guliwerxx3 02.02.07, 23:21 Witam! Czy w Krasnymstawie można znaleźć prace bez znajomości? Co sadzicie o tym? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kgolebiowska Re: Praca w Krasnymstawie??? 19.02.07, 12:03 Jasne bez znajomości :):):):):):):):) w sklepie spozywczym może... Odpowiedz Link Zgłoś
yapol1 Re: Praca w Krasnymstawie??? 09.03.07, 10:57 Nie ma szans na znalezienie pracy w KrasnymYorku na uczciwych warunkach i bez znajomości. Sam szukałem pracy w Kiełbasiarni, a jestem inżynierem po wyższych studiach technicznych. Zaproponowano mi etat za............. 650 zł na rękę !! Dlatego pracuję w W-wie, za godziwe pieniądze i wśród normalnych ludzi,,, a nie w miejscu,, gdzie rządzą czerwone świnie i zielone pająki z PSLu..... niestety ich macki otaczają całe miasto,,,, współczuje ludziom którzy ciężko pracują za marne grosze na koryto dla tej mafii.......... chcesz mieć pracę w Krasnymstawie, a nie masz powiązań? zapomnij,, chyba że dasz w łape zielonemu, to ci znajdzie kawałek stołka,, ale pensja marna.... nie masz kasy? np.. wezmą wszystko,,, noge świni,, dzika,,, bilet na wycieczkę... Nie znam nikogo z mojej dawnej klasy w LO,, kto by pozostał w tym mieście...,,, Do Zatoki Zielonych Świń przyjeżdzam tylko w odwiedziny do rodziny i znajomych, no i na Chmielaki oczywiście (chociaż to już nie to samo co kiedyś)..... Pozdrawiam AntyZielony i AntyCzerwony Odpowiedz Link Zgłoś
adrianna321 Re: Praca w Krasnymstawie??? 14.03.07, 20:54 dobrze powiedziane-nie masz ukladow nie masz pracy!!!trudno taka jest rzeczywistosc! ja tez jestem po studiach wyzszych(dobrych studiach!!!!) i wierzcie mi, ze w krasnymstawie nie moglam znalezc pracy...to jest chore!musialam tu wrocic po studiach(pewna sytuacja mnie do tego zmusila)ale nie zostane TU napewno NIE! nie bede pracowala na KLIKE krasnostawska! to jest nie tylko CHORE miasto, ale cala nasza POLSKA jest chora...czasami nienawidze tego kraju! i tak jak pisalam niedlugo wyjezdzam z tego kraju plynacego korupcja, przekretami i nielegalnymi interesami i nie wracam tu- niech dalej WLADZA okrada z pozostalosci swoich obywateli i kraj (tak jak to robili od dawna-bodajze od sredniowiecza) przykro mi to mowic ale niestety to jest prawda!!!! ps. niech radni jeszcze podwyzsza sobie diety bo za malo dostaja!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ragama Re: Praca w Krasnymstawie??? 21.02.09, 09:05 ja pracowałem w deweloperskim zakładzie rem-bud.K Radziewski dobre na chwile bo facet jest niewypłacalny zwleka z wypłatami po 2,3tygodnie i stawki jak na pracę na budowie śmieszne 5zł/h.więc nie polecam wręcz odradzam i ostrzegam kupa nerwów,stresu i wieczne oczekiwanie na zaległe pieniądze Odpowiedz Link Zgłoś
ja.mazi Re: Praca w Krasnymstawie??? 08.05.08, 18:30 czlowieku z ZZŚ - cos sie tak uniosl! Jesli patrzysz tylko przez pryzmat kasy na Krasnystaw, to i w wawie po roku uznasz, ze to nie dla Ciebie - bo 10kPLN to malo :) uwazasz, ze wszyscy co w Krasnym siedza sa nienormalni? zejdz na ziemie i nie obrazaj ludzi, bo z takim podejsciem w stolicy zjedza cie :) Krasnystaw nie ma glownych siedzib wielkich firm, nie ma wielkich zakladow przemyslowych, w ktorych smietanka intelektualna wychowana w tym miescie moglaby siedziec za biurkami i baki zbijac. Wiec pozostaje albo ostre zapierdzielanie w cersanicie za calkiem niezla kase jak na Krasny (tylko kto po wielkich studiach pojdzie tam), albo koneksje, albo troche szczescia :) Popatrzcie inaczej - popatrzcie ile ludzi w tym miescie smiga autami za 70 - 100kPLN, ile ludzi postawilo, albo stawia niezle chaty. Wiele z nich to lekarze, ale inni jakos ta kase musza robic :) Proponuje troche wiecej luzu i szacunku, a nie tylko chamskie narzekanie. Odpowiedz Link Zgłoś
amaz11 Re: Praca w Krasnymstawie??? 20.05.08, 16:11 No ja do niedawna sądziłam podobnie. Dopóki mój mąż nie chciał w końcu rzucić Warszawy i wrócić normalnie do tego miasta.Więc okazuje się, że w wieku 41 lat z zawodem elektryka można tu zarobić co najwyżej na dojazdy do pracy..bo napewno nie na utrzymywanie rodziny! Odpowiedz Link Zgłoś
goskagoo1 Re: Praca w Krasnymstawie??? 15.03.07, 15:18 Mogę zaoferować pracę jako kasjer. warunkiem są aktualne badania Sapnepid informacja pod nr tel. (081)527-25-11 zapraszam Odpowiedz Link Zgłoś
dajanap Re: Praca w Krasnymstawie??? 07.05.08, 15:19 Praca w Krasnymstawie, podobnie jak wszedzie jezeli masz szerokie plecy a ja jestem szczupla i pelny portfel kasy to moze dostaniesz co nieco, w innym przypadku zapomnij. Zgadzam sie dokladnie to chore miasto , ludzie pracujacy tutaj wpychaja swoje dzieci, kuzynow , kuzynki itp na stolki a smieszy mnie to najbardziej ze ci ludzie czesto maja o niebo nizsze kwalifikacje niz ty sam. Tak ale ty nie masz tak i tak na nazwisko lub nie jestes chrzesniakiem corka synem kogos. Porazka!!!!!!!A najbardziej draznia mnie pracownicy bankow normalnie oni uwazaja sie za pepki swiata siedza nic nie robie poklika cos tam i mysli ze jest jakas ksiezniczka itp a jak masz jakas sprawe to zajete wielce sa, i wszystkie jakby wstaly lewa noga. Wspolczuje wszystkim mieszkajacym tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
szajmi Re: Praca w Krasnymstawie??? 16.07.08, 15:32 Prace do 1k moze znajdziesz bo raczej tylko takie widzialem. Masz wyksztalcenie to na 90% nie bedzie nic satysfakcjonujacego, chyba ze chcesz byc kasjerem itp. Calkowicie gratis cofanie sie w rozwoju i ogolny marazm. Jednym slowem G***O jest i uciekaj stad za wisle;) Odpowiedz Link Zgłoś
batongazeta.pl Re: Praca w Krasnymstawie??? 22.07.08, 13:46 tu się za minimalną kasę tyra i mają cię za nic tu się odbywają konkursy na sprztaczkę do szkoły a jak już coś znajdziesz to na czas określony i to taki, że później nie załapiesz się na zasiłek bo ci zabraknie dwa dni. są niekiedy lepsze oferty czy kursy ale to jest tajemnica i tylko swoi się pasą ci którzy mają kłady w U pracy. tobie mogą co najwyżej zaproponować obsługę komputera lub wykorzystanie internetu do aktywnego poszukiwania pracy albo jak się zaprezentować. paranoja. ha jeszcze cersanit zapier... za minimalną , chociarz ten zakład i tak spuścił z tonu bo jeszcze do niedawna do dźwigania kibli żądali średniego wykształcenia a ni tak chyba każdy ma ich głęboko w d... wyfruwaj stąd nic dobrego cię nie czeka w mieście gdzie psy dupami szczekają wrony zawracają i diabeł mówi dobranoc i wizerunku tego miasta nie zmienią żadne remonty ani jakieś tam laury i inne tego typu pierdoły. Musisz by tricolore;czarny, zielony i czerwony. rzecież ludzie na świeczniku nie są poważni. wystarczy przecztyta oświadczenia majątkowe. to stek bzdur. domy tanie jak barszcz, mieszkania prawie za bezcen. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szajmi Re: Praca w Krasnymstawie??? 01.08.08, 21:30 W ceramice podobno po 2k netto byle ciec zarabia. Szukam osob, ktore mialy przyjemnosc byc tam na rozmowie kwalifikacyjnej, ciekawosc i chec wymiany doswiadczen.....:) Podobno informatyka juz dobre kilka miesiecy szukaja. Piszcie na mail wryder@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jane-bond007 praca jak praca ale... 16.11.08, 21:35 jakie sa jaja ze stazami... wrocilam po studiach no i wiadomo ze wszystko sie zmienia i przewartosciowuje, pelna nadziei i dobrych checi zaczelam szukac (bylo to 4 lata temu, 405 zl) bylo b ciezko juz nie wspominam jakie "gwiazdeczki" trafialy mi sie z MOP np. bycie barmanka i pania sprzatajaca ;/ szczegol ze jestem po kierunku scislym wiec... to bylbym raczej zmarnowany staz ktory do niczego mi sie nie przeciez nie przyda... przezimowalam w K a potem ucieklam i nie wroce do K-stawu, zabijal mnie marazm tego miasta, nie bylo gdzie wyskoczyc co robic, cala zime siedzialam w domu od czasu do czasu wychodzac do knajpy i topiac smutki w kuflu z piwem... hm, czad Odpowiedz Link Zgłoś