Dodaj do ulubionych

dół i złość zostały opanowane

01.12.03, 08:40
ok, piątek był fatalny i jeżeli ktoś się poczuł urażony to sorry. dziś już
jest spoko, bo zastoisowałam plan regeneracyjny maximum - w piątek zaraz po
pracy pojechałam do Ikei i kupiłam sobie sofkę, stół, 3 krzesła, poduchy,
kosz na brudną bieliznę i jeszcze pare pierdułek do domu, wieczorem
obejrzałam brutalny film akcji + dużo kalmsów na noc, a sobotę rano kino -
"Gdzie jest Nemo" - świetny, ubawiłam się do łez, + gorąca czekolada,
wieczorem imprezka z przyjaciółmi i frytki. W niedzielę już byłam jak nowa.
A moje nowe perfumy to Gucci Rush.
witam wszystkich i pozdrawiam.
harriet
Obserwuj wątek
    • ka_27 dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 08:44
      Dzieńdobry Nowa Harriet :-)

miło widzieć Harriet prawdziwą i uśmiechniętą :-)
      • harriet_makepeace Re: dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 08:45
        czesc ka, co tam slychac? ty tez jestes nowy prawdziwy ka? czy stary i wierny
        sobie?
        • ka_27 dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 08:47
          Jestem ka_27 i kropka :-)
          Czy to się kumuś podoba, czy nie :-)))

I jak pierwsze dni w nowym Swiecie? :-)))
          • harriet_makepeace Re: dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 08:51
            ok. nie jest tak zle.
            • ka_27 dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 08:54
              Kicia mrrrruczy tak przyjemnie ... :-))))
              • harriet_makepeace Re: dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 08:57
                o nie, tak dobrze to jeszcze nie jest zebym się znowu zamienila w przyjemnego
                kotka. jestem co najwyzej mocno sponiewieranym rysiem, dzikim i nieufnym, ale
                juz w lepszej formie.
                • ka_27 dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 09:01
                  Harriet :-)

nie można być taką Harriet :-)
                  Prawdziwa Harriet szybko zapomina co złe
                  i upaja się tym, co dobre ... :-))))
                  • harriet_makepeace Re: dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 09:08
                    no coz ka, moze masz troche bledne wyobrazenie o harriet i o tym z jaka
                    szybkoscia wybacza zdrade i emocjonalne manipulacje. po prostu dzis jestem juz
                    spokojna i we w miare dobrym nastroju ale do pelni sil jeszcze mi daleko. dzis
                    kotkiem nie bede, dzis moge sie z toba napic kawy :)
                    • ka_27 dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 09:23

przyjdzie czas ... :-)))

A kawy chętnie z Tobą się napiję :-)))
                      • harriet_makepeace Re: dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 09:24
                        ja dzis mam ochote na cafe latte z trzema lyzeczkami cukru trzcinowego :)
                        • ka_27 dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 09:41

już się robi :-)))
                          • harriet_makepeace Re: dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 09:44
                            a do kawy poprosze jeszcze ptysia :)
                            • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 09:47
                              A może kawałeczek karpatki własnego wypieku?
                              Co Wy na to kochani?

Witajcie w pierwszy grudniowy dzień! Cieszę się Harriet, że wróciłaś do
                              równowagi!:))))
                              • harriet_makepeace Re: dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 09:48
                                tak karpatka zdecydowanie moze byc :) a nawet bedzie jeszcze lepsza od ptysia
                                • ka_27 dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 09:49

kawa, karpatka i ... Twój uśmiech do tego :-)))
                                  • harriet_makepeace Re: dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 09:49
                                    mmmmmmmm pycha :)
                                • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 09:56
                                  Proszę bardzo! Karpatka raz! Prawda, że krem wyszedł ekstra?
                                  To dopiero miłe poniedziałkowe przedpołudnie:)))
                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 10:02
                                    Nie ma to jak poniedziałek :-)))
                                    • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 10:05
                                      Ty Ka wiesz, że ja poniedziałku nie lubię!:))
                                      Ale jak jest to jest i trzeba go sobie umilić:)))
                                      Mogę dołączyć się do rytuału picia kawki?
                                      • ka_27 dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 10:17
                                        Meg25 :-)

z Twoim megowym nastrojem? :-)))

Ależ pytanie jest całkowicie zbędne :-))))
                                        • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 10:20
                                          Obiecałam Ci Ka kawałeczek czegoś pysznego i własnego!:)
                                          Oto karpatka słodziutka dla Ciebie!:)))
                                          • ka_27 dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 10:22

Twe rączki potrafią wiele ... :-))))
                                            • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 10:24
                                              Skromnie spuszczam oczy...:))))
                                              • ka_27 dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 10:27
                                                Za firanką rzęs ... :-))))
                                                • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 10:39
                                                  Hmmm, firanką powiadasz??)))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 10:42
                                                    Delikatnym trzepotem ... :-))))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 10:52
                                                    Jak skrzydła motyla...:)))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 10:53
                                                    Jak blask na tafli jeziora ... :-))))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 11:01
                                                    Jak promienie słońca odbijające się w porannej rosie...:)))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 11:18
                                                    Jak zachód Słońca nad zatoką ... :-)))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 11:24
                                                    Jak słońce przeświecające przez miliony kropel wodospadu...:)))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 11:41

jak Twoje spojrzenie ... :-)))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 11:44
                                                    Jak moje spojrzenie...:)))

Jeszcze kawałeczek karpatki miły Ka?
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 11:48
                                                    Z chęcią Meg25 :-)
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 11:52
                                                    Proszę:)))
                                                    Ka? Dlaczego nie ma śniegu? Przecież już grudzień!:)))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 11:57

jeśli czegoś bardzo mocno pragniesz, to ... :-)))))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 12:00
                                                    Nooo, tak znowu bardzo nie pragnę tego sniegu!:)))
                                                    Pytam z czystej ciekawości, a nuż wiesz...:)))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 12:00

a wiem! :-)))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 12:05
                                                    A powiesz?:)))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 12:07

na uszko? :-))))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 12:08
                                                    Nadstawiam...:))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 12:13

(szept) :-))))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 12:19
                                                    Oj, Ka, troszeczkę głośniej:))
                                                    Połaskotałeś mnie tylko...:)))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 12:29

<szepczę> głośniej :-))))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 12:36
                                                    Aaaa, myślisz, że to dlatego????;))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 12:47

dlatego :-)))))
                                                    Wystarczy spojrzeć w ... :-)))))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 12:50
                                                    Gwiazdy?:)))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 12:55

jak się w nie spojrzy,
                                                    to można je i tak nazwać ... :-))))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 13:02
                                                    Hmmm...:))))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 13:18
                                                    I słyszę ten trzepot ... :-)))))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 13:21
                                                    Tych firanek?;))))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 01.12.03, 13:31
                                                    Widzę tę głębię ... :-))))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 02.12.03, 10:30
                                                    Witaj Ka! Jak Ci się zaczął wtoreczek?:)))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 02.12.03, 13:58
                                                    Witaj Meg25 :-)

o pięknych oczach :-))))

Kawki?
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 02.12.03, 14:09
                                                    Pewnie, Ka!:))
                                                    Cieszę się, że Cię widzę!:)))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 02.12.03, 14:14

nie ma to jak popołudniowa,
                                                    uśmiechnięta Meg25 :-)))))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 02.12.03, 14:18
                                                    A dziękuję, miło mi to słyszeć:)))
                                                    Słoneczko świeci?:)))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 02.12.03, 14:21

słoneczną kawkę łykniesz jesienną? :-)))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 02.12.03, 14:31
                                                    O tak! Słoneczna, jesienna, wtorkowa i... bardzo pysznościowa:))))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 02.12.03, 14:35

a jak tam z grzecznym zachowaniem?
                                                    Mikołaj wie, że jesteś grzeczną Meg25 :-) ? :-)))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 02.12.03, 14:43
                                                    Hmmm, mam nadzieję, że przynajmniej tak myśli;)))
                                                    Żartowałam, oczywiście, drugiej takiej grzecznej meg ze świecą szukać;)))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 02.12.03, 14:53

może dostaniesz wymarzony prezent? :-))))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 02.12.03, 15:23
                                                    Może dostanę chociaż taki tyci:)))
                                                    A Ty Ka jesteś grzeczny?:)))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 03.12.03, 07:12
                                                    Dzieńdobry Meg25 :-)

Tyci? Czyli taki co najmniej dwa na dwa? :-)))

Ponoć na gościńcach prawią, żem niegrzeczny ... :-PPPP
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 03.12.03, 11:47
                                                    Witaj niegrzeczny Ka!:))
                                                    Jakoś dziwnie wierzę w to co prawią na gościńcach;)))

• ka_27 dół i złość zostały opanowane 03.12.03, 11:52

Słoneczko za oknem świeci,
                                                    południe się zbliża,
                                                    w końcu się pojawiłaś :-))))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 03.12.03, 12:08
                                                    U mnie ciut zimno i łapka mi zmarzła (jedna!):))
                                                    Muszę się rozgrzać...
                                                    Co proponujesz Ka?:))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 03.12.03, 12:12

jakby nie godziny pracy,
                                                    to można by w Baszcie grzane wino ... :-))))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 03.12.03, 12:18
                                                    O rany, nawet nie mów...:)))
                                                    Niestety muszę się zadowolić gorącą herbatą, nawet nie mam cytryny:((
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 03.12.03, 12:21

(nie mówię) :-)))

Z kruchym ciasteczkiem? :-)
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 03.12.03, 12:25
                                                    Dzięki Ka, chociaż tyle...:))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 03.12.03, 12:34

małe rzeczy są czasem ważniejsze, niż te wielkie ... :-)))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 03.12.03, 12:45
                                                    Wszystko zależy od intencji Ka:))
                                                    Prawda?:))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 03.12.03, 12:52

tak :-)))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 03.12.03, 12:59
                                                    A ponieważ intencje były szczere to ciasteczko smakuje lepiej niż ogromny
                                                    kawałek tortu z bitą śmietaną:))))
                                                    Dziękuję Ka!!!:)))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 03.12.03, 13:12

i humorek wrócił
                                                    i łapka już ciepła
                                                    i uśmiech na buzi :-))))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 03.12.03, 13:17
                                                    :)))
                                                    Tylko jak pomyślę, że będę musiała wyjść na to zimno...
                                                    Ech, to dopiero za 4 godziny, może temperatura skoczy nagle do 15 stopni?;))
                                                    Optymistka - marzycielka ze mnie, ha, ha:)))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 03.12.03, 13:55

a nie jest z Ciebie gorrrrąca Meg25 :-) ? :-)))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 03.12.03, 14:08
                                                    Mam gorrrące serce, ale paluszki często mi marzną...
                                                    Ale Ka, jak dostaję miły uśmiech i kruche ciasteczko od Ciebie to i moje
                                                    paluszki robią się ciepłe:))))
                                                    A może tradycyjnie kawy z mleczkiem?
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 04.12.03, 07:40
                                                    Dzieńdobry Meg25 :-)

tradycyjnie kawki z mleczkiem z samego ranka? :-)))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 04.12.03, 09:53
                                                    Och, dzień dobry Ka!:))
                                                    Bardzo chętnie się napiję, jak zwykle:))

Jestem bardzo grzeczna, Mikołaj tuż tuż;)))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 04.12.03, 10:00

już filiżnka pełna kawy :-)))

Naprawdę jesteś grzeczna Meg25 :-)
                                                    czy tylko tak mówisz? :-))))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 04.12.03, 10:37
                                                    Kawa świetna! Dziękuję Ka:)))

Nooo, taka bardzo grzeczna to ja nie jestem;)))
                                                    Ale staram się!:)))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 04.12.03, 10:42

a gdyby do tego Twoje ciasto ... :-))))

Stara ... przecież jesteś młoda! :-))))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 04.12.03, 10:47
                                                    Ech Ka, nie mam czasu na tak częste pieczenie ciasta:)))
                                                    Jestem kobietą pracującą:))))
                                                    Może być drożdżóweczka z morelką?

Jestem bardzo młoda... duchem!!!:)))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 04.12.03, 10:57

jesteś bardzo dzielną Meg25 :-)

I tak właśnie myślałem :-))))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 04.12.03, 11:47
                                                    Ha! Czasami życie nas zmusza i zamiast być kruchą i delikatną kobietką musimy
                                                    stać się dzielnymi i silnymi kobietami.
                                                    Nie wyklucza to oczywiście bycia ciepłą kobietą:))))

Dolejesz mi jeszcze troszkę?
                                                    Tak ładnie pachnie...:)))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 04.12.03, 15:07

juz dolewam :-)

Cieszę się, że jesteś prawdziwą Meg25 :-)
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 04.12.03, 15:53
                                                    A herbatniczka na koniec dnia? Dnia pracy oczywiście:))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 07:18

Dzień Dobry :-)

herbatniczka na początek dnia? :-)
                                                    Do pysznej kawy? :-)
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 09:37
                                                    Witaj Ka!!!:)))

Herbatniczek mile widziany! I kawka też!
                                                    Muszę Ci się przyznać, że już zostałam obdarowana mikołajkowo! Moi koledzy
                                                    zadbali o to, żeby na moim biurku znalazły się czekoladki!:))
                                                    Znaczy - jestem grzeczna!:)))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 09:42

widać Mikołaj ma spec-służby,
                                                    co Cię inwigilowały :-))))))

Kawka już czeka,
                                                    herbatniczki na talerzyku,
                                                    tylko przyjdź ... :-))))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 09:50
                                                    Jestem Ka i już smacznie chrupię z Tobą herbatniczki!:))
                                                    Noooo, wyśmienite, maślane, takie jak lubię!:))
                                                    Kawka mocna! Przyda się bo trochę jestem niewyspana.
                                                    Wiesz, barbórka!;)
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 09:53

jak mio widzieć Cię uśmiechnietą
                                                    i zadowoloną, niczym na prawdziwą Meg25 :-) przystało :-)))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 09:57
                                                    Trochę jestem mniej zadowolona kiedy patrzę na to co się piętrzy na moim
                                                    biurku (i nie mówię o czekoladkach!), a tak mi się nie chce...:))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 10:10

cóż to jest dla Ciebie,
                                                    doskonale dasz sobie radę :-))))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 10:16
                                                    Hmmm, mam nadzieję, że tak będzie:)))
                                                    Lubisz czekoladki nadziewane różnymi pysznościami?
                                                    Myślę, że lubisz...
                                                    Proszę...:))))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 10:20

nie mógłbym skłamać :-))))

Dziękuję :-))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 10:26
                                                    Ha! Wyglądasz na kogoś kto lubi słodycze...:)))

Ojej! Pogoda paskudna, przydałoby się trochę słońca, a tu nic a nic...:(
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 10:31

Ha! Cicho-sza! :-))))

Uśmiechnij się a zobaczysz ... :-)))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 10:40
                                                    Uśmiecham się jak Cię widzę Ka, a to znaczy, że już od dobrej chwili jestem
                                                    uśmiechnięta! Ale mnie chodzi o prawdziwe Słońce!!!:)))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 10:42

i ja też o nim mówię :-)))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 10:55
                                                    Ha, myślałam, że masz na myśli słoneczko wewnętrzne, które jest w każdym z
                                                    nas:)))
                                                    No, może nie w każdym...
                                                    Jeszcze małą czekoladkę z nadzieniem pistacjowym?:))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 11:01

powinnaś doskonale wiedzieć, o czym mówiłem do Ciebie :-))))

Poproszę :-)
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 11:06
                                                    Czasem się gubię Ka!:))
                                                    Jestem tylko kobietą;)))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 11:12
                                                    :-))))))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 11:18
                                                    Bardzo miły uśmiech Ka!:))
                                                    Odwzajemniam...
                                                    :))))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 11:29

nie ma to jak prawdziwie kobieca Meg25 :-)
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 11:33
                                                    Przy czarującym Ka_27 każda kobieta staje się prawdziwie kobieca...:)))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 11:38

to nie moja w tym zasługa ... :-)))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 11:46
                                                    Wiem, wiem, skromność jest jedną z Twoich zalet!;)))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 13:10

ja nie mam zalet :-))))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 13:12
                                                    Ha, ha, każdy ma! Chociaż jedną, malutką...;)))
                                                    Ka, nie jesteś wyjątkiem:P
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 13:21

ale za to Ty jesteś wyjątkową Meg25 :-)
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 14:04
                                                    Wyjątkową łakomczuchą!:)))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 14:08

po prostu
                                                    wspaniałą Meg25 :-)
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 14:15
                                                    Wyjątkowo wspaniałą łakomczuchą...:)))))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 14:46

i ja to wiem i Ty to wiesz ... :-)))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 14:49
                                                    Ja wiem co wiem, a co Ty wiesz Ka?:)))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 14:52

wiem to, co powinienem wiedzieć :-)))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 14:54
                                                    Ech, Ka...:)))
                                                    I jak tu z Tobą wytrzymać?;))
                                                    :))))))))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 14:58

po prostu się nie da :-))))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 15:03
                                                    Ejże?:))))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 15:07

ejże co? :-)
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 15:09
                                                    Ejże nico!:))))
                                                    Tak sobie bajdurzę:)))))))))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 15:14

a ja wiem co :-)))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 15:16
                                                    Więc?:))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 15:22
                                                    Tak Meg25 :-) ?
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 15:32
                                                    A nic...:)))
                                                    Masz ochotę na gorącą czekoladę?:))
                                                    Niezła!:))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 15:35

jeśli pita z Tobą,
                                                    to oczywiście, że tak :-))))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 15:38
                                                    No, Ka! Oczywiście, że pijemy razem:))
                                                    Właściwie to szkoda, że tylko czekoladę;))
                                                    Weekend tuż tuż...:)))))))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 15:41

nie ma rzeczy nieosiągalnych dla takiej Meg25 :-) jak Ty :-))))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 15:45
                                                    Od czego wyobraźnia!;))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 15:47

nie tylko wyobraźnią Meg25 :-) żyje ... :-))))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 15:50
                                                    No pewnie! Wyobraźnia to miła rzecz zwłaszcza kiedy pomaga w rzeczywistości!:))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 15:53

nie, wyobraźnia jest jednym z elementów życia, tak jak i rzeczywistość ... :-)))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 15:56
                                                    Chyba to właśnie miałam na myśli tylko inaczej to ujęłam:))
                                                    Trochę brandy?;)
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 15:59

:-))))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 05.12.03, 16:01
                                                    Ka_27:)

Czy to znaczy chętnie?:))))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 08.12.03, 07:18
                                                    Dzień Dobry Meg25 :-)

co z samego ranka,
                                                    uśmiecha się radośnie :-)
                                                    Kawy? :-))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 08.12.03, 09:48
                                                    Dzień dobry Ka_27:)))

Bardzo proszę o dużą, mocną i aromatyczną kawę:)))
                                                    Jestem senna i bolą mnie nóżki:))
                                                    Przydałby się masaż, a tu trzeba pracować!
                                                    Ałaaa...:)))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 08.12.03, 10:27

wedle życzenia,
                                                    duża,
                                                    mocna
                                                    i aromatyczna kawa :-)))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 08.12.03, 10:31
                                                    Oj, dzięki bardzo Ka!:))
                                                    Ten smak...
                                                    I ten zapach...
                                                    I drodżówka z morelką,
                                                    dla Ciebie też mam!:)))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 08.12.03, 10:39

widząc ten uśmiech ... :-))))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 08.12.03, 10:44
                                                    Widząc ten uśmiech?:)))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 08.12.03, 10:47

kawa smakuje tak pysznie,
                                                    a dzień wydaje się taki ... :-))))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 08.12.03, 10:50
                                                    Jaki?:))
                                                  • ka_27 dół i złość zostały opanowane 08.12.03, 10:54

piękny :-)))
                                                  • meg25 Re: dół i złość zostały opanowane 08.12.03, 11:00