Dodaj do ulubionych

Pozdrowienia z sąsiedniego FT

12.11.03, 08:25
dla wszystkich forumowiczów FR i dużo uśmiechu na pochmurne dni :))
Obserwuj wątek
    • meg25 Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 08:29
      Oj, jak miło:)))
      Od razu zrobiło mi się słoneczniej:)))
    • ka_27 Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 08:36
      Jesienne pozdrowienia na pogodne ostatnie jesienne dni :-)))
      • meg25 Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 08:46
        Chyba rzeczywiście ostatnie, zima tuż tuż, brrr...
        • ka_27 Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 09:10
          Zima, zima, sanki, śnieżki i Snieżynka :-))))))
          • mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 09:45
            Zima, sanki, snieżki, śnieżynka, konik zaprzęgnięty w duuuuże sanie z
            dzwoneczkami i czerwonymi pomponami, góralska kapela, no i Mikoooołaj z
            duuuuużą, siwą brodą i z czerwonymi od mrozu polikami :-)
            Witajcie moi mili! :-)
            Miłego dnia Wam życzę !! :-)
            • meg25 Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 10:05
              Witaj, witaj, Mandarynko!:)))
              A Mikołaj oprócz duuużej, siwej brody, ma może też duuuużą torbę z prezentami
              dla grzecznych dziewczynek i dla tych mniej grzecznych???;)))
              • ka_27 Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 10:08
                Tony samych najlepszych rzeczy dla dziewczynek od Mikołaja? :-)))))
                • meg25 Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 10:23
                  No jasne, a co? Nie zasługujemy?:))))))
                  • ka_27 Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 10:26
                    Przecież to Mikołaj przynosi prezenty ... :-PPPP
                    • meg25 Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 10:43
                      No, Mikołaj.
                      A z braku Mikołaja może być Ka_27;)))
                      • ka_27 Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 10:50
                        Mikołaj przynosi piękniejsze prezenty ... :-))))
                        • meg25 Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:04
                          Ale dla Niej najważniejszy jest prezent od Ciebie!:)))
                          • ka_27 Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:07
                            I tak Mikołaj ma pełen wór prezentów ... :-))))
                            • mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:17
                              Hmmm...
                              Mikołaj ma pełen wór ?? :P
                            • meg25 Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:17
                              Super! Lubię bardzo tego Mikołaja:)))
                              • ka_27 Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:34
                                A Mikołaj lubi was :-)))))
                                • meg25 Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:40
                                  No, spróbował by nie lubić!!!:)))
                                • mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:42
                                  :-) Uśmiechy dla Mikołaja...
                                  • ka_27 Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:47
                                    Mikołaj przyniesie wam prezentów moc,
                                    w zamian będzie chciał was uśmiechnięte widzieć :-))))
                                    • mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:54
                                      Mmmm, za taką moc prezentów nasze buzie nie przestaną się uśmiechać do
                                      przyszłorocznego Mikołaja :-)
                                      • ka_27 Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:55
                                        Na pewno się wam nie oprze ... :-))))
                                        • mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 12:03
                                          Och!! No niech by tylko spróbował !!
                                          Na wszelki wypadek ulepię duuużą śniegową kulę, która posłuży za argument ;-)
                                          • ka_27 Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 12:05
                                            Siłowe wyrażenie swojej racji? :-P
                                            • mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 12:07
                                              Wcale nie siłowe...:-(
                                              Tylko białe i puszyste :-)
                                              • ka_27 Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 12:10
                                                Takie przyjemne i ciepłe? :-)
                                                • ka_27 Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 12:14
                                                  Takie, jakie chcesz ... :-)
                                                • mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 12:14
                                                  No...:-(
                                                  Yyyy...
                                                  Może nie takie ciepłe, ale za to mięciutkie i baaaardzo dobrze przykleja się do
                                                  plecków :-)
                                                  • ka_27 Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 12:16
                                                    Czyli takie, jakie lubisz ... :-)))
                                                  • mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 13:17
                                                    No, czy tak bardzo lubię, tego bym nie powiedziała...
                                                    Ale napewno jest to przyjemne...
                                                    I od czasu do czasu wskazane;-)
                                                  • ka_27 Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 13:28
                                                    Zatem do ... dzieła! :-)
                                                    Swiat stoi przed Tobą otworem :-)))
                                                  • mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 14:29
                                                    ka_27 mój Miły...
                                                    Szepczesz dziś do mnie tak nie po mandarynkowemu...:-)
                                                    Zrozumiałabym gdybyś mi powiedział " do działa" , a nie " do dzieła " ...:-)
                                                  • ka_27 Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 14:35
                                                    Mandaryn_ko :-)

zrób tak, abyś była radosna ... :-)))
                                                  • mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 15:26
                                                    Łoooooj, ka_27 posłuchałam Cię i tak zrobiłam ...:-)
                                                    A Ty mnie jutro będziesz leczył z kaca...
                                                    Bo sam mi tak radziłeś, a teraz się ze mną męcz ! ;-)
                                                  • ka_27 Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 15:43
                                                    Mandaryn_ko :-)

:-))))))
              • mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 10:12
                Witaj Meg!! Te niegrzeczne, to My ma się rozumieć ;-)
                No bo, gdyby nie pamiętał, o tych niegrzecznych, to mogłyby go nieźle
                wytarmosić ;-)
                • meg25 Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 10:21
                  Wytarmosić za tę duuużą brodę, a potem natrzeć śniegiem, żeby poliki były
                  jeszcze bardziej czerwone, a potem zaprzęgnąć do sań! Niech sobie renifery
                  odpoczną!!!:)))
                  • mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 10:29
                    Ha, ha, ha...
                    Meg...gratuluję !! Rozbawiłaś mnie do łez, a już myślałam, że moje uśmiechadło
                    do dokońca dnia będzie w kształcie podkówki ;-)
                    • meg25 Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 10:40
                      Odwróć podkówkę do góry nogami, Mandarynko!!! I nie martw się, Mikołaj napewno
                      ma dla nas prezenty:)))
                      Co byś chciała dostać?
                      • mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:03
                        No, hmmm...na tą okoliczność niech mnie zaprosi do siebie do Finlandii i
                        pozwoli mi pojeźcić swoimi saniami zaprzęgniętymi w reniferki :-) To będzie dla
                        mnie najfajniejszy prezent od Mikusia :-).
                        Wiesz co Meg?
                        Wczoraj byłam na defiladzie przy pomniku Legionistów. I szedł poczet
                        sztandarowy z wiązanką kwiatów...A tuż przed pocztem sztandarowym jechało na
                        kaniach dwóch ułanów. No i...wyobraź sobie jeden z koni zrobił kupę na środku
                        placu defilad. No i...chorobcia jeden z tych weteranów niosących wiązankę...:-(
                        poślizgnął się na tej końskiej kupie i wyrżnął jak długi...:-). Przepraszam, że
                        się uśmiecham, ale to naprawdę było niecodzienne widowisko. Taka poważna
                        chwila, a tu takie BĘC !!
                        • meg25 Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:05
                          No nie, mówisz poważnie???
                          • mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:14
                            No niestety, brzmi to niewiarygodnie...
                            Ale to prawda.
                            Zwierzątka są nieprzewidywalne :-)
                            • meg25 Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:22
                              Ludzie czasami też:)

Ja wczorajszy dzień przeleżałam w łóżeczku, kichająca i z bolącym gardłem więc
                              nie dane mi było doświadczyć taaakich emocji, hi, hi...
                              A zamiast do Finlandii wolałabym gdzieś do ciepełka...
                              • mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:31
                                No to, proponuję do Somalii ;-)
                                Tylko kanapki musimy zabrać na drogę, bo tam bieda...
                                Gdzie się tak załatwiłaś ??
                                Zresztą ja też wcale lepiej się nie czuję, nos mam czerwony od kataru i gardło
                                mnie drapie.
                                Ale ja wczoraj bez kurtki w samym ciepłym sweterku wchodziłam pod górę do zamku
                                w Chęcinach. Było śliczne słonko, które mnie zdradziło z zimnym powietrzem i
                                efektem tego są 3 paczki zużytych chustek do nosa. A dzień dopiero się zaczął :-
                                (
                                Meg! Wypijmy grzańca na dobre humory i nasze zdrowie !! :-)
                                • meg25 Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:36
                                  Uhmm, dawaj tego grzańca!
                                  Noooo, niezły jest! Zdrówko Mandarynko! Żebyśmy nie były
                                  takie "pociągające";)))
                                  Ja nawet nie wiem gdzie to to złapałam! Kara jakaś czy coś?:))
                                  • mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:45
                                    Eeee, tam zaraz kara!
                                    Toż to nagroda, za ciężką i wytężoną pracę. To pewnego rodzaju bonus!!
                                    Bo dzięki temu można sobie poleżeć w łóżeczku i odpocząć ;-)
                                    Drówko Meg !!
                                    Dziś mam słabą główkę, czuję, że szybko odlecę ;-)
    • Gość: Puszek Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT IP: *.awacom.pl 12.11.03, 11:23
      Dzień dobry Wszystkim wytrwałym rozmówcom na tym forum!! Widzę że humorki
      dopisują czyli jest O.K. ;-)) Już prawie zima ...za oknem biało i lekki
      mrozik... Czym sie dziś zajmują moje niestrudzone,urocze Panie??
      • mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:25
        Witaj Puszku :-) Dzisiaj miaszamy w worku Mikołaja ;-)
        Aaaaaale miło Cie widzieć :-)
      • mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:25
        Witaj Puszku :-) Dzisiaj miaszamy w worku Mikołaja ;-)
        Aaaaaale miło Cie widzieć :-)
        • Gość: Puszek Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT IP: *.awacom.pl 12.11.03, 11:30
          Witaj Mandaryn_ko !! ;-))
          Miło Cię widzieć!!
          Słyszałem że szykujecie sie na Mikołaja...?
          Czyli ja mam dziś spokóój...??;-))Mrrrrrrrraaaaaaauuuuuuuuuu!!!!!!!
          • mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:35
            Ha, ha...Jesteśmy z Meg przeziębione. Więc z Mikołajem pójdzie nam gładko.
            Najpierw załatwimy jego...Zarazimy i położymy do ciepłego łóżeczka :-)
            A później...
            Później przyjdzie pora na Ciebie :-)
            • Gość: Puszek Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT IP: *.awacom.pl 12.11.03, 11:38
              Co robiłyście że jesteście chore? Trzeba było nie paradować wczoraj na
              paradach w samych strojach kąpielowych ;-))
              • mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:41
                ha, ha...:-)
                W samych strojach!
                Alez Drogi Puszku...My paradowałyśmy ale bez strojów kąpielowych ??
                A teraz efekt - smarkate lata - :-)
                • Gość: Puszek Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT IP: *.awacom.pl 12.11.03, 11:43
                  I mnie tam nie było....;-((
                  • mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:45
                    Puszku, mnie tez to zmartwiło!! :-)
                    • Gość: Puszek Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT IP: *.awacom.pl 12.11.03, 11:48
                      Zapomniałaś o mnie i dlatego niedostałem zaproszenia;-(
                      Ale coż jakoś przeżyję ( mam nadzieję) ale nastepnym razem daj znać...;-))
                      Co jeszce słychać w szerokim świecie?
                      • mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:52
                        A na moim świecie jest pochmurno, mglisto i baaaaardzo zimno, ale za to ciepło
                        w serduszku gdy taki śliczny puszysty milusi Kotek Puszek siedzi mi na
                        kolankach i mogę zatopić swoją dłoń na jego milutkim i puszystym łebku :-)
                    • Gość: Puszek Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT IP: *.awacom.pl 12.11.03, 11:53
                      Przepraszam ale muszę zniknąć. Może jutro zagoszczę dłużej. Przyjemnej pracy i
                      miłego popołudna. Do poczytania nastepnym razem. Pa!!
                      • mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:55
                        Pa, Puszystka Kulko :-)
      • meg25 Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:25
        Oj, Puszku, witaj, Ty Mój Puszysty!!!:)))
        Namawiamy się z Mandarynką na Mikołaja!
        • Gość: Puszek Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT IP: *.awacom.pl 12.11.03, 11:28
          No to ładne żeczy ;-) Panienki.....
          Namawieć się na Mikołoaja...?
          A jeśli on to słyszy i prezentów nie przyniesie... ? To co wtedy..??
          Witaj Meg!! ;-) MIło Cie wiedzieć!!
          • meg25 Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:31
            A jak Ciebie miło, miły Puszku!!!
            My się Mikołaja nie boimy! Przeczytaj co zamierzamy mu zrobić jak nam nie da
            prezentów!!! Niech drży białobrody!!!:))
            • Gość: Puszek Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT IP: *.awacom.pl 12.11.03, 11:33
              Włąsnei przeczytałem i wiesz co Meg.... Futerko mi sie najeżyło Mrrraaaauuuu!!
              Osobiście nie chciałbym być na jego miejscu...
              Dobrze że nie mam brody...;-))
              • meg25 Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:39
                Ale masz puszysty ogonek.... hi, hi,hi...
                • Gość: Puszek Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT IP: *.awacom.pl 12.11.03, 11:45
                  Meg....Znowu zaczynasz ..;-)) Co tym razem robisz z moim ogonkiem??
                  • meg25 Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:53
                    A pogłaszczę Go tym razem czule, a potem... zawiążę na supełek, hi, hi
                    No, zobacz jaki fajny? I jaki dumny;)))
                    • Gość: Puszek Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT IP: *.awacom.pl 12.11.03, 11:56
                      Meg przepraszam ale muszę znaiknąć.;-( Może jutro zagoszczę na dłużej. Życze
                      spokojnej pracy i uśmiechu!!;-)) Do popisania w najbliższym czasie. Pa!!
      • harriet_makepeace Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:26
        meg, mandarynka, a moze by tak hetacusa przebrac za mikolaja? on tak uroczo
        daje sie przebierac :))))))))))
        • mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:36
          Harriet !
          Miło Cię widzieć:-)
          Jeśli tylko dasz radę, to chętnie na to popatrzymy :-)
          • harriet_makepeace Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:38
            jak to? nie bedzie pomocy siostrzanej? :)))) w kupie razniej :)
          • meg25 Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:38
            Witaj Harriet z gór!!!
            Hetakus dziś na ważnym spotkaniu więc może damy mu spokój?:)))
            • harriet_makepeace Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:39
              racja, troche by smiesznie wygladal na spotkaniu z broda i w czapce :)))
              ale sie nie zachowalam, witajcie :)))))
              • meg25 Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:42
                Mógłby przestać nas lubić, buuu
                Wypoczęta?
                • harriet_makepeace Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:43
                  tak, tylko nie wyspana :) na szczescie jeszcze tylko 2,5 dnia do
                  weekendu :))))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka