Dodaj do ulubionych

Male piersi w kalendarzu Pirelli...

18.10.05, 15:19
W najbardziej pozadanym kalendarzu swiata, tez mozna znalesc kobiety o malych
piersiach: www.jke.ch/pirelli/gal/1999/pirsep.jpg ,
www.jke.ch/pirelli/gal/1999/pirmar.jpg ,
www.jke.ch/pirelli/gal/1998/pirjul.jpg ,
www.jke.ch/pirelli/gal/1998/piroct.jpg ,
zreszta co ja bede wklejac, same zobaczcie:
www.jke.ch/pirelli/pirelli.php?f= . CO tu duzo mowic, jestesmy sexy i
tyle:)
Obserwuj wątek
    • zitrinka Re: Male piersi w kalendarzu Pirelli... 19.10.05, 12:19
      Muszę przyznac, ze rzeczywiście są piękne... Szkoda, że nawet takich nie mam.
      Te modelki mają przynajmniej miseczke A.
      • nikitka84 Re: Male piersi w kalendarzu Pirelli... 19.10.05, 20:57
        Druga i trzecia pewnie A, ale pierwsza i czwarta cosik kolo AA bardziej:)
    • luthien123 Re: Male piersi w kalendarzu Pirelli... 19.10.05, 15:59
      www.jke.ch/pirelli/pirelli.php?g=2003&p=23&frpg=2&f=#pic :)))
      • evil.86 Re: Male piersi w kalendarzu Pirelli... 19.10.05, 17:28
        Ta dziewczyna na zdjeciu to Jessica Miller- znana modelka. Mozna wpisac jej
        nazwisko do wyszukiwarki Google grafika i poogladac inne jej zdjecia. Ladna z
        niej dziewczyna. Szczegolnie ze pewnie masa osob biega kolo niej aby tak
        wygladala... U modelek ten maly biust jakos lepiej sie prezentuje. Moze dlatego
        ze na ich ciala patrzymy obiektywnie?
        • nikitka84 Re: Male piersi w kalendarzu Pirelli... 19.10.05, 21:01
          Mysle, ze zdecydowanie dlatego. Poniekat to tez kwestia zadbanej skory i
          makijazu. Jakos ten moj maly biust tez duzo lepiej sie prezentuje do lekko
          opalonej skory natartej balsamem, delikatych rumiencow i rozwianych
          swiezoumytych wlosow:)
        • hippophae Re: Male piersi w kalendarzu Pirelli... 19.10.05, 21:28
          modelki są zwykle bardzo szczupłe i im taki biust po prostu pasuje, a że na siebie nie sposób patrzeć obiektywnie to inna sprawa ;-)
          • zitrinka Re: Male piersi w kalendarzu Pirelli... 20.10.05, 13:02
            Jakby to podsumowac.. Skor patrzac na inne kobiety nie uwazamy ze wygladaja
            fatalnie z malym biustem to czemu mamy pretensje do siebie? Czemu to jest tak,
            ze jesli chodzi o nas, o siebie to zawsze chcemy byc perfekcyjne? Kurcze,
            chaialabym to jakos w sobie zmienic. To ze mam takie male to jakos straszliwie
            mi niby nie przeszkadza, ale jesli nie, to co ja tu robie, pocieszjac sie
            ogladaniem modelek?
            • mm1124 Re: Male piersi w kalendarzu Pirelli... 24.11.05, 13:07
              A ja uważam, że niektóre z tych modelek(nie wszystkie) wyglądają fatalnie.
              • nikitka84 Re: Male piersi w kalendarzu Pirelli... 24.11.05, 18:34
                A to nie bede przeczyc:) Gdyby sie jednak nikomu nie podobaly, to by nie
                pozowaly do najbardziej prestizowego kalendarza na swiecie;)
                • mm1124 Re: Male piersi w kalendarzu Pirelli... 24.11.05, 19:13
                  Może i tak.
                  • orzechowe-oczy Re: Male piersi w kalendarzu Pirelli... 25.11.05, 18:25
                    Rzeczywiście nie za ciekawe te fotki... aż dziwne, że ktoś to kupuje. I nie
                    chodzi mi tylko o biusty tych modelek, ale 98% dziewczyn na ulicach wygląda od
                    nich lepiej!
                    • nikitka84 Re: Male piersi w kalendarzu Pirelli... 26.11.05, 00:05
                      Wiekszosc z nich to topowe modelki:P A kalendarza sie nie kupuje, tylko
                      dostaje. Wydawany jest w malym nakladzie i rozsylany do najbardziej znanych
                      osobistosci:)
                      • orzechowe-oczy Re: Male piersi w kalendarzu Pirelli... 26.11.05, 23:15
                        O gustach się nie dyskutuje, ale mnie te zdjęcia z kalendarza pirelli się nie
                        podobają. Oglądając je, nabieram wręcz przekonania, że mały biust to tragedia.
                        Niepotrzebnie wchodziłam na ten topik. Może komuś one przypadły do gustu, ale
                        moim ideałem jest Adriana Lima... Takie ciało fajnie jest mieć :D :D
                        Małe sprostowanie: nie chodziło mi o kupowanie jako nabywanie drogą transakcji,
                        lecz o przenośne znaczenie: kupowanie pomysłu :))
                        • nikitka84 Re: Male piersi w kalendarzu Pirelli... 27.11.05, 02:03
                          A mi sie niektore babeczki podobaja:) Adriana Lima ma bardzo ladna buzke, ale
                          figure calkiem przecietna.
                          www.strangecelebrities.com/images/content/108482.jpg . Swoja droga
                          zastanawiam sie jaki ma biust bo na niektorych zdjeciach wydaje sie, ze D, ale
                          sa i takie na ktorych wiecej niz B bym nie dala;)
                          • evil.86 Re: Male piersi w kalendarzu Pirelli... 27.11.05, 12:27
                            Jeszcze calkiem niedawno Adriana Lima byla moim idealem, ale rzeczywiscie nie
                            zawsze wyglada super, jej figura niby idealna ale jakos nie do konca...
                            Zastanawialam sie gdzie tu sprawiedliwosc- chudziutka a duzy biust ma, a ja
                            chudzina bez biustu... No, ale okazalo sie ze ma slicznie zrobione silikony.
                            Zreszta jak wiele topowych modelek uwazanych za idealy. Pojawia sie wiec znow
                            pytanie- gdzie tu sprawiedliwosc? Niektorzy maja kase na operacje, na tak dobra
                            operacje ze nie widac ze sztuczny biust... A potem mezczyzni mysla ze to tak
                            zawsze jest- cialo modelki i biust duzy, tego samego oczekuja potem od swoich
                            partnerek...eh...
                            • nikitka84 Re: Male piersi w kalendarzu Pirelli... 27.11.05, 13:45
                              No to sie wydalo:P Ja mowiac "przecietna" mialam na mysli, ze zgrabna, ale ze
                              nawet na naszej rodzimej www.fotka.pl jest wiele pan, o konkurencyjnej figurze.
                              Zreszta biorac pod uwage to jak Britnej wychodzi na sesjach fotograficznych, a
                              jak na codzien, to ja juz w te zdjecia nie wierze, oj nie;) A co do fotek:
                              gonzofolio.iadopor.de/adriana/images/31070122def217-AdrianaLima11.jpg ,
                              gonzofolio.iadopor.de/adriana/images/31070120def214-AdrianaLima08.jpg ,
                              gonzofolio.iadopor.de/adriana/images/31070126def98-AdrianaLima03-
                              bianco.jpg ,
                              dclxvi.canalblog.com/images/AdrianaLima_Lingerie333.jpg,
                              liyah29.tripod.com/lima2/index.album?i=14&s=1 ,
                              s92459168.onlinehome.us/mediac/400_0/media/DIR_26/adriana-
                              pic326_jpg.jpg , biografie.leonardo.it/img/bio/a/Adriana_Lima.jpg ,
                              .
                              A tu potem widze: www.adrianalima.wz.cz/wallpapers/adriana_lima_27.jpg ,
                              www.big-woop.com/illmasta/V232331lg.jpg ,
                              www.ljplus.ru/img/c/o/coder_ak/adriana_lima_AL123.jpg . I ja ten wiekszy
                              biust moim zdaniem najzwyczajniej w swiecie szpeci. Jakby ktos mial fotek
                              niedobor to wogole polecam: gonzofolio.iadopor.de/docs/adrgal1.htm ,
                              gonzofolio.iadopor.de/docs/adrgal2.htm ,
                              gonzofolio.iadopor.de/docs/adrgal3.htm . Niech sobie pooglada i oceni
                              sam.
                              PS. Ale buzke ma naprawde ladna:D
                              • nikitka84 Re: Male piersi w kalendarzu Pirelli... 27.11.05, 13:49
                                Oj, cos nie za bardzo udalo mi sie to wklejanie linkow... Czesc dziala, czesc
                                nie... Czasami trzeba calosc w jednej linijce wstawic, czasami usunac przecinek
                                na koncu. Grunt, ze 3 ostatnie dzialaja:)
                                • orzechowe-oczy Re: Male piersi w kalendarzu Pirelli... 27.11.05, 17:02
                                  Patrząc na niektóre fotki to faktycznie można powiedzieć, że nie ma jej w
                                  zasadzie czego zazdrościć... Porównując ją jednak do tych z katalogu pirelli:
                                  niebo a ziemia. Wszystko zależy od punktu odniesienia. Na fotkach z katalogu VS
                                  wygląda świetnie, choć to pewnie zasługa photoshopa. Uważam jednak, iż ma
                                  naprawdę rewelacyjnie zrobione silikony. Jeśli będzie mi kiedykolwiek dane
                                  sobie podrobić biust to zarządam czegoś podobnego.... :D :D Rozmarzyłam się...
                                  hihihihi.
                                  • nikitka84 Re: Male piersi w kalendarzu Pirelli... 27.11.05, 17:35
                                    Mysle, ze jakby ci sami ludzie zrobili Ci sesje fotograficzna to tez bys sie
                                    zdziwila, co to za ladna dziewczyna na tych zdjeciach i jakbys juz ja gdzies
                                    widziala (czyzby w lustrze;P). A co do kalendarza Pirelli, to ja mysle, ze to
                                    zupelnie inna kategoria. Tu mamy ladna kobiete bez nadmiaru sztuki;) Zgodze
                                    sie, ze w katalogu VS wyglada swietnie i z tym, ze duze piersi ja szpeca to
                                    moze przesadzilam. Ale z tym nowym biustem nie zawsze jej do twarzy;P
                                    • orzechowe-oczy Re: Male piersi w kalendarzu Pirelli... 27.11.05, 20:15
                                      Wziąć udział w takiej sesji... to dopiero przygoda :D Mam wrażenie, że nawet
                                      zwykły fotograf retuszuje zdjęcia podczas wywoływania. Kiedyś u mnie w szkole
                                      jakiś fotograf robił zdjęcia i tak je wyretuszował, że wszyscy mieli
                                      jedwabiście gładką cerę: zero pryszczy albo pieprzy ;) I tak jest za każdym
                                      razem. Hmm... a co dopiero profesjonalna sesja zdjęciowa! ;) Jednak gdy zrobi
                                      się cyfrówką samodzielnie to nic się nie ukryje, niestety :/ :/
                                      Rzeczywiście na niektórych fotkach biust Limy wygląda dziwnie (za duży??) i
                                      mało naturalnie. Może mógłby być trochę mniejszy...Ale z drugiej strony: gdyby
                                      mi ktoś taki zrobił to bym nie protestowała... :))

• nikitka84 Re: Male piersi w kalendarzu Pirelli... 17.12.05, 21:53
                                        extratv.warnerbros.com/dailynews/pop/01_01/images/15a_6.jpg ,
                                        icine.org/img/adrianalimasm6.jpg ,
                                        www.oldfashionedword.blogger.com.br/243768-9437-ga.jpg ,
                                        www.eforu.com/cards/pictures/adrianalima/al5.jpg .
                                        I ona naprawde z tym malym biuscikiem wygladala o duzo lepiej...
                                        • nikitka84 Re: Male piersi w kalendarzu Pirelli... 17.12.05, 22:07
                                          Ten poprzedni post, to tak bez poczatku i konca i z jednym "o" za duzo...
                                          Trafilam ostatnio na jakas wypowiedz poswiecona Adrianie Limie i natchnal mnie
                                          ona do kilku przemyslen i poszukiwan, ktorych owocem sa zdjecia zamieszczone we
                                          wczesniejszym poscie ;)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka