Dodaj do ulubionych

He, he - zaczyna sie robić czule i sentymentalnie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 23:21
na tej romantice - chyba będę częściej tutaj zaglądał :)
Obserwuj wątek
    • white.falcon Re: He, he - zaczyna sie robić czule i sentymenta 24.09.03, 23:23
      Romantyzm zagościł, co się dziwisz? Bardzo romantyczny romantyzm, aż chwyta za
      serce i wpędza w podziw. ;)

Pozdrv.:)
      • Gość: facet Re: He, he - zaczyna sie robić czule i sentymenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 23:25
        jak jasny gwint, niech mnie drzwi ścisną itd. :)
        • white.falcon Re: He, he - zaczyna sie robić czule i sentymenta 24.09.03, 23:27
          Masz rację, Facet. Ja mawiam - niech tatarakiem porosnę. Kurcze blade, sokół
          porośnięty tatarakiem - to przecież byłby sokół w maskującym ubranku. ;)))

• Gość: facet Re: He, he - zaczyna sie robić czule i sentymenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 23:29
            kurde, w morde, co racja to racja :))

p.s.: z grzeczności nie zaprzeczam :)
            • white.falcon Re: He, he - zaczyna sie robić czule i sentymenta 24.09.03, 23:31
              Coś takiego. No nie - Facet - ta romantyczna zaraza i Tobie się udzieliła? :(
              Lepiej mnie z błędu wyprowadź i powiedz coś, z czym się nie zgodzę. :)

• Gość: facet Re: He, he - zaczyna sie robić czule i sentymenta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 23:37
                A co mi tam, innym wolno gupieć, a ja to pies ?:)

p.s.: zaraz porzucam mięsem, admin się szybko dowie - i fruuu na oślą ławkę,
                tutaj kablowanie podobno w modzie !:)
                • white.falcon Re: He, he - zaczyna sie robić czule i sentymenta 24.09.03, 23:41
                  To musisz tak solidarnie, czy Ci kazali? ;)

P.S. Wróżka nie jestem, więc skąd mam niby wiedzieć, co nastąpi. Ja pisałam o
                  czym innym, potem przyszła nikomu nieznana "ja" i powstała afera, że
                  jmx=white.falcon=ja. Zucinski tak się przejął, że dotąd tylko o tym pisze, nic
                  innego mu do głowy nie trafia. Więc widzisz, Facet, skutki wypowiedzi na FR są
                  doprawdy nieprzewidywalne.:)
    • Gość: facet Ale, że zahedan i messja tak długo sie ukrywali IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 23:40
      ze swoimi wielkimi uczuciami do siebie na tym plotkarskim forum, no no !:)
      • white.falcon Re: Ale, że zahedan i messja tak długo sie ukrywa 24.09.03, 23:43
        Lepiej nic nie mów. Zaraz któreś z nich, albo razem na Ciebie napadnie, a przy
        okazji i sokół oberwie po głupim dziobie. Potem będzie, że sobie pójdziesz, a
        ja będę "świecić oczami" za Twoje komentarze.

• Gość: facet Re: Ale, że zahedan i messja tak długo sie ukrywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 23:44
          No pewnie, że powiem prawdę - wiadomo, kto mnie podpuścił, nie pokazując
          palcem :)
          • white.falcon Re: Ale, że zahedan i messja tak długo sie ukrywa 24.09.03, 23:48
            Jak powiedziało się "A", to może warto powiedzieć "B", bo niedomyślni nie
            dowiedzą się.:)

Facet zawsze zachowa się, jak facet, a kobieta, jak kobieta. Nie znasz tej
            prawdy? ;)

• Gość: facet Re: Ale, że zahedan i messja tak długo sie ukrywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.03, 23:53
              Niestety znam - ale zawsze was jakos wybronimy z tego bałaganu co narobicie :)

Chyba pójde zaraz spać.
              • white.falcon Re: Ale, że zahedan i messja tak długo sie ukrywa 24.09.03, 23:58
                Idź rzeczywiście spać, bo zatruwasz się tą romantyczna atmosferą i zaczynasz
                coś bredzić chyba. Kiedy Ty mnie n.p. broniłeś? Miłych snów. :)

• Gość: facet Re: Ale, że zahedan i messja tak długo sie ukrywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 00:14
                  To było tylko filozoficzne stwierdzenie - a wy baby to musiecie wszystko
                  dotknąc, spróbować itd. :)
                  • white.falcon Re: Ale, że zahedan i messja tak długo sie ukrywa 25.09.03, 00:18
                    A kto nas tego nauczył? Kto nas tak "przećwiczył", że realność, namacalność
                    przedkładamy nad filozofię? ;)

• Gość: facet Re: Ale, że zahedan i messja tak długo sie ukrywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 00:21
                      Sraty taty.., my was uczymy, żebyście to stosowały w życiu codziennym, w pracy
                      i.., a i tak nie zrozumiesz :).

p.s.: gadał dziad do obrazu :)
                      • white.falcon Re: Ale, że zahedan i messja tak długo sie ukrywa 25.09.03, 00:30
                        Widocznie to, czego uczycie jest nieprzydatne i niepotrzebne w życiu. Po co
                        marnować czas i siły na "sztukę dla sztuki"? ;)

• Gość: facet Re: Ale, że zahedan i messja tak długo sie ukrywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 00:31
                          przyganiał kocioł garnkowi :)
                          • white.falcon Re: Ale, że zahedan i messja tak długo sie ukrywa 25.09.03, 00:35
                            Kiedyś Jerzy Lec (facet) powiedział: "Nie zadawaj się z idiotami, jeżeli nie
                            jesteś psychiatrą, są zbyt głupi, by płacić niefachowcom za towarzystwo."

• Gość: facet Re: Ale, że zahedan i messja tak długo sie ukrywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 00:42
                              kiedyś ktoś powiedział:"veni, vidi.."

Kurcze, znowu :)
                              • white.falcon Re: Ale, że zahedan i messja tak długo sie ukrywa 25.09.03, 00:56
                                A jak skończył? Powiedzieć to można dużo. :)

• Gość: facet Re: Ale, że zahedan i messja tak długo sie ukrywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 00:59
                                  Ale ile zdobył i ile razy wygrał :)

white.falcon napisała:

> A jak skończył? Powiedzieć to można dużo. :)
                                  >
                                  > Pozdrv.:)
                                  • white.falcon Re: Ale, że zahedan i messja tak długo sie ukrywa 25.09.03, 01:05
                                    Nie ważne, ile razy wygrywał - liczy się wynik ostateczny.

• Gość: facet Re: Ale, że zahedan i messja tak długo sie ukrywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 17:44
                                      chyba, że dla astetów lub mniszek - dla normalnych liczą się osiągnięcia w
                                      życiu doczesnym :)
                                      • white.falcon Re: Ale, że zahedan i messja tak długo sie ukrywa 25.09.03, 18:16
                                        A czasem więcej można korzyści odnieść pozornie przegrywając. Wygrywać tak, by
                                        inni podziwiali, a poza tym nie osiągnąć nic - to tylko strata czasu. A
                                        przegrać i w konsekwencji osiągnąć wiele - to wielka sztuka, na miarę
                                        prowadzenia polityki międzynarodowej.

• Gość: facet Re: Ale, że zahedan i messja tak długo sie ukrywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 22:11
                                          Pisałem wcześniej - mniej romansideł, więcej z życia - jak nie książka
                                          telefoniczna to może jakaś gazetka raz na tydzień ?:)
                                          • white.falcon Re: Ale, że zahedan i messja tak długo sie ukrywa 25.09.03, 23:06
                                            Poniedziałek - "Angora", wtorek - "Przegląd", środa - "Polityka, piątek "Życie
                                            Warszawy", codziennie - "G.W.". Ale i tak znając Ciebie, to będziesz próbował
                                            mi "wcisnąć" to, czego do ręki nie biorę, bo nie interesują mnie obrazki i
                                            idiotyczne problemy, wydumane przez dziennikarzy. Sama w swoim czasie
                                            dorabiałam sobie, pisując idiotyczne opowiastki, wyssane z palca, a znajomi
                                            brali udział w "sesjach zdjęciowych", udając "nieszczęśliwie zakochanych", czy
                                            co tam jeszcze. Płacili nieźle, a opowiadanka powstawały jedynie w mojej
                                            wyobraźni i nie miały nic wspólnego z rzeczywistością. Dlatego też "kolorówek"
                                            nie czytam. Romansideł - też nie. :)

• Gość: facet Re: Ale, że zahedan i messja tak długo sie ukrywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 23:20
                                              Angora - no, z braku laku, dużo bałaganu w jednej pigułce;
                                              Przegląd i Polityka - be, za ordynarnie włażą po paluszku komuś;
                                              GW - chorągiewka na wietrze (za wyjątkiem prawie ostatnich stron - nie sport);
                                              ŻW - może być też SuperExpress, co za różnica, kupuj, to co tańsze.

p.s.: to juz lepiej weź się za te "babskie" :)
                                              • white.falcon Lektury, lektury. ;) 26.09.03, 00:03
                                                Przecież Ci napisałam, że mi wystarcza własna wyobraźnia, by czytać
                                                cudze "bredzenie", które wiem, w jaki sposób powstaje. Kiedyś też
                                                zespołowo "tworzyliśmy" horoskopy: każdy pisał na kartce to, co mu przyszło do
                                                głowy i z kapelusza losowaliśmy to, co komu "świeci" w przyszłym tygodniu,
                                                ustalając, że jedna z kartek ma być napisana w tonacji "plusowej", a jedna -
                                                w "minusowej".

A propos, nie prosiłam o doradzanie w temacie tego, co mam czytać, więc
                                                pozostanę przy swoich lekturach tygodniowych. "Nasz Dziennik" lub "Nie" czytaj
                                                sobie sam. ;)

• Gość: facet Re: a czytaj sobie tę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.03, 09:03
                                                  mieszankę wielowarzywną :)

Nie - cze mu nie, przeczytam;
                                                  Nasz Dziennik - be.

p.s.: nie kryję się z gazetkami, które czytam pod stołem jak poseł :)

white.falcon napisała:

> Przecież Ci napisałam, że mi wystarcza własna wyobraźnia, by czytać
                                                  > cudze "bredzenie", które wiem, w jaki sposób powstaje. Kiedyś też
                                                  > zespołowo "tworzyliśmy" horoskopy: każdy pisał na kartce to, co mu przyszło
                                                  do
                                                  > głowy i z kapelusza losowaliśmy to, co komu "świeci" w przyszłym tygodniu,
                                                  > ustalając, że jedna z kartek ma być napisana w tonacji "plusowej", a jedna -
                                                  > w "minusowej".
                                                  >
                                                  > A propos, nie prosiłam o doradzanie w temacie tego, co mam czytać, więc
                                                  > pozostanę przy swoich lekturach tygodniowych. "Nasz Dziennik" lub "Nie"
                                                  czytaj
                                                  > sobie sam. ;)
                                                  >
                                                  • white.falcon Re: a czytaj sobie tę 27.09.03, 00:07
                                                    Ja też nie, choć posłem nie jestem.

• Gość: Sergiusz Najdroższy! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 25.09.03, 00:15
      Faacet, kochanie!!!
      Nareszcie jesteś, już się za Toba stęskniłem.

Jak mogłeś, brzydalu. Przez Ciebie, kochanie, nie spałem
      po nocach.

:-))))

MS.
      • Gość: facet Re: Najdroższy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 00:17
        Spadaj, ja tylko z babami !:)

p.s.: ale może znajdziesz tutj jakiegoś samotnego ?
        • white.falcon Re: Najdroższy! 25.09.03, 00:19
          Facet, FR zwariowało. Jak nie pójdziesz spać, to sam się zarazisz. Tylko nie
          czyń ze mnie obiektu tej zarazy. :)

• Gość: Sergiusz Cmok! IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 25.09.03, 00:20
          Przecież, złotko, zawsze mnie uważałeś za babę. Ładnie to
          tak? Rozmiłować kogoś, a potem porzucić?
          Nieee, ja Ciebie nie opuszczę!
          Chciałbyś...

;-)
          MS.
        • jmx Re: Najdroższy! 25.09.03, 00:22
          Gość portalu: facet napisał(a):

> Spadaj, ja tylko z babami !:)

Z babami! A Falcon to kto?? Sokół przecież!! ;-))))
          • Gość: facet Re: Najdroższy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 00:24
            A chorera tego Sokoła wie - tak dziwnie czasami pisze :)

Cześć Papużko :)))

jmx napisała:

> Gość portalu: facet napisał(a):
            >
            > > Spadaj, ja tylko z babami !:)
            >
            > Z babami! A Falcon to kto?? Sokół przecież!! ;-))))
            >
            • Gość: Sergiusz Ple, ple ;-) IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 25.09.03, 00:26
              Bzydki facecik, be.
              Dlacego się nie chce odezwać do cacanego Selgjuska?

;-)

MS
            • white.falcon Re: Najdroższy! 25.09.03, 00:27
              No nie, Facet. Pół FR mnie widziało na spotkaniu i wiedzą, że ja - to kobiecej
              płci jestem. Teraz to powinnam się najzwyczajniej na świecie obrazić się.

Porzucam Cię na rzecz Sergiusza, którego podobnież kochasz. Nic mi do tego. Idę
              chlipać w poduszkę. ;PPP

• Gość: facet Re: Najdroższy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 00:29
                Ale podobno lubisz golonke i piwo - wykapany facet :)
                • white.falcon Re: Najdroższy! 25.09.03, 00:34
                  Lubię. No i co z tego? Nie jadam lodów, czekolady i ciast - bo ich organicznie
                  nie znoszę. To są kulinarne upodobania, które o niczym nie świadczą. Lubię
                  mięso zresztą pod każdą postacią i warzywa - jeżeli interesuje Ciebie to, co
                  jadam.

A za zmianę płci - dziękuję. Spytaj się lepiej osób, które były na spotkaniu
                  FR, a się dowiesz, że nie jestem mężczyzną, ani chłopo-babą.

Jesteś jednak głupszy, niż ustawa przewiduje.:(

• jmx Facet 25.09.03, 00:36
                    white.falcon napisała:

> Lubię mięso zresztą pod każdą postacią [...]

U W A Ż A J ...
              • Gość: Sergiusz Facecie... IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 25.09.03, 00:30
                No widzisz, co zrobiłeś? Przez Ciebie pół FR zajeje się
                kubłami łez. Kable zamokną i Internet szlag trafi.

Szybciutko pogładź Sokoła po piórkach, no już!

MS.
                • Gość: facet Re: Facecie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 00:32
                  To ty go pogłaszcz - lubisz podobno facetów :)

Gość portalu: Sergiusz napisał(a):

> No widzisz, co zrobiłeś? Przez Ciebie pół FR zajeje się
                  > kubłami łez. Kable zamokną i Internet szlag trafi.
                  >
                  > Szybciutko pogładź Sokoła po piórkach, no już!
                  >
                  > MS.
                  • Gość: Sergiusz Rozpacz IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 25.09.03, 00:35
                    Ja mu krzywdy nie zrobiłem.

--------

A więc już mnie nie kochasz? ;-(((
                    Trudno, i tak Cię będę wielbił, najdroższy.

MS.
                • jmx Re: Facecie... 25.09.03, 00:33

Sergio!
                  Żeby tylko jajek z tego nie było!!!! ;-DD
                  • Gość: Sergiusz Ptaszek i jajka ;-))) IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 25.09.03, 00:38
                    Ach zgodzę się na wszystko, tylko niech mnie facet nie
                    opuszcza!
                    Nie zniosę dłużej tej strasznej rozłąki.

;-)

MS.
                    • jmx Re: Ptaszek i jajka ;-))) 25.09.03, 00:41

Będziesz wysiadywał? Chapeau bas!
                      ;-)
                      • Gość: Sergiusz Jajek i ptasza IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 25.09.03, 00:42
                        Wysiądę faceta. Będą jaja!

;-)

MS.
                        • jmx Re: Jajek i ptasza 25.09.03, 00:44

No, facet z jajami. Byle nie wydmuszki
                          ;-D
                • white.falcon Do Sergiusza ;) 25.09.03, 00:39

> No widzisz, co zrobiłeś? Przez Ciebie pół FR zajeje się
                  > kubłami łez. Kable zamokną i Internet szlag trafi.
                  >
                  > Szybciutko pogładź Sokoła po piórkach, no już!
                  >
                  > MS.

Chcesz samobójstwa Faceta? Bo "zadziabię".;)

• white.falcon Re: Najdroższy! 25.09.03, 00:28
            jmx napisała:

> Z babami! A Falcon to kto?? Sokół przecież!! ;-))))
            >
            Ale płci żeńskiej, Jmx. Pomijam dalsze spekulacje, co do Facetowych upodobań. ;)

• jmx Re: Najdroższy! 25.09.03, 00:31

No dobraaa, Sokolica... Facet lubi ptaszki, jak widać... ;-)))))
              • Gość: facet Re: Najdroższy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 00:33
                Ptasza to ja co najwyżej lubię jednego, swojego, papużko pstrokata :)

jmx napisała:

>
                > No dobraaa, Sokolica... Facet lubi ptaszki, jak widać... ;-)))))
                >
                • jmx Re: Najdroższy! 25.09.03, 00:35

I w klatce go trzymasz? Biedny.... ;-)
                  • Gość: facet Re: oj papużko, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 00:37
                    ty chyba masz jakies złe wspomnienia z ptaszkami w klatce ?:)

jmx napisała:

>
                    > I w klatce go trzymasz? Biedny.... ;-)
                    >
                    • jmx Re: oj papużko, 25.09.03, 00:43

Zazwyczaj uciekają po wypuszczeniu. Uważaj bo i Twój odleci ;-DD
                      • Gość: facet Re: oj papużko, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 00:44
                        biedna tyś papużko, musisz każdego ptaszka trzymac mocno rączkami (ząbkami
                        też ?), bo inaczej wszystkie tobie uciekają ?:)

jmx napisała:

>
                        > Zazwyczaj uciekają po wypuszczeniu. Uważaj bo i Twój odleci ;-DD
                        >
                        • jmx Re: oj papużko, 25.09.03, 00:46

Odleci = odpadnie ;-DDDD
                          Dobranoc ;-)
                          • Gość: facet Re: oj papużko, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 00:48
                            Uczysz je fruwać ??? Ale nie wszystkie ptaszki latają po odgryzieniu :)

jmx napisała:

>
                            > Odleci = odpadnie ;-DDDD
                            > Dobranoc ;-)
                            >
                            • jmx Re: oj papużko, 25.09.03, 00:52

Wszystkie, trzeba tylko nauczyć się je rzucać ;-))))
                              • Gość: facet Re: oj papużko, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 00:54
                                tyś papużka, czy pies ogrodnika ?:)

jmx napisała:

>
                                > Wszystkie, trzeba tylko nauczyć się je rzucać ;-))))
                                >
                                • jmx Re: oj papużko, 25.09.03, 00:56

Ja? Prosty dżem jestem (w słoiku) ;-)))
                                  • Gość: facet Re: oj papużko, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 00:57
                                    słodki(a) ?:)

jmx napisała:

>
                                    > Ja? Prosty dżem jestem (w słoiku) ;-)))
                                    >
                                    • jmx Re: oj papużko, 25.09.03, 00:59

Zależy dla kogo ;-)))
                                      • Gość: facet Re: oj papużko, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 01:01
                                        bardzo słodka - jak zwykle zrozumiałaś :)

jmx napisała:

>
                                        > Zależy dla kogo ;-)))
                                        >
                  • white.falcon Do Jmx - spostrzeżenia niezależne :) 25.09.03, 00:43
                    Jmx, mam wrażenie, że FR nagle zwariowało. Wszyscy wszystkim wyznaja publicznie
                    miłość i cierpią. Utwierdzę się w przekonaniu, jak jeszcze ktoś na kogoś się z
                    uczuciami rzuci. ;PPPP

• Gość: Sergiusz Do Sokoła i Jmx - spostrzeżenia zależne :) IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 25.09.03, 00:46
                      Zakręciło nas...
                      Wszak jesień to pora powideł.
                      W słoikach.
                      ;-)

MS.
                      • white.falcon Re: Do Sokoła i Jmx - spostrzeżenia zależne :) 25.09.03, 00:49

> Zakręciło nas...
                        > Wszak jesień to pora powideł.
                        > W słoikach.
                        > ;-)
                        >
                        > MS.

I tuczonych na rzeź sokołów - tfu - co ja plotę - gęsi. ;)

• Gość: Sergiusz Do Sokoła o tuczeniu IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 25.09.03, 00:50
                          UTUCZMY FACETA!

;-)

MS.
                          • white.falcon Re: Do Sokoła o tuczeniu 25.09.03, 00:54

> UTUCZMY FACETA!
                            >
                            > ;-)
                            >
                            > MS.

Jak najbardziej. Ale czym? Ziarenek przecież dziobać nie będzie chciał. ;)

• Gość: Sergiusz facetowe jedzonko IP: 213.17.172.* 25.09.03, 09:10
                              Ja go nakarmię swoją bezgraniczną miłością.

Można też sprawić, by się najadł strachu.
                              Wiem! Powiem mu, że odejdę. Na pewno się przerazi.

;-))

MS.
                              • jmx Re: facetowe jedzonko 25.09.03, 14:46

No, ale od strachu to się raczej chudnie.... ;-)
                                • Gość: Sergiusz facetowe zjedzonko IP: 213.17.172.* 25.09.03, 16:29
                                  Łeeeeeeeee, to będziemy wspónie cierpieć na Zanik Faceta.
                                  ;-)

MS.
                                  • white.falcon Re: facetowe zjedzonko 25.09.03, 17:07
                                    Ja nie mam z czego chudnąć.:( Przed zanikiem Faceta Falcon do reszty zaniknie i
                                    będzie truchełkowatym (skóra i kości) Sokołem.:)

• jmx Re: facetowe znikanko 25.09.03, 17:08

No tak facet zniknie i pojawi się m ę ż c z y z n a...
                                    ;-)
                                    • Gość: Sergiusz Ona ;-) IP: 213.17.172.* 25.09.03, 17:52
                                      Moja kochana, piękna mężczyzna...

MS.
                                      • jmx Re: Ona ;-) 25.09.03, 18:01

Masz gust!! - mężczyzna i asteta w jednym...
                                        ;-)
                                        • white.falcon Re: Ona ;-) 25.09.03, 18:09
                                          Tylko uważaj, Sergiusz, nie rozgłaszaj tego publicznie na FR, bo tu niektórzy
                                          tulić się do "piękna menczizna". ;)

• Gość: Sergiusz Półfabryka(n)t IP: 213.17.172.* 25.09.03, 18:14
                                            No to nasza faceta będzie miała drugiego pedała, do
                                            kompletu. Wtedy zrobimy mu ramkę i przerobimy go na rower.

MS.
                                            • jmx Re: Półfabryka(n)t 25.09.03, 18:16

A.... siodełko?
                                              ;-))))
                                              • Gość: Sergiusz Facet Uniwersalny IP: 213.17.172.* 25.09.03, 18:18
                                                A po co siodełko? Będzie rowerkiem i wibratorkiem
                                                zarazem. 2 w 1.

;-)

MS.
                                                • jmx telefon??? 25.09.03, 18:29

Jakby jeszcze umiał pogadać byłoby 3w1 ;-))))
                                                  • Gość: Sergiusz telefon jednokomórkowy w kolorze szarym IP: 213.17.172.* 25.09.03, 18:41
                                                    No co Ty!
                                                    Przecież on tak pięknie i lyrycznie mówi...
                                                    Co za język, co za głos, co za kultura słowa!

Za to go właśnie kocham
                                                    ;-)

MS.
                                                  • jmx tak-tak ;-)))) 25.09.03, 18:50

No tak ja jako papużka xsero nie dostrzegam jego wdzięków... Ach... szkoda....
                                                    ;-))))
                                                  • white.falcon Re: tak-tak ;-)))) 25.09.03, 18:59
                                                    Ja jako ptak o płci, jak mawia Facet, męskiej, choć od zawsze myślałam, że
                                                    jestem płci żeńskiej i nikt mnie jakoś litościwie z błędu tego nie wyprowadzał,
                                                    też nie mogę docenić tych "lyrycznych" walorów i kunsztu Faceta.

Jmx, zakochani widzą inaczej. To my jesteśmy ślepe jak nie przymierzając krety.
                                                    Oni widzą sercem. ;)

• Gość: Sergiusz GSM IP: 213.17.172.* 25.09.03, 19:11
                                                    Fatet tak-tak, do tego POPużka...

Piękna Idea...

MS.
                                                  • jmx Re: GSM 25.09.03, 19:15

> Fatet tak-tak, do tego POPużka...
                                                    >
                                                    > Piękna Idea...
                                                    >
                                                    > MS.

...w nowej Erze ;-))))
                                                  • jmx Ser.... 25.09.03, 19:14

....ce to najpiękniejsze słowo świaaataaaaaaa! ;-))))))))
                                                  • white.falcon Z Motorolą 25.09.03, 19:20
                                                    Nowej Ery GSM z Motorolą. "Niech Cię zobaczą". ;)

• Gość: facet Co do rowerków polem trzem tutaj Paniom damkę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 22:14
                                                w nowej wersji - bez siodełka :)

jmx napisała:

>
                                                > A.... siodełko?
                                                > ;-))))
                                                >
                                                • Gość: facet Re: miało być "polecam" :)ntx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 22:40
                                                • white.falcon Re: Co do rowerków polem trzem tutaj Paniom damkę 25.09.03, 23:08
                                                  Dzięki za życzenie, ale wolę samochód.:)

• Gość: facet Re: sport to zdrowie, taki rowerek w ostateczności IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 23:15
                                                    tez - zawsze to lepsze niz nos w monitorze a palce na.., klawiaturze :)

white.falcon napisała:

> Dzięki za życzenie, ale wolę samochód.:)
                                                    >
                                                  • white.falcon Obowiązkowy sport mam w pracy :) 26.09.03, 00:05
                                                    Niestety, dodatkowa praca zmusza do "nosa w monitorze". Ale to jest mój wybór w
                                                    ostateczności, nie Twój. :)

• jmx Re: Do Jmx - spostrzeżenia niezależne :) 25.09.03, 00:50

Przecież to Romantica.... kiedyś musiało to nastąpić....
                      ;-))))
                      • Gość: Sergiusz S(O)prawca IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 25.09.03, 00:52
                        A to wszystko dzięki kochanemu facetowi.

MS.
                        • jmx Re: S(O)prawca 25.09.03, 00:54

No właśnie, tyle mu zawdzięczamy! I powideł by nie było.... w słoiku :-)
                          • white.falcon Re: S(O)prawca 25.09.03, 00:55
                            jmx napisała:

>
                            > No właśnie, tyle mu zawdzięczamy! I powideł by nie było.... w słoiku :-)
                            >
                            Właściwie, to zaczął Zahedan. Facet się przyłączył później do tego wariactwa
                            FR. ;)

• jmx Re: S(O)prawca 25.09.03, 00:57
                              white.falcon napisała:

> Właściwie, to zaczął Zahedan. Facet się przyłączył później do tego wariactwa
                              > FR. ;)

Xero??? Ja nie mogę...!!
                              ;-)))
                            • Gość: zahedan Re: S(O)prawca IP: *.protonet.pl 25.09.03, 00:59
                              white.falcon napisała:

> Właściwie, to zaczął Zahedan. Facet się przyłączył później do tego wariactwa
                              "i ty sokole przeciwko mnie być?"

• white.falcon Re: S(O)prawca 25.09.03, 01:04
                                Ależ ja być "za" Tobą i Twój najlepszy, kochany Miś.;)

• white.falcon Re: Najdroższy! 25.09.03, 00:37
                Jak widać, jak widać. ;)

• Gość: Sergiusz Dobrej nocy, pa kochanie ;-) IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 25.09.03, 00:41
      Idę spać, kochanie. Może mi się przyśnisz.
      Jutro będę Cię niecierpliwie wypatrywał.
      Obiecuję.

:-)
      MS.
      • Gość: facet Re: obciąłeś sobie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 00:47
        jaja, czy byłes tak długo na operacji, po tym, jak jęczałes jak baba tutaj ?:)

> Idę spać, kochanie. Może mi się przyśnisz.
        > Jutro będę Cię niecierpliwie wypatrywał.
        > Obiecuję.
        >
        > :-)
        > MS.
        • Gość: Sergiusz Oddanie IP: *.poleczki.dialup.inetia.pl 25.09.03, 00:49
          Dla Ciebie wszystko.
          Przecież Ty tylko z babami...

MS.
          • Gość: facet Re: wypad IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 07:44
            gupia cioto na jakies pedalskie forum - tu jest forum "Romantica-inaczej":).

p.s.: a babski to ty miałeś i masz faktycznie, móżdżek

> Dla Ciebie wszystko.
            > Przecież Ty tylko z babami...
            >
            > MS.
            • Gość: Sergiusz wypad-a? IP: 213.17.172.* 25.09.03, 09:13
              Jak do mnie tak mówisz, to Cię kocham jeszcze bardziej.

Nie denerwuj się, zaszkodzi Ci na serduszko. I co ja
              biedny pocznę, jak się przeniesiesz do wieczności? Chyba
              umrę z tęsknoty.

MS.
              • white.falcon Facet i Sergiusz chcą umrzeć z miłości ;) 25.09.03, 17:05
                I co? Jak umrzecie, to mamy z Jmx może chodzić na Wasz wspólny grób? Never!!!
                Nie przepadam za cmentarzami. Zabraniam umierać i jednemu i drugiemu. ;)

• jmx Re: Facet i Sergiusz chcą umrzeć z miłości ;) 25.09.03, 17:13

Falcon, doprowadzimy Zucinskiego do obłędu ;-))))))))
                  A właściwie powinnaś się w nim zakochać, taki nieustanny wielbiciel! ;-))))))
                  • white.falcon Re: Facet i Sergiusz chcą umrzeć z miłości ;) 25.09.03, 18:12
                    No faktycznie, istnieje taka ewentualność - obłęd Zucinskiego. Moze wtedy
                    zacznie myśleć normalnie i poniecha dziwnych podejrzeń. ;)

Co zaś do zakochania. Jak można zakochać się w kimś, kto monotematycznie i
                    ciągle twierdzi: "Jmx=Falcon", a poza to twierdzenie nie wychodzi. Ale wtedy Ty
                    też byś musiała w nim się zakochać, by biedakowi nie mącić w głowie. ;PPP

• jmx Re: Facet i Sergiusz chcą umrzeć z miłości ;) 25.09.03, 18:19

O, nie, on twierdzi coś innego "white.falcon=jmx". Ty jesteś prawdziwa, ja nie
                      istnieję, dlatego nie mogę obdarzyć uczuciem pana Z. ;-))).
                      • white.falcon Re: Facet i Sergiusz chcą umrzeć z miłości ;) 25.09.03, 18:22
                        Wiesz, za Zucinskim nie trafisz. Trzeba umieć tak genialnie mysleć, by go
                        zrozumieć. Ja nie wiem, którą z nas uznaje za prawdziwą i w ilu osobach dla
                        Niego istniejemy. Mógłby choć trochę rozwinąć swoją teorię. ;)

• jmx Re: Facet i Sergiusz chcą umrzeć z miłości ;) 25.09.03, 18:33

Tak milczy... na pewno ją (teorię znaczy) gdzieś dopracowuje...
                          • white.falcon Widział ktoś Zucinskiego - zapodział się ;) 25.09.03, 18:56
                            Tak - dopracuje tak, że nie będziemy wiedzieć, czy śmiać się, czy płakać.;)

A gdzie on się swoją drogą podział?

• jmx Re: Widział ktoś Zucinskiego - zapodział się ;) 25.09.03, 19:10

Ja wiem... ale ciiii... Zucinski to Facet ;-))))
                              • white.falcon Re: Widział ktoś Zucinskiego - zapodział się ;) 25.09.03, 19:17
                                I też się teleportują? To dlaczego Zucinski jest mądrzejszy od Faceta? ;)

• jmx Re: Widział ktoś Zucinskiego - zapodział się ;) 25.09.03, 19:22

A jest? Kurcze, nie zauważyłam... No tak, ale przecież ja nie istnieję! ;-))))
                                  • white.falcon Re: Widział ktoś Zucinskiego - zapodział się ;) 25.09.03, 19:26
                                    jmx napisała:

>
                                    > A jest? Kurcze, nie zauważyłam... No tak, ale przecież ja nie istnieję! ;-))))
                                    >
                                    Poczytaj wpisy Zucinskiego i Faceta. W zucinskim tyle mądrości, intelektu i te
                                    jego powalające z nóg przebłyski nieprzymuszonego intelektu. I porównaj z
                                    Facetem. Przecież jak możemy nie doceniać światłych mysli Zucinskiego. Nie nasz
                                    poziom poprostu. ;)))

Co do istnienia, to nie bardzo wiadomo, która jest którą. Nie wytłumaczył nam,
                                    biednym niedoukom. ;)

• Gość: Sergiusz Podsłuchane, popatrzone IP: 213.17.172.* 25.09.03, 20:27
                                      Hi hi hi ;-)))

Jak Ty pięknie rozmawiacie sama ze sobą
                                      ;-)

MS.
                                      • white.falcon Re: Podsłuchane, popatrzone 25.09.03, 21:35
                                        I tylko się dziwić, że nie nudzę się, rozmawiając z soba jako z jmx. ;)

• Gość: facet Kurde, to forum pokręcone totalnie !:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 17:42
                  Albo mnie napastuje jakiś pedałek co sie zawiódł na kobietach i ma dość lania
                  przez nie i siedzenia pod ich obcasami, a zdrugiej nawiedzona papużka, co chce
                  mi odgryźć ptaszka i trzymac go w klatce !:)

Co sie porobiło na tym flegmatycznym kiedys FR !
                  • jmx Re: Kurde, to forum pokręcone totalnie !:) 25.09.03, 17:44

A to wszystko dzięki Tobie!!!
                    • Gość: facet wy baby zawsze szukacie winnego !:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 17:46
                      Ja sie tylko wczoraj delikatnie włączyłem do ciekawej "dyskusji" na FR.

p.s.: ale z tym ptaszkiem moim to wczoraj żartowałaś ?:)
                      • Gość: Sergiusz a ptaszek frrrrrrrr!!! IP: 213.17.172.* 25.09.03, 17:50
                        A po co Ci ptaszek? Bez ptaszka tez Cię lubię, tak jak
                        dziewczynkę.

MS.
                      • jmx Re: wy baby zawsze szukacie winnego !:) 25.09.03, 18:09

Rozbudziłeś to forum to teraz cierp...! ale nie martw się, Sergio Cie przytuli
                        i pocieszy...
                        ;-)
                        • Gość: facet E tam, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 18:12
                          takich zramolałych pedziałków zostawie wam na osłodę tej "romantyczności"
                          tutaj - on bidak cierpi, dajcie mu może jakiś wibratorek :)

jmx napisała:
                          >
                          > Rozbudziłeś to forum to teraz cierp...! ale nie martw się, Sergio Cie
                          przytuli
                          > i pocieszy...
                          > ;-)
                          >
                          • jmx Re: E tam, 25.09.03, 18:25

E tam, zdolniacha - sam sobie zrobił! ;-)))
                            • Gość: facet Re: E tam, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 22:09
                              to z niego taki adam słodowy - wszystko sam i z niczego ?:)

jmx napisała:

>
                              > E tam, zdolniacha - sam sobie zrobił! ;-)))
                              >
                              • messja Re: E tam, 25.09.03, 22:15

> to z niego taki adam słodowy - wszystko sam i z niczego ?:)
                                >

w koncu niezbadane sa zdolnosci niektorych "romantykow":)
                                • Gość: Sergiusz Wielka Dwójka IP: 213.17.172.* 26.09.03, 00:49
                                  Lepszy Adam Słodowy ze swoim "zrób to sam", niż Edward
                                  Gierek z "pomożecie?"

MS.
                                  • messja do faceta 26.09.03, 12:34

> Lepszy Adam Słodowy ze swoim "zrób to sam",

patrz - a jednak, miales racje. zdolna bestia jednak z tego sergiusza. tylko co
                                    z tego, skoro satysfakcja sexualna nie leczy cierpien jego "duszy":P
                              • jmx Re: E tam, 26.09.03, 03:15

Z Ciebie, ale jeśli siebie masz za nic... ;-)))
                      • white.falcon Re: wy baby zawsze szukacie winnego !:) 25.09.03, 18:20

> Ja sie tylko wczoraj delikatnie włączyłem do ciekawej "dyskusji" na FR.

To dlaczego narzekasz, że FR przestało być flegmatyczne? Kiedyś mówiłeś, że na
                        FR jest zbyt spokojnie. Tobie nie da się nijak dogodzić, Facet. I to nie to, a
                        tamto znów nie to. Jak kobieta w ciąży się zachowujesz. ;)

• Gość: Sergiusz Facetowa piłeczka IP: 213.17.172.* 25.09.03, 18:24
                          Ha!!!!!!!!
                          I to jest odkrycie!

FACET JEST W CIĄŻY!

Niedługo urodzi stado faceciaczków.

;-)

MS
                          • jmx Re: Facetowa piłeczka 25.09.03, 18:31

No właśnie, ciekawe z k i m ;-))))
                            • Gość: Sergiusz Facetowa pałeczka IP: 213.17.172.* 25.09.03, 18:42
                              Jest wiatropylny...

MS.
                              • jmx Re: Facetowa pałeczka 25.09.03, 18:58

"Wietrzne" dziecko?
                                • white.falcon Re: Facetowa pałeczka 25.09.03, 19:03
                                  Sergio, a może zdradza Ciebie? Czasem stąd znika w nieznanym kierunku... I
                                  potem będzie chciał wmawiać Tobie tych biednych "faceciaczków". ;)

• Gość: Sergiusz Kocham Cię, ped(zi)ałem! IP: 213.17.172.* 25.09.03, 17:48
                    Napastuje, a potem wyglansuje ;-)))

Jesteś tak cudny i piękny, że nie sposób się w Tobie nie
                    zakochać.
                    Nigdy Cię nie opuszczę, mój ty przenajmilszy faceciku.
                    Bo wiem, że na Tobie się nie zawiodę. Buzi!

:-)

MS.
                    • Gość: facet Re: Kocham Cię, ped(zi)ałem! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 18:00
                      Nosem w d.pe (własną) jak potrafisz zramolały pedziałku - że też od kilku lań
                      baskich tak mozna się zmienić ?:)

Jedno jest pewne - matka natura zrobiła ci potęzna krzywdę, w głowie też.
                      • Gość: Sergiusz Faciu... IP: 213.17.172.* 25.09.03, 18:12
                        I tak Cię lubię, moja piękna faceto.

MS.

P.S. Wiem, wiem, tylko się ze mną droczysz, ale tak
                        naprawdę też mnie kochasz. Przecież chodziłaś za mną jak
                        cień...

;-)
                        • Gość: facet Re: Serdzio, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.03, 18:15
                          zaimponowała mi chwilowo twoja intelegencyja i kultÓra - ale ciebie chyba
                          bardziej rajcują małolaty :)
                          • Gość: Sergiusz Faacet ;-) IP: 213.17.172.* 25.09.03, 18:17
                            Jesteś cÓdny!

MS