Dodaj do ulubionych

dobry dentysta w Warszawie?

12.02.13, 23:11
Czy zna ktoś dr Mąkosa stomatolog czy wiadomo coś czy jest to dobry specjalista? mam namiar ale nic o nim nie wiem???
Obserwuj wątek
    • arowana14 Re: dobry dentysta w Warszawie? 08.07.13, 23:46
      Nie znam niestety tego stomatologa, ale mogę Ci polecić Panią Jaworską z kliniki Dnetal-Design. Leczę się u niej już jakiś czas i jestem bardzo zadowolona. Miła kobieta, kompetentna. No i klinika jest bardzo dobra, mają wszystko na miejscu.
      • anetkapoterka Re: dobry dentysta w Warszawie? 23.07.13, 11:08
        Pan Michał Strzałka w mokotowskim Prima dent jest bardzo w porządku, delikatny i konkretny. Już się nie boję chodzić do dentysty nawet chętniej chodzę niż do fryzjera i nie mogę się doczekać wyrywania ósemki :)
        • annecz Re: dobry dentysta w Warszawie? 29.08.13, 00:27
          popieram i polecam dr Strzalke. Fachowy i delikatny a to rzadkość.
    • onyksy Re: dobry dentysta w Warszawie? 29.07.13, 16:25
      Ja polecam dr Katarzynę Pietrzak, ul. Słowicza 52A, 606 426 901. Bardzo dobry stomatolog i niedrogi.
    • niebieska_orchidea Re: dobry dentysta w Warszawie? 31.07.13, 22:32
      ja dentystów w Warszawie znam wielu, ale najlepsi są pod Warszawą ;) polecam klinikę Dormed, najlepsze miejsce do leczenia zębów. Dobry sprzęt, profesjonalny personel, fajna atmosfera i wysokiej jakości usługi. nie można chciec więcej!
      • onyksy Re: dobry dentysta w Warszawie? 08.08.13, 13:41
        wszędzie można znaleźć dobrych lekarzy, tylko trzeba mieć czas i cierpliwość, żeby szukać. Cieszę się, że trafiam na dr Pietrzak, bo nie muszę już dalej szukać.
        Klinika pod Warszawą to dla mnie za daleko, a tu mam specjalistę i to w dobrze skomunikowanym miejscu.
        Pozdrawiam,
        • docks Re: dobry dentysta w Warszawie? 06.09.13, 13:33
          Potwierdzam, Paradise Dental Spa pani dr Pietrzak to świetny gabinet. Wyleczyła mnie z okropnego bólu zęba i perfekcyjne przprowadziłam leczenie kanałowe. Bardzo polecam
    • wera_71 Re: dobry dentysta w Warszawie? 31.08.13, 17:01
      Ja również tej Pani o której piszesz nie znam, ale polecam Ci klinikę Dormed. Tam znajdziesz wielu lekarzy, którzy z pewnością spełnią Twoje oczekiwania! Ja leczę się tam od dawna i jestem bardzo zadowolona z jakości.
      • olaf_o77 Re: dobry dentysta w Warszawie? 08.09.13, 11:12
        Ja w Warszawie zaliczyłem przez 15 lat chyba z 10 dentystów - jeden był OK - niestety wyprowadził się na mazury :(

Obecnie chodzę do studia usmiechu mm dent na grochowskiej 56 (www.mmdent.waw.pl) - Polecam! Porównując z konkurencją mają bardzo dobre ceny (zakładałem u nich aparat szafirowy). Lekarze też są OK - szczególnie mój ortodonta (dr. Paweł).

Olaf.
        • karlarocka Re: dobry dentysta w Warszawie? 10.05.14, 23:52
          W Warszawie konkurencja jest duża i mimo to ciężko jest znaleźć dobrego dentyste :(( chyba po 5 gabinetach trafiłam www.makrodent.pl/kontakt.html w którym efektywnie wybielili mi zęby, masakra w tej stolicy
    • revivale Re: dobry dentysta w Warszawie? 20.02.14, 16:28
      protetyka w Warszawie Bardzo dobry i sprawdzony stomatolog, z którego usług korzystam zarówno ja jak i cała moja rodzina- polecam kazdemu- warto- a na stanie zębów nie ma co oszczędzać :)
      • robalek33 Re: dobry dentysta w Warszawie? 23.02.14, 22:07
        A korzystał ktoś może z tej kliniki www.declinic.pl ? Dostałam kilka pozytywnych opinii i chciałabym się wybrać ale ciekawa jestem innych opinii. Ponoć jest to jakaś nowa klinika na Mokotowie a ceny mają całkiem przystępne.
    • szczear2 Re: dobry dentysta w Warszawie? 08.04.14, 14:29
      Polecam NIEBODENT - ul Górczewska 222
      • big_benka Re: dobry dentysta w Warszawie? 14.04.14, 08:51
        Wiadomo opinie ważna rzecz. Jednak dla jednego dany lekarz może być w porzadku, dla drugiego już nie. Lepiej więc wybrać gabinet polecany przez wielu pacjanetów, a i tak ryzko że nam akurat nie spasuje jets – ja tak miałam, dentyste, którego wychwalają moi znajomi ja odrzuciałm po pierwszej wizycie. Więc to różnie bywa. To tylko taka rada przed dokonaniem wyboru :)
        • monikaengel Re: dobry dentysta w Warszawie? 21.05.14, 12:15
          Święte słowa! Dlatego ja nie baczę na liczne polecenia moich znajomych tylko od momentu przeprowadzki do Warszawy chodzę do jednego dentysty. Wielkim zbiegiem okoliczności trafiłam kiedyś do lecznicy Afla przy Nowym Świecie i nie miałam jeszcze okazji na nich narzekać. Także jak ktoś mieszka w centrum to ja polecam doktora Kuleszę.
          • lukasosedi Re: dobry dentysta w Warszawie? 15.07.14, 21:01
            Faktycznie lepiej samemu wypróbować lekarza i tego się trzymać :) ja miałem taką sytuację w przypadku leczenie ortodontycznego, jak zacząłem czytać fora to miałem dość :D o ironio :) mieszkam na Mokotowie i poszedłem w ciemno do dra Piotra Fudaleja - nie zmieniam! Dla tych, którzy chcą spróbować info www.fudalej.eu/
    • pikpok89 Re: dobry dentysta w Warszawie? 06.05.14, 09:49
      Nie znam tego lekarza o którym piszesz,ale mogę z doswiadczenia polecic gabinet Ferreus maja tam świetnych lekarzy. Wg mnie to jedni z lepszych w Warszawie. Gabinet na Wrzesińskiej – niedaleko Wileńskiego, wiec dojazd bardzo dobry praktycznie z każdej czesc miasta.
    • rebtes Re: dobry dentysta w Warszawie? 12.01.15, 19:15
      Ja regularnie chodzę do kliniki Demeter, robią przegląd, czasami konieczna jest jakaś interwencja. Zawsze wszystko sprawnie, ale i dokładnie się odbywa. Na ogół jak już zajmą się jakimś zębem, to nie mam z nim później przez długi czas problemów.
    • adamos70 Re: dobry dentysta w Warszawie? 07.02.15, 13:25
      Warszawa jest długa i szeroka. Lekarzy dentystów też jest z setka. Jest portal na którym można porównać opinie o lekarzach itd Znany lekarz.

A ja jeżdżę na Wesołą do Glamour, do dr Aleksandry Gać. Ciężko ocenić lekarza, tym bardziej dentystę. Tak na prawdę to musiałby to zrobić inny lekarz. Jako że nie mamy wiedzy fachowej możemy oceniać tylko poziom cen, doświadczenie, poziom obsługi i to czy nic się z danym zębem potem nie dzieje.
      • teresapol Re: dobry dentysta w Warszawie? 18.08.15, 18:00
        A ktoś był w Dental White? Szukam czegoś na Woli, bo przy tej pogodzie nie mam siły wybierać się gdzieś na drugi koniec Warszawy? Słyszałam bardzo dobre opinie. Niewielka klinika, a ma potencjał?
        • kapo777 Re: dobry dentysta w Warszawie? 27.08.15, 17:04
          Ja szczerze mówiąc od jakiegoś czasu wole się przejechać na pragę (Vita-Medica). Ceny podobne jak wszędzie, a standard naprawdę wysoki ;)
      • asasasrere Re: dobry dentysta w Warszawie? 31.08.15, 00:25
        Blisko centrum jest dobry specjalista chirurg implantolog dr Jonasz. Przyjmuje w Dental White na Woli. Warto, bo profesjonalny gabinet i obsługa. Robiłam licówki i zostałam stałą pacjentką.
    • dorcia1106 Re: dobry dentysta w Warszawie? 21.09.15, 09:24
      polecam dr Poczobutta w klinice dentis na targówku.
      profesjonalista, bardzo delikatny, wszystko wytłumaczy dokładnie.
    • karola_rr Re: dobry dentysta w Warszawie? 30.09.15, 15:47
      Ja polecam tę panią: kcp.pl/lekarz/justyna-sedkiewicz/stomatolog/warszawa/ działa skutecznie i nie czuć bólu. A plomby trzymają mi już ponad rok, gdzie u poprzedniego dentysty po 3 miesiącach się rozwaliły.
    • martynapawlicka Re: dobry dentysta w Warszawie? 30.09.15, 16:22
      Tylko dr Michał Jonasz - jeśli zależy komuś na profesjonalnym podejściu. Ma fajny gabinet na Woli Dental White - ja tam się leczę, ale można go znaleźć w innych klinikach.
    • koziel.kaska Re: dobry dentysta w Warszawie? 01.10.15, 00:32
      Jeśli szukasz dobrego specjalisty to polecam dra Pawła Fudaleja. Ma gabinet na Żoliborzu. W razie czego tutaj jest dokładne info www.fudalej.com
    • karol8010 Re: dobry dentysta w Warszawie? 04.11.15, 10:06
      Ja polecam tego specjalistę - stomatolog łomianki. Jeden z lepszych dentystów u których byłem i mogę szczerze polecić, nawet tym, którzy są bardzo wymagający. Zabiegi nie są bolesne. Ja miałem leczenie kanałowe i było ok. Teraz zęby mam zdrowe. Co trzy miesiące profilaktycznie chodzę na przegląd.
    • re-n-u Re: dobry dentysta w Warszawie? 17.11.15, 23:57
      Polecam lek. dent. Sznajder w IMEDI na Mokotowie
    • zoltanos Re: dobry dentysta w Warszawie? 26.11.15, 09:13
      A ja z czystym sumieniem mogę polecić Panią Jadwigę z Dentokliniki (www.dentoklinika.pl/). Ze mną pożartuje, a i z moim synkiem pogada, uśmiechnie się. Naprawdę nieźle
    • weronika_golanska Re: dobry dentysta w Warszawie? 26.11.15, 11:09
      Ja leczę zęby u Dr Sławomira Walickiego który przyjmuje w przychodni Dorodent dorodent.com.pl . Uważam, że jest świetnym specjalistą. Nie zdarzyło się ani razu żebym w trakcie wizyty odczuwała ból.
    • wandajack Re: dobry dentysta w Warszawie? 22.11.18, 11:45
      dr Matuszczyk z Corten Medic na ul. Belgradzkiej
    • tomasz.arvaniti Re: dobry dentysta w Warszawie? 30.11.18, 22:25
      Sa dobrzy dentysci,ale maja wysokie ceny.
    • robert1972 Re: dobry dentysta w Warszawie? 26.04.19, 16:43
      Ja polecam dr Mateusza Prokopiuka z Ochoty na uśmiech, robilem u niego 5 implantow, wszystko bezpolesnie, ceny rynkowe, a co najwazniejsze dostalem doklady plan leczenia wraz z kosztorysem wiec nie bylo niespodzianek
      • sumanek Re: dobry dentysta w Warszawie? 16.07.19, 20:05
        W Wawie trafiłam na Centrum Demed – leczą dokłądnie i bezboleśnie. Poza tym mają także ortodonte na miejscu wiec od razu kompleksowo się Tobą zajmą w razie potrzeby.
    • pinnka Re: dobry dentysta w Warszawie? 30.09.19, 18:48
      a moze idz do Centrum Demed? ja uważam że jest to bardzo dobre miejsce do leczenia zębów! bezboleśnie i dokładnie!
    • aslek Re: dobry dentysta w Warszawie? 27.10.19, 18:46
      no na pewno znajdzie sie w Centrum Demed - mają rzeszę dobrych specjalistów którzy są nie tylko sympatyczni ale także bardzo profesjonalni! ja polecam i szczerze mówiac bardzo zadowolona z nich jestem!
    • jakubaguero Re: dobry dentysta w Warszawie? 02.01.20, 08:44
      Najlepszy w stolicy jest pan Tomasz. Romera 4b Ursynów
      • messka Re: dobry dentysta w Warszawie? 27.01.20, 19:55
        ja w Wawie polecam Pani amagdalenę Kruk - z Centrum Demed. Bardzo dobra pani stomatolog, pomocna i przede wszystkim delikatna! jest bardzo miło!
    • ilonkamiks Re: dobry dentysta w Warszawie? 02.03.20, 14:08
      Bardzo dobra klinika stomatologiczna jest na Jana Pawła - www.dentalfraternity.pl/. Leczę się tam z moją rodzinką i jest ok. Lekarze mili i delikatni oraz dokładni. Jest tez bardzo dobra obsługa od pierwszej wizyty przydzielono nam opiekuna pacjenta który kontroluje nasz proces leczenia i pilnuje terminów. Polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka