ilonapr 30.10.12, 13:21 gdzie w tych miastach lub okolicach załozyc tanio mostek i implanty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
atari800xl Re: Kalisz, łodź , wrocław, poznan implanty 07.11.12, 23:22 W lodzi na pewno na bojerowej..a w innych miastach..nie mam pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
ilonapr Re: Kalisz, łodź , wrocław, poznan implanty 08.11.12, 07:30 witam słyszałam złe opinie o bojerowej.. cyz to prawda, .. ze sprzet stary, brud.. opryskliwy lekarz.. Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d Re: Kalisz, łodź , wrocław, poznan implanty 14.11.12, 09:18 ja robilem 6 implantow na bojerowej i jestem bardzo zadowolony, zarowno cena jak i jakoscia. Odpowiedz Link Zgłoś
karaksul Re: Kalisz, łodź , wrocław, poznan implanty 31.07.13, 20:31 W Poznaniu najtańsze implanty wstawiają w Candeo, w Kaliszu jest mniej takich specjalistów - teściowa dojeżdżała w tej sprawie spod Kalisza do Poznania właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
octavia27 Re: Kalisz, łodź , wrocław, poznan implanty 06.08.13, 11:10 To ile kosztują implanty w tym Candeo? Co dokładnie robiła Twoja teściowa i ile ją to wyniosło? I jak długo trwa w ogóle takie leczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
karaksul Re: Kalisz, łodź , wrocław, poznan implanty 13.08.13, 19:39 Ona jeździła do Candeo długo, bo chyba z 1,5 roku w sumie - ale to dlatego, że najpierw jej leczyli i ratowali jakieś zęby, potem robili miejsce na implanty, same implanty też nie od razu się wstawia... Na pewno pojedyncza sprawa, to szybsze leczenie. Co do cen, to nie pamiętam, bo to było z 2 lata temu, ale chyba jest cennik na stronie - to też zalezy od rodzaju implantu, jest kilka opcji. Odpowiedz Link Zgłoś
mandragora39 Re: Kalisz, łodź , wrocław, poznan implanty 05.02.15, 14:06 polecam stronę www.pgi.edu.pl tam można znaleźć wiele ciekawych informacji oraz wyszukać gabinet Odpowiedz Link Zgłoś
felka87 Re: Kalisz, łodź , wrocław, poznan implanty 09.09.15, 11:05 Ja we Wrocławiu wstawiałam sobie implanta w Unident Union na kochanowskiego. Z tego co pamiętam to cenowo wyszło w miarę tanio jak na taki zabieg. Odpowiedz Link Zgłoś
m.brzezinska1974 W Łodzi polecam Cynkiera 04.01.16, 15:23 Opisałam swój przypadek już na pokrewnym wątku z Łodzi - miałam wykonany most na 3 implantach w Łodzi u doktora Cynkiera, jestem już półtora roku po i dosłownie żadnych dolegliwości. Zabieg przebiegł sprawnie, bezboleśnie, trwało trochę ponad godzinkę, przez następne kilka dni lekkie pobolewanie, ale dostałam leki przeciwbólowe więc to nie było nic strasznego. Most wyszedł naprawdę ładny, znajomi nie są w stanie wskazać które zęby są sztuczne a które moje naturalne, co uważam za estetyczny sukces. Polecam i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
sara_scz Re: W Łodzi polecam Cynkiera 03.03.16, 19:55 Ja dojeżdzałam do doktora z Częstochowa, świetny człowiek i bardzo profesjonalny lekarz, śmiało podpisuje się pod poleceniem. Odpowiedz Link Zgłoś
witosse Re: Kalisz, łodź , wrocław, poznan implanty 15.01.16, 21:38 dr Lipko w Przeźmierowie, specjalistka w rekonstrukcjach sam zobacz www.magicdentalstudio.pl/www/index.php/photo-gallery/ Odpowiedz Link Zgłoś
medykdent Re: Kalisz, łodź , wrocław, poznan implanty 14.07.17, 14:38 Zabieg wszczepienia implantów jest stosunkowo drogi dlatego ważne jest, aby znaleźć firmę, która przeprowadzi go profesjonalnie i w konkurencyjnej cenie. Czasami warto jechać nawet do innego miasta na taki zabieg. We Wrocławiu odbędzie się darmowa konsultacja organizowana przez firmę Medykdent z Ostrowa Wielkopolskiego. Warto skorzystać z okazji by sprawdzić czy nie będzie żadnych przeciwwskazań i poznać kosztorys całego zabiegu: www.medykdent.pl/konsultacje-implantologiczne-wroclaw/ Odpowiedz Link Zgłoś
kubczyk44 Re: Kalisz, łodź , wrocław, poznan implanty 30.01.18, 12:09 Jeśli chodzi o Łódź to również polecam doktora Cynkiera!Wszczepił mi implant górej jedynki.Zabieg przeprowadzony dość szybko,bez bólu a co najważniejsze-nie miałem po nim żadnych powikłań.Implant wygląda jak naturalny ząb więc mogę w końcu śmiało się uśmiechać. Odpowiedz Link Zgłoś
witosse Re: Kalisz, łodź , wrocław, poznan implanty 10.02.18, 11:03 Nie ma czegoś takiego jak tani implant - jeśli myślisz o zdrowiu, estetyce i nowych zębach na długie lata. Wiedza i technologia niestety jeszcze kosztuje i jeśli ktoś oferuje tanio to zwykle pomija pewne etapy bezpiecznej procedury umieszczenia implantu w kości. Zobacz przygotowanie do zabiegu www.magicdentalstudio.pl/www/index.php/implanty/ przed, w trakcie i po. Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiakrat4 Re: Kalisz, łodź , wrocław, poznan implanty 08.11.19, 10:37 w samym centrum wroclawia masz gabinet luksdent - doktorzy bardzo profesjonalni zajeli sie moim ubytkiem i wstawieniem implanta - na stronie masz wszystko opisane jak wyglada przebieg takiego leczenia i dodatkowo w samym gabinecie wszystko ci powiedza, wiec nie ma sie co bac :) naprawde mozna im zaufac! Odpowiedz Link Zgłoś