Dodaj do ulubionych

Poszukuje bardzo dobrego stomatologa protetyka Pń!

18.10.17, 21:47
Poszukuje stomatologa,ktory ma duze doswiadczenie w protetyce ,ktory potrafi dobrze osadzic korony i mosty pelnoceramiczne na cerkonie a najlepiej metoda cyfrowa Lava.Prosze polećcie kogoś naprawde dobrego.Prosze tylko nie polecac Wislawa Wiznerowicza,bo on mi odmowil uslugi:( niestety.Jest ktoś,kto posiada równie duże doświadczenie w tej dziedzinie?
Obserwuj wątek
    • poort Re: Poszukuje bardzo dobrego stomatologa protetyk 22.10.17, 14:40
      odradzam adres K.Krolewicza 2 w Szczecinie dr.Lukasz Stocki, po zainkasowej niemalej kasie nie masz możliwości reklamacji bo robi uniki lub odsyla do praktykanta który uczy się w jego gabinecie!!
    • mamaguciusia Re: Poszukuje bardzo dobrego stomatologa protetyk 28.10.17, 20:09
      Dzięki Ci bardzo, ale ja bym chciała kogoś z Poznania. Warszawa mi nie po drodze.
    • marcel0989 Re: Poszukuje bardzo dobrego stomatologa protetyk 15.11.17, 22:38
      Najlepszy protetyk przyjmuje w sobotadent w poznaniu - dr. n.med Małgorzata Rusin. Robi przepiękne odbudowy zębów itd - w końcu ma doktorat z protetyki i ogromne doświadczenie - pójdz tam a nie pożałujesz
      • nat-ka50 Re: Poszukuje bardzo dobrego stomatologa protetyk 06.12.17, 22:09
        spam.
        nie stać was na uczciwą reklamę?
        wszędzie ten sobotadent na forum gazeta
        • marcel0989 Re: Poszukuje bardzo dobrego stomatologa protetyk 07.12.17, 15:19
          Zawód hejter? haha. Tak się składa że jestem tam pacjentką od 15 lat i poprosili mnie żebym napisała coś pozytywnego o nich jeśli jestem zadowolona a tak się składa że jestem super zadowolona z tego gabinetu. Więc wypraszam sobie takie komentarze. Mogę jedynie sądzić że jesteś z konkurencji i psujesz wizerunek innych gabinetów tym bardziej że twój profil nawet nie został aktywowany... Co za świat
    • miszmasz25 Re: Poszukuje bardzo dobrego stomatologa protetyk 16.11.17, 16:20
      Ja też polecam sobotadent w poznaniu. Robią na prawdę przepiękne korony mosty i licówki. Myślę że posiadaja większe doświadczenie niż Wiznerowicz który mojej koleżance spiłował zdrowy zęby a potem musiała zapłacić dużo więcej żeby to wszystko naprawić
      • nat-ka50 Re: Poszukuje bardzo dobrego stomatologa protetyk 06.12.17, 22:11
        żałosny ten wasz spam
        nigdy nie skorzystam z waszych usług
        • marcel0989 Re: Poszukuje bardzo dobrego stomatologa protetyk 07.12.17, 15:21
          brawo nat-ka50 - widze że zawód hejter poziom advance i że bojkotujesz wszystkie komentarze sobotadent. Żałosne
      • blizniakx Re: Poszukuje bardzo dobrego stomatologa protetyk 22.09.20, 23:39
        Możesz się ze mną skontaktować? poszykuje osób, które robiły u dr Wiznerowicza zęby. tel 534142330
      • blizniakx Re: Poszukuje bardzo dobrego stomatologa protetyk 22.09.20, 23:41
        Możesz się ze mną skontaktować? poszykuje osób, które robiły u dr Wiznerowicza zęby. tel 534142330
    • natalia880 Re: Poszukuje bardzo dobrego stomatologa protetyk 01.12.17, 11:18
      tylko sobotadent.pl/
      • nat-ka50 Re: Poszukuje bardzo dobrego stomatologa protetyk 06.12.17, 22:13
        i znowu ten SPAM, żałosne, to musi być kiepski gabinet!
        reklamujecie się na kilku wątkach? i co wy na to?
        • marcel0989 Re: Poszukuje bardzo dobrego stomatologa protetyk 07.12.17, 15:23
          brawo nat-ka50 - widze że zawód hejter poziom advance i że bojkotujesz wszystkie komentarze sobotadent. Żałosne. Jest coś takiego jak wdzięczność za usługi i nieuczciwa konkurencja która Tobie zapłaciła niech inaczej walczy o pacjentów
    • nela12 Re: Poszukuje bardzo dobrego stomatologa protetyk 21.09.18, 14:28
      witam
      post stary więc ...moze cos już znalazłaś..mi wczoraj też Wiznerowicz odmówił....
    • kacmajew Re: Poszukuje bardzo dobrego stomatologa protetyk 19.02.19, 13:30
      Barbara Lempe z Enelmedu w Kupcu Poznańskim. Szczerze polecam. Ja robiłam 4 korony a z córką chodzę do niej regularnie jak coś się zepsuje czy na lakowanie zębów.
    • halinadyzik Re: Poszukuje bardzo dobrego stomatologa protetyk 19.08.19, 14:32
      bardzo dobrych protetyków mają na Żoliborzu w klinice Demeter
    • buba2018 Re: Poszukuje bardzo dobrego stomatologa protetyk 26.09.19, 14:49
      Nie polecam Liliany Kot z MEDI PARK na Obrzeżnej. Ma wspaniałe opinie na Znany Lekarz , wszystkie dobre. Niestety Znany Lekarz czuwa nad interesem lekarzy a nie pacjentów i dlatego nieprzychylne opinie są wstrzymywane przez moderatora. Pani dr. KOT jest przy leczeniu niezdarna, nieuważna np.trzyma w jednej dłoni dwa narzędzia i jednym z nich" dziobie" leżącego pacjenta w brodę, policzek i....przeprasza. Przed znieczuleniem ze strzykawki wylatuje jej płyn znieczulający na język i do gardła pacjenta i znów....przepraszam. Po założeniu plomby daje się słyszeć " muszę poprawić bo mi się zbombliło ". Z gabinetu wyszłam z zębami, kltóre nie były właściwie wypolerowane i zahaczały o język. Dwie plomby , nieduże ubytki zrobione migiem w pół godziny za 530 zł. Drewniane ręce, brak doświadczenia czy lekceważenie ludzi? Omijajcie tego stomatologa . Stomatologa z wybitnymi opiniamy na Znany Lekarz.
    • magdala122 Re: Poszukuje bardzo dobrego stomatologa protetyk 01.10.20, 23:30
      Koniecznie idź do SOBOTA House of Dentistry!!!! MAją tam najlepszych protetyków w całym Poznaniu a nawet Polsce, a Pani dr Hanna Sobota jest najleszą Panią doktor na świecie. Korony cyfrowe LAVA też tam robią i to bardzo dobrze! Z ręką na sercu mogę polecić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka