janq43 25.11.07, 09:20 Pragne spotkac taka Kobiete:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zwierz_futerkowy Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 09:27 hmmm... nie chce zabrzmiec niegrzecznie; ale czego pragnely kobiety ktore spotykales do tej pory??? Odpowiedz Link Zgłoś
janq43 Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 09:30 Wszystkim chodziło przedewszystkim o kase Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 09:43 Czyli byly zdecydowane kochać z rozsądku;D Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 09:47 hm... moze zbieraly na fundusz emerytalny... przezorne, praktyczne myslenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? IP: *.gov.pl 30.11.07, 13:33 ja szukam tylko milosci-pieniadze sa bezuzuyteczne gdy nie ma sie kogo kochac Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 09:45 dac czy stawiac? Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 09:49 oto jest pytanie;) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 10:06 hm... choc z drugiej strony, kobiety ponoc "leca" na robin hoodow. alez to zycie jest; placisz za wszystko, podtaki itp, a tu masz; nawet kobieta chce kasy! tak jakby miloscia sie nie dalo zyc. Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 10:31 Ups...odmiencem jestem?:P Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 10:40 mi tez tak ludzie mowili... w cyrku nawet wlasne plakaty mialem :P Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 10:41 :)) Teraz jestes wolny...Jak sie z tym czujesz wsrod tych wszystkich rzekomo 'normalnych'? :) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 10:45 podziwiam ich brak samokrytycyzmu :) nwet zwariowac trzeba umiec (lud umiec dac sie...) :) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 10:52 Ty podziwiasz a ja sie wkurzam:) Powiedzmy, ze skrajne emocje we mnie tacy ludzie wywoluja;) A jak jeszcze probuja mnie 'nawrocic'... Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 10:57 ja czasami ich draznie poruszajac ustami kiedy do mnie mowia, albo kiwajac glowa niezaleznie od tresci. posrod ludzi najlepiej sie zezwierzecic, trzeba tylko uwazac o ktorej pozycji lancucha pokarmowego mowa... :P Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 11:04 Hahaha Dzieki Ci Panie, ze mnie nie da sie pozrec:))) Ale Twoje metody...Hmm...WYPRÓBOWAĆ:))) za moment:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 11:10 hmmm zjesc da sie wszystko, przypatrz sie kuchni chinskiej (wszystko co sie zmiesci do garnka i nie jezdzi na rowerze), pozerajac ofiare trzeba tylko uwazac aby sie nie zatruc; wyobraz sobie np lwa pozerajacego Pamele Anderson ( w ktorej wiecej plastiku niz w Legolandzie - prawdopodobnie zala tablica Mendelejewa) niektorzy sa ciezkostrawni... lub pod ochrona :) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 13:59 Jak zlapac wiatr?:)) Czujesz podmuch, widzisz efekt dzialania, ale za nic go nie złapiesz...;) Chiny...Jak sobie pomysle o gotowanym psie, oczach patrzacych na Ciebie z talerza czy innych kontrowersyjnych posilkach to az gesiej skorki dostaje:) A taka Pamela:) Uff dobrze, ze Nia nie jestem:P Skrajne odczucia budzi;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zwierz_futerkowy Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 14:02 a czy da sie wiatr oswoic? Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 16:14 Teoretycznie nie:) wszak to uosobienie dzikosci i nieprzewidywalnosci natury, ale...kto go tam wie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 18:19 dotyk_wiatru napisała: > Teoretycznie nie:) wszak to uosobienie dzikosci i > nieprzewidywalnosci natury, ale...kto go tam wie;)) - rozwazam teoretycznie.poza bojkami w wieku szczenięcym;PP innych nie mialem przyjemnosci doswiadczyc;) i oby tak do konca;;DD Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 18:42 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > Teoretycznie nie:) wszak to uosobienie dzikosci i > > nieprzewidywalnosci natury, ale...kto go tam wie;)) > - > rozwazam teoretycznie.poza bojkami w wieku szczenięcym;PP > innych nie mialem przyjemnosci doswiadczyc;) i oby tak do konca;;DD Hmmm...A jak to ma się do obłaskawiania wiatru?:) Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 18:50 dotyk_wiatru napisała: > Hmmm...A jak to ma się do obłaskawiania wiatru?:) - wiatr mozna jedynie obłaskawić zaglami;P Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 18:55 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > Hmmm...A jak to ma się do obłaskawiania wiatru?:) > - > wiatr mozna jedynie obłaskawić zaglami;P Też racja:) Zapomniałam o tym:P Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 19:09 dotyk_wiatru napisała: > ashaq napisał: > > > dotyk_wiatru napisała: > > > > > Hmmm...A jak to ma się do obłaskawiania wiatru?:) > > - > > wiatr mozna jedynie obłaskawić zaglami;P > Też racja:) Zapomniałam o tym:P - dwa w jednym romantycznie i skutecznie;) o walorach estetycznych nie wspomnę;D Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 20:28 ashaq napisał: > > > wiatr mozna jedynie obłaskawić zaglami;P > > Też racja:) Zapomniałam o tym:P > - > dwa w jednym romantycznie i skutecznie;) o walorach estetycznych nie wspomnę;D Och Tyy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 26.11.07, 08:46 dotyk_wiatru napisała: > > dwa w jednym romantycznie i skutecznie;) o walorach estetycznych > nie wspomnę;D > > Och Tyy:)) - Tak , och ja;DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 26.11.07, 20:44 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > > dwa w jednym romantycznie i skutecznie;) o walorach estetycznych > > nie wspomnę;D > > > > Och Tyy:)) > - > Tak , och ja;DDDD Hahaha to nie fair :P Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 26.11.07, 21:04 dotyk_wiatru napisała: > > Tak , och ja;DDDD > > Hahaha to nie fair :P - tak mi się skojarzyło;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 26.11.07, 21:08 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > > Tak , och ja;DDDD > > > > Hahaha to nie fair :P > - > tak mi się skojarzyło;DDD > :P Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 26.11.07, 21:24 dotyk_wiatru napisała: > > > Hahaha to nie fair :P > > - > > tak mi się skojarzyło;DDD > > > :P szybka mysl i szybka odpowiedz;D Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 27.11.07, 06:52 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > > > Hahaha to nie fair :P > > > - > > > tak mi się skojarzyło;DDD > > > > > :P > szybka mysl i szybka odpowiedz;D Zawsze taki szybki jestes? hahah Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 27.11.07, 07:08 dotyk_wiatru napisała: > Zawsze taki szybki jestes? hahah > I tu zamilczę;P Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 27.11.07, 15:09 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > Zawsze taki szybki jestes? hahah > > > I tu zamilczę;P Hahaha;D Nie chodzi mi o nic teges...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 27.11.07, 18:25 dotyk_wiatru napisała: > Hahaha;D Nie chodzi mi o nic teges...:) oki :) wtedy powiem ze zawsze;D Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 27.11.07, 19:52 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > Hahaha;D Nie chodzi mi o nic teges...:) > > oki :) wtedy powiem ze zawsze;D Hahaha :))) To juz teraz chyba wiem, co jako pierwsze przyszlo Tobie na mysl ;)) Typowe:P Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 28.11.07, 10:07 dotyk_wiatru napisała: > Hahaha :))) To juz teraz chyba wiem, co jako pierwsze przyszlo Tobie > na mysl ;)) Typowe:P tak myslę stosownie do uwarunkowan wlasnych;) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 28.11.07, 13:06 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > Hahaha :))) To juz teraz chyba wiem, co jako pierwsze przyszlo Tobie > > na mysl ;)) Typowe:P > > tak myslę stosownie do uwarunkowan wlasnych;) :)))) no comment:P Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 28.11.07, 13:38 dotyk_wiatru napisała: > :)))) no comment:P bardzo sluszna decyzja;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 28.11.07, 13:40 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > > :)))) no comment:P > > bardzo sluszna decyzja;DDD :))) zdarza sie;D Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 28.11.07, 13:42 dotyk_wiatru napisała: > :))) zdarza sie;D a moze wielkosć umyslu;) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 28.11.07, 13:51 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > :))) zdarza sie;D > > a moze wielkosć umyslu;) Kto go tam wie;P Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 28.11.07, 14:04 dotyk_wiatru napisała: > Kto go tam wie;P wielką skromosc widze;) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 28.11.07, 14:21 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > Kto go tam wie;P > > wielką skromosc widze;) Skromnosc czy nie, ludzki umysl jest nieodgadniony...Niewiele o nim wiemy... Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 28.11.07, 14:36 dotyk_wiatru napisała: > Skromnosc czy nie, ludzki umysl jest nieodgadniony...Niewiele o nim > wiemy... kobieta tudzież) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 28.11.07, 14:39 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > Skromnosc czy nie, ludzki umysl jest nieodgadniony...Niewiele o nim > > wiemy... > > kobieta tudzież) ;D Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 28.11.07, 21:44 dotyk_wiatru napisała: > ;D swietne piosenki o kobietach miał Andrzej Zaucha;) niestety artysta śp. juz;( Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 28.11.07, 21:58 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > ;D > > swietne piosenki o kobietach miał Andrzej Zaucha;) > niestety artysta śp. juz;( Fakt, śp. ale...piosenki zostaly;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 28.11.07, 22:00 dotyk_wiatru napisała: > Fakt, śp. ale...piosenki zostaly;)) tak byl on wielkim fanem kobiet;) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 28.11.07, 22:09 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > Fakt, śp. ale...piosenki zostaly;)) > > tak byl on wielkim fanem kobiet;) Zeby tylko On;) Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 28.11.07, 22:10 > > tak byl on wielkim fanem kobiet;) > Zeby tylko On;) ja od niego tylko gorzej spiewam;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 28.11.07, 22:16 ashaq napisał: > > > > tak byl on wielkim fanem kobiet;) > > Zeby tylko On;) > > ja od niego tylko gorzej spiewam;DDD Hahaha proszę probkę;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 28.11.07, 22:23 dotyk_wiatru napisała: > Hahaha proszę probkę;))) ee wybierasz moją najsłabszą stronę;D Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 28.11.07, 22:33 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > Hahaha proszę probkę;))) > > ee wybierasz moją najsłabszą stronę;D Nie ma to jak celny strzał ;D Dobre nocy:) Uciekam...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 29.11.07, 09:16 dotyk_wiatru napisała: > Nie ma to jak celny strzał ;D > Dobre nocy:) Uciekam...:))) - moze celny ,ale przeżyłem;) niech się wiedzie;) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 29.11.07, 13:36 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > > Nie ma to jak celny strzał ;D > > Dobre nocy:) Uciekam...:))) > > - > moze celny ,ale przeżyłem;) > niech się wiedzie;) :) nie miam w zamyśle Ciebie wykończyć moimi strzałami ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 29.11.07, 18:03 dotyk_wiatru napisała: > :) nie miam w zamyśle Ciebie wykończyć moimi strzałami ;))) kto to wie;))))..ale w dobrej wierze przyjmuję tę wersję;D Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 29.11.07, 19:20 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > > :) nie miam w zamyśle Ciebie wykończyć moimi strzałami ;))) > > kto to wie;))))..ale w dobrej wierze przyjmuję tę wersję;D No, ja wiem:P To musi wystarczyć hahah Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 29.11.07, 21:50 dotyk_wiatru napisała: > No, ja wiem:P To musi wystarczyć hahah lubisz trzymac mnie w niepewnosci;D Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 29.11.07, 22:34 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > No, ja wiem:P To musi wystarczyć hahah > > lubisz trzymac mnie w niepewnosci;D To mocno powiedziane...Nie znamy sie szczegolnie dlugo:P Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 30.11.07, 07:44 dotyk_wiatru napisała: > > lubisz trzymac mnie w niepewnosci;D > > To mocno powiedziane...Nie znamy sie szczegolnie dlugo:P Oj;)) nie jest to proba wywarcia presji;) co do znajomosci pozwolę sobie zaprezentowac zdanie odrębne;D Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 30.11.07, 14:34 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > > lubisz trzymac mnie w niepewnosci;D > > > > To mocno powiedziane...Nie znamy sie szczegolnie dlugo:P > > Oj;)) nie jest to proba wywarcia presji;) co do znajomosci pozwolę sobie zaprez > entowac zdanie odrębne;D Czyżby? Kimkolwiek jesteś, nie znam Ciebie w realu, to raz...Dwa, tutaj łatwo udawać kogoś kim się nie jest realnie. Wiesz...maski itd. I wreszcie trzy, nie wywieram presji:) To nie moje 'metody'... Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 30.11.07, 14:37 dotyk_wiatru napisała: > Czyżby? Kimkolwiek jesteś, nie znam Ciebie w realu, to raz...Dwa, > tutaj łatwo udawać kogoś kim się nie jest realnie. Wiesz...maski > itd. I wreszcie trzy, nie wywieram presji:) To nie moje 'metody'... przeciez nic takiego nie twierdzilem.co do reszty to owszem;) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 30.11.07, 19:48 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > Czyżby? Kimkolwiek jesteś, nie znam Ciebie w realu, to raz...Dwa, > > tutaj łatwo udawać kogoś kim się nie jest realnie. Wiesz...maski > > itd. I wreszcie trzy, nie wywieram presji:) To nie moje 'metody'... > > przeciez nic takiego nie twierdzilem.co do reszty to owszem;) No widzisz...? Wystarczy ze zadalabym Tobie jedno pytanie...Jeśli mnie znasz, to znałbyś odpowiedź:P PS. Sugerujesz, ze wywieram presję na Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 01.12.07, 07:43 dotyk_wiatru napisała: > ashaq napisał: > No widzisz...? Wystarczy ze zadalabym Tobie jedno pytanie...Jeśli > mnie znasz, to znałbyś odpowiedź:P > PS. Sugerujesz, ze wywieram presję na Ciebie odwrociłas sutuację,ale oki nie ma powodu aby sie dalej z tym temetem męczyć....;))) nie,nie sugueruję,nic nie sugeruję, Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 01.12.07, 10:38 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > ashaq napisał: > > > No widzisz...? Wystarczy ze zadalabym Tobie jedno pytanie...Jeśli > > mnie znasz, to znałbyś odpowiedź:P > > PS. Sugerujesz, ze wywieram presję na Ciebie > > odwrociłas sutuację,ale oki nie ma powodu aby sie dalej z tym temetem męczyć... > .;))) > nie,nie sugueruję,nic nie sugeruję, :)) sorry Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 01.12.07, 11:05 dotyk_wiatru napisała: > > nie,nie sugueruję,nic nie sugeruję, > > :)) sorry niech tak będzie;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 01.12.07, 11:16 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > > nie,nie sugueruję,nic nie sugeruję, > > > > :)) sorry > > niech tak będzie;))) :) Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 01.12.07, 11:21 dotyk_wiatru napisała: > :) no.;D Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 01.12.07, 15:00 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > > :) > > no.;D :)) chyba:P Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 01.12.07, 15:40 dotyk_wiatru napisała: > :)) chyba:P widzę,ze jestes zdecydowana;) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 01.12.07, 15:53 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > :)) chyba:P > > widzę,ze jestes zdecydowana;) Tak prawdę mówiąc/pisząc, zgubiłam nieco wątek :P Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 01.12.07, 15:56 dotyk_wiatru napisała: > Tak prawdę mówiąc/pisząc, zgubiłam nieco wątek :P ja tez;) stad mogą byc niedowowienia;))) moze czas jakis nowy otworzyc, bedzie krotszy;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 01.12.07, 16:01 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > Tak prawdę mówiąc/pisząc, zgubiłam nieco wątek :P > > ja tez;) stad mogą byc niedowowienia;))) > moze czas jakis nowy otworzyc, bedzie krotszy;DDD Wiesz...ja juz w tym wieku ze szybko zapominam co i gdzie:P hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 01.12.07, 16:03 dotyk_wiatru napisała: > Wiesz...ja juz w tym wieku ze szybko zapominam co i gdzie:P hahaha wiek dojrzaly jest pięknym wiekiem, bez wzgledu na uciażliwosci;P Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 01.12.07, 16:26 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > Wiesz...ja juz w tym wieku ze szybko zapominam co i gdzie:P hahaha > > wiek dojrzaly jest pięknym wiekiem, bez wzgledu na uciażliwosci;P Ups:P Do 50.tki daleko mi:P Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 02.12.07, 08:43 dotyk_wiatru napisała: > Ups:P Do 50.tki daleko mi:P Nie powiedzialem.Mowilem o wieku dojrzałym.:DDD A tu rozrzut moze byc duzy.;D A tak przy okazji to nieraz widuję w autobusie mlode "staruszki" z liceum.Prawie lezą ze zmęczenia na siedzeniu...i to w czasie jazdy do szkoly.A jaki bedzie powrot_ chyba ktos bedzie musial zaniesc do domu;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 02.12.07, 10:56 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > Ups:P Do 50.tki daleko mi:P > > Nie powiedzialem.Mowilem o wieku dojrzałym.:DDD > A tu rozrzut moze byc duzy.;D > A tak przy okazji to nieraz widuję w autobusie mlode "staruszki" > z liceum.Prawie lezą ze zmęczenia na siedzeniu...i to w czasie jazdy do szkoly. > A jaki bedzie powrot_ chyba ktos bedzie musial zaniesc do domu;DDD Ufff...cale szczescie, ze rzadko jezdze autobusami...Wole spacerki, albo szybki marsz;) A propos mlodych babć...Dzieki Ci Panie, że ja taka nie jestem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 02.12.07, 11:57 dotyk_wiatru napisała: > Ufff...cale szczescie, ze rzadko jezdze autobusami...Wole spacerki, > albo szybki marsz;) A propos mlodych babć...Dzieki Ci Panie, że ja > taka nie jestem:))) wynika,ze dlugo będziesz mloda;) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 02.12.07, 14:37 ashaq napisał: > > wynika,ze dlugo będziesz mloda;) Nie dam za to głowy, bo szybko można 'klapnąć';D Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 02.12.07, 15:20 dotyk_wiatru napisała: > Nie dam za to głowy, bo szybko można 'klapnąć';D ale nie zmienia to teorii ze - młodo;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 02.12.07, 16:25 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > Nie dam za to głowy, bo szybko można 'klapnąć';D > > ale nie zmienia to teorii ze - młodo;DDD Niby tak;) Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 02.12.07, 16:29 dotyk_wiatru napisała: > > ale nie zmienia to teorii ze - młodo;DDD > Niby tak;) myslę ze to safysfakcja zadna;)..ale zycie idzie swoją drogą;) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 02.12.07, 17:33 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > > ale nie zmienia to teorii ze - młodo;DDD > > Niby tak;) > > myslę ze to safysfakcja zadna;)..ale zycie idzie swoją drogą;) I to jest najgorsze... Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 02.12.07, 20:56 > I to jest najgorsze... dokladnie, odwrotu nie ma;) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 02.12.07, 21:57 ashaq napisał: > > > I to jest najgorsze... > > dokladnie, odwrotu nie ma;) Mowi sie 'TRUDNO' i brnie sie dalej;) Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 03.12.07, 08:20 > Mowi sie 'TRUDNO' i brnie sie dalej;) Oj ;)) Idzie prze zycie się mawia;DDD Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 03.12.07, 14:42 ashaq napisał: > > > Mowi sie 'TRUDNO' i brnie sie dalej;) > > Oj ;)) Idzie prze zycie się mawia;DDD Tak tez można...:P Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 03.12.07, 14:56 dotyk_wiatru napisała: > > Oj ;)) Idzie prze zycie się mawia;DDD > Tak tez można...:P 'rozne są szkoły zycia;)) efekty podobne;) szkola przetrwania jest najlepsza;D Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 03.12.07, 15:57 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > > Oj ;)) Idzie prze zycie się mawia;DDD > > Tak tez można...:P > > 'rozne są szkoły zycia;)) efekty podobne;) > szkola przetrwania jest najlepsza;D Szkołę przetrwania to mam każdego dnia, także dzięki... Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 03.12.07, 16:21 dotyk_wiatru napisała: > Szkołę przetrwania to mam każdego dnia, także dzięki... To z pozostalymi będzie juz lżej;P Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 03.12.07, 16:27 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > Szkołę przetrwania to mam każdego dnia, także dzięki... > > To z pozostalymi będzie juz lżej;P Wątpię... Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 03.12.07, 16:33 dotyk_wiatru napisała: > Wątpię... Małej wiary widzę Jestes.Ale nie neguję,ze zycie moglo Cię doswiadczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 03.12.07, 18:21 ashaq napisał: > Małej wiary widzę Jestes.Ale nie neguję,ze zycie moglo > Cię doswiadczyc. > Można wierzyć do pewnego momentu...Może to chwilowe, może nie... Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 03.12.07, 18:31 dotyk_wiatru napisała: > Można wierzyć do pewnego momentu...Może to chwilowe, może nie... Tu jest sprawa taka - zależy komu, w co i w jakich okolicznosciach;) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 03.12.07, 18:40 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > > Można wierzyć do pewnego momentu...Może to chwilowe, może nie... > > Tu jest sprawa taka - zależy komu, w co i w jakich okolicznosciach;) To tez, ale może być też pytanie 'w co' zadane ogólnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 03.12.07, 18:45 > To tez, ale może być też pytanie 'w co' zadane ogólnie:) napisalem wyzej "w co",;) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 03.12.07, 20:02 ashaq napisał: > > > To tez, ale może być też pytanie 'w co' zadane ogólnie:) > > > napisalem wyzej "w co",;) Wiem, ale chyba w odniesieniu do konkretnej osoby, a ja mam na myśli ogólnie zycie;P Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 04.12.07, 07:51 dotyk_wiatru napisała: > Wiem, ale chyba w odniesieniu do konkretnej osoby, a ja mam na myśli ogólnie zycie;P Tak,ale zycie do temat rzeka;) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 04.12.07, 14:39 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > Wiem, ale chyba w odniesieniu do konkretnej osoby, a ja mam na myśli ogól > nie zycie;P > > Tak,ale zycie do temat rzeka;) Wiesz, jesli dobrze się przypatrzeć, każdy temat taki może być...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 04.12.07, 14:52 dotyk_wiatru napisała: > ashaq napisał: > > > dotyk_wiatru napisała: > > > > > Wiem, ale chyba w odniesieniu do konkretnej osoby, a ja mam na > myśli ogól > > nie zycie;P > > > > Tak,ale zycie do temat rzeka;) > > Wiesz, jesli dobrze się przypatrzeć, każdy temat taki może być...;)) moze i morze;D Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 04.12.07, 15:28 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > ashaq napisał: > > > > > dotyk_wiatru napisała: > > > > > > > Wiem, ale chyba w odniesieniu do konkretnej osoby, a ja mam n > a > > myśli ogól > > > nie zycie;P > > > > > > Tak,ale zycie do temat rzeka;) > > > > Wiesz, jesli dobrze się przypatrzeć, każdy temat taki może być...;)) > > moze i morze;D Hahaha :P Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 05.12.07, 07:43 dotyk_wiatru napisała: > Hahaha :P ktoś ppowiedział tak - zaśmiała się hrabina po francusku, bowiem język ten znała najlepiej;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 05.12.07, 13:24 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > Hahaha :P > > ktoś ppowiedział tak - zaśmiała się hrabina po francusku, bowiem > język ten znała najlepiej;))))) :PPP Nie wiedzieć czemu, mam dziwne skojarzenie:PP Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 05.12.07, 13:40 dotyk_wiatru napisała: > :PPP Nie wiedzieć czemu, mam dziwne skojarzenie:PP Niepotrzebnie, podtestu nie bylo, naprawdę;))) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 05.12.07, 14:03 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > :PPP Nie wiedzieć czemu, mam dziwne skojarzenie:PP > > Niepotrzebnie, podtestu nie bylo, naprawdę;))) Hahaha:))):P Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 05.12.07, 14:33 dotyk_wiatru napisała: > Hahaha:))):P ja to łatwo popaść w niełaski;D Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 05.12.07, 14:51 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > Hahaha:))):P > > ja to łatwo popaść w niełaski;D Jakiez znowu niełaski?:P Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 05.12.07, 15:24 dotyk_wiatru napisała: > Jakiez znowu niełaski?:P zartuję;) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 11.12.07, 18:39 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > Jakiez znowu niełaski?:P > > zartuję;) A wiadomo to?:PPP PS. Ups.. Przegapiłam.. Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 11.12.07, 18:41 dotyk_wiatru napisała: > A wiadomo to?:PPP > PS. Ups.. Przegapiłam.. Dobrze sobie radzisz, dumny jestem;P Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 11.12.07, 20:26 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > A wiadomo to?:PPP > > PS. Ups.. Przegapiłam.. > > Dobrze sobie radzisz, dumny jestem;P Doprawdy? WOW!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 11.12.07, 21:22 dotyk_wiatru napisała: > Doprawdy? WOW!;))) Oooo jaki entuzjazm;P Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 11.12.07, 21:46 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > Doprawdy? WOW!;))) > > Oooo jaki entuzjazm;P Aż urosłam z tej radości;D Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 12.12.07, 16:54 dotyk_wiatru napisała: > Wiesz, jesli dobrze się przypatrzeć, każdy temat taki może być...;)) niby slusznie, zalezy jak się do niego podchodzi;) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 12.12.07, 19:30 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > > Wiesz, jesli dobrze się przypatrzeć, każdy temat taki może być...;)) > > niby slusznie, zalezy jak się do niego podchodzi;) Tak plus co ma się do powiedzenie w danej sprawie, a dokładniej ile:P Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 15.12.07, 08:59 > > niby slusznie, zalezy jak się do niego podchodzi;) > Tak plus co ma się do powiedzenie w danej sprawie, a dokładniej ile:P A slusznie, to tez wazne jest;P Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 15.12.07, 10:15 ashaq napisał: > > > > niby slusznie, zalezy jak się do niego podchodzi;) > > Tak plus co ma się do powiedzenie w danej sprawie, a dokładniej ile:P > > A slusznie, to tez wazne jest;P I bynajmniej nie chodzi tu o przysłowiowy słowotok:P Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 17.12.07, 09:56 dotyk_wiatru napisała: > > A slusznie, to tez wazne jest;P > I bynajmniej nie chodzi tu o przysłowiowy słowotok:P I slinotok tez;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 17.12.07, 21:05 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > > A slusznie, to tez wazne jest;P > > I bynajmniej nie chodzi tu o przysłowiowy słowotok:P > > I slinotok tez;PPP Hahaha :P PS. Prosze prosze...przypomniał sobie:PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 18.12.07, 08:44 dotyk_wiatru napisała: > > I slinotok tez;PPP > Hahaha :P > PS. Prosze prosze...przypomniał sobie:PPPPPP a narzekalem gdzies na pamięc?;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 18.12.07, 09:39 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > > > I slinotok tez;PPP > > Hahaha :P > > PS. Prosze prosze...przypomniał sobie:PPPPPP > > a narzekalem gdzies na pamięc?;PPP Nie pamiętam hahahahahahaha :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 18.12.07, 10:49 dotyk_wiatru napisała: > Nie pamiętam hahahahahahaha :))))))) A własnie:)tez masz pamięc dobrą;P Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 18.12.07, 12:17 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > Nie pamiętam hahahahahahaha :))))))) > > A własnie:)tez masz pamięc dobrą;P :) żeby nie powiedzieć, że bardzo dobrą;PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 18.12.07, 13:06 dotyk_wiatru napisała: > :) żeby nie powiedzieć, że bardzo dobrą;PPPP Chyba nie masz kajecika;) A zresztą, co mnie tam.;PP Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 18.12.07, 13:21 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > > :) żeby nie powiedzieć, że bardzo dobrą;PPPP > > Chyba nie masz kajecika;) A zresztą, co mnie tam.;PP Hahaha złośliwiec:P Kajecik potrzebny Zwierzakowi, mi nie...;P Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 21.12.07, 05:58 dotyk_wiatru napisała: > Hahaha złośliwiec:P Kajecik potrzebny Zwierzakowi, mi nie...;P A mnie Zwierzak nie potrzebny, mam wlasne pomysly;P Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 23.12.07, 16:55 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > Hahaha złośliwiec:P Kajecik potrzebny Zwierzakowi, mi nie...;P > > A mnie Zwierzak nie potrzebny, mam wlasne pomysly;P Hahaha :P Ciekawe.. :P Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Życzliwych ludzi dziś niewielu... 23.12.07, 17:51 dotyk_wiatru napisała: > Przepraszam, ale w jakich TYCH? :P aa tam, tak swiąteczny okres ze nie bedę pisał:))) - przede wszystkim dyskrecja;PP Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Życzliwych ludzi dziś niewielu... 23.12.07, 22:55 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > > Przepraszam, ale w jakich TYCH? :P > > aa tam, tak swiąteczny okres ze nie bedę pisał:))) > - > przede wszystkim dyskrecja;PP Hmm... Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Życzliwych ludzi dziś niewielu... 27.12.07, 07:12 dotyk_wiatru napisała: przede wszystkim dyskrecja;PP > > Hmm... Witam,witam Panią;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dotyk_wiatru Re: Życzliwych ludzi dziś niewielu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 20:53 Ano witaj.. Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Życzliwych ludzi dziś niewielu... 28.12.07, 08:44 Gość portalu: dotyk_wiatru napisał(a): > Ano witaj.. - A cos entuzjazmu nie widzę;) Hej;) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Życzliwych ludzi dziś niewielu... 28.12.07, 17:19 ashaq napisał: > Gość portalu: dotyk_wiatru napisał(a): > > > Ano witaj.. > - > A cos entuzjazmu nie widzę;) Hej;) 2. O niego trudno.. PS. Tam powinna byc 1. Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Życzliwych ludzi dziś niewielu... 28.12.07, 17:59 dotyk_wiatru napisała: > ashaq napisał: > > > Gość portalu: dotyk_wiatru napisał(a): > > > > > Ano witaj.. > > - > > A cos entuzjazmu nie widzę;) Hej;) > 2. O niego trudno.. > PS. Tam powinna byc 1. - oki rozumiem, bywa roznie;) Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Życzliwych ludzi dziś niewielu... 02.01.08, 13:15 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > ashaq napisał: > > > > > Gość portalu: dotyk_wiatru napisał(a): > > > > > > > Ano witaj.. > > > - > > > A cos entuzjazmu nie widzę;) Hej;) > > 2. O niego trudno.. > > PS. Tam powinna byc 1. > - > oki rozumiem, bywa roznie;) > Kwadratowo i podłużnie:P Odpowiedz Link Zgłoś
janq43 Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 11:12 Chce sie zakochać:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 11:34 to spiesz się,bedziesz miał prezent na swięta;P Odpowiedz Link Zgłoś
janq43 Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 11:41 ashaq napisał: > to spiesz się,bedziesz miał prezent na swięta;P Gdzieś w zakątku mojej duszy tli się jeszcze płomyk, który żar miłości wznieci,jeśli w porę ... rozżarzyć się zdoła... Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 14:00 Zakochać się to najmniejszy 'problem'...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 15:59 swięte słowa..:D Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 16:15 Prawda? Problem w tym, żeby wyszło;D Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 16:16 dotyk_wiatru napisała: > Prawda? Problem w tym, żeby wyszło;D - wyjdzie,wyjdzie;)Nie wolno spraw przyspieszac;D Odpowiedz Link Zgłoś
dotyk_wiatru Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 16:27 ashaq napisał: > dotyk_wiatru napisała: > > > Prawda? Problem w tym, żeby wyszło;D > - > wyjdzie,wyjdzie;)Nie wolno spraw przyspieszac;D :)) byle nie szydlo z worka:P Odpowiedz Link Zgłoś
ashaq Re: Czy sa tu Kobiety szukające Miłości??? 25.11.07, 17:53 dotyk_wiatru napisała: > :)) byle nie szydlo z worka:P - czasy szewcow minęły.;) nawet Bata;D Odpowiedz