GoĹÄ: xyz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 00:38 Proszę o szczerą odpowiedż i jakieś sugestie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pannisko Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 24.06.08, 15:26 nia polecam cafe.gazety bo po zmianach zrobiła się bardzo dziwaczna i nie działa sprawnie , a wyszukiwarka jak była skromniutka tak pozostała, a to tego od kilu dni NIE OTWIERA SIĘ WCALE !!! czy ktoś jeszcze tak ma , że mu się nie otwiera? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kati Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.09, 14:28 A ja polecam www.randka-romans.pl. Fajny chat,fajna muza i nie ma "gó...arstwa" :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Quest Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.speed.planet.nl 19.03.11, 17:38 www.d-love.pl POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kaktus Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.icpnet.pl 22.04.11, 16:26 Z doświadczenia wiem, że lepsze są te większe serwisy - wiadomo im więcej ludzi tym większa szansa na poznanie kogoś fajnego. Miałem kiedyś konto na już nie istniejącym portalu "moja sympatia" (chyba Strona nie istnieje) czy jakoś tak - może ktoś pamięta? Teraz mam konto na swatce (Portal randkowy : Swatka.pl - randki internetowe). Ale wiadomo jak jest - jak się ma twarz jak z radia to nic nie pomoże :P. Pozdro i powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: makulerea Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.neti.gsm.pl 07.01.13, 19:37 Dość dawno temu zarejestrowałam się na miastosexu.pl. Fajny portal, bez reklam i zbędnych śmieci. Ostatnio zauważyłam, że każdy z zarejestrowanych dostał własną stronę, tak więc kontakt do mnie można znaleźć na makulerea.miastosexu.pl :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Magda_24 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.13, 21:44 Polecam stronę portale-randkowe.info - dużo ciekawych informacji i - co najważniejsze - lista polecanych portali randkowych. Odpowiedz Link Zgłoś
superbb Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 28.04.10, 20:59 sympatia, ilove, erodate Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kolo Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.mtnet.eu 02.06.10, 10:24 Polskie www.ilove.pl już nie istnieje... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anulka Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.10, 18:24 A żałuje bo tam poznałam swojego mężczyznę życia;) tego jedynego od ponad 4 lat:)) właśnie na ilove.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: MichałAnią Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.12, 12:35 Za to powstał e-loveyou.com / e-loveyou.pl Chyba niedawno ale mają machnięcie bo w Szczecinie wszędzie się reklamują Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Elwira_3 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.13, 20:04 Ja bym nie eksperymentowała z nowymi albo nieznanymi stronami. Lepiej wybrać zaufane serwisy, nawet jeśli trzeba zapłacić. W końcu chodzi o ważną sprawę, a wiele z nas nie ma już czasu, żeby go marnować. Wiele popularnych serwisów randkowych można znaleźć tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mateusz Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 09.02.14, 10:35 jestem mateusz hciałbym poznać Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mario Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.sieradz.vectranet.pl 21.01.11, 01:32 nlove.pl polecam. Nowy portal ale całkiem sympatyczny. Nikt z zewnątrz bez logowania nie dostanie się nasz profil bez zalogowania i to jest fajne. Polecam Internetowy portal randkowy www.nlove.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Paulina Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.11, 14:27 A jak polecam e-serca.pl sami zobaczcie :) tam poznałam faceta mojego życia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pawel Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.centertel.pl 15.08.11, 15:45 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pineberger Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.sieradz.vectranet.pl 28.04.11, 16:38 polecam www.nlove.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ani Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.07.14, 13:55 Ja bym polecił portal www.dyskoteka.com Choć wystartowali niedawno, to jednak jest to ciekawy serwis, a co też równie ważne, są darmowi, więc przynajmniej nie będzie nam pożerać pieniędzy, gdy będziemy jeszcze szukali kogoś. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: martynka Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.12.12, 19:34 A ja polecam e-serca.pl funkcjonuje jak inne duże molochy ale jest za darmo i bez ukrytych kosztów jestem ciekawa na jak długo tak zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marko Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.chello.pl 09.08.10, 00:25 Ja polecam www.amorki.info poznałem tam kilku fajnych ludzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Martyna_xx Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.13, 10:47 Jedne z najlepszych portali randkowych można zobaczyć tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mario Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.sieradz.vectranet.pl 21.01.11, 01:29 www.nlove.pl jest ciekawy bo prosty, czytelny i darmowy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Monia Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.sieradz.vectranet.pl 31.03.11, 00:01 Polecam www.nlove.pl Tani i prosty portal randkowy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marta Kociszewska Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: 83.238.5.* 18.04.11, 18:53 Proponuje e-serca.pl bardzo ciekawe profile i trzymają się regulaminu reagują na hamy Odpowiedz Link Zgłoś
przeme-k1976 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 24.12.11, 18:24 Szczerze??? Ja nie polecam żadnego. Byłem 4 lata w sumie chyba na kilkunastu i nikogo nie poznałem. Dla mnie randkowanie przez internet to jest dla mnie jedno wielkie nieporozumienie! Są portale, które za członkowstwo każą płacić sobie od kilkunastu nawet do kilkuset złotych za członkowstwo, a i tak nie ma gwarancji, że się kogoś pozna. Są i portale bezpłatne, ale dla mnie to wielkie nieporozumienie. Na każdym portalu trafiają się oszuści, mężczyźni podszywający się pod kobiety, ludzie poszukujący sponsorów, a co gorsza w większości wypadków bez zdjęć i szukający księcia/księżniczki z bajki. Większość jest na portalach dla jaj. Mają rodziny, żony/mężów dzieci i szukają przygód, nawet nie ukrywając tego. Ludzie szukający przez internet miłości cierpią przez to. Ja już znalazłem swoją drugą połówkę. Na szczęście nie przez internet na tych pożal się boże portalach randkowych. Poznaliśmy się na... siłowni podczas treningu i jesteśmy ze sobą 2 lata. Teraz planujemy zaręczyny i ślub. Ludzie, którzy naprawdę szukacie prawdziwej miłości nie rejestrujcie się na portalach randkowych, tylko możecie cierpieć i marnować swój czas, a tak naprawdę wystarczy rozejrzeć się w okół siebie, a szczęście można znaleźć bardzo blisko, nawet nie wiedząc o tym! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kloi Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.12, 01:29 jak się '' ma twarz jak z radia '' to si e nie dziwnie ze nie znalazlas nikogo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kobieta Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.raciborz.vectranet.pl 23.06.12, 22:05 popieram ,nic dobrego nie wynika z bycia na portalu,no i jeszcze nie pokazuja niektorzy twarzy,tylko.....zupelnie nizsze partie swojego ciala,wiec wiadomo ze chodzi o sex.pozdrawiam i zycze szczesia z realna osoba:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: julita Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.wroclaw.vectranet.pl 26.06.12, 00:48 To co napisał Przemek w pewnym stopniu jest prawdą i się zgadzam z tym, że często ludzie zakładają tam konta dla jaj, stwarzając tym samym problemy osobom naprawdę szukającym swojej drugiej połówki. Ale z tego co zauważyłam, a już na kilka portalach byłam, nie wszędzie tak jest. Zdecydowanie teraz wolę wybrać portale płatne, ponieważ te bezpłatne to po prostu jest w większości jakaś masakra. Już lepiej zapłacić za abonament, dzięki czemu korzystać można z bardziej profesjonalnego portalu, a co za tym idzie, uniknąć oszustów. Druga sprawa, to faktycznie gwarancji portale nie dają (chociaż na jakimś portalu spotkałam się z czymś takim, ale nie pamiętam gdzie), ale przy odrobinie szczęścia, sporej dawce cierpliwości i odpowiedniemu doborowi portalu może się udać. Ja aktualnie mam konto z mydwoje.pl, jest dość drogi, to fakt, ale przynajmniej wydaje mi się, że ta cena odstrasza ludzi, którzy zakładają sobie profile tylko po to, żeby się zabawić. Jeszcze nie znalazłam przyszłego męża, więc nie upieram się, że te portale są super i w ogóle wszyscy muszą korzystać. Jak ktoś ma ochotę, czemu nie, nie widzę przeciwwskazań, na pewno ma to jakiś sens, w końcu dodoatkowa możliwość poznania kogoś. Jak ktoś uważa, że to jest nieskuteczne, po prostu nie korzysta z takich portali:) Proste... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: usmiech Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: 188.123.206.* 21.06.15, 18:25 :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marika Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.196.0.3.gost.mdi.pl 01.09.12, 09:57 Absolutna prawda,-pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jadzia Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.broadband.greenlan.pl 11.10.12, 10:35 Polecam;www.wierniprzyjazni.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.toya.net.pl 19.04.14, 21:53 Bardzo dobra rada. Też tak myślę. Odpowiedz Link Zgłoś
zonk5 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 27.04.15, 05:25 nigdy nie bylem w takich portalach i zawsze patrzalem negativnie na ten temat.moja myszl co to morze byc za kobieta ktora sie wystawia w internetcie i jaki morze miec charakter ktory jest s tym zachowaniem zwiozany?w naj lepszym wypatku WONTPLIWY .teras chyba wiencej wiernych facetow nisz kobiet!.od ponad roku jetem sam i czuje sie jak pies wysadzony na autostradzie poniewasz nie smialy i discotek nie lubie za bardzo, nie zalatwo mi znalescz partnerke i prawie bym sie zameldowal ale przemek ma racie dosyc cierpi ten ktory szuka milosci a zytat Ludzie szukający przez internet miłości cierpią przez to.brzmi na wlasnej skorze wytestowane .wlasznie tak przepuszczalem. dzienki za sczerosc i dobrom rade (wystarczy rozejrzeć się w okół siebie)i tak zrobie sorry za gramatyke nie jetem polakiem Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hahaha Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: 195.116.190.* 11.08.12, 17:10 Najlepiej roxa.pl ;] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: GOŚĆ Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: 82.143.190.* 23.08.12, 07:40 Odradzam cafe.pl. Wyszukiwarka, pozornie rozbudowana, jest słaba. Gdy się kogoś szuka, to wyskakują osoby, które ostatnio logowały się w 2007 r. Raczej jest to portal dla osób nudzących się i lubiących pisanie z wirtualnymi znajomymi. Kto szuka partnera na tym portalu nie ma tam co robić! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jadzia Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.broadband.greenlan.pl 11.10.12, 10:34 Polecam:www.wierniprzyjazni.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rita ora;) jakie portale polecacie? piszcie na numer 787333170;) pozdro~ IP: *.opera-mini.net 22.11.12, 12:24 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rita ora;) jakie portale polecacie? piszcie na numer 787333170;) pozdro~ IP: *.opera-mini.net 22.11.12, 12:25 pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rita ora;) jakie portale polecacie? piszcie na numer 787333170;) pozdro~ IP: *.opera-mini.net 22.11.12, 12:27 .dpg. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: roca Re: jakie portale polecacie? piszcie na numer 787 IP: *.home.aster.pl 19.02.13, 21:54 Polecam kameralny portal o związkach, dzieciach, rodzinie i jej planowaniu i wszystkim co się z tym wiąże. Są tez porady zdrowotne i lifestyle. POLECAM omiloscimiedzyinnymi.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: agata Re: lepsze jest biuro niz portal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.13, 18:36 ja mam kiepskie doswiadczenia w poszukiwaniach w internecie, zrazilam sie bardzo... dlatego znalazlam inny sposob na poszukiwanie. Troche to kosztuje, ale to o wiele lepsza droga do poszukiwan niz internet, to biuro zapoznawcze... jest weryfikacja ofert, sa konkrety, faceci chca sie spotykac a nie klikac, i co wazne - chca zwiazku a nie tylko romansu... ja dlugo zastanawialam sie ktore biuro wybrac, jest ich sporo, ale moja uwage zwrocilo duet centrum zapoznawcze. jestem po trzech spotkaniach, wiec to dopiero poczatek, ale juz widze znaczne roznice w tym co oferuje internet a co takie biuro. Niebo a ziemia. polecam tak sprobowac - tym ktorzy nie ufaja portalom w iknternecie, jak ja. agata Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Szary Re: lepsze jest biuro niz portal IP: *.play-internet.pl 27.03.13, 00:09 To prawda na takich portalach różnie bywa większość wyciąga tylko ostatni grosz od użytkowników. Postanowiłem więc zrobić coś od siebie jeśli będzie ktoś zainteresowany zapraszam do zapoznania się z moją stronką będę ją modernizował w miarę możliwości a nie dopuszczę tam do jakichkolwiek nadużyć strona dla normalnych ludzi poszukujących swojej drugiej połówki. www.randki.bedzin.pl Odpowiedz Link Zgłoś
redolka Re: lepsze jest biuro niz portal 02.07.13, 18:48 A czym się tak zraziłaś, jeśli można wiedzieć? Po prostu Ci się nie udało czy trafiłaś na jakiegoś oszusta? Może po prostu źle trafiłaś z tym portalem? A powiedz mi: ile w tym biurze dostajesz ofert? Tak z ciekawości, jakiego rzędu są to liczby? I ile płacisz? Jak długo musisz tam być, żeby umówić się na jakieś spotkania, czy jeszcze lepiej, żeby znaleźć tego jedynego? Bo dla mnie największym atutem w internetowych biurach matrymonialnych jest właśnie liczba ofert i możliwość na bieżąco zmieniania sobie kryteriów i przeszukiwania tych ofert. W dodatku mogę sobie posortować po najważniejszych dla mnie kryteriach. A czy w tym biurze masz taką możliwość? Ja nie obawiam się korzystać z interntetowych portali, po prostu wiem, z których mogę, a które powinnam omijać szerokim łukiem. I powiem Ci, że jeszcze się nie zawiodłam, nie sparzyłam się. Także jestem ciekaw Twoich odpowiedzi, jaka tak naprawdę jest przeaga tradycyjnego biura nad biurem internetowym... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: malgoped Re: lepsze jest biuro niz portal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.13, 14:50 A ja odradzam biuro duet - biorą strasznie dużą kasę a wcale nie wywiązują się z organizowania spotkań. mam wrażenie że zatrudniają osoby podstawione , aby tylko odfajkować i zaliczyć kolejne randki. Najlepiej rozejrzeć się wokół siebie, być otwartym na drugą osobę, w każdym wieku można poznać kogoś na prawdę wartościowego i fajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
w.mathilde69 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 27.08.14, 14:56 Po co portale randkowe jak dziewczyny spotykasz na każdym kroku? ;) Napisz do mnie, może znajdziemy nić porozumienia ;P w.mathilde69@gmail.com Wrzucam swoją fotkę ;* Odpowiedz Link Zgłoś
saraisa Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 24.06.08, 15:59 ilove, sympatia, randki na o2 :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xyz Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 18:32 dzięki :-)) a powiedz mi jak je oceniasz?? ja raczej szukam takiego miejsca, gdzie sa powazni ludzie i wiedza czego szukaja... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sprobuj Re: Jakie portale randkowe polecacie??? IP: 89.248.166.* 24.06.08, 19:32 www.przeznaczeni.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xyz Re: Jakie portale randkowe polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.08, 23:27 bardzo dziękuję! to jest to czego szukam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anias Re: Jakie portale randkowe polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.10, 19:25 www.duetprestige.pl - nie ma gó...arstwa, same powazne oferty. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
analitykmatrymonialny Potwierdzam duetprestige.pl 21.09.12, 19:01 Potwierdzam duetprestige, to że nie ma tam małolat i galerianek itp, to oczywiste, ale za obsługę i empatię daję im 5 Odpowiedz Link Zgłoś
shantyman Re: Jakie portale randkowe polecacie??? 01.04.11, 14:03 Tylko nie nawiedzeni pl ;] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Jakie portale randkowe polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.12, 23:24 przeznaczeni.pl to szmelc, trzeba płacić i to sporo, o tym trzeba było napisać byłoby ok. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Fredzia Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.08, 16:56 sympatia, single, wszystkie i tam jest taki MICHU z wielkopolski, bedzie na kazde zawolanie ale trzeba mniec kase i chęc na seks Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Laureczka Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.xdsl.centertel.pl 20.04.10, 09:58 Ale uczestnictwo jest calkowicie bezplatne?bo kiedys sie nacielam:/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jurek2 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.ols.vectranet.pl 27.10.08, 16:30 PolishDating Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krecik Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.chello.pl 28.10.08, 22:21 ja polecam mydwoje.pl - znalazłem tam swoją Natalkę z którą w maju przyszłego roku biorę ślub. mają spoko stronkę i fajny czat:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: x Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.chello.pl 28.10.08, 22:25 przestań kretynie naciągać ludzi na ten oszukańczy portal Odpowiedz Link Zgłoś
nikolasss Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 29.10.08, 14:05 czemu tak twierdzisz? moja siostra znalazła faceta na mydwoje i jakoś im się układa do tej pory. PS płacisz = masz większą pewność ze nie będą tam siedziały osoby takie jak na bezpłatnych serwisach (oczywiście niektóre tylko). no ale to wybór każdego z osobna więc daj się innym wypowiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krzysztof_Gajda obrzydliwy komentarz IP: *.merinet.pl 25.11.08, 20:42 nikolasss Twój komentarz jest obrzydliwy. Co to znaczy "takie osoby"? Uważasz, że są ludzi gorsi i lepsi? Oczywiście w Twoim świecie lepsi są Ci co płacą, tak? Tobie rzecz jasna, bo nie wierzę w szczerość Twojego "polecania". Twój kometarz jest najgorszą reklamą serwisu, którzy rzekomo polecasz. Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gośc portalu ja Re: obrzydliwy komentarz IP: *.intermedia.net.pl 15.02.10, 20:14 chodziło o to, że sa tam poważni ludzie a nie robiący sobie jaja. Prawda jest taka, że ludzie wolą sie bawić za darmo a jak trzeba zapłacić to odpuszczają i dlatego na płatnych są poważne oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: obrzydliwy komentarz IP: *.zabrze.vectranet.pl 01.08.12, 22:10 zamożni żonkisie nie pożałują na abonament, zaoszczędzą na płatnych randkach Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Damien Re:Wszyscy pogubieni IP: *.ipcom.comunitel.net 02.02.12, 20:07 Trzeba przedewszystkim wiedziec czego chcecie czy falszywej nadziei i dorabianiu oszustow czy zabic nudy i poflirtowac bez odpowiedzialnosci a moze ludzic sie na te szczescie ze trafie naprawde nie Wy chcecie tak naprawde wychodowac Skoroblodowca! Odpowiedz Link Zgłoś
marika1981 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 25.11.08, 19:51 całkiem darmowy nowy Serwis Randkowy z Testem Osobowości MaszRandke.pl naprawdę polecam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: looolek Hej, hej IP: *.merinet.pl 25.11.08, 20:49 Marika, cześć. Dawno Cię nie było :) To z kim idziesz na sylwestra? Moze ja się nadam? Popieram młodszą kolezankę, całkiem, całkiem to maszrandke. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kristina 87 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 15:50 polecam www.radio-parada.pl/content/view/1139/222/ naprawdę duzo interesujacych osob Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gomze.pl Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: 217.153.123.* 09.12.08, 13:00 Serwis gomze.pl zajme sie odnalezieniem zaginionych kontaktow z ludzmi. Czy zdarzyło Ci się kiedyś minąć na ulicy, w pracy, w klubie czy autobusie osobę, która wydała Ci się bardzo atrakcyjna, jednak z różnych przyczyn nie nawiązaliście kontaktu i teraz tego bardzo żałujesz? A może jest ktoś kogo znasz, ale wasz kontakt się zerwał i nie wiesz jak się do niego teraz odezwać? Być może też po prostu chcesz wiedzieć czy ktoś Cię nie poszukuje z jakiegoś powodu. Pobaw się z nami to łatwe i przyjemne.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość portalu Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.acn.waw.pl 05.01.09, 12:02 polecam serwis zamba.pl - tam podobno poznalo sie duzo par i tez bylo juz jedno wesele :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: biedroneczka Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.10, 12:00 A ja portalu zamba.pl nie polecam. Ze względu na to że cała działalność portalu to jedno wielkie oszustwo. Jeszcze niedawno był to po prostu portal społecznośćiowy, zmieniono go na portal randkowy nieinformując nawet o tym użytkowników. Jest tam pełno lewych kont, których się nie eliminuje ze względu na to że kozystają oni z płatnych usług. Główna moderator niczym się nie zajmuje, a zwykłych moderatorów usuwa się ze stanowiska za byle co. Do głównej nie można wysłać nawet wiadomośći, chyba że się zapłaci. "Góra" tzn. Estonia, na maile też nie odpowiada. Jednym słowem mają użytkowników za nic! Pary które się poznały na tym poralu, poznały się kiedy to był portal społecznościowy a nie randkowy. Mimo tego że jeste użytkownikiem tego portalu 1,5 roku szczerze go nie polecam. Ja tam jestem ze względu na to że poznałam tam grupkę świetnych znajomych. Gdyby nie to, już dawno bym usunęła profil... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lubczyk Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.serv-net.pl 16.05.15, 12:25 Moderatorzy też tam nie są bez winy...wierz mi wiem o tym dużo.Zamba.pl to jedno wielkie zakłamanie,nagonki i lewe konta.Trzy lata pobytu tam uważam za stracony. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Lubczyk Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.serv-net.pl 16.05.15, 12:20 Zamba.pl ....:D Tam jest więcej kont lewych niż prawdziwych,poza tym działanie i obiektywność moderatorów pozostawia wiele do życzenia.Byłam na tym portalu od 2012r do 2015.Uważam pobyt tam za czas stracony.A najbardziej bawią mnie organizowane tam konkursy typu....najweselsze zdjęcie...oczywiście wygrywa ten który jest najwyżej oceniany,może być nawet przez jedną osobę byle by przez wykupywane tam sole....ŻENADA,NIE WRÓCĘ TAM NIGDY WIĘCEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Andy Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.09, 19:18 www.bowbelt.za.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marta Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: 80.51.92.* 15.01.09, 12:51 samotneserca2.foreo.pl/ polecam nowo założone randkowe forum...zapraszam.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hubi Re: po co portal... IP: *.tktelekom.pl 27.07.11, 10:17 to poznajmy sie :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nikola Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.home.aster.pl 21.03.12, 14:10 To i ja dołączam do grona osób polecających serwisy randkowe i ciekawe strony- www.mydwoje.pl/matrymonialne-oferty-zagraniczne-panow-Niemcy-Austria-Szwajcaria, zwłaszcza kiedy chcemy znalezć partera z zagranicy. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.jezr Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 19.09.12, 11:47 Polecam PrawdziweRandki.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: czarna Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.chello.pl 23.01.09, 15:04 Ostatnio odkryłam portal randkowy, gdzie wstawia sie również karykatury, Śmieszna sprawa i zabawni ludzie. Randki trwają 7 minut i poźniej wybiera się osobę, z którą chcesz czatować bez ograniczeń. Polecam:-)WWW.HUMORANDKA.PL Odpowiedz Link Zgłoś
petereczek Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 30.01.09, 15:29 Gość portalu: xyz napisał(a): > Proszę o szczerą odpowiedż i jakieś sugestie portale nie są ważne, ważne jakie cechy fizyczne macie każdy portal gromadzi te same osoby, co rejestrują sie na kilku i szukają księcia z bajki a same nie są księżniczkami niestety wiedzę mam o portalach bardzo bardzo obszerną i złą 95% osób tam to kłamcy, panny co piszą, że liczy się wnętrze mówią "papa" po przysłaniu zdjęcia, panny co mówią o romantyźmie pytają na randce o zarobki, panny co dały zdjęcie sprzed kilku lat i conajmniej 10 kilo wstecz, dużo blachar co szuka sponsora jest odsetek mały normalnych i fajnych, ale większość profili... ja z racji na to że jestem nie imprezujący i wole spacer od pubu, szukam wlaśnie przez netowe portale... 2 lata niedługo bez efektu, bo jak co do czego, to sie okazuje, że albo panna pisze miesiąc na GG i boi sie spotkać, bo kiedyś ją ktoś raz zdradził i ma traume albo... albo okazuje sie kolejną szukająca osobnika, co raczej nie w necie, ale w klubie przesiaduje (pominąłem tu panny 80 kilo , które stanowią obszerny procent osób na portalach, mimo, że w realu stanowią znikomy procent populacji ) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wątpiący___ Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: 201.229.208.* 15.02.09, 03:09 zaje...fajnie trafne spostrzeżenia, masz rację kolego co do tego, ja też szukałem jakiejś dziewczyny, to na sympatii, to na wielu innych, a ponieważ na wielu mam konta i znajomych, to któregoś dnia (ok.1,5 roku temu), któryś ze znajomych przesłał mi link do jakja.pl, więc też się tam zarejestrowałem i nie żałuję, bo tam właśnie poznałem moją dziewczynę, wiadomo, początki zawsze są trudne, ale jakoś do dziś funkcjonujemy, nie żebym zachwalał jakąś stronę, ale jako jeden z nielicznych, pokazuje bez zalogowania większość zdjęć osób, więc od razu wstępnie widziałem co brałem :), ale na poważnie, zawsze można tam zajrzeć i sobie obejrzeć fotki, a jak przypasuje tak jak mi, to można spróbować, ja się skusiłem i do dziś nie żałuję. Może pomogłem choć w niewielkiej części ale jednak? Jak mówią trzeba dać szczęściu szansę. Pozdrawiam wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: baatrig Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 18.02.09, 22:48 No to chyba sam sobie też wystawiasz komentarz, skoro piszesz o " pannach" 80 kg tak, jakby to one już w ogóle nie powinny się logować na forum randkowym. od razu widać, że Ty też cenisz sobie wnętrze. Odpowiedz Link Zgłoś
petereczek Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 21.02.09, 14:29 Gość portalu: baatrig napisał(a): > No to chyba sam sobie też wystawiasz komentarz, skoro piszesz o " > pannach" 80 kg tak, jakby to one już w ogóle nie powinny się logować logować sie może ale niech daje zdjęcie a nie pisze "jestem filigranową, normalną małą kobietką" niech będzie szczera i uczciwa Odpowiedz Link Zgłoś
petereczek Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 21.02.09, 17:42 a o normalne bardzo trudno, oto co jedna napisała co sądzi na temat seksu oralnego : "uwazam ze calowanie czegos czym ktos zalatwia swoje potrzeby jest odrazajace i poniza mnie" < takie i te 80 kilo siedzą na portalach Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gemma Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.zator.net-admin.com.pl 22.06.09, 17:27 Ciekawe czy Ty napisałeś całą prawdę o sobie na tych wszystkich portalach i czy jakbyś ważył te 80 kg przyznałbys sie do tego szczerze i bez owijania w bawełnę i jakbys sie wtedy czuł. Kłamstwo zawsze sie ujawni... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kolo Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.mtnet.eu 02.06.10, 12:04 Akurat 80 kg dla faceta to jest nic ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pawelgawel Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: 212.2.101.* 04.08.10, 13:51 ...zgadzam sie w 100% z tym co napisales....,dlatego nie mam co dodac,ani co ujac....,ale taka jest wlasnie zalosna prawda o naszyz zalosnych "ksiezniczjach" co cale zycie ksiecia szukaja,az starymi pannami zostaja... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marek Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.11.11, 20:28 Człowieku a co masz do dziewczyn z nadwagą? Spójrz w lustro! Sam oceniasz ludzi po wyglądzie, a masz pretensje, że ktoś się nie odezwał kiedy zobaczył Twoją fotkę! Tragiczny jesteś! A co zrobisz, kiedy daj Boże Twoja małżonka po urodzeniu dziecka będzie miała problem ze zrzuceniem zbędnych kilogramów po urodzeniu dziecka...Zamienisz ją na lepszy model? Zastanów się, bo nie myślisz! To z Tobą coś jest nie tak! Odpowiedz Link Zgłoś
stanley-ci Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 24.03.09, 23:03 Gość portalu: xyz napisał(a): > Proszę o szczerą odpowiedż i jakieś sugestie Najprymitywniejszy portal jaki odwiedziłem to : Dopasowani.pl Tragedia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marcin0623 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.piekary.net 26.12.11, 16:39 ja polecam www.badoo.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tomek Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 12:07 Polecam castinglove.net/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bigos Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.05.09, 01:12 Zdecydowanie www.adultmeeter.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marko Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.chello.pl 09.08.10, 00:26 Ja wolę www.amorki.info ze względu na miłą atmosferę i brak opłat :) Odpowiedz Link Zgłoś
pawel-pow Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 30.04.09, 22:50 Zdecydowanie polecam iduo.pl Jest to internetowe biuro matrymonialne. Są tam wyłącznie osoby szukające miłości, a nie zabawy i rozrywki w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: abis Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.silesiamultimedia.com.pl 08.05.09, 14:12 Sam się poleć. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: isaa Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.oswiecim.vectranet.pl 27.05.09, 23:26 iduo??? Jeden facet w ofercie i cennik. Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.kalisz.mm.pl 14.06.09, 12:03 www.Randkowa.pl ;) Serwis sie rozkreca i z kazdym dniem jest coraz wiecej osob. Patrzac na portale typu randki24 czy inne pseudo randki stworzone w piec minut, tutaj tworcy mysla powaznie o rozkreceniu serwisu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: loveis.pl Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.09, 17:45 Serwis Randkowy Loveis.pl znajdz swoja druga polowe, pobieraj milosne tapety, zarabiaj w naszym programie partnerskim placimy 2zl za kazdego poleconego znajomego! Zapraszamy do zakupow w specjalnm sklepie dla naszych randkowiczow. www.loveis.pl Odpowiedz Link Zgłoś
pandupa Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 10.11.13, 23:41 Ten jest całkiem fajny do bardziej "rozrywkowego" rodzaju randek: sexykontakt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.solarme.pl 30.04.10, 12:25 ta nawet kase za czytanie otrzymanych wiadomości chcą,w dodatku dostajesz dziwnym trafem wiadomosci od osób atrakcyjnych z wyglądu które nie raczyły nawet zajrzeć na twój profil ,ten portal to zwykłe naciągactwo i tyle,unikajcie jak ognia randkowa.pl to totalna kicha na kiepskim serwerze Odpowiedz Link Zgłoś
wolnyadasko Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 22.06.09, 18:08 www.atrakcyjni.com Odpowiedz Link Zgłoś
misia24.monika Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 16.12.14, 12:07 witajcie, mogę powiedzieć, że portale randkowe nie zawsze są skuteczne, mnie się nie udało, ale moja koleżanka ma męża właśnie dzięki takiemu portalowi. Dlatego w jej imieniu polecam buziak.pl/ To najbardziej nie śmiała i zakompleksiona dziewczyna jaką znam, a teraz ma wspaniałego męża i za kilka miesięcy urodzi się im dzieciaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
leito170 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 22.06.09, 18:55 Zamiast portali randkowych zdecydowanie bardziej polecam internetowe biura matrymonialne jak na przykład iduo.pl To o wiele lepszy sposób na znalezienie miłości. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Stron Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.09, 17:30 Polecam stronkę www.sympatia.hellopl.com Super portal i wszystko jest darmowe! Ja jestem bardzo zadowolona, fajni ludzie, "miła obsługa" :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: agula:) Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 13:21 ja swoją miłość poznałam na fotka.pl w sierpniu tego roku mamy ślub :)) życzę powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Git Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.static.chello.nl 21.01.13, 19:17 ja rowniez xD Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: GOSC Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.19.82-79.rev.gaoland.net 06.08.09, 12:59 Polecam : www.randkipolska.pl www.castinglove.net www.2bylove.eu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: doris Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.home.aster.pl 26.01.12, 14:20 Warto może też cześniej zajrzeć do takich rankingów www.raportkupidyna.pl/baza/?p=4&id_kategoria=1 tu troszkę się nam rozjaśni kwestia związana z polecanymi i popularnymi serwisami randkowymi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zosia Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.jmdi.pl 16.12.12, 18:46 Po tym co przeżyłam i przeżywam dalej na portalu mydwoje.pl naprawde polecam wszystkim zarejestrowanie się tam, zwłaszcza jeśli szukacie dla siebie tej drugiej połówki. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Xerges Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.14, 09:40 Ja polecam portal szparka.pl Można tam poznać sporo fajnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
adt202 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 07.08.09, 22:08 Ja polecam serwis matrymonialny: iduo.pl Jest o wiele lepszy i pomocniejszy niż portale randkowe... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Eve Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: 81.210.12.* 10.09.09, 15:37 Ładny i darmowy - Serwis Randkowy Odpowiedz Link Zgłoś
jaknajlepiej Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 14.09.09, 15:02 Jeśli szukasz dobrego portalu, na którym chcesz znaleźć partnerkę/partnera na początku powienieneś/powinnaś się zastanowić, o co Ci właściwie chodzi. Czy chcesz poznać nowych ludzi, zabawić się czy pragniesz głębokiej relacji, która będzie trwała. --------------------- Jak dobrze wybrać serwis zapoznawczy?(z Poradnika MyDwoje.pl) Odpowiedz Link Zgłoś
bonomat.pl Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 10.10.13, 16:27 Jak chcesz się rozerwać i zabawić to polecam ten link w stopce. Jeśli szukasz czegoś innego musisz osobiście posprawdzać a jest tego sporo do wyboru do koloru. Odpowiedz Link Zgłoś
bonomat.pl Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 10.10.13, 16:33 Jak chcesz się rozerwać i zabawić to polecam ten link w stopce. Jeśli szukasz czegoś innego musisz osobiście posprawdzać a jest tego sporo do wyboru do koloru. Sory w poprzednim poście żle podałem link dating69.eu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mily Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.toya.net.pl 19.09.09, 14:07 Ja ostatnio trafiłem na całkiem fajny portal www.zauroczeni.net. Nieco rózni się od innych, ponieważ polega na zgłaszaniu zauroczeń. Całkiem przyjemny polecam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: TREWOR Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.airmax.pl 10.10.13, 11:08 ABSOLUTNIE NIE POLECAM "E-PODRYW" TO JEDNO WIELKIE WYŁUDZENIE PIENIĘDZY!!!!!!!!!!!!! PŁACISZ IM ZA AKTYWACJE KONTA PO CZYM PO PARU DNIACH DEAKTYWACJA I NIBY ZNOWU MASZ ZAPŁACIĆ!!!!! OSZUŚCI!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Stefanek Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.dynamic.chello.pl 13.11.13, 17:53 Na portalu e-podryw dostajesz wiadomości od automatu, 99% zdjęć osób do Ciebie piszących pochodzi z internetu. Jedno wielkie oszustwo, polegające na wykupieniu usługi VIP, lub premium. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.215.103.27.getinternet.no 29.05.14, 19:23 Zgadzam się, na e-podryw jak tylko się zalogujesz dostajesz wiadomości od pięknych lasek które szukają sexu;-) to wszystko lipa, bo żeby odpisać musisz wykupić konto premium, a jak już zapłacisz wiadomośći się kończą. To oszuści którzy wyludzaja kasę. Owszem jest tam sporo kobiet realnych ale tak czy inaczej ten portal to lipa. Odpowiedz Link Zgłoś
zefir112 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 28.08.15, 22:59 Oczywiście że e-podryw to oszustwo,otrzymałem ponad setkę wiadomości od dziewczyn,wszystkie mają status STANDARD,to jakim cudem wysyłają te wiadomości? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: artur Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.internetia.net.pl 20.11.13, 10:29 przed wpłatą setki wiadomości od osób zainteresowanych znajomością z tobą .Po wpłacie CISZA!!!!!!!!!!!! Jest na to paragraf ...kto doprowadza osobę do niekorzystnego rozporzadzania majątkiem swoim bądź innych podlega karze......... Odpowiedz Link Zgłoś
kamis_01 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 29.11.13, 10:40 Artur: tak to już niestety jest, że część płatnych portali prowadzi właśnie takie praktyki, że przed wykupieniem abonamentu, jak zakładamy tylko konto i chcemy się rozejrzeć, to dostajemy wiadomości, których nie możemy przeczytać, bo nie mamy abonamentu. A jak się wykupi abonament to okazuje się, że te wiadomości były od osób, których abonament został już usunięty. Też mnie to wkurzało, ale nie wszędzie prowadzą takie praktyki. Teraz jestem na mydwoje i tam czegoś takiego nie było, po wykupieniu abonamentu dalej otrzymuję kilka wiadomości tygodniowo. Tylko czy to portal do polecenia Tobie? Nie wiem, Ty chcesz tylko niezobowiązująco porozmawiać, bo jeszcze nie zagoiły się wszystkie Twoje rany, nie myślisz chyba o poważnym związku póki co, prawda? A ten portal raczej dla ludzi, którzy właśnie szukają poważnego związku. Więc nie wiem czy będziesz chciał wydawać jakieś 90 zł na 3 miesiące. Twoja decyzja, ale portal naprawdę mi się spodobał, zwłaszcza test doboru. Ale jeśli chodzi Ci tylko o pogadanie, to pewnie znajdziesz też jakiś darmowy, sorry, na nich się nie znam, bo od początku szukałam na poważniejszych portalach. Tylko miej świadomość, że na takich darmowych portalach różne osoby są, nie daj się skrzywdzić... Odpowiedz Link Zgłoś
kubaa238 internetowe biuro matrymonialne skierowane dla Pań 26.09.09, 19:16 Drogie Panie, Ze swojej strony chciałbym Wam polecić biuro matrymonialne: julie.pl/panie Myślę, że to odpowiednie miejsce, by znaleźć miłość. Odpowiedz Link Zgłoś
monteblack Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 30.09.09, 12:19 Rozsmieszylo mnie z tymi 80 kilogramami... Ja waze tyle i smialo sie do tego przyznawalam.Poznalam fajnego faceta z ktorym spotykam sie od miesiaca.Ale nie powiem na jakim portalu;P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.11, 20:35 Jak mierzysz 180cm albo więcej to nie ma sprawy. Zresztą..... każda potwora znajdzie amatora, nieważne jak i co ale czy się komu podoba, kolesiowi chodziło o co innego i go w 100% popieram Odpowiedz Link Zgłoś
kurczaczek39 Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 28.10.16, 14:08 Ja mieszkam od kilku lat w Holandii i swoją przyszłą żonę poznałem tutaj www.polishhearts.nl/pl/a/randki_utrecht Na początku zaczęliśmy ze sobą pisać, a potem zdecydowaliśmy się spotkać. Dalej sprawy same się już potoczyły. Mój kumpel też poznał swoją obecną dziewczynę na tym portalu. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtekszyma Re: Jakie "portale randkowe" polecacie??? 28.10.16, 14:14 ŚCIEMA ! kolejny gość od marketingu szeptanego ! Ludzie nie dajcie sobie robic wody z mózgu ! Nie polecam ściemniania !!! Odpowiedz Link Zgłoś