carwszechrusi 25.09.06, 22:55 Ciekaw jestem waszego zdania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moniqe7 Re: Co sądzicie o osiedlu cukrowni :) 09.10.06, 21:46 jesli masz na mysli to oddalone ok 4km od krasnego to dla mnie jest to najbardziej przseklete miejsce na ziemi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
carwszechrusi Re: Co sądzicie o osiedlu cukrowni :) 11.10.06, 18:07 Czemu (pytam poważnie) Odpowiedz Link Zgłoś
maga58 Re: Co sądzicie o osiedlu cukrowni :) 14.10.06, 19:05 Cukrownia to jest dopiero miejsce w ktorym diabel mowi dobranoc> tam dopiero mozna zeby pogubic. jedyne co tam jest fajnego to duzo burakow. Odpowiedz Link Zgłoś
fakirek2 Re: Co sądzicie o osiedlu cukrowni :) 14.10.06, 19:41 Cukrownia!!!!!!!!!!!!!!!!!!! To miejsce na ziemi ktorego niechcialbym odwiedzic za zadne skarby. Jeszcze kiedys mozna bylo tam poszalec teraz jak to widze z lotu ptaka to tylko plakac Totalne burakowo w przenosni i w rzeczywistosci. Nic dodac nic ujac. A Krasnystaw kolezko to miejsce w ktorym sie urodzilem , miszkalem, wyjechale z niego, kiedys wroce i badzie nadal najpiekniejszym miejscem na ziemi. Odpowiedz Link Zgłoś
carwszechrusi Re: Co sądzicie o osiedlu cukrowni :) 14.10.06, 21:51 Tylko nie koleżko syneczku. Dziekuje za opinie proszę o więcej. Myślałem że tylko ja mam takie wrażenie z pobytu na cukrowni- nie jestem wogóle z Polski B i myslałem że to tylko wrażenie człowieka wychowanego w normalnych warunkach... Odpowiedz Link Zgłoś
albertoo25 Re: Co sądzicie o osiedlu cukrowni :) 19.10.06, 20:08 krasnystaw to dopiero zadupie gorzej niz na ukrainie Odpowiedz Link Zgłoś
rumiana6 Re: Co sądzicie o osiedlu cukrowni :) 02.11.06, 23:18 uciekłam z tego III świata....i nigdy nie wrócę Odpowiedz Link Zgłoś
albertoo2 Re: Co sądzicie o osiedlu cukrowni :) 05.11.06, 18:45 pewnie wszyscy cie dupczyli i dlatego ucieklas Odpowiedz Link Zgłoś
maga58 Re: Co sądzicie o osiedlu cukrowni :) 05.11.06, 19:08 alberto jesteś zerem lepiej się lecz jak jeszcze możesz Odpowiedz Link Zgłoś
roto Re: Co sądzicie o osiedlu cukrowni :) 19.12.06, 22:18 Coś mi się wydaje że jaśniepan Car pochodzi właśnie z pod cukrowni wyemigrował za chlebem do stolycy i wielkiego pana rżnie że z centralnej polski jest zapomniał wół jak cielęciem był, a słoma mu z butów na całe forum wystaje Krasnystaw buraczewem nazywa , a sam burak stamtąd pochodzi i się tego wstydzi ot wiejskie panisko Odpowiedz Link Zgłoś
slyboogie Re: Co sądzicie o osiedlu cukrowni :) 09.11.07, 02:59 Nie da się ukryc że cukrownia to buraczewo, takie ma zadanie :P . A osiedle w borku? - bez komentarza. Do Wincentowa nic nie mam bo przynajmiej można tam z dziewczyną zajechac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
iw66 Re: Co sądzicie o osiedlu cukrowni :) 10.11.07, 21:00 Powiem wam,ze kiedys bylo naprawde fajnie na cukrowni, jak mozna bylo sie wykapac w zalewie zrobic tam ognisko i bawic sie do rana . Wyjechalam z Krasnego 8 lat temu ale mam tam brata ktorego odwiedzam raz na 2 lata i stwierdzam ze jest tam teraz tylko melina nudy i jeszcze raz nudy nic tam niema oprocz knajpy i lasu, osiedle dla emerytow juz nad grobem ,moze sie myle ,ale tam diabel mowi dobranoc !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś