Dodaj do ulubionych

Witajcie kochani. Idzie wiosna !!!

20.11.03, 11:18
Ciepło i słonecznie. Zimy nie będzie ;-)
Obserwuj wątek
    • ka_27 Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 11:23
      Witaj Hetacusie!!

Jak powiadasz, tak i moze będzie :-)

A gdzie nalewka? :-)))
      • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 11:24
        Czeka na biurku ;-)
        • ka_27 Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 11:25
          Hetacusie,

nigdzie nie widzę :-(
          • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 11:26
            hmmmm, to może jeszcze ... skutek wczorajszego miodziku ;-)
            • ka_27 Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 11:32
              Hetacusie,

tak Ci zaszkodziło? :-PPP
              Ze teraz nie możesz postawić na biurku? :-))))
    • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 11:23
      Tylko wieje, aż strach!
      Spać nie mogłam, tak hulał wiatr:)))
      • ka_27 Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 11:24
        Dzieńdobry Meg25 :-)
        • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 11:27
          Dzień dobry Ka_27:)))
          Jak samopoczucie?
          • ka_27 Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 11:31
            Meg25 :-)

jak widze uśmiechniętą Meg25 :-)
            To wspaniałe!! :-))))
            • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 11:33
              A kawkę dostanę Ka?
              Taką megową?:)))
              • ka_27 Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 11:55

a jakże :-)
                I nie tylko megowa kawkę :-)))
                • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 11:59
                  A co jeszcze dostanę od Ciebie Ka?:))))
                  • ka_27 Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 12:01

to, co lubisz najbardziej ... :-))))
                    • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 12:08
                      Och, moją ukochaną w-zetkę? Ale musi być z bitą śmietaną, a nie jakimś
                      przepraszam, badziewiem:))))
                      • ka_27 Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 12:10

Twoją ulubioną megową niespodziankę :-)))
                        • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 12:13
                          Uhmmm, niespodzianka wyśmienita! Oj, zapomniałam, że miałam przejść na dietkę
                          bezsłodyczową;)))
                          • ka_27 Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 12:22

zasługujesz na najlepsze ... :-))))
                            • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 12:36
                              Miły jesteś jak zawsze Ka:)))
                              Chcesz odrobinkę?
                              • ka_27 Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 12:38

nie wiem, czy zasługuję na odrobinkę ... :-))))
                                • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 12:46
                                  Hmmm, czyżbyś ostatnio narozrabiał Ka?;))))
                                  • ka_27 Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 12:50

są bardziej na to zasługujący :-)))))
                                    • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 13:26
                                      Z całą pewnością Ka, ale myślę, że Ty nie jesteś taki zły i też zasługujesz,
                                      na odrobinkę oczywiście:)))
                                      • ka_27 Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 13:28
                                        • ka_27 Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 13:29

to może spróbuję :-))))
                                          • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 13:37
                                            Hej, ale zostaw mi trochę tej bitej śmietany! Miało być odrobinkę Ka!:)))
                                            Jak Ci mało, to dostaniesz dropsa!:)))
                                            • ka_27 Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 13:40

miała być ociupinka :-))))
                                              • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 13:45
                                                To będzie baaardzo mały drops:))))
                                                • ka_27 Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 13:47

minimalizujesz? :-)))
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 13:53
                                                    Dbam o sylwetkę! Twoją...:))))))))))))
                                                  • ka_27 Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 13:55

nie wiem, co powiedzieć ... :-)))))))
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 13:59
                                                    Nie mów nic...
                                                    bierz dropsa!:)))
                                                  • ka_27 Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 14:04

(...)*

* - nie mówię nic :-)))
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 14:22
                                                    Za to ja śmieję się całą buzią... :)))))))))))))))))
                                                  • ka_27 Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 14:23

widzę śmiejącą się buzię Meg25 :-)
                                                    i nie tylko ... :-)))))
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 14:29
                                                    Co jeszcze Ka?:))))
                                                  • ka_27 Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 14:31

TO ... :-))))))
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 14:33
                                                    Ach, TO...:))))
                                                  • ka_27 Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 14:39

ach TO, TO megowe TO :-))))))
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 14:41
                                                    Ka? A może kawy z mleczkiem?:))))
                                                  • ka_27 Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 14:43

chętnie :-)))
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 14:49
                                                    Proszę...
                                                    Która to już dzisiaj? Serduszko wytrzyma?:)))
                                                  • ka_27 Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 14:51

z Tobą kawa,
                                                    to pyszna jest sprawa ... :-))))
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 14:58
                                                    Dziękuję Ka,
                                                    ja też lubię popijać z Tobą, kawkę:)))
                                                  • ka_27 Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 15:02

a coś na talerzyku chcesz? :-)
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 15:04
                                                    Mnie pytasz Ka? A czy kiedyś nie chciałam??:)))
                                                  • ka_27 Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 15:06

proszę, oto bostogne :-)))))
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 15:10
                                                    Ha, jem to już drugi raz i nadal nie wiem co to jest!:)))))
                                                  • ka_27 Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 15:12

skosztujesz - spróbujesz - rozsmakujesz się ... :-))))))
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 15:15
                                                    Jesteś bardzo przekonujący:)))
                                                    te pyszności też!:)))
                                                  • ka_27 Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 15:20

są bardziej przekonujący, wiesz o tym dobrze ... :-))))
      • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 11:24
        Oj biedactwo ! Kleją się oczka ze zmęczenia ?
        • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 11:28
          Nie mogą się kleić!
          Po pracy idę na imprezę służbową więc muszę wyglądać;)))
          • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 11:31
            meg25 napisała:

> Nie mogą się kleić!
            > Po pracy idę na imprezę służbową więc muszę wyglądać;)))

ooo ! To pewnie będziesz tańczyć, śmiać się, jeść pyszne rzeczy, pić kawkę
            i ... może flirtować ?
            ;-)
            • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 11:36
              hetacus napisał:

>
              > ooo ! To pewnie będziesz tańczyć, śmiać się, jeść pyszne rzeczy, pić kawkę
              > i ... może flirtować ?
              > ;-)

Tańczyć - pewnie tak,
              śmiać się - z całą pewnością,
              jeść pyszne rzeczy - jasne!,
              pić kawkę - pewnie nie tylko;),
              flirtować? - nieeee, Hetakusie, meg nie flirtuje;)))
              • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 12:52
                meg25 napisała:

> Tańczyć - pewnie tak,
                > śmiać się - z całą pewnością,
                > jeść pyszne rzeczy - jasne!,
                > pić kawkę - pewnie nie tylko;),
                > flirtować? - nieeee, Hetakusie, meg nie flirtuje;)))

Rozumiem ! Wyższy etap niż flirtowanie - to jest romansowanie. Zatem ? ;-)
                • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 13:24
                  E tam...
                  W moim wieku?
                  Kocyk i grube okulary;)))
                  • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 13:30
                    nosek Ci się wydłuża ;-)
                    • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 13:39
                      hetacus napisał:

> nosek Ci się wydłuża ;-)

I jak ja będę wyglądać? Nikt mnie nie zechce:((
                      • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 13:41
                        musisz być prawdomówna. Ale kokietujesz Meg !!!
                        Ja Cię chcę !!! A za mną tłumy kochających i marzących o jednym Twym uśmiechu :-
                        )
                        • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 13:44
                          Taaaak, oglądam się, wypatruję i... żadnych tłumów:(((
                          No bo przecież tych dwóch, czy trzech to nie tłum...;)))
                          • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 13:47
                            Ha, ha , ale kokietuje Meg !!
                            Taka dziewczyna jak Ty to cudne zjawisko :-)
                            Ja to Cię lubię ogrooooomnie :-)
                            • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 13:56
                              Ale mi dooooobrze...:))))
                              Może jeszcze coś miłego?;))))
                              • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 14:01
                                Masz klasę, bardzo duże i inteligentne poczucie humoru, świetnie się czuję w
                                Twoim towarzystwie :-)
                                Nie wiem jak wyglądsz, nie wiem gdzie mieszkasz, prawie nic o Tobie nie
                                wiem... .
                                Zazdroszczę bardzo ludziom z którymi przebywasz na co dzień...
                                • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 14:13
                                  Nooo, Hetakusie, teraz to choćby żaby z nieba leciały i tak będę miała udany
                                  dzień:))))
                                  Baaardzo Cię lubię...
                                  • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 14:15
                                    Duch mój ulatuje ponad pojedyncze obłoczki które pojawiły się na niebie...
                                    Czuję lekkość, lekkość czuję ;-)
                                    • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 14:19
                                      Hej, trzymam Cię za nogę! Ciągnę... no, jesteś z powrotem na ziemi,
                                      przy mnie...:)))
                                      • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 14:21
                                        I uśmiech łobuzerski rozjaśnia Twoje oblicze ?
                                        • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 14:28
                                          ;))))
                                          • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 14:33
                                            meg25 napisała:

> ;))))

i te najcudniejsze figlarne iskierki w oczach ;-)
                                            • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 14:37
                                              Te figlarne ogniki są dla Ciebie, Hetakusie...;))))
                                              :))
                                              • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 14:40

a co one oznaczają ? Może coś obiecują ?
                                                Wiem, wiem, że nie powiesz ! Lubisz bywać tajemnicza :-)
                                                • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 14:42
                                                  Hmmm, a co chciałbyś żeby oznaczały?
                                                  • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 14:44
                                                    coś bardzo szczególnego, takiego tylko dla mnie ;-)
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 14:48
                                                    No właśnie...;)))
                                                  • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 14:52

Iskierki nie gasną ;-)
                                                    Uśmiech błąka się po Twych wargach ...
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 14:56
                                                    Jeszcze tak... ale już niedługo...kiedy zacznie mijać godzina 15.00...
                                                    zgasną...
                                                  • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 14:57
                                                    no tak, kończą się godziny czarów :-(
                                                    Jeszcze ostatnie spojrzenie...
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 15:03
                                                    Ostatni uśmiech...:))
                                                  • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 15:04
                                                    Do jutra Meg. Baw się cudnie :-)))
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 15:10
                                                    Dziękuję, do jutra!:)))
                                                  • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 15:12
                                                    pa, pa, pa, całusów 102, a jak się zmieści to 140 !!!
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 15:14
                                                    Zmieści się i 150!!! Pa, pa:))))
                                                  • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 15:15
                                                    :-)))
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 20.11.03, 15:16
                                                    :))))))))
                                                  • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 21.11.03, 11:09
                                                    Witaj Meg, jesteś tu gdzieś ?
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 21.11.03, 11:45
                                                    Hej, Hetakusie! Już jestem:)))
                                                    Musiałam wpaść na imieniny, ale już jestem z Tobą:)))

• hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 21.11.03, 11:48
                                                    Hurrrra :-)))))
                                                    Ale się cieszę, jak tam wczorajsza impreza ? Udała się ?
                                                    Jak Twoje flirty i romanse ?
                                                    ;-)
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 21.11.03, 12:09
                                                    Hmmm, impreza była elegancka.:))
                                                    Odbyła się w Teatrze Muzycznym, było super!
                                                    Kelnerzy pilnowali, żeby przed nikim nie stał pusty kieliszek;))
                                                    Była rewia, tańce, kolacja przy muzyce(pianista).
                                                    Flirtów nie było.
                                                    Romansów tym bardziej.
                                                    ;)))
                                                  • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 21.11.03, 12:13
                                                    To fajnie, że miałaś udany wieczór :-)
                                                    A masz czas na zaplanowaną wyprawę ?
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 21.11.03, 12:21
                                                    Cały poranek myślałam tylko o tym;)))
                                                    Tu mam torbę z kostiumem i... no, jeszcze kilka drobiazgów;))
                                                    Marzę o zanurzeniu się w chłodnej wodzie...:)))
                                                  • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 21.11.03, 12:23
                                                    Jeśli to tylko kilka drozbiazgów
                                                    to niewątpliwie mają spore gabaryty. Uff ! Ale ciężary !
                                                    To pakujemy się do pociągu, podaj mi rękę. O, zobacz wolny przedział ;-)
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 21.11.03, 12:31
                                                    Oooo, uprzedziła nas ta pani z dzieckiem;((
                                                    Ale, ale, tutaj nie ma nikogo, pakujemy się Hetakusie!
                                                    Wrzucisz na górę tę moją torbę? Nie jest taka cięzka...:)))
                                                  • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 21.11.03, 12:35
                                                    łokciami z jejmością walczył nie będę ;-)
                                                    dobrze, ze zauważyłaś ten wolny przedział.
                                                    Ufffffffffff ! Udało się dźwignąć Twoją walizę.
                                                    Coż ty tam masz ?
                                                    Ruszamy, ruszamy. Nareszcie !
                                                    Mam nadzieję, że szybko zajedziemy
                                                    :-)))
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 21.11.03, 12:40
                                                    Oj, nic wielkiego tam nie mam...
                                                    kostium do pływania w basenie,
                                                    kostium do pływania w morzu,
                                                    kostium do opalania, hmmm, no i jeszcze jeden, no tak sobie, bo ładny:)))
                                                    Klapki, sandałki, tenisówki (może pobiegamy?), ech co ja będę wymieniać, nie
                                                    ma o czym mówić;)))
                                                    Trochę jestem senna Hetakusie...
                                                  • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 21.11.03, 12:44
                                                    No tak trochę tego jest. Ale myśl, że obejrzę Cię w tym wszystkim
                                                    w zdecydowany sposób zmiejsza ciężat Twojej walizy ;-)
                                                    Oprzyj sie o mnie, przytul i spróbuj zasnąć. Będę czuwał nad Twoim snem :-)
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 21.11.03, 12:53
                                                    Trochę mi szkoda, piękne widoki za oknem...
                                                    ale głowę mam taką ciężką i Twoje ramię kusi mnie bardzo...

Oj, Hetakusie, spałam?
                                                    Czy my jesteśmy już na miejscu, czy to sen?:)))
                                                  • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 21.11.03, 12:56
                                                    Spałaś, spałaś, mocno, nawet konduktor Cię nie obudził ;-)
                                                    Tak , jesteśmy na miejscu, uważaj, zabieram walizę i wychodzimy.
                                                    Ha, jak tu pieknie, tylko ten wiatr zbyt porywisty !
                                                    Podoba Ci się tutaj ?
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 21.11.03, 13:01
                                                    Rany, Hetakusie! Bardzo, a wiatr rzeczywiście wieje, ale jest cieplutki i
                                                    przyjemny:))) Aj, zwiał mi mój kapelusik! Łap go! Ha, ha, popłynął...:)))
                                                  • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 21.11.03, 13:04
                                                    Uf, już bałem się, że całkiem odpłynie, ale zdążyłem go złapać. dlaczego się ze
                                                    śmiejesz ?! Spodziewałem się raczej całusa za bohaterski wyczyn ;-)
                                                    Ojej, cały jestem mokry !
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 21.11.03, 13:08
                                                    Plusk...
                                                    Hetakusie, patrz, teraz ja też jestem mokra,
                                                    żeby Ci nie było przykro:))))
                                                    Jesteś dzielny i wspaniały!
                                                    Cmok!;))))
                                                    Hej... puść, wyjdźmy z tej wody, ludzie się śmieją:)))))
                                                  • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 21.11.03, 13:13
                                                    MMMMMMMMMMMMMMM :-))))))
                                                    Gotów jestem do kolejnych czynów bohaterskich
                                                    Wiesz, slicznie wyglądasz taka mokra ;-)
                                                    Chyba rzeczywiście robi się zbiegowisko. Bierzmy bagaże i chodźmy się przebrać
                                                    do naszego hotelu ;-)
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 21.11.03, 13:17
                                                    Ta chatka to ma być hotel???
                                                    Hmmm, właściwie to całkiem przytulna...
                                                    Ale... Hetakusie, to wygląda jak pokoik jednoosobowy;)))
                                                  • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 21.11.03, 13:21

> Ale... Hetakusie, to wygląda jak pokoik jednoosobowy;)))

Meg, i na tym polega jego urok ;-)
                                                    Zresztą, nie będziemy tu spędzać całych dni, raptem wieczory ( i to pewnie
                                                    późne). Ja myślę, że będzie nam tu dobrze. Bagaże też się zmieszczą. Zobacz
                                                    jest łazienka, całkiem przyjemna !
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 21.11.03, 13:25
                                                    Tak, mnie też się podoba!
                                                    Co byś powiedział na szybki prysznic?
                                                    Hej, Hetakusie, o s o b n o...;))))
                                                  • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 21.11.03, 13:28
                                                    Meg, prezentujesz "nieekologiczną" postawę ;-) Po tym upalnym i bezdeszczowym
                                                    lecie wiesz jakie są problemy z wodą ?! A jak nam jej zabraknie na resztę
                                                    pobytu ? Nie jestem pewien czy możemy sobie pozwolić na taki luksus jak osobna
                                                    kąpiel ;-)
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 21.11.03, 13:32
                                                    Hmmm, to brzmi przekonująco, ale czy rozsądnie?;)))
                                                    Hetakusie?
                                                  • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 21.11.03, 13:35
                                                    oczywiście, że to nie brzmi rozsądnie ;-)
                                                    ale dbajmy o matkę naturę !
                                                    no i trzeba umyć Ci plecy ;-)
                                                    Chodź Meg ;-)
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 21.11.03, 13:40
                                                    Ha, Twoja stanowczość podoba mi się;)))
                                                    I nie mam zamiaru wojować tu z Tobą:)))
                                                    Chodź...
                                                    Hmmm, czy nie ma tu gąbki? Ta szczotka bardzo drapie!
                                                    Ja nie mam takich brudnych pleców!
                                                    Hetakusie... ała!:))))
                                                  • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 21.11.03, 13:42
                                                    Ależ Meg, po takiej podróży trzeba się baaaaardzo dokładnie umyć.
                                                    Gąbkę rzeczywiście chyba trzeba będzie kupić...
                                                    Meg, jakby Ci to powiedzieć... No, wiesz... bardzo ładna jesteś...
                                                    ;-)
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 21.11.03, 13:47
                                                    Hetakusie... mieliśmy się umyć i...
                                                    iść na plażę... niedługo zajdzie słońce...
                                                    Co? Już zaszło? Kiedy?
                                                    A zresztą, jutro wyjdzie znowu...;)))
                                                  • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 21.11.03, 13:48
                                                    no tak jakoś ten czas nam zleciał ;-)
                                                    ale możemy iść na wieczorny spacer, tylko ubierz coś ciepłego bo chyba ten
                                                    wiatr trochę jest chlodny...
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 21.11.03, 13:52
                                                    Ojej...
                                                    Hetakusie, pomóż mi szukać, nie mogę znaleźć swetra!
                                                    Kurczę, chyba go w ogóle nie zabrałam:((
                                                    (może zostaniemy? hi, hi)
                                                    Nieee, ten twój nie pasuje mi do... sandałków;))))
                                                  • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 21.11.03, 13:56

nigdy nie uwierzę, że zapomniałaś czegos z ubrania ;-)
                                                    naprawdę go nie masz ? coś podobnego !
                                                    Ależ może być mój sweter. No chodź, zobacz przez okno jak jest
                                                    pięknie - czyste, wygwieżdżone niebo...
                                                    Szkoda odpuszczać spacer, kto wie jak będzie jutro ?
                                                    No, daj rękę idziemy !
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 21.11.03, 14:02
                                                    Hetakus Stanowczy! (i nie daje się nabrać);))))
                                                    Spójrz, jaki piękny zachód...
                                                    widzisz jakie czerwone słońce, odbija się w wodzie...
                                                    Cudnie Hetakusie, dziękuję...
                                                  • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 21.11.03, 14:06
                                                    taka dziwna cisza prawda ? Niby sporo tu hoteli, knajpek a jakoś tak cicho...
                                                    Ale jak przyjemnie... Myślę, że po dzisiejszych przeżyciach będziemy spać jak
                                                    susły ! Ale posiedźmy tu jeszcze nad wodą...
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 21.11.03, 14:15
                                                    Słyszałeś ten plusk? To chyba nie rekin?:)))
                                                    A może to złota rybka i spełni nasze życzenie?
                                                    O co byś ją poprosił Hetakusie?:)
                                                  • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 21.11.03, 14:20
                                                    Ależ to oczywiste Meg !
                                                    Poprosiłbym ją, aby dyrekcja naszego ośrodka wydała następujący komunikat:
                                                    " w związku z problemem z zaopatrzeniem w wodę proszę o racjonalne jej
                                                    używanie . Na każdą łazienkę moża przypadać tylko jedna kąpiel dziennie"
                                                    ;-)))
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 21.11.03, 14:33
                                                    Ha, ha, jesteś niemożliwy!:)))
                                                    Wiesz, zawsze możemy się dogadać, po co mieszać w to złotą rybkę?;)))
                                                  • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 21.11.03, 14:37
                                                    niby masz rację, ale tak powiedziałem jej co mi lezy na sercu. Ot, tak szczerze
                                                    jej powiedziałem to życzenie ;-)Meg, czy rybki potrafią się śmiać ?! Zobacz ona
                                                    się chyba ze mnie smieje ;-)
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 21.11.03, 14:42
                                                    Hi, hi, jest cudna!:)))
                                                    Szczerzy do Ciebie ząbki!
                                                    Hetakusie, czy złote rybki mają zęby??? To musi być jakaś wyjątkowa złota
                                                    rybka!
                                                    Chodź, wracamy do hoteliku, zjemy lekką kolację i wypijemy butelkę wina...
                                                  • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 21.11.03, 14:46
                                                    A może zjemy tutaj, w knajpce obok tego dużego hotelu ?
                                                    Zobacz, prawie pusto, zobaczmy co tu dają.
                                                    Może rzeczywiście coś lekkiego, np. jakiś zestaw sałatek
                                                    do tego woda mineralna. A ja w torbie mam butelkę dobrego wina. Może
                                                    ją wypijemy po kolacji w pokoju?
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 21.11.03, 14:53
                                                    Świetnie! Hetakusie, ale czy skończy się na sałatce? Spójrz tylko na te
                                                    pyszności na stoliku obok! Ciekawe co to jest? Wygląda tak apetycznie!
                                                    Przepraszam, czy ja mogę spróbować ociupinkę? Pan tak sympatycznie wygląda,
                                                    pomyślałam, że będę mogła spróbować...:)))
                                                    Oj, Hetakusie, już idę i bardzo Cię proszę, zamów takie coś!!!
                                                    A do kolacji rzeczywiście będziemy pić tylko wodę?:)))
                                                  • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 21.11.03, 14:59
                                                    Meg, obawiam się, że to "takie coś" to są ślimaki z masłem czosnkowym. Uważasz,
                                                    że to jest jadalne ? Skoro sobie życzysz, proszę bardzo ! To może po lampeczce
                                                    wina, no może po dwie bo miło się tu siedzi. Czemu uśmiechasz się do tego
                                                    pana ?!
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 21.11.03, 15:05
                                                    A bo on tak zajada te ślimaki...
                                                    Ja... ich... nie chcę...:(
                                                    Poproszę jednak sałatkę. O, jest hawajska, moja ulubiona:)))
                                                    Winko? Tak, jeszcze jedną lampkę...
                                                    Uśmiecham się tylko do Ciebie...
                                                    od tej pory:))))
                                                  • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 21.11.03, 15:10
                                                    A jeszcze wezmę tę z czerwoną fasolą. Hmmm to miał być skromny posiłek i lekka
                                                    kolacja ! A już któryś raz dobieram. Raz się żyje w końcu. Baaardzo mnie cieszy
                                                    ta deklaracja w sprawie uśmiechania się. Będę Cię pilnował ;-)
                                                    Tak proszę pani, poprosimy może o całą butelkę wina ;-)
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 21.11.03, 15:18
                                                    Pamiętasz, że jeszcze jedną mamy do wypicia w pokoju?
                                                    Czy my jutro wstaniemy Hetakusie?
                                                    No, no, nie wiedziałam, że tyle możesz zjeść!
                                                    Hetakusie, czy Ty się uniesiesz?;)))
                                                  • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 21.11.03, 15:26
                                                    E tam , dam sobie radę.
                                                    Ojej, Meg godzina czarów pryska :-(

"więc jesteś jesteś jesteś
                                                    daj niech sprawdzę
                                                    niech cię dotknę raz jeszcze dłonią i ustami
                                                    niech w oczy spojrzę chociaż najmniej wierzę
                                                    oślepłym ze zdumienia oczom

jeszcze twój głos usłyszeć chcę
                                                    zapachem się zaciągnąć
                                                    pojąć cię raz na zawsze wszystkimi zmysłami
                                                    i nigdy nie zrozumieć i ciągle na nowo
                                                    dochodzić prawdy pocałunkami"

Baaaardzo sympatycznego weekendu Meg ! Mam nadzieję, że spotkamy się w
                                                    poniedziałek i ... wrócimy z knajpki do hotelu ;-)
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 24.11.03, 11:53
                                                    Witaj Hetakusie!:)))

Pogoda ducha jest???
                                                    Kontynuujemy naszą przygodę???
                                                  • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 24.11.03, 11:59
                                                    Cześć Meg. Jak miło, że jesteś :-)
                                                    Dopijamy butelkę ? Kelner coś nerwowo się kręci...
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 24.11.03, 12:05
                                                    Taak? A, bo pewnie już późno... chce iść spać...
                                                    Ale.... Hetakusie! Ja nie chcę jeszcze spać!
                                                    Proszę, chodźmy na spacer na plażę...
                                                    Spacer nocą będzie cudowny...:))))
                                                  • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 24.11.03, 12:09
                                                    No dobrze, dobrze panie starszy. Juz idziemy sobie.
                                                    Chodź Meg. Hmmm... to miała być skromna kolacyjka...
                                                    A jakoś czuję się ociężały. No ale na zewnątrz lepiej ...
                                                    Nie zimno Ci Meg ?, wiatr od wody jest troszkę chlodny...
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 24.11.03, 12:17
                                                    O, jak mnie tak przytulasz Hetakusie, to wcale nie czuję zimna...:)))
                                                    Wiesz, zawsze marzyłam o takim spacerze nocą po plaży, ale w moich marzeniach
                                                    nie było to tak urocze jak w rzeczywistości z... Tobą:)))
                                                    Aj, woda chlupnęła mi na nogi, brr... zimna!
                                                  • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 24.11.03, 12:28
                                                    I znowu Twoje słowa sprawiają, że czuję się jak obiekt latający w
                                                    przestworzach :-) No, tak, szkoda, że zimna ta woda. Ale Meg !
                                                    Podobno idą upały. Może jak będzie cieplej to sobie zafundujemy nocną kąpiel ?
                                                    No i raczej bez wina może ;-)
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 24.11.03, 12:33
                                                    Ojejku, czytasz w moich myślach Hetakusie!:)))
                                                    Może jutro będzie ciepło?
                                                    Wyobrażasz sobie? Noc, ciepłe morze i... my?
                                                    Oj, Hetakusie, kręci mi się w głowie i to nie od wina...
                                                  • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 24.11.03, 12:36
                                                    Rozumiem, odurza Cię ta lekka bryza... No tak, może
                                                    człowiekowi zawrócić w główce. I to wygwieżdżone niebo...
                                                    Az dziw, że ludzie śpią i nie korzystają z tego piękna
                                                    Chyba jesteśmy sami...A może to już jest tak późno ?
                                                    :-)
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 24.11.03, 12:45
                                                    Hetakusie, dochodzi północ! Nic dziwnego, że nie ma żywego ducha...:)))
                                                    Ale... może są duchy prawdziwe?
                                                    Chyba... jednak... wracajmy!
                                                    Prędko!
                                                    Hetakusie, trochę się boję, coś tak jęczy za nami...
                                                  • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 24.11.03, 12:49
                                                    Hmmmm, mnie się zdaje, że jakiś zabłąkany imprezowicz, bądź jakiś amator
                                                    napojów wyskokowych. On chyba próbuje śpiewać ! Właściwie to może też
                                                    sobie zanucimy ? Nie chcesz ? To ja sam:

"Maszerują strzelcy maszerują..."
                                                    Za głośno ? Meg, dlaczego mam być cicho ?
                                                    Tak mi jest dobrze, że chce mi się śpiewać, ot co
                                                    ;-)
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 24.11.03, 12:54
                                                    Niemożliwy jesteś! I wiesz co? Przy Tobie nie boję się niczego!:)))
                                                    No to teraz to:
                                                    Płynął strumyk przez zielony las,
                                                    popatrzyłeś na mnie ,
                                                    tylko jeden raz.
                                                    Płynął strumyk...
                                                  • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 24.11.03, 12:58
                                                    "cicha woda brzegi rwie..."
                                                    O, pan policjant ! Panie policjancie,
                                                    przecież to było cichutko, takie maleńkie
                                                    urlopowe mruczando... Mandat, za co ?!
                                                    Tak, tak oczywiście, następnym razem będziemy śpiewać cicho.
                                                    Jak tylko tak z radości ;-)
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 24.11.03, 13:07
                                                    Panie władzo, proszę się przyłączyć do nas!
                                                    Służba szybciej zleci!
                                                    Proszę schować ten mandat, pan jest taki miły i... wygląda pan na
                                                    romantycznego policjanta:)))
                                                    Panowie, razem:

Cicha woda brzego rwie
                                                    w jaki sposób, kto to wie...
                                                  • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 24.11.03, 13:22
                                                    Uff, uratowałaś sytuację Meg !
                                                    Zatem za zaoszczędzone pieniądze na mandacie
                                                    należy Ci się jakis prezent.
                                                    Co mógłbym Ci kupić w zamian za ocalenie mojej reputacji
                                                    człowieka niewchodzącego w konflikty z prawem ?
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 24.11.03, 13:27
                                                    Oj, Hetakusie, a ile zaoszczędziłeś?
                                                    Bo wiesz... koło naszego hoteliku jest taka ekskluzywna perfumeria...
                                                    i wiesz, no, tam są perfumy, które bardzo lubię...
                                                    ???? Hetakusie????
                                                  • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 24.11.03, 13:30
                                                    Hmmmm, no to pójdziemy tam jutro.
                                                    Zobaczymy co i jak... A jakie to są perfumy ?
                                                    A teraz chyba już rzeczywiście pora wracać
                                                    Jutro może być piękny dzień !
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 24.11.03, 13:54
                                                    Łaaa, chyba Cię połknę, tak ziewam...
                                                    Wracamy, jutro też jest dzień:)))
                                                    A perfumy to... Allure, napewno będą Ci się podobać:)))
                                                    Tylko nie wiem czy jeden mandat wystarczy...;))))
                                                  • hetacus Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 24.11.03, 13:58
                                                    Z Twoim urokiem to pewnie niejednego mandatu jeszcze uniknę ;-)
                                                    Więc nie ma problemu :-)
                                                    Jutro po śniadaniu idziemy po Allure :-)
                                                  • meg25 Re: Witajcie kochani. Idzie wiosna !!! 24.11.03, 14:30
                                                    Ty jesteś niesamowity!:)))
                                                    Ups, kurcze jakiś wystający schodek! Dobrze, że jesteś przy mnie, już bym
                                                    leżała jak długa:))))
                                                    Hetakusie, włącz jakąś miłą muzykę, a ja wskakuję pod prysznic!....
                                                    Może Ty też? Wiesz, coś mi się obiło o uszy, że wodę trzeba oszczędzać;))))