Dodaj do ulubionych

Szukam stomatologa, który podejmie się leczenia

26.12.20, 14:13
Między 6-7 ką w miejscu kieszonki dziąsłowej zrobiła mi się tzw. kieszeń kostna. Wygląda to jak dziurka w dziąśle. Zrobiłam TK tej okolicy i wyszło mi, że mam spory zanik kości, który nie wiadomo skąd się wziął. Stwierdził, że nie dość, że 6 i 7-ki nie da się uratować, to ciężko będzie wstawić tam jakikolwiek implant. Jestem młodą osobą i nie wyobrażam sobie funkcjonować z ogromną dziurą zamiast zębów:( Póki co nie bolą ani nie ruszają się dlatego szukam stomatologa, który o nie powalczy. Możecie kogoś polecić?
Obserwuj wątek
    • jula2000 Re: Szukam stomatologa, który podejmie się leczen 31.12.20, 12:24
      Szczerze polecam Implamed- gabinet w Łodzi. Lekarze z implamedu naprawdę uratowali mi życie :)
    • paulina44 Re: Szukam stomatologa, który podejmie się leczen 14.03.21, 13:28
      Jak implanty to tylko w Elektoralna Dental Clinic. Po pierwsze materiały są najlepszej jakości, nic się z nimi nie dzieje po czasie a po drugie caly zabieg jest niemal bezbolesny
    • beata5kreglicka Re: Szukam stomatologa, który podejmie się leczen 24.08.21, 09:24
      www.centrodent.com.pl/ - dla nich nie ma rzeczy niemożliwych :-)
      • waleria122 Re: Szukam stomatologa, który podejmie się leczen 24.01.22, 21:57
        Ja tez polece Centrodent. Oni są niezastąpieni. I mają full usługi jeśli chodzi o leczenie zębów. Ja im ufam jeśli chodzi o moje zęby bo zawsze wszystko jest zrobione na tip top :)
    • fokus-7 Re: Szukam stomatologa, który podejmie się leczen 25.01.22, 16:17
      Polecam Neptunedent. Tez miałam problem, wszyscy mówili, że nie da się nic zrobić. A tam dentystka wszystko wytłumaczyła, na spokojnie, podała cały plan leczenia. Naprawde czułam się zaopiekowana i nie żałuję. Neptunedent jest na Jasieniu, na Komedy 2. Naprawdę polecam!!!
    • lena45 Re: Szukam stomatologa, który podejmie się leczen 01.03.22, 12:11
      Polecam skonsultować się z dr Sławomirem Karwanem z Vip-Dent Kraków, specjalistą z zakresu implantologii, chirurgii szczękowo-twarzowej. Posiada w tym zakresie bogatą wiedzę i doświadczenie. Odsyłani są do Niego tzw."trudni" Pacjenci. Więcej o lekarzu pod linkiem- Sławomir Karwan
    • joasiazalewska Re: Szukam stomatologa, który podejmie się leczen 23.03.22, 22:14
      iMed24 na Życzkowskiego, stomatolodzy warci polecenia, zresztą jak wszyscy specjaliści w placówce. Pani Marta uratowała mi ząb który według innych specjalistów kwalifikował się do usunięcia. Polecam iMed ze względu na nowoczesny sprzęt i krótkie kolejki. Dzięki kompetencji specjalistki mogę cieszyć się ,,naprawionym" zębem bez konieczności zakładania drogiego implantu
    • januszszpytma Re: Szukam stomatologa, który podejmie się leczen 24.03.22, 18:22
      z takim trudnym przypadkiem to tylko do IMedu, mało który stomatolog podejmie się ratowania zębów, będą próbowali Ci wcisnąć implanty. W iMedzie na Żytkowskiego nie ma przypadków beznadziejnych jesli chodzi o zęby, wyprowadzili mi na prostą już kolejny ząb który był w w fatalnym stanie i wszyscy mówili żeby rwać. Placówka ma nowoczesny sprzęt i wykwalifikowanych stomatologów, myślę, że warto powalczyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka