Dodaj do ulubionych

Czy sa tu Kobiety szukające Miłości???

25.11.07, 09:20
Pragne spotkac taka Kobiete:-)
Obserwuj wątek
    • zwierz_futerkowy Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 09:27
      hmmm... nie chce zabrzmiec niegrzecznie; ale czego pragnely kobiety ktore
      spotykales do tej pory???
      • janq43 Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 09:30
        Wszystkim chodziło przedewszystkim o kase
        • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 09:43
          Czyli byly zdecydowane kochać z rozsądku;D
          • zwierz_futerkowy Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 09:47
            hm... moze zbieraly na fundusz emerytalny... przezorne, praktyczne myslenie :)
            • Gość: ania Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? IP: *.gov.pl 30.11.07, 13:33
              ja szukam tylko milosci-pieniadze sa bezuzuyteczne gdy nie ma sie
              kogo kochac
        • zwierz_futerkowy Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 09:45
          dac czy stawiac?
          • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 09:49
            oto jest pytanie;)
            • zwierz_futerkowy Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 10:06
              hm... choc z drugiej strony, kobiety ponoc "leca" na robin hoodow.
              alez to zycie jest; placisz za wszystko, podtaki itp, a tu masz; nawet kobieta
              chce kasy! tak jakby miloscia sie nie dalo zyc.
              • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 10:31
                Ups...odmiencem jestem?:P
                • zwierz_futerkowy Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 10:40
                  mi tez tak ludzie mowili... w cyrku nawet wlasne plakaty mialem :P
                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 10:41
                    :)) Teraz jestes wolny...Jak sie z tym czujesz wsrod tych wszystkich
                    rzekomo 'normalnych'? :)
                    • zwierz_futerkowy Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 10:45
                      podziwiam ich brak samokrytycyzmu :)
                      nwet zwariowac trzeba umiec (lud umiec dac sie...)
                      :)
                      • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 10:52
                        Ty podziwiasz a ja sie wkurzam:) Powiedzmy, ze skrajne emocje we
                        mnie tacy ludzie wywoluja;) A jak jeszcze probuja mnie 'nawrocic'...

• zwierz_futerkowy Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 10:57
                          ja czasami ich draznie poruszajac ustami kiedy do mnie mowia, albo kiwajac glowa
                          niezaleznie od tresci.
                          posrod ludzi najlepiej sie zezwierzecic, trzeba tylko uwazac o ktorej pozycji
                          lancucha pokarmowego mowa... :P
                          • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 11:04
                            Hahaha Dzieki Ci Panie, ze mnie nie da sie pozrec:))) Ale Twoje
                            metody...Hmm...WYPRÓBOWAĆ:))) za moment:))

• zwierz_futerkowy Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 11:10
                              hmmm zjesc da sie wszystko, przypatrz sie kuchni chinskiej (wszystko co sie
                              zmiesci do garnka i nie jezdzi na rowerze), pozerajac ofiare trzeba tylko uwazac
                              aby sie nie zatruc; wyobraz sobie np lwa pozerajacego Pamele Anderson ( w ktorej
                              wiecej plastiku niz w Legolandzie - prawdopodobnie zala tablica Mendelejewa)
                              niektorzy sa ciezkostrawni... lub pod ochrona :)
                              • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 13:59
                                Jak zlapac wiatr?:)) Czujesz podmuch, widzisz efekt dzialania, ale
                                za nic go nie złapiesz...;)
                                Chiny...Jak sobie pomysle o gotowanym psie, oczach patrzacych na
                                Ciebie z talerza czy innych kontrowersyjnych posilkach to az gesiej
                                skorki dostaje:)
                                A taka Pamela:) Uff dobrze, ze Nia nie jestem:P Skrajne odczucia
                                budzi;))

• zwierz_futerkowy Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 14:02
                                  a czy da sie wiatr oswoic?
                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 16:14
                                    Teoretycznie nie:) wszak to uosobienie dzikosci i
                                    nieprzewidywalnosci natury, ale...kto go tam wie;))
                                    • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 18:19
                                      dotyk_wiatru napisała:

> Teoretycznie nie:) wszak to uosobienie dzikosci i
                                      > nieprzewidywalnosci natury, ale...kto go tam wie;))
                                      -
                                      rozwazam teoretycznie.poza bojkami w wieku szczenięcym;PP
                                      innych nie mialem przyjemnosci doswiadczyc;) i oby tak do konca;;DD
                                      • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 18:42
                                        ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                        >
                                        > > Teoretycznie nie:) wszak to uosobienie dzikosci i
                                        > > nieprzewidywalnosci natury, ale...kto go tam wie;))
                                        > -
                                        > rozwazam teoretycznie.poza bojkami w wieku szczenięcym;PP
                                        > innych nie mialem przyjemnosci doswiadczyc;) i oby tak do konca;;DD

Hmmm...A jak to ma się do obłaskawiania wiatru?:)
                                        • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 18:50
                                          dotyk_wiatru napisała:

> Hmmm...A jak to ma się do obłaskawiania wiatru?:)
                                          -
                                          wiatr mozna jedynie obłaskawić zaglami;P
                                          • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 18:55
                                            ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                            >
                                            > > Hmmm...A jak to ma się do obłaskawiania wiatru?:)
                                            > -
                                            > wiatr mozna jedynie obłaskawić zaglami;P
                                            Też racja:) Zapomniałam o tym:P
                                            • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 19:09
                                              dotyk_wiatru napisała:

> ashaq napisał:
                                              >
                                              > > dotyk_wiatru napisała:
                                              > >
                                              > > > Hmmm...A jak to ma się do obłaskawiania wiatru?:)
                                              > > -
                                              > > wiatr mozna jedynie obłaskawić zaglami;P
                                              > Też racja:) Zapomniałam o tym:P
                                              -
                                              dwa w jednym romantycznie i skutecznie;) o walorach estetycznych nie wspomnę;D
                                              • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 20:28
                                                ashaq napisał:
                                                > > > wiatr mozna jedynie obłaskawić zaglami;P
                                                > > Też racja:) Zapomniałam o tym:P
                                                > -
                                                > dwa w jednym romantycznie i skutecznie;) o walorach estetycznych
                                                nie wspomnę;D

Och Tyy:))
                                                • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 26.11.07, 08:46
                                                  dotyk_wiatru napisała:

> > dwa w jednym romantycznie i skutecznie;) o walorach estetycznych
                                                  > nie wspomnę;D
                                                  >
                                                  > Och Tyy:))
                                                  -
                                                  Tak , och ja;DDDD
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 26.11.07, 20:44
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > > dwa w jednym romantycznie i skutecznie;) o walorach
                                                    estetycznych
                                                    > > nie wspomnę;D
                                                    > >
                                                    > > Och Tyy:))
                                                    > -
                                                    > Tak , och ja;DDDD

Hahaha to nie fair :P
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 26.11.07, 21:04
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> > Tak , och ja;DDDD
                                                    >
                                                    > Hahaha to nie fair :P
                                                    -
                                                    tak mi się skojarzyło;DDD

• dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 26.11.07, 21:08
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > > Tak , och ja;DDDD
                                                    > >
                                                    > > Hahaha to nie fair :P
                                                    > -
                                                    > tak mi się skojarzyło;DDD
                                                    >
                                                    :P
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 26.11.07, 21:24
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> > > Hahaha to nie fair :P
                                                    > > -
                                                    > > tak mi się skojarzyło;DDD
                                                    > >
                                                    > :P
                                                    szybka mysl i szybka odpowiedz;D
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 27.11.07, 06:52
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > > > Hahaha to nie fair :P
                                                    > > > -
                                                    > > > tak mi się skojarzyło;DDD
                                                    > > >
                                                    > > :P
                                                    > szybka mysl i szybka odpowiedz;D
                                                    Zawsze taki szybki jestes? hahah

• ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 27.11.07, 07:08
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Zawsze taki szybki jestes? hahah
                                                    >
                                                    I tu zamilczę;P
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 27.11.07, 15:09
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > Zawsze taki szybki jestes? hahah
                                                    > >
                                                    > I tu zamilczę;P

Hahaha;D Nie chodzi mi o nic teges...:)
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 27.11.07, 18:25
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Hahaha;D Nie chodzi mi o nic teges...:)

oki :) wtedy powiem ze zawsze;D
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 27.11.07, 19:52
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > Hahaha;D Nie chodzi mi o nic teges...:)
                                                    >
                                                    > oki :) wtedy powiem ze zawsze;D

Hahaha :))) To juz teraz chyba wiem, co jako pierwsze przyszlo Tobie
                                                    na mysl ;)) Typowe:P
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 28.11.07, 10:07
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Hahaha :))) To juz teraz chyba wiem, co jako pierwsze przyszlo Tobie
                                                    > na mysl ;)) Typowe:P

tak myslę stosownie do uwarunkowan wlasnych;)
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 28.11.07, 13:06
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > Hahaha :))) To juz teraz chyba wiem, co jako pierwsze przyszlo
                                                    Tobie
                                                    > > na mysl ;)) Typowe:P
                                                    >
                                                    > tak myslę stosownie do uwarunkowan wlasnych;)

:)))) no comment:P
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 28.11.07, 13:38
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> :)))) no comment:P

bardzo sluszna decyzja;DDD
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 28.11.07, 13:40
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    >
                                                    > > :)))) no comment:P
                                                    >
                                                    > bardzo sluszna decyzja;DDD

:))) zdarza sie;D
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 28.11.07, 13:42
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> :))) zdarza sie;D

a moze wielkosć umyslu;)
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 28.11.07, 13:51
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > :))) zdarza sie;D
                                                    >
                                                    > a moze wielkosć umyslu;)

Kto go tam wie;P
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 28.11.07, 14:04
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Kto go tam wie;P

wielką skromosc widze;)
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 28.11.07, 14:21
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > Kto go tam wie;P
                                                    >
                                                    > wielką skromosc widze;)

Skromnosc czy nie, ludzki umysl jest nieodgadniony...Niewiele o nim
                                                    wiemy...
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 28.11.07, 14:36
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Skromnosc czy nie, ludzki umysl jest nieodgadniony...Niewiele o nim
                                                    > wiemy...

kobieta tudzież)
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 28.11.07, 14:39
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > Skromnosc czy nie, ludzki umysl jest nieodgadniony...Niewiele o
                                                    nim
                                                    > > wiemy...
                                                    >
                                                    > kobieta tudzież)

;D
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 28.11.07, 21:44
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> ;D

swietne piosenki o kobietach miał Andrzej Zaucha;)
                                                    niestety artysta śp. juz;(
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 28.11.07, 21:58
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > ;D
                                                    >
                                                    > swietne piosenki o kobietach miał Andrzej Zaucha;)
                                                    > niestety artysta śp. juz;(

Fakt, śp. ale...piosenki zostaly;))
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 28.11.07, 22:00
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Fakt, śp. ale...piosenki zostaly;))

tak byl on wielkim fanem kobiet;)
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 28.11.07, 22:09
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > Fakt, śp. ale...piosenki zostaly;))
                                                    >
                                                    > tak byl on wielkim fanem kobiet;)
                                                    Zeby tylko On;)
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 28.11.07, 22:10

> > tak byl on wielkim fanem kobiet;)
                                                    > Zeby tylko On;)

ja od niego tylko gorzej spiewam;DDD
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 28.11.07, 22:16
                                                    ashaq napisał:

>
                                                    > > > tak byl on wielkim fanem kobiet;)
                                                    > > Zeby tylko On;)
                                                    >
                                                    > ja od niego tylko gorzej spiewam;DDD

Hahaha proszę probkę;)))
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 28.11.07, 22:23
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Hahaha proszę probkę;)))

ee wybierasz moją najsłabszą stronę;D
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 28.11.07, 22:33
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > Hahaha proszę probkę;)))
                                                    >
                                                    > ee wybierasz moją najsłabszą stronę;D

Nie ma to jak celny strzał ;D
                                                    Dobre nocy:) Uciekam...:)))
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 29.11.07, 09:16
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Nie ma to jak celny strzał ;D
                                                    > Dobre nocy:) Uciekam...:)))

-
                                                    moze celny ,ale przeżyłem;)
                                                    niech się wiedzie;)
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 29.11.07, 13:36
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    >
                                                    > > Nie ma to jak celny strzał ;D
                                                    > > Dobre nocy:) Uciekam...:)))
                                                    >
                                                    > -
                                                    > moze celny ,ale przeżyłem;)
                                                    > niech się wiedzie;)

:) nie miam w zamyśle Ciebie wykończyć moimi strzałami ;)))
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 29.11.07, 18:03
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> :) nie miam w zamyśle Ciebie wykończyć moimi strzałami ;)))

kto to wie;))))..ale w dobrej wierze przyjmuję tę wersję;D
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 29.11.07, 19:20
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    >
                                                    > > :) nie miam w zamyśle Ciebie wykończyć moimi strzałami ;)))
                                                    >
                                                    > kto to wie;))))..ale w dobrej wierze przyjmuję tę wersję;D

No, ja wiem:P To musi wystarczyć hahah
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 29.11.07, 21:50
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> No, ja wiem:P To musi wystarczyć hahah

lubisz trzymac mnie w niepewnosci;D
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 29.11.07, 22:34
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > No, ja wiem:P To musi wystarczyć hahah
                                                    >
                                                    > lubisz trzymac mnie w niepewnosci;D

To mocno powiedziane...Nie znamy sie szczegolnie dlugo:P
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 30.11.07, 07:44
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> > lubisz trzymac mnie w niepewnosci;D
                                                    >
                                                    > To mocno powiedziane...Nie znamy sie szczegolnie dlugo:P

Oj;)) nie jest to proba wywarcia presji;) co do znajomosci pozwolę sobie zaprezentowac zdanie odrębne;D
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 30.11.07, 14:34
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > > lubisz trzymac mnie w niepewnosci;D
                                                    > >
                                                    > > To mocno powiedziane...Nie znamy sie szczegolnie dlugo:P
                                                    >
                                                    > Oj;)) nie jest to proba wywarcia presji;) co do znajomosci pozwolę
                                                    sobie zaprez
                                                    > entowac zdanie odrębne;D

Czyżby? Kimkolwiek jesteś, nie znam Ciebie w realu, to raz...Dwa,
                                                    tutaj łatwo udawać kogoś kim się nie jest realnie. Wiesz...maski
                                                    itd. I wreszcie trzy, nie wywieram presji:) To nie moje 'metody'...
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 30.11.07, 14:37
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Czyżby? Kimkolwiek jesteś, nie znam Ciebie w realu, to raz...Dwa,
                                                    > tutaj łatwo udawać kogoś kim się nie jest realnie. Wiesz...maski
                                                    > itd. I wreszcie trzy, nie wywieram presji:) To nie moje 'metody'...

przeciez nic takiego nie twierdzilem.co do reszty to owszem;)
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 30.11.07, 19:48
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > Czyżby? Kimkolwiek jesteś, nie znam Ciebie w realu, to
                                                    raz...Dwa,
                                                    > > tutaj łatwo udawać kogoś kim się nie jest realnie. Wiesz...maski
                                                    > > itd. I wreszcie trzy, nie wywieram presji:) To nie
                                                    moje 'metody'...
                                                    >
                                                    > przeciez nic takiego nie twierdzilem.co do reszty to owszem;)

No widzisz...? Wystarczy ze zadalabym Tobie jedno pytanie...Jeśli
                                                    mnie znasz, to znałbyś odpowiedź:P
                                                    PS. Sugerujesz, ze wywieram presję na Ciebie?
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 01.12.07, 07:43
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> ashaq napisał:

> No widzisz...? Wystarczy ze zadalabym Tobie jedno pytanie...Jeśli
                                                    > mnie znasz, to znałbyś odpowiedź:P
                                                    > PS. Sugerujesz, ze wywieram presję na Ciebie

odwrociłas sutuację,ale oki nie ma powodu aby sie dalej z tym temetem męczyć....;)))
                                                    nie,nie sugueruję,nic nie sugeruję,
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 01.12.07, 10:38
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > ashaq napisał:
                                                    >
                                                    > > No widzisz...? Wystarczy ze zadalabym Tobie jedno
                                                    pytanie...Jeśli
                                                    > > mnie znasz, to znałbyś odpowiedź:P
                                                    > > PS. Sugerujesz, ze wywieram presję na Ciebie
                                                    >
                                                    > odwrociłas sutuację,ale oki nie ma powodu aby sie dalej z tym
                                                    temetem męczyć...
                                                    > .;)))
                                                    > nie,nie sugueruję,nic nie sugeruję,

:)) sorry
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 01.12.07, 11:05
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> > nie,nie sugueruję,nic nie sugeruję,
                                                    >
                                                    > :)) sorry

niech tak będzie;)))
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 01.12.07, 11:16
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > > nie,nie sugueruję,nic nie sugeruję,
                                                    > >
                                                    > > :)) sorry
                                                    >
                                                    > niech tak będzie;)))

:)
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 01.12.07, 11:21
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> :)

no.;D
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 01.12.07, 15:00
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    >
                                                    > > :)
                                                    >
                                                    > no.;D

:)) chyba:P
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 01.12.07, 15:40
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> :)) chyba:P

widzę,ze jestes zdecydowana;)
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 01.12.07, 15:53
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > :)) chyba:P
                                                    >
                                                    > widzę,ze jestes zdecydowana;)

Tak prawdę mówiąc/pisząc, zgubiłam nieco wątek :P
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 01.12.07, 15:56
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Tak prawdę mówiąc/pisząc, zgubiłam nieco wątek :P

ja tez;) stad mogą byc niedowowienia;)))
                                                    moze czas jakis nowy otworzyc, bedzie krotszy;DDD
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 01.12.07, 16:01
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > Tak prawdę mówiąc/pisząc, zgubiłam nieco wątek :P
                                                    >
                                                    > ja tez;) stad mogą byc niedowowienia;)))
                                                    > moze czas jakis nowy otworzyc, bedzie krotszy;DDD

Wiesz...ja juz w tym wieku ze szybko zapominam co i gdzie:P hahaha
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 01.12.07, 16:03
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Wiesz...ja juz w tym wieku ze szybko zapominam co i gdzie:P hahaha

wiek dojrzaly jest pięknym wiekiem, bez wzgledu na uciażliwosci;P
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 01.12.07, 16:26
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > Wiesz...ja juz w tym wieku ze szybko zapominam co i gdzie:P
                                                    hahaha
                                                    >
                                                    > wiek dojrzaly jest pięknym wiekiem, bez wzgledu na uciażliwosci;P

Ups:P Do 50.tki daleko mi:P
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 02.12.07, 08:43
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Ups:P Do 50.tki daleko mi:P

Nie powiedzialem.Mowilem o wieku dojrzałym.:DDD
                                                    A tu rozrzut moze byc duzy.;D
                                                    A tak przy okazji to nieraz widuję w autobusie mlode "staruszki"
                                                    z liceum.Prawie lezą ze zmęczenia na siedzeniu...i to w czasie jazdy do szkoly.A jaki bedzie powrot_ chyba ktos bedzie musial zaniesc do domu;DDD
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 02.12.07, 10:56
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > Ups:P Do 50.tki daleko mi:P
                                                    >
                                                    > Nie powiedzialem.Mowilem o wieku dojrzałym.:DDD
                                                    > A tu rozrzut moze byc duzy.;D
                                                    > A tak przy okazji to nieraz widuję w autobusie mlode "staruszki"
                                                    > z liceum.Prawie lezą ze zmęczenia na siedzeniu...i to w czasie
                                                    jazdy do szkoly.
                                                    > A jaki bedzie powrot_ chyba ktos bedzie musial zaniesc do domu;DDD

Ufff...cale szczescie, ze rzadko jezdze autobusami...Wole spacerki,
                                                    albo szybki marsz;) A propos mlodych babć...Dzieki Ci Panie, że ja
                                                    taka nie jestem:)))
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 02.12.07, 11:57
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Ufff...cale szczescie, ze rzadko jezdze autobusami...Wole spacerki,
                                                    > albo szybki marsz;) A propos mlodych babć...Dzieki Ci Panie, że ja
                                                    > taka nie jestem:)))

wynika,ze dlugo będziesz mloda;)
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 02.12.07, 14:37
                                                    ashaq napisał:
                                                    >
                                                    > wynika,ze dlugo będziesz mloda;)

Nie dam za to głowy, bo szybko można 'klapnąć';D
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 02.12.07, 15:20
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Nie dam za to głowy, bo szybko można 'klapnąć';D

ale nie zmienia to teorii ze - młodo;DDD
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 02.12.07, 16:25
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > Nie dam za to głowy, bo szybko można 'klapnąć';D
                                                    >
                                                    > ale nie zmienia to teorii ze - młodo;DDD
                                                    Niby tak;)
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 02.12.07, 16:29
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> > ale nie zmienia to teorii ze - młodo;DDD
                                                    > Niby tak;)

myslę ze to safysfakcja zadna;)..ale zycie idzie swoją drogą;)
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 02.12.07, 17:33
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > > ale nie zmienia to teorii ze - młodo;DDD
                                                    > > Niby tak;)
                                                    >
                                                    > myslę ze to safysfakcja zadna;)..ale zycie idzie swoją drogą;)

I to jest najgorsze...
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 02.12.07, 20:56

> I to jest najgorsze...

dokladnie, odwrotu nie ma;)
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 02.12.07, 21:57
                                                    ashaq napisał:

>
                                                    > > I to jest najgorsze...
                                                    >
                                                    > dokladnie, odwrotu nie ma;)

Mowi sie 'TRUDNO' i brnie sie dalej;)
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 03.12.07, 08:20

> Mowi sie 'TRUDNO' i brnie sie dalej;)

Oj ;)) Idzie prze zycie się mawia;DDD
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 03.12.07, 14:42
                                                    ashaq napisał:

>
                                                    > > Mowi sie 'TRUDNO' i brnie sie dalej;)
                                                    >
                                                    > Oj ;)) Idzie prze zycie się mawia;DDD
                                                    Tak tez można...:P
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 03.12.07, 14:56
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> > Oj ;)) Idzie prze zycie się mawia;DDD
                                                    > Tak tez można...:P

'rozne są szkoły zycia;)) efekty podobne;)
                                                    szkola przetrwania jest najlepsza;D
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 03.12.07, 15:57
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > > Oj ;)) Idzie prze zycie się mawia;DDD
                                                    > > Tak tez można...:P
                                                    >
                                                    > 'rozne są szkoły zycia;)) efekty podobne;)
                                                    > szkola przetrwania jest najlepsza;D

Szkołę przetrwania to mam każdego dnia, także dzięki...
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 03.12.07, 16:21
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Szkołę przetrwania to mam każdego dnia, także dzięki...

To z pozostalymi będzie juz lżej;P
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 03.12.07, 16:27
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > Szkołę przetrwania to mam każdego dnia, także dzięki...
                                                    >
                                                    > To z pozostalymi będzie juz lżej;P

Wątpię...
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 03.12.07, 16:33
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Wątpię...

Małej wiary widzę Jestes.Ale nie neguję,ze zycie moglo
                                                    Cię doswiadczyc.

• dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 03.12.07, 18:21
                                                    ashaq napisał:

> Małej wiary widzę Jestes.Ale nie neguję,ze zycie moglo
                                                    > Cię doswiadczyc.
                                                    >
                                                    Można wierzyć do pewnego momentu...Może to chwilowe, może nie...
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 03.12.07, 18:31
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Można wierzyć do pewnego momentu...Może to chwilowe, może nie...

Tu jest sprawa taka - zależy komu, w co i w jakich okolicznosciach;)
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 03.12.07, 18:40
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    >
                                                    > > Można wierzyć do pewnego momentu...Może to chwilowe, może nie...
                                                    >
                                                    > Tu jest sprawa taka - zależy komu, w co i w jakich
                                                    okolicznosciach;)

To tez, ale może być też pytanie 'w co' zadane ogólnie:)
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 03.12.07, 18:45

> To tez, ale może być też pytanie 'w co' zadane ogólnie:)

napisalem wyzej "w co",;)
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 03.12.07, 20:02
                                                    ashaq napisał:

>
                                                    > > To tez, ale może być też pytanie 'w co' zadane ogólnie:)
                                                    >
                                                    >
                                                    > napisalem wyzej "w co",;)

Wiem, ale chyba w odniesieniu do konkretnej osoby, a ja mam na myśli
                                                    ogólnie zycie;P
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 04.12.07, 07:51
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Wiem, ale chyba w odniesieniu do konkretnej osoby, a ja mam na myśli ogólnie zycie;P

Tak,ale zycie do temat rzeka;)
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 04.12.07, 14:39
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > Wiem, ale chyba w odniesieniu do konkretnej osoby, a ja mam na
                                                    myśli ogól
                                                    > nie zycie;P
                                                    >
                                                    > Tak,ale zycie do temat rzeka;)

Wiesz, jesli dobrze się przypatrzeć, każdy temat taki może być...;))
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 04.12.07, 14:52
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> ashaq napisał:
                                                    >
                                                    > > dotyk_wiatru napisała:
                                                    > >
                                                    > > > Wiem, ale chyba w odniesieniu do konkretnej osoby, a ja mam na
                                                    > myśli ogól
                                                    > > nie zycie;P
                                                    > >
                                                    > > Tak,ale zycie do temat rzeka;)
                                                    >
                                                    > Wiesz, jesli dobrze się przypatrzeć, każdy temat taki może być...;))

moze i morze;D
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 04.12.07, 15:28
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > ashaq napisał:
                                                    > >
                                                    > > > dotyk_wiatru napisała:
                                                    > > >
                                                    > > > > Wiem, ale chyba w odniesieniu do konkretnej osoby, a ja mam n
                                                    > a
                                                    > > myśli ogól
                                                    > > > nie zycie;P
                                                    > > >
                                                    > > > Tak,ale zycie do temat rzeka;)
                                                    > >
                                                    > > Wiesz, jesli dobrze się przypatrzeć, każdy temat taki może
                                                    być...;))
                                                    >
                                                    > moze i morze;D

Hahaha :P
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 05.12.07, 07:43
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Hahaha :P

ktoś ppowiedział tak - zaśmiała się hrabina po francusku, bowiem
                                                    język ten znała najlepiej;)))))
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 05.12.07, 13:24
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > Hahaha :P
                                                    >
                                                    > ktoś ppowiedział tak - zaśmiała się hrabina po francusku, bowiem
                                                    > język ten znała najlepiej;)))))

:PPP Nie wiedzieć czemu, mam dziwne skojarzenie:PP
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 05.12.07, 13:40
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> :PPP Nie wiedzieć czemu, mam dziwne skojarzenie:PP

Niepotrzebnie, podtestu nie bylo, naprawdę;)))
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 05.12.07, 14:03
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > :PPP Nie wiedzieć czemu, mam dziwne skojarzenie:PP
                                                    >
                                                    > Niepotrzebnie, podtestu nie bylo, naprawdę;)))

Hahaha:))):P
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 05.12.07, 14:33
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Hahaha:))):P

ja to łatwo popaść w niełaski;D
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 05.12.07, 14:51
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > Hahaha:))):P
                                                    >
                                                    > ja to łatwo popaść w niełaski;D
                                                    Jakiez znowu niełaski?:P
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 05.12.07, 15:24
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Jakiez znowu niełaski?:P

zartuję;)
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 11.12.07, 18:39
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > Jakiez znowu niełaski?:P
                                                    >
                                                    > zartuję;)

A wiadomo to?:PPP
                                                    PS. Ups.. Przegapiłam..
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 11.12.07, 18:41
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> A wiadomo to?:PPP
                                                    > PS. Ups.. Przegapiłam..

Dobrze sobie radzisz, dumny jestem;P
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 11.12.07, 20:26
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > A wiadomo to?:PPP
                                                    > > PS. Ups.. Przegapiłam..
                                                    >
                                                    > Dobrze sobie radzisz, dumny jestem;P

Doprawdy? WOW!;)))
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 11.12.07, 21:22
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Doprawdy? WOW!;)))

Oooo jaki entuzjazm;P
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 11.12.07, 21:46
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > Doprawdy? WOW!;)))
                                                    >
                                                    > Oooo jaki entuzjazm;P

Aż urosłam z tej radości;D
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 12.12.07, 16:54
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Wiesz, jesli dobrze się przypatrzeć, każdy temat taki może być...;))

niby slusznie, zalezy jak się do niego podchodzi;)
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 12.12.07, 19:30
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    >
                                                    > > Wiesz, jesli dobrze się przypatrzeć, każdy temat taki może
                                                    być...;))
                                                    >
                                                    > niby slusznie, zalezy jak się do niego podchodzi;)
                                                    Tak plus co ma się do powiedzenie w danej sprawie, a dokładniej ile:P
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 15.12.07, 08:59

> > niby slusznie, zalezy jak się do niego podchodzi;)
                                                    > Tak plus co ma się do powiedzenie w danej sprawie, a dokładniej ile:P

A slusznie, to tez wazne jest;P
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 15.12.07, 10:15
                                                    ashaq napisał:

>
                                                    > > > niby slusznie, zalezy jak się do niego podchodzi;)
                                                    > > Tak plus co ma się do powiedzenie w danej sprawie, a dokładniej
                                                    ile:P
                                                    >
                                                    > A slusznie, to tez wazne jest;P
                                                    I bynajmniej nie chodzi tu o przysłowiowy słowotok:P
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 17.12.07, 09:56
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> > A slusznie, to tez wazne jest;P
                                                    > I bynajmniej nie chodzi tu o przysłowiowy słowotok:P

I slinotok tez;PPP
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 17.12.07, 21:05
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > > A slusznie, to tez wazne jest;P
                                                    > > I bynajmniej nie chodzi tu o przysłowiowy słowotok:P
                                                    >
                                                    > I slinotok tez;PPP
                                                    Hahaha :P
                                                    PS. Prosze prosze...przypomniał sobie:PPPPPP
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 18.12.07, 08:44
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> > I slinotok tez;PPP
                                                    > Hahaha :P
                                                    > PS. Prosze prosze...przypomniał sobie:PPPPPP

a narzekalem gdzies na pamięc?;PPP
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 18.12.07, 09:39
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    >
                                                    > > > I slinotok tez;PPP
                                                    > > Hahaha :P
                                                    > > PS. Prosze prosze...przypomniał sobie:PPPPPP
                                                    >
                                                    > a narzekalem gdzies na pamięc?;PPP

Nie pamiętam hahahahahahaha :)))))))
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 18.12.07, 10:49
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Nie pamiętam hahahahahahaha :)))))))

A własnie:)tez masz pamięc dobrą;P
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 18.12.07, 12:17
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > Nie pamiętam hahahahahahaha :)))))))
                                                    >
                                                    > A własnie:)tez masz pamięc dobrą;P

:) żeby nie powiedzieć, że bardzo dobrą;PPPP
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 18.12.07, 13:06
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> :) żeby nie powiedzieć, że bardzo dobrą;PPPP

Chyba nie masz kajecika;) A zresztą, co mnie tam.;PP
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 18.12.07, 13:21
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    >
                                                    > > :) żeby nie powiedzieć, że bardzo dobrą;PPPP
                                                    >
                                                    > Chyba nie masz kajecika;) A zresztą, co mnie tam.;PP

Hahaha złośliwiec:P Kajecik potrzebny Zwierzakowi, mi nie...;P
                                                  • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 21.12.07, 05:58
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Hahaha złośliwiec:P Kajecik potrzebny Zwierzakowi, mi nie...;P

A mnie Zwierzak nie potrzebny, mam wlasne pomysly;P
                                                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 23.12.07, 16:55
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > Hahaha złośliwiec:P Kajecik potrzebny Zwierzakowi, mi nie...;P
                                                    >
                                                    > A mnie Zwierzak nie potrzebny, mam wlasne pomysly;P
                                                    Hahaha :P Ciekawe.. :P
                                                  • ashaq Re: Życzliwych ludzi dziś niewielu... 23.12.07, 17:51
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> Przepraszam, ale w jakich TYCH? :P

aa tam, tak swiąteczny okres ze nie bedę pisał:)))
                                                    -
                                                    przede wszystkim dyskrecja;PP
                                                  • dotyk_wiatru Re: Życzliwych ludzi dziś niewielu... 23.12.07, 22:55
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    >
                                                    > > Przepraszam, ale w jakich TYCH? :P
                                                    >
                                                    > aa tam, tak swiąteczny okres ze nie bedę pisał:)))
                                                    > -
                                                    > przede wszystkim dyskrecja;PP

Hmm...
                                                  • ashaq Re: Życzliwych ludzi dziś niewielu... 27.12.07, 07:12
                                                    dotyk_wiatru napisała:
                                                    przede wszystkim dyskrecja;PP
                                                    >
                                                    > Hmm...

Witam,witam Panią;)
                                                  • Gość: dotyk_wiatru Re: Życzliwych ludzi dziś niewielu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 20:53
                                                    Ano witaj..
                                                  • ashaq Re: Życzliwych ludzi dziś niewielu... 28.12.07, 08:44
                                                    Gość portalu: dotyk_wiatru napisał(a):

> Ano witaj..
                                                    -
                                                    A cos entuzjazmu nie widzę;) Hej;)
                                                  • dotyk_wiatru Re: Życzliwych ludzi dziś niewielu... 28.12.07, 17:19
                                                    ashaq napisał:

> Gość portalu: dotyk_wiatru napisał(a):
                                                    >
                                                    > > Ano witaj..
                                                    > -
                                                    > A cos entuzjazmu nie widzę;) Hej;)
                                                    2. O niego trudno..
                                                    PS. Tam powinna byc 1.
                                                  • ashaq Re: Życzliwych ludzi dziś niewielu... 28.12.07, 17:59
                                                    dotyk_wiatru napisała:

> ashaq napisał:
                                                    >
                                                    > > Gość portalu: dotyk_wiatru napisał(a):
                                                    > >
                                                    > > > Ano witaj..
                                                    > > -
                                                    > > A cos entuzjazmu nie widzę;) Hej;)
                                                    > 2. O niego trudno..
                                                    > PS. Tam powinna byc 1.
                                                    -
                                                    oki rozumiem, bywa roznie;)
                                                  • dotyk_wiatru Re: Życzliwych ludzi dziś niewielu... 02.01.08, 13:15
                                                    ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                                                    >
                                                    > > ashaq napisał:
                                                    > >
                                                    > > > Gość portalu: dotyk_wiatru napisał(a):
                                                    > > >
                                                    > > > > Ano witaj..
                                                    > > > -
                                                    > > > A cos entuzjazmu nie widzę;) Hej;)
                                                    > > 2. O niego trudno..
                                                    > > PS. Tam powinna byc 1.
                                                    > -
                                                    > oki rozumiem, bywa roznie;)
                                                    >
                                                    Kwadratowo i podłużnie:P
            • janq43 Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 11:12
              Chce sie zakochać:))
              • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 11:34
                to spiesz się,bedziesz miał prezent na swięta;P
                • janq43 Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 11:41
                  ashaq napisał:

> to spiesz się,bedziesz miał prezent na swięta;P
                  Gdzieś w zakątku mojej duszy tli się jeszcze
                  płomyk,
                  który żar miłości wznieci,jeśli w porę ...
                  rozżarzyć się zdoła...
                  • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 14:00
                    Zakochać się to najmniejszy 'problem'...:)
                    • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 15:59
                      swięte słowa..:D
                      • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 16:15
                        Prawda? Problem w tym, żeby wyszło;D
                        • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 16:16
                          dotyk_wiatru napisała:

> Prawda? Problem w tym, żeby wyszło;D
                          -
                          wyjdzie,wyjdzie;)Nie wolno spraw przyspieszac;D
                          • dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 16:27
                            ashaq napisał:

> dotyk_wiatru napisała:
                            >
                            > > Prawda? Problem w tym, żeby wyszło;D
                            > -
                            > wyjdzie,wyjdzie;)Nie wolno spraw przyspieszac;D

:)) byle nie szydlo z worka:P
                            • ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 17:53
                              dotyk_wiatru napisała:

> :)) byle nie szydlo z worka:P
                              -
                              czasy szewcow minęły.;)
                              nawet Bata;D