clerk5 24.05.06, 00:19 czy ktos moze mi polecic dobry salon fryzjerski w Krasnymstawie?? a moze jeszcze jakis rewelacyjny salon kosmetyczny?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anecia12345 Re: fryzjerzy w Krasnymstawie 29.05.06, 14:15 ja też chętnie się dowiem Odpowiedz Link Zgłoś
bog29 Re: fryzjerzy w Krasnymstawie 09.08.06, 10:21 najlepszy zaklad jest kolo malinki na pck w tunelu mila dziewczyna i taniocha nieto co w calym krasnymstawie mila obsluga Odpowiedz Link Zgłoś
ewe81 Re: fryzjerzy w Krasnymstawie 03.06.06, 18:07 nie wiem jak z fryzjerskimi salonami, ale kosmetycznych nie ma żadnych na poziomie! Panie kosmetyczki zatrzymały się chyba na latach 80.. niestety Odpowiedz Link Zgłoś
anecia12345 Re: fryzjerzy w Krasnymstawie 07.06.06, 17:52 Teraz mogę polecić salon AFRODYTA mieszczący sie na Seriniwie,miłe dziewczyny tam pracyją a z fryzurki jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
anecia12345 Re: fryzjerzy w Krasnymstawie 07.06.06, 17:53 na SERBINOWIE oczywiście ;) Odpowiedz Link Zgłoś
naugrim87 Re: fryzjerzy w Krasnymstawie 20.06.06, 00:27 Moim zdaniem "Kosmyk" na czystej wśród zakładów fryzjerskich to najlepszy pomysł,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bog29 Re: fryzjerzy w Krasnymstawie 21.06.06, 14:25 w tunelu na okrzei jest najlepsza fryzjerka w świecie agnieszka super i atmosfera ok Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: fryzjerzy w Krasnymstawie 04.04.07, 01:10 Co się nosi w tym sezonie? Odpowiedz Link Zgłoś
anastazja1923 Re: fryzjerzy w Krasnymstawie 04.04.07, 11:43 ja plecam Avangarde nad hurtownia TErmar obok pksu! swietna obsuga i okropnie mila fryzjerka !! nigdy nie wyszlam od fryzjera az tak zadowolona! poleam Odpowiedz Link Zgłoś
olusi-a-nia Re: fryzjerzy w Krasnymstawie 04.04.07, 13:10 anastazja1923 napisała: ja plecam Avangarde nad hurtownia TErmar obok pksu! swietna obsuga i okropnie > mila fryzjerka !! Anastazja napisała,że okropnie miła fryzjerka ,to tak jakby coś było obrzydliwie smaczne.Ale rozumiem przejęzyczenia, i "zamieszki" słowne, pewnie chciała jak najdobitniej podzielić się swoimi odczuciami co do salonu fryzjerskiego, i słusznie wszak taki to wątek. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: fryzjerzy w Krasnymstawie 04.04.07, 23:21 anastazja1923 napisała: > okropnie > mila Strach się bać? Odpowiedz Link Zgłoś
anna-pa Re: fryzjerzy w Krasnymstawie 04.04.07, 20:04 Ja polecam salon fryzjerski przy Filarze na "Serbinowie" Bardzo miła dziewczyna, która zawsze trafi w 10-tkę z proponowaną fryzurą, bo ja jestem mało zdecydowana jeśli chodzi o moją fryzurę. I tanio. Naprawdę warto tam zajrzeć :) Jeśli chodzi o salon kosmetyczny to jestem bardzo rozczarowana, bo rzadnego dobrego nie znalazłam a szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
74dede Re: fryzjerzy w Krasnymstawie 12.08.07, 12:11 Ja natomiast polecam Salon Agnieszka(obok Żabki), korzystała z niego kilkakrotnie moja żona i za każdym razem przychodziła cudownie uczesana. Fryzurę ślubną też miała świetną. Osobiście byłem tam też(dla towarzystwa) i moją uwagę zwrócił niebanalny wystrój wnętrza miła obsługa. Klientom korzystającym z usług proponuje się napoje.Gdybym nie był łysy też bym się tam strzygł. Odpowiedz Link Zgłoś
iloneczka27 Agnieszka 06.10.07, 12:48 na zabka, zgadzam sie ja juz sie strzyge tylko tam, maja podejscie, wlascicielka fajnie ubrana (heheh moze to smieszne zale zwracam na to uwage) najlepiej strzyze wlasnie wlascicielka i dziewczyna z krotkimi wlosami (sorry ale nie wiem jak ma na imie) zawsze jak pojde to ide wlasnie do niej - i moja grzywka ala zaczarowany olowek wyglada pieknie polecam jak najbardziej - kupcie sobie tez kosmetyki mi dziewczyny polecily maske z łożyskiem i moje zniszczone wlosy jakos lepiej juz wygladaja Odpowiedz Link Zgłoś