adelek0 01.03.12, 21:05 Witam. Szukam jakiegoś dentysty z Warszawy, który byłby w stanie przypiełować mi troche zęby ponieważ są troche krzywe. Zna ktoś takiego, który nie marudzi i zrobi wszystko co pacjent by chciał? Z góry dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzesiasta Re: wszechstronny stomatolog 26.04.12, 14:53 Ja polecam lekarzy z kliniki Dormed, kawałek pod Warszawą ale warto dojechać - świetny stosunek ceny do jakości. Zespół profesjonalistów, świetny sprzęt i kompleksowe usługi - mają własne laboratorium protetyczne, aparaturę do rentgena itp - wszystko, co może być potrzebne przy leczeniu zębów. Odpowiedz Link Zgłoś
malinova_80 Re: wszechstronny stomatolog 29.04.12, 22:35 poszukuje stomatologa z dostepem do dobrej pracowni protetycznej. musze zrobic korone na zebie, w rozsadnej cenie. wiem, ze musi to troche kosztowac, w koncu to zabieg na lata ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzesiasta Re: wszechstronny stomatolog 30.04.12, 17:20 Mam coś, co powinno Cię zainteresować - klinika Dormed pod Warszawą. Leczę się tam od kilku lat i jestem bardzo zadowolona. Wszystko na miejscu, mają własną pracownię protetyczną, dzięki czemu ceny bardzo konkurencyjne i wszystko szybko i sprawnie. Świetna jakość usług i jak na ten poziom obsługi to ceny ogólnie dość rozsądne! Polecam serdecznie wszystkim!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malinova_80 Re: wszechstronny stomatolog 23.05.12, 11:07 dzięki za kontakt. przejrzałam stronkę i patrząc na ceny to konkurencyjne do warszawskich, ba! nawet do pruszkowskich. muszę tylko poświęcić jeden dzień by się tam wybrać. w końcu o zeby trzeba dbac :P Odpowiedz Link Zgłoś
rzesiasta Re: wszechstronny stomatolog 24.05.12, 13:29 no dojechać z Warszawy trzeba, ale za to są otwarci cały tydzień oprócz niedzieli w godz 9-21 więc łatwo znaleźć dogodny termin i nawet wieczorem się wybrać czy też w sobotę :) Odpowiedz Link Zgłoś
malinova_80 Re: wszechstronny stomatolog 28.05.12, 15:29 myślę, że po pracy raczej nie będę sie tam wybierac na wieksze leczenie i to z protetyka, tylk0o9 poswiece jakis dzien lub sobote. ale dzieki za kontakt, juz zapisalam sie na wizyte :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzesiasta Re: wszechstronny stomatolog 30.05.12, 11:09 Nie ma sprawy, do usług :P W takim razie życzę powodzenia i żeby nie bolało ;) opisz swoje wrażenia jak już będziesz po wizycie :) Odpowiedz Link Zgłoś
niebieska_orchidea Re: wszechstronny stomatolog 29.06.12, 08:32 A czy w Dormedzie jest również ortodonta? Nosze się od jakiegoś czasu z założeniem aparatu, ale chciałabym trafić najpierw do specjalisty, żeby mi powiedział, czy u mnie ti konieczne, jakie da efekty, ile będzie trwało leczenie itp... potrzebuję konsultacji że tak powiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
malinova_80 Re: wszechstronny stomatolog 29.06.12, 15:18 no ja ostatnio jak się ich zaintersowalam klinika to sie dowiedzialam kilku nazwisk specjalistów, jest tam na pewno pan Krzysztof Kołodziejczyk który jest ortodonta. słyszałam że to bardzo dobry specjalista :) Odpowiedz Link Zgłoś
niebieska_orchidea Re: wszechstronny stomatolog 24.07.12, 13:14 Dzięki za kontakt, na pewno sprawdzę :) a korzystał ktoś może, jakieś wrażenia?? Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: wszechstronny stomatolog 02.07.12, 15:12 Jak ktoś się zna na wszystkim to się nie zna na niczym. Najlepiej zrobisz jak wybierzesz klinikę, która zatrudnia kilku stomatologów z różnym specjalnościami. Ty szukasz protetyka ale niech Cię obejrzy jeszcze endodonta albo specjalista od chorób dziąseł. Na samym piłowaniu może się nie skończyć, jeśli znajdą u Ciebie "dziury" lub choroby przyzębia. Odpowiedz Link Zgłoś
malinova_80 Re: wszechstronny stomatolog 29.07.12, 20:28 to prawda, że jak ktoś się zna na wszystkim, to tak naprawdę nie zna się na niczym. ale akurat w dormedzie mają caly szereg lekarzy roznych spejcalnosci, wlasna pracownie protetyczna, jest to dobrze zaopatrzona klinika, nie tylko w dobry sprzet ale i najlepszych fachowcow. dlatego jest to klinika stomatologiczna, a nie jakis tam gabinet dentystyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz44.2 Re: wszechstronny stomatolog 01.08.12, 12:33 Ja chodzę do gabinetu Qdent. Świetni stomatolodzy tam pracują, dobrze leczą zęby i nie jest drogo. Zresztą na stronie gabinetu znajdziecie informacje. Dają 3 letnią gwarancję na ich usługi, a nie zawsze tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
gabbon Re: wszechstronny stomatolog 02.08.12, 11:13 Wejdź na perfekt-med.com.pl Polecam Ci dr. Jaczewską. robi cuda z zębami, wręcz prace autorskie. Idź najpierw na konsultację (z tego co wyczytałam teraz mają bezpłatne) i dowiedz się co można zrobić i ile by to kosztowało. Nic Cię to nie kosztuje. Ja jestem jej pacjentką od lat i jestem mega zadowolona z jej usług. Zresztą to klinika i mają lekarzy z różnymi specjalnościami, także coś na pewno Ci doradzi a jak nie da rady sama to kogoś Ci poleci. Odpowiedz Link Zgłoś
malinova_80 Re: wszechstronny stomatolog 30.05.13, 19:26 dziękuję za namiary, w końcu byłam w Dormedzie i żałuję, że tak późno! trafiłam na świetnego lekarza, wiem już czego potrzebują moje zęby i jestem zadowolona, bo wiem kiedy będę miała piękny uśmiech. Odpowiedz Link Zgłoś
eb1103 Re: wszechstronny stomatolog 28.11.12, 20:58 Dr Paweł Łachoda to wszechstronny lekarz dentysta, implantologia, protetyka, trudne leczenie kanałowe. Potrafi zrobić cuda w jamie ustnej, ale jest jedno ale zrobi wszystko co jest zgodne z najlepszą wiedzą i możliwościami jakie ma pacjent. Odpowiedz Link Zgłoś
mary.tyll Re: wszechstronny stomatolog 17.12.12, 20:41 Ja śmiało mogę polecić panią doktor z Hajdentu lokalizacja koło Metra Politechnika. Bardzo dobrze zna się na swoim fachu. Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna.witczak1 Re: wszechstronny stomatolog 03.01.13, 23:03 gabinet który mogę polecić z czystym sumieniem to Hajdet koło Metra Politechnika. Odpowiedz Link Zgłoś
dramaturgia22 Re: wszechstronny stomatolog 29.06.13, 21:39 Witam, podbijam temat! Szukam dobrego stomatologa, który specjalizuje się w leczeniu kanałowym. Sprawdziłam już wiele gabinetów w Warszawie, ale niestety nie jestem do końca zadowolona. Możecie kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś
kojotek9 Re: wszechstronny stomatolog 25.07.13, 11:18 Jeśli nadal szukasz to polecam doktor Zalewską z kliniki Perfekt Med. Mojego brata dziewczyna tam pracuje i poleciła mi tą lekarkę. Zresztą jak poczytasz, to znajdziesz wiele pozytywów o nich. Mają wybitnych specjalistów z wielu dziedzin stomatologii i dobry sprzęt a to ważne, że nie trzeba biegać żeby zrobić głupie zdjęcie. Wybieram się tam również do ortodontki. Ja jestem bardzo zadowolony a Ty zrobisz jak będziesz chciał. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieska_orchidea Re: wszechstronny stomatolog 31.07.13, 22:13 ja niezmiernie polecam klinikę Dormed, miejsce, gdzie mają najlepszy sprzęt w Warszawie i okolicach! polecam wszystkim znajomym i każdy wychodzi zadowolony więc coś w tym musi być :) Odpowiedz Link Zgłoś
clarry79 Re: wszechstronny stomatolog 01.08.13, 07:54 Jeśli szukasz świetnego dentysty polecam udać się do Dental Design w Pruszkowie! To tylko 20 minut jazdy od Centrum Warszawy, ale zdecydowanie mają niższe ceny od gabinetów warszawskich aż o 30 %! Byłam nie raz i od tamtego czasu chodzę regularnie i zawsze jestem zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś