michalmichal7 07.08.11, 23:38 Witam. Proszę o informację jaką klinikę bądź cetrum stomatologiczne polecacie z podaniem imienia i nazwiska lekarza oraz specjalnością. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
el_ek Re: Klinika Stomatologiczna Warszawa - godna pole 08.08.11, 17:49 Znam świetną klinikę w śródmieściu - Artodonto na ul. Stawki. Przyjmuje tam kilku lekarzy różnych specjalizacji. Jest chirurg, ortodonta, periodontolog... Nad całością pieczę sprawuje dr Mancewicz. Po szczegółowe informacje odsyłam pod nr tel. (22) 635 70 99 albo na stronę internetową www.artodonto.pl Odpowiedz Link Zgłoś
dk_77 Re: Klinika Stomatologiczna Warszawa - godna pole 24.08.11, 21:35 Niedawno powstała fajna stronka z informacjami dotyczącymi zębów i wyszukiwarką gabinetów dentystycznych. zadbajozeby.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz955 Re: Klinika Stomatologiczna Warszawa - godna pole 11.06.12, 01:00 Polecam klinikę PERFECT MED na placu Dąbrowskiego. Zawsze miałem problem z uzębieniem i chodziłem do różnych stomatologów ale dopiero tam moje oczekiwania zostały zaspokojone. Pierwsze co rzuca się w oczy to wykwalifikowany personel. Najbardziej podobało mi się bezbolesne wyrywanie zębów mądrości. Także zdecydowanie nakłaniam do jej wyboru. Odpowiedz Link Zgłoś
moniun1 Re: Klinika Stomatologiczna Warszawa - godna pole 28.08.11, 10:45 Hej! Ja i cała moja rodzina leczymy się w Alfa-Lek na ul. Nowy Świat. Miejsce bardzo przyjemne i profesjonalne. Czas oczekiwania na wizytę bardzo krótki, a jak potrzebujesz pilnie wyleczyć bolący ząb to przyjmują od razu. Jeśli chodzi o lekarzy to ja osobiście byłam u kilku różnych i na żadnego nie mogę złego słowa powiedzieć. Wszyscy bardzo sympatyczni i znają się na tym co robią. Najlepsze jest to, że jak potrzebuję konsultacji z lekarzem innej specjalności, np. chirurgiem to nie muszę biegać po mieście i szukać tylko wszystko załatwiam w jednym miejscu (na potwierdzenie - zakres usług stomatologicznych: www.alfa-lek.pl/pl/stomatologia). Odpowiedz Link Zgłoś
amadek44 Re: Klinika Stomatologiczna Warszawa - godna pole 29.08.11, 16:56 Ja chodzę do kliniki przy ulicy Łuczek 4. Jeśli masz problem napewno pomogą, mają dobrych specjalistów. Nie będę pisał jacy to oni nie są super itd. bo nie ma takiej potrzeby, o dobrych lekarzach wieść niesie się sama. Kontakt do nich znajdziesz na stronie face-clinic.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
uzo999 Re: Klinika Stomatologiczna Warszawa - godna pole 26.01.12, 14:34 polski-dentysta-w-londynie-tooting.pisz.pl/ Polski dentysta w Londynie Tooting Medical Center Polskie Centrum Medyczne Londyn, usługi Medyczne www.polski-lekarz.co.uk Tooting, 5 London Road, Londyn, SW17 9JR W cenniku znajdziesz uslugi jak: Uslugi stomatologiczne londyn, ginekolog londyn, leczenie kanalowe londyn, stomatolog londyn, dermatolog londyn, pediatra londyn, internista londyn, urolog londyn, okulista londyn, psycholog, botox, londyn .. itp… Rejestracja wizyty: Telefonicznie:0208 767 8389, 0208 648 5111, 0758 152 3071, 0845 474 7072 Emailowo: rejestracja@polski-lekarz.co.uk, Online przez internet wejdz tutaj , Osobiscie przychodzac do nas: Tooting, 5 London Road, SW17 9JR, mapa Godziny otwarcia: 09am – 09pm Mon – Fri, 09am – 09pm Sat, Closed Sun Odpowiedz Link Zgłoś
lucyna.sa.a Re: Klinika Stomatologiczna Warszawa - godna pole 19.02.12, 01:06 Ja leczyłam się w klinice ANIDENT na Ursynowie u doktora Krasnego (implanty) i doktor Jaśkowskiej (protetyka). Serdecznie ich polecam. Strona www.anident.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kaska512 Re: Klinika Stomatologiczna Warszawa - godna pole 20.02.12, 18:02 Hej, Ja leczyłam się w Astermedzie na Warszawskim Mokotowie/Sadybie. Mają tam bardzo przyjazną atmosferę a przede wszystkim są profesjonalistami w każdym calu. Osobiście korzystałam z usług Pani dr Joanny Mrowiec www.facebook.com/drJoannaMrowiec i dr Marcina Ryczkowskiego www.facebook.com/pages/Marcin-Ryczkowski/340670209285918 SERDECZNIE WSZYSTKIM POLECAM www.astermed.pl / www.facebook.com/KlinikaStomatologicznaAsterMed Odpowiedz Link Zgłoś
rzesiasta Re: Klinika Stomatologiczna Warszawa - godna pole 26.04.12, 14:57 ja polecam klinikę Dormed pod Warszawą. Bardzo przyjazne otoczenie i świetna jakość usług za rozsądna cenę. Już kilka lat tam jeżdżę i zawsze byłam zadowolona. Klinika jest świetnie wyposażona w najnowszy sprzęt - w jednym miejscu jest protetyka, ortodoncja, chirurgia, a nawet mają laboratorium protetyczne i urządzenia do zdjęć rentgenowskich. A poza tym jest bardzo miła atmosfera :) Odpowiedz Link Zgłoś
myszka7106 Re: Klinika Stomatologiczna Warszawa - godna pole 02.05.12, 23:22 Ja mogę polecić klinikę w Warszawie RS Dental , leczę się nie tylko ja , ale kilkoro moich znajomych. To właściwie można powiedzieć , że można tam zrobić wszystko , od leczenia , wybielania , scalingu po wybielanie i implanty , no i nawet paradontozę można leczyć .Fachowa i sympatyczna obsługa .... Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia123321 Re: Klinika Stomatologiczna Warszawa - godna pole 06.02.17, 14:21 Sama swego czasu chodziłam do tej kliniki, jednak o wiele lepiej jest w klinice Impladent w Warszawie impladent.pl/kontakt/kontakt/ Polecam gorąco! Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia1106 Re: Klinika Stomatologiczna Warszawa - godna pole 08.06.12, 10:59 witam polecam klinikę Dentis na Warszawskim Targówku ul Kondratowicza 18/423 tel22 301 0224 polecam dr Karpińskiego oraz dr Poczobutta - wspaniali nprofesjonalni lekarze i bardzo miły personel (recepcja oraz panie pomagające lekarzom) Odpowiedz Link Zgłoś
pave.l76 Re: Klinika Stomatologiczna Warszawa - godna pole 26.06.12, 13:45 jeśli chodzi o stomatologię zachowawczą i protetykę mogę polecić panią dr. Martę Ogłazę z kliniki Wilcza Dent. Leczę się u Niej z całą rodziną już kilka lat. Przesympatyczna pani stomatolog. Klinika znajduje się w centrum Warszawy na ul. Wilczej 72 - wilcza-dent.pl Odpowiedz Link Zgłoś
malankowa Re: Klinika Stomatologiczna Warszawa - godna pole 26.06.12, 14:29 Ja mogę polecić Q-dent na ul. Skierniewickiej 21,a to ich strona www.qdent.com.pl, tam znajdziesz kontakt do gabinetu. Bardzo fajne podejście mają w tym gabinecie, widać że dbają o pacjenta na każdym kroku. Moja rodzina też tam leczy ząbki, więc z czystym sumieniem mogę go polecić. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrm210 Re: Klinika Stomatologiczna Warszawa - godna pole 20.07.12, 14:49 Ja polecam Klinikę dentystyczną - Villa Nova pod wodzą Emmy Kiworkowej - Rączkowskiej. Jej klinka jest pokazywana w polsat cafe , w filmie ,,Fabryka Urody" Z dentystów z tej klinki polecam Właśnie Emmę Kiworkową ,Piotra Wieczorka i Beatę Świderską oraz Julię Guzek. Wszystko masz na stronie : www.villanova.pl/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
wera_71 Re: Klinika Stomatologiczna Warszawa - godna pole 29.07.12, 20:59 klinika Dormed pod Warszawa, okolice Pruszkowa, polecam doktor Uszynka, ja przede wszystkim robilam u niej zabiegi raczej estetyczne, ale precyzja i skrupulatnosc jaka sie wykazuje, godna podziwu. maja fachowców różnych specjalnosci, bo to duza klinika. Odpowiedz Link Zgłoś
rzesiasta Re: Klinika Stomatologiczna Warszawa - godna pole 30.07.12, 21:24 zgadzam się z przedmówcą - Dormed jak najbardziej godzien uwagi. Świetni fachowcy - korzystałam z usług chirurga i ortodonty i jestem bardzo zadowolona z pracy obu lekarzy! Odpowiedz Link Zgłoś
joannakolodziejczyk86 Re: Klinika Stomatologiczna Warszawa - godna pole 13.01.14, 23:42 Ja również korzystałam z usług stomatologów z Dormedu. Świetni fachowcy. Zakładali mi na ząbki licowki i jestesm bardzo zadowolona. Świetnie dopoasowane kolorostycznie i kształtem. Polecam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
eb1103 Re: Klinika Stomatologiczna Warszawa - godna pole 28.11.12, 20:52 Ja polecam Klinikę Ferreus, a lekarza dr Pawła Łachodę. Wspaniały rzetelny profesjonalista leczy najnowszymi metodami jego gabinet to laboratorium sprzętu mnóstwo, ogromne skupienie, dokładna rozmowa z pacjentem, leczy każdy trudny przypadek. jest doskonały, zapisy długie, ale warto czekać. Naprawdę gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
mary.tyll Re: Klinika Stomatologiczna Warszawa - godna pole 17.12.12, 20:43 Ja leczę się w Hajdencie, bardzo dobrze wyposażony gabinet, wysoka jakość usług oraz profesjonalizm pani doktor. Polecam wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna.witczak1 Re: Klinika Stomatologiczna Warszawa - godna pole 03.01.13, 23:05 W Hajdent koło Metra Politechnika znają się na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
pochala Re: Klinika Stomatologiczna Warszawa - godna pole 28.03.13, 10:58 Witam, od niedawna jestem pacjentką Perfekt - Medu. Zanim trafiłam do nich, byłam jeszcze w 2 innych klinikach, ale ani recepcjonistki ani lekarze nie przekonali mnie do siebie. Uważam, że szukając dentysty ważna jest oczywiście cena ale również lekarz. Nie wiem czy to szczęście, ale ja trafiłam na super panią doktor. Miałam ogromny problem z 5tką, która wcześniej była przeleczona kanałowo ale zrobiło się nad nią coś w rodzaju wrzoda. Doktor stwierdziła, że to są zmiany przy korzeniu bo ząb był wcześniej źle przeleczony (ot i oto całe oszczędzanie na dentyście wyszło mi bokiem) Całe leczenie odbyło się na 2 wizytach. Dziś nic mnie już nie boli, ząb siedzi dalej a ja dalej kontynuuję leczenie w tym gabinecie. Jeśli ktoś zapytałby mnie o dentystę, to na pewno poleciłabym to miejsce. Jestem też na wtorek umówiona do lekarza od imlantów, zobaczymy jak będzie Odpowiedz Link Zgłoś
pochala Re: Klinika Stomatologiczna Warszawa - godna pole 28.03.13, 11:01 P.S możecie o nich poczytać na stronce: perfekt-med.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
clarry79 Re: Klinika Stomatologiczna Warszawa - godna pole 01.08.13, 09:17 Ja polecam Dental Design - Nowoczesną, tanią i bardzo jakościową Klinikę z Pruszkowa. Jak dotychczas tylko tam leczę zęby i potrafią nam naprawdę zadbać o zdrowie. Lekarze są bardzo profesjonalni, przekonałam się o tym nie raz. :) Odpowiedz Link Zgłoś
uosiadacz Re: Klinika Stomatologiczna Warszawa - godna pole 14.01.15, 23:33 Profesjonalny gabinet stomatologiczny Periogabinet, który mieści się w Warszawie na ul. Kopernika 6/6, tel. 603 884 597. Szczególnie polecam dr Beatę Zarzycką. Na stronie znajdują się szczegółowe informacje na temat specjalistów: periogabinet.pl/gabinet.html Odpowiedz Link Zgłoś
ronia31 Re: Klinika Stomatologiczna Warszawa - godna pole 06.02.15, 17:21 Ja polecam klinikę całodobową na Ludnej. I panią dr.Ewiak Odpowiedz Link Zgłoś
adamos70 Re: Klinika Stomatologiczna Warszawa - godna pole 07.02.15, 13:20 Aleksandra Gać z Glamour Dental w Wesołej. Odpowiedz Link Zgłoś
ilamarkowa Re: Klinika Stomatologiczna Warszawa - godna pole 27.08.15, 17:21 Ja z całą rodziną chodzimy do Vita-Medica i jesteśmy bardzo zadowoleni ;) vita-medica.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
floii Re: Klinika Stomatologiczna Warszawa - godna pole 08.12.15, 14:19 Zajrzyj sobie do dra falkowskiego, który pracuje w www.s-tom.pl/ Ja szukałem protetyka, a namiar dostałem od znajomej, która właśnie tam miała wykonywane korony całoceramiczne. Klinika jest naprawdę spoko i w dogodnej lokalizacji, bardzo łatwo dojechać. Odpowiedz Link Zgłoś
marta98265 Re: Klinika Stomatologiczna Warszawa - godna pole 19.02.17, 15:55 Po mojej ostatniej wizycie ODRADZAM ci stomatologię w Art oral ,Warszawa. Odpowiedz Link Zgłoś
hela_waw Re: Klinika Stomatologiczna Warszawa - godna pole 14.03.17, 21:47 A czy ktoś z Was sprawdzał dental design na Ursynowie? Odpowiedz Link Zgłoś
karopyrka33 Re: Klinika Stomatologiczna Warszawa - godna pole 25.04.17, 16:56 Zdecydowanie polecam White Dental Clinic na Żeromskiego. Przedwczoraj byłam na założeniu 2 plomb, ceny przystępne, a poziom wysoki – i obsługi i zabiegów. Odpowiedz Link Zgłoś
polaajankos Re: Klinika Stomatologiczna Warszawa - godna pole 20.07.17, 13:09 Żeromskiego 1 na Bielanach – bardzo dobrzy specjaliści i jeszcze przyjmują z uśmiechem od ucha do ucha! 😊 Gabinety dobrze wyposażone, wszystko robi świetne wrażnie! Odpowiedz Link Zgłoś
monik_c Re: Klinika Stomatologiczna Warszawa - godna pole 24.01.18, 14:05 www.artoral.eu/artoral.php ja chodze od wielu lat tylko tutaj i zawsze jestem zadowolona. Ceny okej i przemili lekarze. Odpowiedz Link Zgłoś
mikulitek Re: Klinika Stomatologiczna Warszawa - godna pole 30.01.18, 05:21 wejdź sobie tutaj: implantmasterspoland.pl/ i zobacz, gdzie najbliżej ciebie są lekarze z imp. to jest takie stowarzyszenie implantologów, a przy okazji chyba jednych z najlepszych lekarzy w polsce. z warszawy jest ich kilkoro Odpowiedz Link Zgłoś
amelia1987 Re: Klinika Stomatologiczna Warszawa - godna pole 17.07.18, 21:56 JA polecam stomatologów z grupy Lux MED. Mają duże doświadczenie i odpowiednie podejście do pacjenta. Teraz też jest specjalna oferta dla osób z Warszawy i Krakowa mających u nich pakiet medyczny. Za jedyne 49 zł można dokupić sobie pakiet stomatologiczny Komfort i cieszyć się pięknym i zdrowym uśmiechem. Odpowiedz Link Zgłoś
joannamorowiec Re: Klinika Stomatologiczna Warszawa - godna pole 16.10.18, 20:42 mnie w LuxMedzie nie pomogli wcale. Pomoc dopiero otrzymałam w Stomapolu! Odpowiedz Link Zgłoś
pheanix22 Re: Klinika Stomatologiczna Warszawa - godna pole 21.11.18, 13:14 Dokładnie! Skontaktujcie się ze Stomapolem. Tam robią zabiegi na nie tylko europejskim, ale i na światowym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
kittan Re: Klinika Stomatologiczna Warszawa - godna pole 18.01.20, 10:43 W Warszawie to ja polecam Centrum Demed – chodzę tam całą rodziną leczyć zęby i nawet dzieciaki nie boją się już stomatologów. Bardzo miła i profesjonalna jest tam kadra. No i na wizytę nie czeka się długo. Odpowiedz Link Zgłoś