maga58 Re: Pozdrowienia dla wszystkich z Krasnegostawu 21.01.07, 22:14 do pozdrowień dołącza się Gdynia! Odpowiedz Link Zgłoś
alice_23 Re: Pozdrowienia dla wszystkich z Krasnegostawu 26.01.07, 18:37 Pozdrowienia ze Sczecina !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
anna-pa Re: Pozdrowienia dla wszystkich z Krasnegostawu 30.03.07, 19:18 I Warszawa też pozdrawia :) Odpowiedz Link Zgłoś
le_monn Re: Pozdrowienia dla wszystkich z Krasnegostawu 01.04.07, 14:09 Dziękuję za pozdrowienia. Ale ja bym się z Wami zamieniła na Gdańsk, Warszawę, Gdynię czy każde inne miasto. W Krasnymstawie można tylko wegetować. Niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Pozdrowienia dla wszystkich z Krasnegostawu 01.04.07, 14:18 Co nazywasz wegetacją? Odpowiedz Link Zgłoś
le_monn Re: Pozdrowienia dla wszystkich z Krasnegostawu 01.04.07, 14:43 Sibeliuss, wiesz, może ja zeszłowieczna jestem, albo za stara, ale nie bawi mnie sytuacja, gdy widzisz jak to miasto umiera, gdzie widzisz jedynie młodzież w wieku 15-18 lat, bo starszej już tu nie ma, gdzie nie można zorganizować jakiegoś kursu, bo są podcinane skrzydła, gdzie jedyną rozrywką dla dzieciaków jest siedzenie na ławkach pod blokiem i wymienianie poglądów typu k...a, itp. Nie bawi mnie to, przeciwnie, przeraża. Wyjście do kina kończy się słowami portiera "Przepraszamy, ale film puszczamy od ośmiu soób zainetresowanych obejrzeniem filmu." Przykładów można podać bardzo dużo. Niestety, należę do osób, których nie bawi oglądanie tv 24h, dlatego twierdzę, że tu wegetuję. A może ja się nie znam:) Gorąco pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś