Dodaj do ulubionych

szukam 19 - 35lat moge zasponsorowac

10.09.07, 21:01
ja 21lat 185cm 80kg niezalezny finansowo poznam pania najlepiej z zawiercia
lub z okolic
Obserwuj wątek
    • duszka2 Re: szukam 19 - 35lat moge zasponsorowac 10.09.07, 21:49
      a te powyżej 35 lat sponsorują ciebie?
    • polam5 Re: szukam 19 - 35lat moge zasponsorowac 10.09.07, 22:58
      Oj biedny Ty i brzydki skoro w wieku 21 lat nie stac Cie na nic lepszego.. Myslem ze sponsorowanie proponuja ci co juz nie maj innego wyjscia ze wzgledu na wiek albo stan zdrowia...

Tak jak to troskliwa zona mowila mezowi wyjezdzajacemu w delegacje:
      "kochanie i pamietaj nie wydawaj pieniazkow na te rzeczy ktore masz w domu za darmo?
      • przemo986coolman Re: szukam 19 - 35lat moge zasponsorowac 11.09.07, 08:36
        sponsoruja ci co maja pieniadze i chca pomoc a nie brzydcy. w zamian za
        dyskretne spotkanie podaruje prezent. a i od ponad roku mam konto na fotce i na
        1100 oddanych na mnie glosów moja srednia wynosi 9,90 chcialbym zobaczyc ciebie
        ty potworze oblesny
        • Gość: romantyczna30 Re: szukam 19 - 35lat moge zasponsorowac IP: *.acn.waw.pl 11.09.07, 09:13
          Czemu taki niemiły jesteś dla koleżanki? Nie ładnie...
          Powiedz...czemu decydujesz się na taka formę znajomości? Przecież w takim
          wypadku nie spotkasz nikogo szczerego, tylko dla ciebie.Każda znajomość będzie
          podszyta podtekstem. Chłopak w tym wieku zazwyczaj nie ma problemu z
          kobietami.Pozdrawiam
          • przemo986coolman Re: szukam 19 - 35lat moge zasponsorowac 11.09.07, 09:36
            nie mam problemu z kobietami ale nie mam czasu na to zeby sie poznawac isc do
            kina czy kawiarni nie ma mnie w domu od poniedzialku do piatku testem caly czas
            w trasie zjezdzam tylko na weekendy a to za malo. przede wszystkim chcialbym
            poznac duzo starsza od siebie kobiete. pozdrawiam
            • zagloba48 Re: szukam 19 - 35lat moge zasponsorowac 11.09.07, 16:55
              Dużo starsza? 19 Ty 21, coś mi się ty nie zgadza, a skoro jesteś taki
              śliczny to powinieneś mieć wszędzie bez problemu i sponsorowania.
              Pozdrawiam
              • Gość: brzydki Re: szukam 19 - 35lat moge zasponsorowac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 02:58
                przemo wez sobie kijek i jebnij sie w ryjek he he, tak konto na fotce jeszcze wez zabawki i do piskownicy panne zabierz jestes strasznie infantylny nawet jak na 21 lat do tego przewrazliwiony o czym swiadczy twoja agresja w stosunku do kolezanki dorosnij to panny sie same znajda. To nie forum na takie ogloszenia.
            • Gość: monia Re: szukam 19 - 35lat moge zasponsorowac IP: *.89-20-226.enivest.net 16.09.07, 22:08
              Przemo imponuje mi Twoje podejscie... "mam 21 lat nie mam czasu duzo pracuje
              ciagle wyjezdzam"... i inne pierdy, powiedz komu ty chcesz zaimponowac tym?
              kobiecie w wieku 30 lat? taka cie wysmieje wlasnie za infantylnosc, zacznij
              myslec chlopie nie tylko z perpsektywy ze ci sie biznes kreci. zrozumiales co ci
              napisalam?
    • Gość: ups Re: szukam 19 - 35lat moge zasponsorowac IP: *.chello.pl 16.09.07, 22:18
      jak ktos jest tak ogolnie beznadziejny to zostaje czychanie pod
      latarnią na prostytutki co się na kase połakomią. tam szukaj.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka