maryjo2 12.11.03, 08:25 dla wszystkich forumowiczów FR i dużo uśmiechu na pochmurne dni :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
meg25 Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 08:29 Oj, jak miło:))) Od razu zrobiło mi się słoneczniej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 08:36 Jesienne pozdrowienia na pogodne ostatnie jesienne dni :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 08:46 Chyba rzeczywiście ostatnie, zima tuż tuż, brrr... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 09:10 Zima, zima, sanki, śnieżki i Snieżynka :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 09:45 Zima, sanki, snieżki, śnieżynka, konik zaprzęgnięty w duuuuże sanie z dzwoneczkami i czerwonymi pomponami, góralska kapela, no i Mikoooołaj z duuuuużą, siwą brodą i z czerwonymi od mrozu polikami :-) Witajcie moi mili! :-) Miłego dnia Wam życzę !! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 10:05 Witaj, witaj, Mandarynko!:))) A Mikołaj oprócz duuużej, siwej brody, ma może też duuuużą torbę z prezentami dla grzecznych dziewczynek i dla tych mniej grzecznych???;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 10:08 Tony samych najlepszych rzeczy dla dziewczynek od Mikołaja? :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 10:23 No jasne, a co? Nie zasługujemy?:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 10:26 Przecież to Mikołaj przynosi prezenty ... :-PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 10:43 No, Mikołaj. A z braku Mikołaja może być Ka_27;))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 10:50 Mikołaj przynosi piękniejsze prezenty ... :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:04 Ale dla Niej najważniejszy jest prezent od Ciebie!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:07 I tak Mikołaj ma pełen wór prezentów ... :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:17 Hmmm... Mikołaj ma pełen wór ?? :P Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:17 Super! Lubię bardzo tego Mikołaja:))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:40 No, spróbował by nie lubić!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:42 :-) Uśmiechy dla Mikołaja... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:47 Mikołaj przyniesie wam prezentów moc, w zamian będzie chciał was uśmiechnięte widzieć :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:54 Mmmm, za taką moc prezentów nasze buzie nie przestaną się uśmiechać do przyszłorocznego Mikołaja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:55 Na pewno się wam nie oprze ... :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 12:03 Och!! No niech by tylko spróbował !! Na wszelki wypadek ulepię duuużą śniegową kulę, która posłuży za argument ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 12:05 Siłowe wyrażenie swojej racji? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 12:07 Wcale nie siłowe...:-( Tylko białe i puszyste :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 12:10 Takie przyjemne i ciepłe? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 12:14 No...:-( Yyyy... Może nie takie ciepłe, ale za to mięciutkie i baaaardzo dobrze przykleja się do plecków :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 12:16 Czyli takie, jakie lubisz ... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 13:17 No, czy tak bardzo lubię, tego bym nie powiedziała... Ale napewno jest to przyjemne... I od czasu do czasu wskazane;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 13:28 Zatem do ... dzieła! :-) Swiat stoi przed Tobą otworem :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 14:29 ka_27 mój Miły... Szepczesz dziś do mnie tak nie po mandarynkowemu...:-) Zrozumiałabym gdybyś mi powiedział " do działa" , a nie " do dzieła " ...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 14:35 Mandaryn_ko :-) zrób tak, abyś była radosna ... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 15:26 Łoooooj, ka_27 posłuchałam Cię i tak zrobiłam ...:-) A Ty mnie jutro będziesz leczył z kaca... Bo sam mi tak radziłeś, a teraz się ze mną męcz ! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 10:12 Witaj Meg!! Te niegrzeczne, to My ma się rozumieć ;-) No bo, gdyby nie pamiętał, o tych niegrzecznych, to mogłyby go nieźle wytarmosić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 10:21 Wytarmosić za tę duuużą brodę, a potem natrzeć śniegiem, żeby poliki były jeszcze bardziej czerwone, a potem zaprzęgnąć do sań! Niech sobie renifery odpoczną!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 10:29 Ha, ha, ha... Meg...gratuluję !! Rozbawiłaś mnie do łez, a już myślałam, że moje uśmiechadło do dokońca dnia będzie w kształcie podkówki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 10:40 Odwróć podkówkę do góry nogami, Mandarynko!!! I nie martw się, Mikołaj napewno ma dla nas prezenty:))) Co byś chciała dostać? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:03 No, hmmm...na tą okoliczność niech mnie zaprosi do siebie do Finlandii i pozwoli mi pojeźcić swoimi saniami zaprzęgniętymi w reniferki :-) To będzie dla mnie najfajniejszy prezent od Mikusia :-). Wiesz co Meg? Wczoraj byłam na defiladzie przy pomniku Legionistów. I szedł poczet sztandarowy z wiązanką kwiatów...A tuż przed pocztem sztandarowym jechało na kaniach dwóch ułanów. No i...wyobraź sobie jeden z koni zrobił kupę na środku placu defilad. No i...chorobcia jeden z tych weteranów niosących wiązankę...:-( poślizgnął się na tej końskiej kupie i wyrżnął jak długi...:-). Przepraszam, że się uśmiecham, ale to naprawdę było niecodzienne widowisko. Taka poważna chwila, a tu takie BĘC !! Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:05 No nie, mówisz poważnie??? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:14 No niestety, brzmi to niewiarygodnie... Ale to prawda. Zwierzątka są nieprzewidywalne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:22 Ludzie czasami też:) Ja wczorajszy dzień przeleżałam w łóżeczku, kichająca i z bolącym gardłem więc nie dane mi było doświadczyć taaakich emocji, hi, hi... A zamiast do Finlandii wolałabym gdzieś do ciepełka... Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:31 No to, proponuję do Somalii ;-) Tylko kanapki musimy zabrać na drogę, bo tam bieda... Gdzie się tak załatwiłaś ?? Zresztą ja też wcale lepiej się nie czuję, nos mam czerwony od kataru i gardło mnie drapie. Ale ja wczoraj bez kurtki w samym ciepłym sweterku wchodziłam pod górę do zamku w Chęcinach. Było śliczne słonko, które mnie zdradziło z zimnym powietrzem i efektem tego są 3 paczki zużytych chustek do nosa. A dzień dopiero się zaczął :- ( Meg! Wypijmy grzańca na dobre humory i nasze zdrowie !! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:36 Uhmm, dawaj tego grzańca! Noooo, niezły jest! Zdrówko Mandarynko! Żebyśmy nie były takie "pociągające";))) Ja nawet nie wiem gdzie to to złapałam! Kara jakaś czy coś?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:45 Eeee, tam zaraz kara! Toż to nagroda, za ciężką i wytężoną pracę. To pewnego rodzaju bonus!! Bo dzięki temu można sobie poleżeć w łóżeczku i odpocząć ;-) Drówko Meg !! Dziś mam słabą główkę, czuję, że szybko odlecę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT IP: *.awacom.pl 12.11.03, 11:23 Dzień dobry Wszystkim wytrwałym rozmówcom na tym forum!! Widzę że humorki dopisują czyli jest O.K. ;-)) Już prawie zima ...za oknem biało i lekki mrozik... Czym sie dziś zajmują moje niestrudzone,urocze Panie?? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:25 Witaj Puszku :-) Dzisiaj miaszamy w worku Mikołaja ;-) Aaaaaale miło Cie widzieć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:25 Witaj Puszku :-) Dzisiaj miaszamy w worku Mikołaja ;-) Aaaaaale miło Cie widzieć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT IP: *.awacom.pl 12.11.03, 11:30 Witaj Mandaryn_ko !! ;-)) Miło Cię widzieć!! Słyszałem że szykujecie sie na Mikołaja...? Czyli ja mam dziś spokóój...??;-))Mrrrrrrrraaaaaaauuuuuuuuuu!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:35 Ha, ha...Jesteśmy z Meg przeziębione. Więc z Mikołajem pójdzie nam gładko. Najpierw załatwimy jego...Zarazimy i położymy do ciepłego łóżeczka :-) A później... Później przyjdzie pora na Ciebie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT IP: *.awacom.pl 12.11.03, 11:38 Co robiłyście że jesteście chore? Trzeba było nie paradować wczoraj na paradach w samych strojach kąpielowych ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:41 ha, ha...:-) W samych strojach! Alez Drogi Puszku...My paradowałyśmy ale bez strojów kąpielowych ?? A teraz efekt - smarkate lata - :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT IP: *.awacom.pl 12.11.03, 11:43 I mnie tam nie było....;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:45 Puszku, mnie tez to zmartwiło!! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT IP: *.awacom.pl 12.11.03, 11:48 Zapomniałaś o mnie i dlatego niedostałem zaproszenia;-( Ale coż jakoś przeżyję ( mam nadzieję) ale nastepnym razem daj znać...;-)) Co jeszce słychać w szerokim świecie? Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:52 A na moim świecie jest pochmurno, mglisto i baaaaardzo zimno, ale za to ciepło w serduszku gdy taki śliczny puszysty milusi Kotek Puszek siedzi mi na kolankach i mogę zatopić swoją dłoń na jego milutkim i puszystym łebku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT IP: *.awacom.pl 12.11.03, 11:53 Przepraszam ale muszę zniknąć. Może jutro zagoszczę dłużej. Przyjemnej pracy i miłego popołudna. Do poczytania nastepnym razem. Pa!! Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:55 Pa, Puszystka Kulko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:25 Oj, Puszku, witaj, Ty Mój Puszysty!!!:))) Namawiamy się z Mandarynką na Mikołaja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT IP: *.awacom.pl 12.11.03, 11:28 No to ładne żeczy ;-) Panienki..... Namawieć się na Mikołoaja...? A jeśli on to słyszy i prezentów nie przyniesie... ? To co wtedy..?? Witaj Meg!! ;-) MIło Cie wiedzieć!! Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:31 A jak Ciebie miło, miły Puszku!!! My się Mikołaja nie boimy! Przeczytaj co zamierzamy mu zrobić jak nam nie da prezentów!!! Niech drży białobrody!!!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT IP: *.awacom.pl 12.11.03, 11:33 Włąsnei przeczytałem i wiesz co Meg.... Futerko mi sie najeżyło Mrrraaaauuuu!! Osobiście nie chciałbym być na jego miejscu... Dobrze że nie mam brody...;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:39 Ale masz puszysty ogonek.... hi, hi,hi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT IP: *.awacom.pl 12.11.03, 11:45 Meg....Znowu zaczynasz ..;-)) Co tym razem robisz z moim ogonkiem?? Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:53 A pogłaszczę Go tym razem czule, a potem... zawiążę na supełek, hi, hi No, zobacz jaki fajny? I jaki dumny;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puszek Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT IP: *.awacom.pl 12.11.03, 11:56 Meg przepraszam ale muszę znaiknąć.;-( Może jutro zagoszczę na dłużej. Życze spokojnej pracy i uśmiechu!!;-)) Do popisania w najbliższym czasie. Pa!! Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:26 meg, mandarynka, a moze by tak hetacusa przebrac za mikolaja? on tak uroczo daje sie przebierac :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mandaryn_ka Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:36 Harriet ! Miło Cię widzieć:-) Jeśli tylko dasz radę, to chętnie na to popatrzymy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:38 jak to? nie bedzie pomocy siostrzanej? :)))) w kupie razniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:38 Witaj Harriet z gór!!! Hetakus dziś na ważnym spotkaniu więc może damy mu spokój?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:39 racja, troche by smiesznie wygladal na spotkaniu z broda i w czapce :))) ale sie nie zachowalam, witajcie :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
meg25 Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:42 Mógłby przestać nas lubić, buuu Wypoczęta? Odpowiedz Link Zgłoś
harriet_makepeace Re: Pozdrowienia z sąsiedniego FT 12.11.03, 11:43 tak, tylko nie wyspana :) na szczescie jeszcze tylko 2,5 dnia do weekendu :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś