Dodaj do ulubionych

Pozdrowienia dla wszystkich z Krasnegostawu

17.12.06, 21:26
Od ziomali z Gdańska
Obserwuj wątek
    • maga58 Re: Pozdrowienia dla wszystkich z Krasnegostawu 21.01.07, 22:14
      do pozdrowień dołącza się Gdynia!
      • alice_23 Re: Pozdrowienia dla wszystkich z Krasnegostawu 26.01.07, 18:37
        Pozdrowienia ze Sczecina !!!!!
        • alice_23 Pozdrowienia ze Szczecina 26.01.07, 18:38
          Pozdrowienia ze Szczecina
    • anna-pa Re: Pozdrowienia dla wszystkich z Krasnegostawu 30.03.07, 19:18
      I Warszawa też pozdrawia :)
    • le_monn Re: Pozdrowienia dla wszystkich z Krasnegostawu 01.04.07, 14:09
      Dziękuję za pozdrowienia. Ale ja bym się z Wami zamieniła na Gdańsk, Warszawę,
      Gdynię czy każde inne miasto.
      W Krasnymstawie można tylko wegetować. Niestety.
      • sibeliuss Re: Pozdrowienia dla wszystkich z Krasnegostawu 01.04.07, 14:18
        Co nazywasz wegetacją?
        • le_monn Re: Pozdrowienia dla wszystkich z Krasnegostawu 01.04.07, 14:43
          Sibeliuss, wiesz, może ja zeszłowieczna jestem, albo za stara, ale nie bawi mnie
          sytuacja, gdy widzisz jak to miasto umiera, gdzie widzisz jedynie młodzież w
          wieku 15-18 lat, bo starszej już tu nie ma, gdzie nie można zorganizować
          jakiegoś kursu, bo są podcinane skrzydła, gdzie jedyną rozrywką dla dzieciaków
          jest siedzenie na ławkach pod blokiem i wymienianie poglądów typu k...a, itp.
          Nie bawi mnie to, przeciwnie, przeraża. Wyjście do kina kończy się słowami
          portiera "Przepraszamy, ale film puszczamy od ośmiu soób zainetresowanych
          obejrzeniem filmu." Przykładów można podać bardzo dużo. Niestety, należę do
          osób, których nie bawi oglądanie tv 24h, dlatego twierdzę, że tu wegetuję. A
          może ja się nie znam:)
          Gorąco pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka