Dodaj do ulubionych

Dentysta w warszawie - pilne kto zna dobrego

18.06.16, 11:30
proszę o poradę , szukam dobrego dentysty w warszawie koniecznie Pani doktor serdeczna miła ciepła ,taka co tłumaczy bardzo delikatna jest , na spokojnie robi zęby, bardzo delikatna, czy ktoś zna takiego? może być jakiś mały prywatny gabinecik , podajcie namiary telefon adres jak ktoś takiego dentyste zna
Obserwuj wątek
    • karola-94 Re: Dentysta w warszawie - pilne kto zna dobrego 27.06.16, 14:50
      Próbuj tutaj, na Żoliborzu mają siedzibę: odent. Opinie słyszałam tylko pozytywne.
      • tomi.mama Re: Dentysta w warszawie - pilne kto zna dobrego 01.07.16, 22:29
        Polecam Dentolandia! Zoliborz ,Pani Doktor Omen rewelacja! Dziecko jak zaczarowane , i dobry fachowiec . Do tego sprzęt całkiem inny do dzieci - cichy i szybki ! Z tego co wiem to kilku znajomych tez tak myśli !
      • white_mouse Re: Dentysta w warszawie - pilne kto zna dobrego 05.07.16, 15:29
        A chodziłaś do nich? Ja od dłuższego czasu się wybieram, ale mój lęk przed dentystą jest póki co silniejszy ode mnie.
      • renn.ie77 Re: Dentysta w warszawie - pilne kto zna dobrego 07.07.16, 09:13
        Odent jest bardzo drogi, to raz, poza tym ja mam z nimi zle doswiadczenie ? leczylam zeba kanalowo u jednego z ich stomatologow. Zab zostal przeleczony endodontycznie, a pozniej okazalo sie, ze prawdopodobnie za szybko, bo przyczyna bolu byla raczej ostra infekcja zatok. Oczywiscie pan rowniez przebil mi sie do zatoki, wepchnal tam material, nadmiernie opracowal kanaly, itd. Zainkasowano ode mnie za jedna wizyte 650 zl. Zab sie wkrotce potem zlamal, wiec ratowanie go u innego dentysty kosztowalo mnie tysiace zlotych. Z powodu przebicia sie do zatoki, stan zapalny sie zaostrzyl. Przez ponad tydzien bylam na ketonalu forte, a antybiotyki bralam przez ponad miesiac. Grozilo mi juz otwarcie zatok i ich czyszczenie. Gdyby wykonano zdjecie zeba, wiadomo byloby, ze kanaly koncza sie w zatoce i ze nalezy uwazac przy ich opracowywaniu. Pan byl wielce zajety tokowaniem i zartami z asystentka. Nie wysluchal mnie, kiedy go poinformowalam, ze juz zdarzylo mi sie kiedys przebicie do zatoki. Ogolnie czulam sie tam zbedna, nie rozmawiano ze mna, nie informowano mnie o tym, co sie dzieje i jakie leczenie zostanie zastosowane. Dlatego ich nie polecam.
        • centrum_odent Re: Dentysta w warszawie - pilne kto zna dobrego 18.07.16, 15:53
          renn.ie77 bardzo zaniepokoiła nas Pani wypowiedź.
          Przejrzeliśmy wnikliwie historie naszych pacjentów i nie odnotowaliśmy nigdy takiej sytuacji. Najwyższa jakość świadczonych usług i dobro pacjenta są dla nas zawsze najważniejsze. Zależy nam by wyjaśnić tą sytuację, więc prosimy koniecznie o kontakt z nami za pomocą maila recepcja@odent.pl Jak tylko otrzymamy wiadomość natychmiast się z Panią skontaktujemy.
    • planet Re: Dentysta w warszawie - pilne kto zna dobrego 02.07.16, 19:19
      mój przyjaciel wstawiał w Międzyborowie pod Warszawą, ze względu na cenę promocyjną, wyszło dobrze, jest zadowolony (mały gabinecik, ale miło i czysto, i profesjonalnie)
    • piokory Re: Dentysta w warszawie - pilne kto zna dobrego 02.07.16, 19:29
      ja tylko poradzić mogę by zawsze wczesniej sprawdzić lekarza czy ma zgłoszoną działalność w danym gabinecie w izbie lekarskiej, no i zawsze żądać paragonu za usługę, unikniecie wtedy wielu nieprzyjemnych sytuacji, to tak z doświadczenia radzę
    • burdyd Re: Dentysta w warszawie - pilne kto zna dobrego 03.07.16, 20:20
      Polecam gabinet na Ursynowie - ul. Meander 21, dr Jaszczuk i dr Kietlińska - Rymarczuk. W ub.piątek miałam tam usuwaną górną ósemkę. Doktor Kietlińska jest chirurgiem, a dr Jaszczuk specjalizuje się w leczeniu kanałowym.
    • klawka_markowna Re: Dentysta w warszawie - pilne kto zna dobrego 28.07.16, 03:06
      Klinika Stomatologiczna BIORENIX-FALDENT
      Derkaczy 57 B, Wawer
      Warszawa, mazowieckie

tam zawsze mieli swietnych lekarzy, wieki temu mialam tam dwie operacje :)
    • widow62 Re: Dentysta w warszawie - pilne kto zna dobrego 08.08.16, 01:57
      Poleciłabym wykupić sobie w medistorze jakąś wizytę w medicoverze :) W moim wypadku było ok, może Ty też trafisz na dobrego specjaliste :)
    • zardeckakamila Re: Dentysta w warszawie - pilne kto zna dobrego 01.09.16, 10:25
      Jeśli chodzi o stomatologię estetyczną to zdecydowanie polecam Dr Agnieszkę Przybysz z Otrodentici.org, tutaj zobaczcie - ortodentica.org. Mają też super ortodontki. Wiem jak duże różnice widać było w efektach.
    • zardeckakamila Re: Dentysta w warszawie - pilne kto zna dobrego 01.09.16, 10:30
      Jeśli chodzi o stomatologię estetyczną to zdecydowanie polecam Dr Agnieszkę Przybysz z Otrodentiki, tutaj zobaczcie - ortodentica.org. Mają też super ortodontki. Wiem jak duże różnice widać było w efektach.
    • wiolkaklaman Re: Dentysta w warszawie - pilne kto zna dobrego 08.09.16, 11:54
      W CM Zdrowie jest kilka fajnych, zarówno dla dzieci jak i dorosłych. My chodzimy do p. dr Anny Ogonowskiej :)
    • endriu_wolski Re: Dentysta w warszawie - pilne kto zna dobrego 17.10.16, 14:32
      Ja chodziłem rok temu do enel-medu, nie pamiętam nazwiska dentystki, ale na recepcji na pewno kogoś Ci polecą: 22 23 07 007, 660 307 007. Kobietka bardzo delikatna i miła – zanim coś zrobiła opowiadała cały proces, kilka wizyt i wyleczyłem wszystkie zęby, a było co robić :) Z doświadczenia wiem, że na zębach nie ma co oszczędzać, wolę zapłacić, a mieć zrobione porządnie, na długo i co najważniejsze bezboleśnie :)
    • emiko33 Re: Dentysta w warszawie - pilne kto zna dobrego 02.11.16, 15:27
      Ja mogę polecić klinike Anam, super babeczki, myślę że warto pójść nawet na samą konsultację, ja nigdy nie miałam problemów po wyjściu od nich.
    • kruszonka_37 Re: Dentysta w warszawie - pilne kto zna dobrego 16.01.17, 22:21
      Nie wiem, czego dokładnie potrzebujesz zrobić u dentysty, ale mogę ci polecić moją doktor - Justyna Leszczyńska. Na pewno pracuje w Nova Estetica. U mnie dała radę wyleczyć szóstkę kanałowo i zrobiła super plombę potem.
    • michal.taras90 Re: Dentysta w warszawie - pilne kto zna dobrego 21.01.17, 11:42
      Po wizycie w gabinecie Dental Elegance by Iwona Gawryluk Pani stomatolog jestem bardzo ustatysfakcjonowany. Podobalo mi sie to, ze Pani Iwona dokladnie wytlumaczyla mi zaistnialy problem, oraz opisala dokladnie jak bedzie przebiegalo leczenie. Nie czulem sie popedzany na zasadzie "bo nastepny pacjent czeka", co jest dla mnie bardzo wazne, gdyz lubie indywidualne podejscie do problemu. Jestem zadowolony i wkrótce czeka mnie kolejna wizyta u Pani stomatolog.
    • michal.taras90 Re: Dentysta w warszawie - pilne kto zna dobrego 21.01.17, 11:42
      Jestem zachwycony wizytą w nowym gabinecie Dental Elegance by Iwona Gawryluk.Pani doktor to przemiła osoba, wszystko dokładnie tłumaczy i robi wręcz bezbolesnie.
    • aniania189 Re: Dentysta w warszawie - pilne kto zna dobrego 30.03.17, 14:05
      Ja osobiście polecam esthedent. Bardzo dobrzy lekarze, delikatnie, bezbolsenie. na grójeckiej mają gabinet. jak wpiszesz w google to Ci sie pokaze
    • emiliaturawiecka Re: Dentysta w warszawie - pilne kto zna dobrego 31.07.17, 20:12
      Super przemiła osoba jest w EstheDent. Pani dr. Pieniążek. bardzo miła i profesjonalna. spokojnie warto się do niej wybrać
    • pacjentka1992 Re: Dentysta w warszawie - pilne kto zna dobrego 17.10.17, 18:53
      Jeśli chodzi o dentystę w Warszawie ze swojej strony mogę polecić klinikę Ober Clinic, mają pełen zakres usług stomatologicznych. Osobiście korzystałam z leczenia kanałowego i było to wykonane naprawdę dobrze. Ceny tez mają w porządku.
    • nomeol-vides Re: Dentysta w warszawie - pilne kto zna dobrego 26.10.17, 02:17
      cóż jeśli ktoś ma dobrego dentystę, to na pewno go nie poleci publicznie, bo by się do niego potem nie dostał, ja do swojego dentysty czekam na wizytę ponad miesiąc, takie są kolejki, także nikomu go nie polecę
    • pretorianin2010 Re: Dentysta w warszawie - pilne kto zna dobrego 27.10.17, 18:30
      Polecam klinikę Artedentyka i Panią dr.Anitę Ruczko. Podjęła się ratowania dwóch zębów, które przez innych dentystów uzyskały wyrok.. Pani doktor ujęła mnie pozytywnym nastawieniem do pacjenta, cierpliwością, wiedzą i doświadczeniem. Wyróżnia się kulturą, dyskrecją(nie wypytuje o nazwiska stomatologów, którzy" grzebali" wcześniej w moich zębach i nie dyskredytuje ich prac).Pani doktor Ruczko uśmiecha się i wykonuje dobrze swoją robotę. Polecam każdemu dla kogo własny ząb jest na wagę złota.
    • natulana Re: Dentysta w warszawie - pilne kto zna dobrego 15.11.17, 11:33
      Serdeczna, miła ciepła i delikatna to dokładny opis dr Suchory Jasińskiej, przyjmuje w Ober Clinic na Chałubińskiego w Centrum. Mój tchórzliwy mąż leczy u niej zęby bez problemu i leków uspokajających także nazwałabym ją cudotwórczynią wręcz. Ja panikarą nie jestem ale też mi bardzo odpowiada jej podejście do pacjenta, nie rozrywa mi buzi przy leczeniu jak niektórzy. Bardzo estetycznie wypełnia ubytki, polecam naprawdę.
      • mkobek Re: Dentysta w warszawie - pilne kto zna dobrego 31.01.18, 20:18
        Pani Dominika Romanik (gabinet na Powiślu) jest zarówno ortodontą, jak i stomatologiem, więc opieka jest kompleksowa. Miła osoba, bardzo przyjemny, dobrze wyposażony gabinet, do tego normalne jak na Warszawę ceny, a to dla przeciętnego Kowalskiego, który najczęściej ma do leczenia kilka zębów bardzo ważne. Pani doktor jest przede wszystkim dokładna i zawsze wyjaśnia to wszystko, co robi.
    • amelia1987 Re: Dentysta w warszawie - pilne kto zna dobrego 17.07.18, 21:49
      Polecam stomatologów z grupy Lux MED. Teraz jest super oferta dla osób mających u nich pakiet medyczny,będących z Warszawy. Za jedyne 49 zł można dokupić sobie pakiet stomatologiczny Komfort.
    • amelia1987 Re: Dentysta w warszawie - pilne kto zna dobrego 17.07.18, 22:01
      Stomatologów z tak dobrym podejściem do pacjentów znajdziesz w Lux Med. Jeśli masz u nich wykupiony pakiet medyczny to teraz za 49 zł możesz dokupić pakiet stomatologiczny Komfort.
      • sumik75 Re: Dentysta w warszawie - pilne kto zna dobrego 15.07.19, 21:13
        A centrum Demed? maja dobrych specjalistów, nowoczesny sprzęt i ogolnie przyjemna atmosfera tam panuje. Dla mnie to miejsce na piątkę!
    • olkakowal470 Re: Dentysta w warszawie - pilne kto zna dobrego 16.08.18, 08:31
      ja mam stomatologów w Corten Medic i bardzo sobie chwalę, oczekiwanie na wizytę tez jest krótkie
    • martkow Re: Dentysta w warszawie - pilne kto zna dobrego 11.04.19, 21:24
      Centrum Demed jak dla mnie jest miejscem godnym polecenia. Jak siadam na fotel to już się nie boję i czuję się komfortowo. Także nie zamierzam zmieniać bo czuję się po prostu komfortowo. 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka