19:22
                      white.falcon napisała:

> Niech przyjdzie - to będzie dla nas prawdziwy zaszczyt - przebywać w
                      > towarzystwie dyplomaty. Chyba tak powinna brzmieć dyplomatyczna zachęta,
                      > nieprawdaż? :-)

Byłabym wdzieczna gdybyś i Ty uzyła swej mocy:))))
                      • white.falcon Re: Moniu, super :-) 05.07.07, 19:30
                        Spróbuję. Aha, Analityczka też może być bardzo pomocna w tym zakresie. :-)
                        • monnia3 Re: Moniu, super :-) 05.07.07, 19:36
                          white.falcon napisała:

> Spróbuję. Aha, Analityczka też może być bardzo pomocna w tym zakresie. :-)

Masz całkowitą rację:)
                          liczę zatem na Was Kochane:)
                          a jeśli chodzi o miejsce to miło jest na Starówce w ,,Czułym Barbarzyńcy,, ale
                          to raczej kawiarnia,herbaciarnia czynne do 24ej:)
        • analityczka White... 25.06.07, 09:33
          Ty głupio nie pytaj bo obowiązkowym jest Twoja obecność:)Imiennych zaproszeń
          nie wysyłałam:)Tak się złożyło że z powodu Twej nieobecności,ja założyłam
          wątek:)
          Do zobaczenia 14-go...:)
          • white.falcon Analityczko... :-) 25.06.07, 21:20
            Nareszcie ktoś inny wystąpi w roli organizatora, jakżem zadowolona! To gdzie,
            bo kiedy to już wiem. I o której? :-)
    • konrado80 a moze by tak zmienic na weekend wczesniej?? 24.06.07, 19:13
      bo ja 14 mam wesele...
      • white.falcon Re: a moze by tak zmienic na weekend wczesniej?? 24.06.07, 20:20