Dodaj do ulubionych

Wesele na 170-200 osób

28.12.11, 19:07
Witam,
Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć czy w Krasnymstawie lub w bliskiej okolicy jest gdzieś sala weselna która pomieściłaby około 200 osób?
Ewentualnie może być również remiza.Nie musi to być Dom weselny:)
Obserwuj wątek
    • kangurek10_beauty Re: Wesele na 170-200 osób 28.12.11, 22:07
      witam ja miałąm wesee w gajczynie w małochwieju to wspaniały dom weselny swietne jedzenie wspaniała obsługa zajebista a eraz słyszałm ze powiekszaja sale wiec napewno pomiesci 200 osób moje wesele było na 150 i sie miescili a teraz jak powiekszaja trzeba sie tam pszejechac i dowiedziec
      • kangurek10_beauty Re: Wesele na 170-200 osób 28.12.11, 22:08

www.pkt.pl/s/malochwiej_duzy/134185/gajczyna.html
    • lenusia_5 Re: Wesele na 170-200 osób 04.01.12, 22:02
      Victoria i Magnum Bonum
      • kangurek10_beauty Re: Wesele na 170-200 osób 05.01.12, 16:23
        wiktoria jest do d.... za duzio sobie licza i nie daja reszttyjedzenia wogóle tam jest do bani byłam na kilku weselach tam i nieepolecam
        • nie-znajoma86 Re: Wesele na 170-200 osób 05.01.12, 22:25
          coś tu się chyba nie zgadza... ja miałam swoje wesele w Wiktorii i jestem z niego bardzo zadowolona... pełen profesjonalizm załogi, a jeżeli chodzi o resztę jedzenia my zabraliśmy bez problemu i z tego co wiem moi znajomi, którzy też tam mieli własne wesela... tylko, że właściciel zaznaczył nam wcześniej, że trzeba mieć własne pojemniki... ja polecam w 100%
        • endumazi Re: Wesele na 170-200 osób 02.01.13, 19:32

W Wiktorii urządzaliśmy przyjęcie po chrzcie naszego Syna.
          Właściciel to człowiek który z którym warto porozmawiać, bo zawsze coś mądrego doradzi.
          Rozliczaliśmy się kolejnego dnia po przyjęciu - niespotykana praktyka.
          jedzenie smaczne, w ilościach całkowicie wystarczających.

Tak my jak i nasi goście byliśmy zadowoleni.

Znajomi którzy organizowali swoje przyjęcia weselne w tym lokalu podzielają nasze odczucia.

Odnośnie cen - według mnie rozsądne w zamian za to co oferują. Wiadomo - każdy chciałby za pół darmo, ale nie da się.

• lenusia_5 Re: Wesele na 170-200 osób 06.01.12, 10:27
      a ja byłam na weselu w małochwieju i szczerze powiedziawszy na gorszym nigdy nie byłam, sala jest okropna płytki śliskie i z akustyką jest coś nie halo. Ale to moja opinia.
      osobiście gdybym miała wybierać teraz sale dla siebie to byłby to maciejów , nie jest tak strasznie daleko a i przenocować można
      • endumazi Re: Wesele na 170-200 osób 02.01.13, 19:34
        > a ja byłam na weselu w małochwieju i szczerze powiedziawszy na gorszym nigdy ni
        > e byłam, sala jest okropna płytki śliskie i z akustyką jest coś nie halo. Ale t
        > o moja opinia.
        > osobiście gdybym miała wybierać teraz sale dla siebie to byłby to maciejów , ni
        > e jest tak strasznie daleko a i przenocować można

Niestety, podzielam opinię. Również byliśmy na weselu w tym lokalu i wrażenia bardzo średnie, tak pod względem akustyki jak i jedzenia.
    • aanonimowo Re: Wesele na 170-200 osób 08.02.12, 15:28
      Czy orientuje się ktoś ile płaci się za osobę w domu weselnym "Gajczyna" na Małochwieju Dużym?
      • kangurek10_beauty Re: Wesele na 170-200 osób 08.02.12, 21:42
        tam licza od tego jakie jedzenie zamowisz ja za osobe płaciłamdosłownie 75 zł
        a jedzenia było multum musisz sie zappytać jak jest teraz kiedys nie mieli stałes stawki tylko jak mowie w zaleznosci jakie ułozyłes sobie menu
        • weronisiek Re: Wesele na 170-200 osób 23.02.12, 11:32
          ja moge szczerze polecić salę w Domu Ludowym w Zakręciu. Dom jest piętrowy, na dole 2 łazienki- męska i damska, kuchnia, szatnia, na górze duża sala, scena, osobne wejście z kuchni na salę, co sprawia, że obsługa nie mija się z gośćmi na schodach. Jest bardzo tanio, ładnie i wszystko można tam zorganizować na miejscu, pani zajmująca się salą mam kontamty do kucharki, obsługi, namiary na różne zespoły, ciasta. Dekoracje trzeba zrobić we własnym zakresie (ja akurat zamawiałam u takiej pani obok kościoła św.Franciszka). Wszystko wyszło duzo taniej niż w domu weselnym, a wesele było bardzo udane, wszystkim się podobało :) w sali spokojnie miesciło się 160 osób i zmieściłoby się jeszcze więcej. Wg mnie na wesele nie warto przepłacać, a w Wiktorii jest strasznie drogo i wcale nie tak wspaniale, mało miejsca, jedzenie na tackach, jak ktoś przed Tobą nałoży sobie za dużo to już nie zjesz ;p Cena w Zakręciu to było jakieś 300zł za salę z tego co pamiętam, dochodzi koszt kucharki,odsługi,dekoracji i później rachunków (bo spisuje się liczniki). Wszystko i tak wychodzi taniej na takie duże wesele.
          • orbitka321 Re: Wesele na 170-200 osób 02.01.13, 18:02
            witam czy mogła by mi pani napisać wiecej informacji na temat wesela w domu weselnym na zakręciu? chodzi mi o kontakt tzn z kim tam trzeba sie kontaktować aby umówić termin bardzo proszę o namiary . jęsli można to prosze pisać rozgwiazdka@onet.pl
      • arecnowak Re: Wesele na 170-200 osób 09.02.12, 02:11
        Witam serdecznie,
        DEE JAY Cena obsługi wesela to koszt od 1500 zł + ewentualny koszt dojazdu.Oprawa muzyczna sćiśle według oczekiwań i ustaleń klienta.Oświetlenie parkietu + dekoracja świetlna sali oświetleniem led oraz ruchomymi głowami. Prowadziłem imprezy różnego rodzaju od bali biznesowych dla Polskiej Rady Biznesu poprzez imprezy klubowe w największych polskich dyskotekach, Twister night-y po klasyczne wesela lub wesela w stlu rnb, house, funky itp. Nie boje sie mikrofonu ale też nie przesadzam jeśli klient sobie nie życzy. Wszystko ściśle według ustaleń z klientem Proszę o kontakt 608-330-869 Dj Arec Nowak
    • 6gelo Re: Wesele na 170-200 osób 27.05.13, 14:34
      Zapraszam zainteresowanych zespołem weselnym na naszą stronkę www.casperband.pl, występowaliśmy ostatnio na Dniach Krasnegostawu, szczegóły można uzyskać pod nr 693566994
    • mistrzowieceremoniipl DJ na wesele Krasnystaw 29.07.15, 18:25
      Tworzymy legendarne przyjęcia weselne. www.MistrzowieCeremonii.pl Zapraszamy!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka