Dodaj do ulubionych

malły biust - podkreślacie go?

19.10.05, 18:35
modelki na zdięciach z małym biustem wyglądają slicznie, ale mam wrażenie ,że
na "żywo" lepiej prezentują się duże piersi :(Na duzym biuście wszystko lepiej
leży :((( każda sukienka, każda bluzka... Ja osobiście niemal pod wszystko
pacham push upy,, znalazłam sobie takie victorii secret. Chyba,żadna inna
firma nie ma tak mocno usztywnianych staników, leżą pięknie. Niby jak patrzę
na siostry Hilton, Kate Moss to wyglądają cudnie ale na plaży głupio mi
czasem,że 12- latki mają większy biust ode mnie :( Ciekawa jestem,czy któraś z
was jest dumna z tego,że mam mały biust?
Obserwuj wątek
    • evil.86 Re: malły biust - podkreślacie go? 19.10.05, 19:50
      Nie bede udawac ze jestem zadowolona ze swojego biustu bo tak nie jest. Ale
      ostatnio jakos nie rozpaczam (moze tylko na zakupach gdy brak stanikow 70A ktore
      na mnie pasuja jest mi przykro). Na plazy tez mi glupio ze male dziewczynki maja
      wieksze biusty, ale lubie tez obserwowac dziewczyny w podobnym wieku co ja,
      ktore ladnie sie prezentuja z malym biustem. Nalogowo prawie szukam i ogladam
      zdjecia modelek czy aktorek z malym biustem, aby sie pocieszyc, ale fakt jest ze
      one zazwyczaj maja piekne kreacje, na ktore mnie nie stac badz nie sa dostepne,
      oraz ladne zdjecia, ktore zdecydowanie podkreslaja walory ich urody. Nie kupuje
      juz takich wielkich push-upow, jedynie lekko usztywnione mala gabeczka staniki
      (te bez gabeczki w miseczce po prostu odstaja)- nie chce udawac ze mam biust
      wiekszy niz w rzeczywistosci, chce zeby wszyscy wiedzieli ze mam mikroskopijne
      AA i koniec (przynjamniej potem nie ma zdziwienia na basenie czy plazy...). Cale
      lato przechodzilam bez stanika. Uwazam, ze push-up pod cienka letnia sukienka
      czy topkiem wyglada komicznie. Wole kusic lekkim zarysem piersiatek i sutkow ;)
      Nie mowiac juz o komforcie w upalne dni. Mozna wiec chyba uznac ze w jakis
      sposob podkreslam moj maly biust. Choc nie probuje za wszelka cene pokazac go,
      np.unikam wielkich dekoltow, jesli zle wygladaja na mnie
    • hippophae Re: malły biust - podkreślacie go? 19.10.05, 21:19
      Niestety, bardzo mały biust w wielu rzeczach wygląda fatalnie, albo raczej wcale nie wygląda. Modelki, aktorki i inne sławne osoby są ubierane przez profesjonalistów dlatego wyglądają świetnie nawet nie majac idealnej figury. Trzeba po prostu wyrzuci to w czym wyglądamy niekorzystnie, ewentualnie nosić to tylko z puszapem. Ja się czuję dużo lepiej i atrakcyjniej w bluzeczce ładnie podkreslającej mój mini-biust niż w gąbkowym staniku. Dumna nie jestem, ale wcale nie chciałabym mieć dużo większego biustu, tylko troszeczkę, chyba się przyzwyczaiłam ;-)
    • nikitka84 Re: malły biust - podkreślacie go? 19.10.05, 21:25
      Mysle, ze w naszych sklepach po prostu brak ubran na panie obdarzone zarowno
      malym, jak i duzym biustem. Przecietny producent zaklada, ze kazda kobieta ma
      165 cm, miseczke B i jej waga waha sie w granicach 55 kg. Jezeli ktos od tej
      normy bedzie odstawac (niezaleznie w ktora strone) to i bedzie od niego
      odstawac to ubranie. Ja mam np. 62 cm w tali i 94-96 cm w biodrach i prawie
      nigdzie nie moge znalesc na siebie spodni, bo jak wejde w biodrach to odstaja w
      tali, jak talia dobra, to biodra tak opiete, ze nie moge dac kroku (zakladajac,
      ze wogole sie wcisne:P). Ale jak juz spodnie znajde dobre to sie prezentuje
      calkiem zgrabnie. A taka Hilton czy Moss to ma ubrania szyte na miare i
      wszystko na niej swietnie lezy i podkresla jej walory. Jakby Ci sami ludzie
      szyli nam ciuchy wygladalybysmy niemniej olsniewajaco:) A z wlasnego biustu
      jestem zadowolona przez wiekszosc czasu, chcociaz zdarza mi sie posmecic na
      niego czasem:)
      • lauramini Re: malły biust - podkreślacie go? 21.10.05, 15:11
        Mam dokładnie tak samo. Nigdy nie umiem kupić na siebie spodni: talia 61cm,
        biodra 87cm. Musze dopasowac na biodra, a wtedy w talii jest bardzo dużo luzu,
        i spodnie mi strasznie odstają. Nawet pasek nie pomoże, a wręcz odstają wtedy
        bardziej. do tego jestem niska (156cm), co jeszcze pogarsza sprawę.
        A odnośnie biustu. Nigdy nie umiem ubrać się tak, żeby te groszki się ładnie
        prezentowałay :( Pancernych push-upów tez nie lubię.
        • aiczka Re: malły biust - podkreślacie go? 07.03.06, 16:33
          > A odnośnie biustu. Nigdy nie umiem ubrać się tak, żeby te groszki się ładnie
          > prezentowałay :( Pancernych push-upów tez nie lubię.
          Hm. Może za bardzo koncentrujesz się na samych groszkach? Spójrz na całość. Może
          wcale nieźle się komponują? Ludzie przecież nie sprawdzają, czy każda pojedyncza
          część Twojego ciała wygląda dobrze, tylko czy całość robi dobre wrażenie...
    • bejbefish Re: malły biust - podkreślacie go? 19.10.05, 22:39
      Dumna to za dużo powiedziane... Chciałabym mieć większy biust, ale wiem, że to
      niemożliwe, więc akceptuje go jaki jest (chyba, że mam kryzys wiary w
      siebie :P). Kiedyś nosiłam pancerne push-up'y, ale teraz wystrzegam się nich
      jak ognia. Powtórzę za Evil: "nie chce udawac ze mam biust
      > wiekszy niz w rzeczywistosci, chce zeby wszyscy wiedzieli ze mam mikroskopijne
      > AA i koniec (przynjamniej potem nie ma zdziwienia na basenie czy plazy...)".
      A co do ciuchów, to wiadomo - na głębokie dekolty i niektóre fasony absolutnie
      nie moge sobie pozwolić, no ale są przecież bluzeczki, w których małe piersi
      wyglądają ładnie i takie rzeczy staram się kupować :).
    • zitrinka Re: malły biust - podkreślacie go? 20.10.05, 12:45
      To fakt ze wstydze sie moich malenkich piersi, nigdy bym nie załozyła
      gruboskórnego pushupa, bo to oszustwo. Nie oszukam siebie, ale moge inych,
      tylko ze potem na plazy okaze sie naga prawda? Nie obnosze sie z moimi
      piersiami bo nie mam z czym, ale tez nie chowam nie wiadomo gdzie. Te dwa
      placuszki sa mimo wsyzstko milym dodatkiem do figlarnych koronek, ktore
      uwielbiam. Dziewczyny, nie ma to jak podszepty wyobrazni :) Nawet najmniejsze
      potrafia kuszaco załamywac brzegi bluzeczki!
      • barbie26 Re: malły biust - podkreślacie go? 20.10.05, 15:48
        ależ przeciez push upy ie musza byc brzydkie i gruboskórne. Mogą byc tak samo
        sexowne, koronkowe itp.!
        • zitrinka Re: malły biust - podkreślacie go? 20.10.05, 17:28
          Tak nie odbieram im tego prawa, ale ja ich nie lubie. Czuje sie głupio z
          wielkimi poduszkami zamiast piersi.
          • nikitka84 Re: malły biust - podkreślacie go? 21.10.05, 09:03
            Nie bede Cie do push up'ow przekonywac, ale push up push up'owi nierowny. Sa
            takie ktore delikatnie powiekszaja i modeluja piersi, ale sa i takie, ktore
            piersi chowaja za gruba warstwa gabki i tak, jak do tych pierwszych nic nie
            mam, bo sama nosze, tak za drugimi nie przepadam.
            • zitrinka Re: malły biust - podkreślacie go? 21.10.05, 16:26
              Zostalam napadnieta ;) Chyba rzeczywiscie kazdy mial na mysli inny rodzaj
              pushupow, bomnie chodzilo o te z grubej bardzo gabki. Ale musze wam sie
              przyznac ze jeden taki mam.. hihi to dlatego ze tylko w nim jestem w stanie cos
              wycisnac do wydekoltowanej sukienki. No i kurcze jest sliczny i rozowy:)
    • orzechowe-oczy Re: malły biust - podkreślacie go? 21.10.05, 17:58
      Lubię i noszę push up'y. :) Nie tylko powiększają, ale nadają ładny kształt
      piersiom. Staram się też dobierać odpowiednie fasony bluzek i marynarek. Co
      prawda z marnym skutkiem, ale i tak lepsze to niż płaska klata. :D Produceni
      odzieży bardzo ułatwiają mi to zadanie... chyba mieszczę się w ich ustalonych
      normach. ;) Ale z mojego biustu dumna nie jestem i nigdy nie będę! :/
      • mm1124 Re: malły biust - podkreślacie go? 24.11.05, 12:29
        Muszę nosić push-up'y. Jestem po prostu płaska i w push-up'ie wygladam jakbym
        normalnie nosiła rozmiar AA.
        • nikitka84 Re: malły biust - podkreślacie go? 24.11.05, 18:47
          Ja mam w szafie cala game roznych staniczkow i w zaleznosci, ktory mam na sobie
          wygladam jakbym mial od miseczki AA (w grubszym staniczku bez poduszeczek) po
          miseczke B(w takim wyprofilowanym z gabki). Ciekawe co sobie ludki mysla, jak
          mi tak wielkosc biustu w przeciagu miesiaca sobie skacze;P
          • aiczka Re: malły biust - podkreślacie go? 07.03.06, 16:36
            > Ciekawe co sobie ludki mysla, jak
            > mi tak wielkosc biustu w przeciagu miesiaca sobie skacze;P
            Ze masz zespol napiecia przedmiesiaczkowego...
    • wild-strawberry Re: malły biust - podkreślacie go? 11.12.05, 23:45
      Dumna? Raczej nie. Ale wdzięczna, że nie wyglądam jak wielbłąd dwugarbny z
      rozmiarem E ;-) Pozdrawiam serdecznie!
      • nikitka84 do wild-strawberry 12.12.05, 00:20
        Rozumiem, ze swoja wypowiedzia nie chcialas nikogo urazic i nalezy ja traktowac
        z przymruzeniem oka, ale na przyszlosc bym prosila nie uzywac takich okreslen,
        bo jakas zbladzona posiadaczka duzych piersi moglaby sie poczuc urazona:)
        Przyznaj sama, ze tez pewnie nie lubisz czytac o "deseczkach":) A to dziala w
        dwie strony. I ciesze sie, ze Ci dobrze z malymi piersiami:)
        • tajszczyzna Bardzo dumna 03.03.06, 10:54
          jestem z moich maleńkich piersi.. żadnych push-upów, ba, W OGÓLE nie noszę
          staników, chyba że do lekarza, mam jakiś jeden czy dwa stare na te rzadkie
          okazje.. :P Uwielbiam swój maleńki biust i nie chcę żeby się z jakiegokolwiek
          powodu powiększył (np. po ciąży).
    • aiczka Re: malły biust - podkreślacie go? 07.03.06, 16:28
      > modelki na zdięciach z małym biustem wyglądają slicznie, ale mam wrażenie ,że
      > na "żywo" lepiej prezentują się duże piersi :(Na duzym biuście wszystko lepiej
      > leży :((( każda sukienka, każda bluzka...
      Nie zgadzam się. Moim zdaniem duże biusty w obcisłych bluzkach wyglądają
      nieestetycznie a wręcz - obscenicznie.
      Najlepsze są pewnie średnie piersi, ale z dwojga złego wolę małe. Są bardziej
      młodzieńcze i dają swobodę. Chociaż czasem trochę trudno stanik fajny znaleźć
      albo kostium...
    • unicat6 Re: malły biust - podkreślacie go? 13.07.06, 17:55
      OCZYWISCIE. ZE GO EKSPONUJE. do tego stanik push up i bluzka z duzym dekotem.
      faceci nie moga oderwac zwroku. ale polecam tez mobcisle bluzki bez stanika.:)
      wyglada to bardzo seksownie. wazne jednak aby obwódki i sutki nie przeswitywaly
      bo to nieestetyczne. i "na ulice" troche nie pasuje.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka