Dodaj do ulubionych

Bielizna na NAPRAWDE male biusty

03.11.05, 19:57
Poradzcie mi, jakie sklepy maja zanizona rozmiarowke. Od dawna chce sobie
kupic normalny stanik i nie moge nic znalezc. Wszystko za duze. Jestescie
moja ostatnia deska ratunku.
Obserwuj wątek
    • nikitka84 Re: Bielizna na NAPRAWDE male biusty 03.11.05, 22:51
      Polecam watek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34355&w=30481617 . I juz
      tradycyjnie reklamowac bede H&M. Orzechowe-oczy wysnula teze, ze maja zanizona
      rozmiarowke. Musze sie z tym zgodzic. Ale dzieki temu nareszcie jakies miekkie
      staniki dobrze na mnie leza;) Mam 10 cm roznicy, czyli male AA, ale spokojnie
      wypelniam ich miseczke A (jest ona jak na A wyjatkowo plytka). O dziwo,
      prowadza rowniez staniki w rozmiarze AA . Mozna u nich znalesc zarowno od
      infantylnych i mlodziezowych po bardziej wyrafinowane i koronkowe. Ostrzegam z
      gory, ze wiekszosc stanikow jest szyta i raczej niczego gladkiego pod obcisle
      bluzki sie nie znajdzie, Ceny normalnie wahaja sie w granicach 40 zl, ale na
      nieustajacych wyprzedazach mozna spokojnie zdobyc male rozmiary i za 20 zl.
      Naprawde jest w czym wybierac;) Sama planuje sie wybrac w tym miesiacu:)
      (Powinnam pracowac w ich dziale marketingu:D)
      • annamat1 Re: Bielizna na NAPRAWDE male biusty 04.11.05, 11:03
        Polecam firme NIPPLEX, ładne wzory i niedrogo.
        • nikitka84 Re: Bielizna na NAPRAWDE male biusty 04.11.05, 14:02
          Pierwszy raz o niej slysze... Gdzie ja mozna dostac...?
          • orzechowe-oczy Re: Bielizna na NAPRAWDE male biusty 04.11.05, 17:27
            Nipplex... fajna nazwa. ;) Oprócz h&m to chyba jeszcze w Zarze, Cubusie i
            Intimissimi są staniki z zaniżoną rozmiarówką. Ogólnie, mam wrażenie, że we
            wszystkich sklepach zajmujących się sprzedażą odzieży a nie tylko bielizną, te
            rozmiary są zdecydowanie mniejsze. W sklepie Skinny można kupić biustonosze z
            wypełnieniem silikonowym... rozmiary są sporo zaniżone, chyba o 2 rozmiary albo
            i więcej(sic!).

• nikitka84 Re: Bielizna na NAPRAWDE male biusty 04.11.05, 23:16
              Co do bielizny w sklepach odziezowych to chyba masz racje:) Mi i w Reserved uda
              sie czasem cos fajnego upolowac. A co do Intimissimi to caly czas mnie kusi na
              Allegro, tylko ja ciagle nie moge sie zebrac i do sklepu wdepnac na sama
              przymiarke.
              • orzechowe-oczy Re: Bielizna na NAPRAWDE male biusty 05.11.05, 19:34
                Chyba nie masz wyboru :) Nie interesowałam się zbytnio produktami tej firmy, bo
                będąc w sklepie widziałam same miękkie staniki a takie to nie dla mnie, ale o
                ile pamiętam to oni mają tą dziwną rozmiarówkę tg. 1, 2 etc. Więc trzeba
                mierzyć. :D A może uda Ci się trafić przy okazji na jakąś obniżkę?? ;) Ostatnio
                mierzyłam sobie jakiś fajny stanik (wciąż szukam tego z silikonem!) i zaczęłam
                narzekać, że trochę drogo... i kobieta zaproponowała, że mi spuści 20zł z
                ceny. :P Ja to mam szczęście, hehe. Nigdy nie wiadomo jaka okazja się może
                trafić... :)
                • nikitka84 Re: Bielizna na NAPRAWDE male biusty 06.11.05, 00:03
                  Hmmm... Intimissimi ma tez push-up'y w swojej ofercie, nawet calkiem sporo i to
                  najrozniejsze, od takich mieciutkich z poduszeczkami
                  www.allegro.pl/show_item.php?item=70721194 , az do calych z gabeczki
                  www.allegro.pl/show_item.php?item=69932082 .
                  • orzechowe-oczy Re: Bielizna na NAPRAWDE male biusty 06.11.05, 13:23
                    To ja już nie wiem skąd oni mają na allegro te push-up'y... ;) Większą część
                    asortymentu w sklepie stanowiły zupełnie przezroczyste staniki z tiulu i
                    koronki... i może dwa takie z poduszkami. W takim razie muszę się im dokładnie
                    przyjrzeć... ;)
                    • mimi.c Re: Bielizna na NAPRAWDE male biusty 07.11.05, 23:10
                      Dzieki za odzew. Nie pozostaje mi nic innego jak czym predzej udac sie do
                      ktoregos z ww sklepow. ;)
                      • madzi1 Re: Bielizna na NAPRAWDE male biusty 24.11.05, 09:42
                        co do intimissimi, ja mam nieduze 70A i miseczki u nich sa owszem dobre, ale
                        pod biustem ich 70 jest zdecydowanie za luzne :/ a szkoda bo maja tam taka
                        sliczna bielizne. w h&m rzeczywiscie cos malego mozna znalezc :)
                        • nikitka84 Re: Bielizna na NAPRAWDE male biusty 24.11.05, 18:36
                          A to szkoda:( Bo rzeczywiscie intimissimi ma czesto wyjatkowo ladna bielizne w
                          swojej ofercie:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka