mimi.c 03.11.05, 19:57 Poradzcie mi, jakie sklepy maja zanizona rozmiarowke. Od dawna chce sobie kupic normalny stanik i nie moge nic znalezc. Wszystko za duze. Jestescie moja ostatnia deska ratunku. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikitka84 Re: Bielizna na NAPRAWDE male biusty 03.11.05, 22:51 Polecam watek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34355&w=30481617 . I juz tradycyjnie reklamowac bede H&M. Orzechowe-oczy wysnula teze, ze maja zanizona rozmiarowke. Musze sie z tym zgodzic. Ale dzieki temu nareszcie jakies miekkie staniki dobrze na mnie leza;) Mam 10 cm roznicy, czyli male AA, ale spokojnie wypelniam ich miseczke A (jest ona jak na A wyjatkowo plytka). O dziwo, prowadza rowniez staniki w rozmiarze AA . Mozna u nich znalesc zarowno od infantylnych i mlodziezowych po bardziej wyrafinowane i koronkowe. Ostrzegam z gory, ze wiekszosc stanikow jest szyta i raczej niczego gladkiego pod obcisle bluzki sie nie znajdzie, Ceny normalnie wahaja sie w granicach 40 zl, ale na nieustajacych wyprzedazach mozna spokojnie zdobyc male rozmiary i za 20 zl. Naprawde jest w czym wybierac;) Sama planuje sie wybrac w tym miesiacu:) (Powinnam pracowac w ich dziale marketingu:D) Odpowiedz Link
annamat1 Re: Bielizna na NAPRAWDE male biusty 04.11.05, 11:03 Polecam firme NIPPLEX, ładne wzory i niedrogo. Odpowiedz Link
nikitka84 Re: Bielizna na NAPRAWDE male biusty 04.11.05, 14:02 Pierwszy raz o niej slysze... Gdzie ja mozna dostac...? Odpowiedz Link
orzechowe-oczy Re: Bielizna na NAPRAWDE male biusty 04.11.05, 17:27 Nipplex... fajna nazwa. ;) Oprócz h&m to chyba jeszcze w Zarze, Cubusie i Intimissimi są staniki z zaniżoną rozmiarówką. Ogólnie, mam wrażenie, że we wszystkich sklepach zajmujących się sprzedażą odzieży a nie tylko bielizną, te rozmiary są zdecydowanie mniejsze. W sklepie Skinny można kupić biustonosze z wypełnieniem silikonowym... rozmiary są sporo zaniżone, chyba o 2 rozmiary albo i więcej(sic!). Odpowiedz Link
nikitka84 Re: Bielizna na NAPRAWDE male biusty 04.11.05, 23:16 Co do bielizny w sklepach odziezowych to chyba masz racje:) Mi i w Reserved uda sie czasem cos fajnego upolowac. A co do Intimissimi to caly czas mnie kusi na Allegro, tylko ja ciagle nie moge sie zebrac i do sklepu wdepnac na sama przymiarke. Odpowiedz Link
orzechowe-oczy Re: Bielizna na NAPRAWDE male biusty 05.11.05, 19:34 Chyba nie masz wyboru :) Nie interesowałam się zbytnio produktami tej firmy, bo będąc w sklepie widziałam same miękkie staniki a takie to nie dla mnie, ale o ile pamiętam to oni mają tą dziwną rozmiarówkę tg. 1, 2 etc. Więc trzeba mierzyć. :D A może uda Ci się trafić przy okazji na jakąś obniżkę?? ;) Ostatnio mierzyłam sobie jakiś fajny stanik (wciąż szukam tego z silikonem!) i zaczęłam narzekać, że trochę drogo... i kobieta zaproponowała, że mi spuści 20zł z ceny. :P Ja to mam szczęście, hehe. Nigdy nie wiadomo jaka okazja się może trafić... :) Odpowiedz Link
nikitka84 Re: Bielizna na NAPRAWDE male biusty 06.11.05, 00:03 Hmmm... Intimissimi ma tez push-up'y w swojej ofercie, nawet calkiem sporo i to najrozniejsze, od takich mieciutkich z poduszeczkami www.allegro.pl/show_item.php?item=70721194 , az do calych z gabeczki www.allegro.pl/show_item.php?item=69932082 . Odpowiedz Link
orzechowe-oczy Re: Bielizna na NAPRAWDE male biusty 06.11.05, 13:23 To ja już nie wiem skąd oni mają na allegro te push-up'y... ;) Większą część asortymentu w sklepie stanowiły zupełnie przezroczyste staniki z tiulu i koronki... i może dwa takie z poduszkami. W takim razie muszę się im dokładnie przyjrzeć... ;) Odpowiedz Link
mimi.c Re: Bielizna na NAPRAWDE male biusty 07.11.05, 23:10 Dzieki za odzew. Nie pozostaje mi nic innego jak czym predzej udac sie do ktoregos z ww sklepow. ;) Odpowiedz Link
madzi1 Re: Bielizna na NAPRAWDE male biusty 24.11.05, 09:42 co do intimissimi, ja mam nieduze 70A i miseczki u nich sa owszem dobre, ale pod biustem ich 70 jest zdecydowanie za luzne :/ a szkoda bo maja tam taka sliczna bielizne. w h&m rzeczywiscie cos malego mozna znalezc :) Odpowiedz Link
nikitka84 Re: Bielizna na NAPRAWDE male biusty 24.11.05, 18:36 A to szkoda:( Bo rzeczywiscie intimissimi ma czesto wyjatkowo ladna bielizne w swojej ofercie:( Odpowiedz Link