rosse_roza 01.04.21, 12:10 Cześć, mam sprawę na cito do załatwienia u stomatologa. Ktoś poleci mi dobrego specjalistę w okolicy Wilanowa? Zależy mi na szybkim przyjęciu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosse_roza Re: Stomatolog - Wilanów (okolice) 01.04.21, 12:14 rosse_roza napisał(a): > Cześć, mam sprawę na cito do załatwienia u stomatologa. Ktoś poleci mi dobrego > specjalistę w okolicy Wilanowa? Zależy mi na szybkim przyjęciu. Dodam jeszcze: chciałbym wszystko załatwić w jednym miejscu a mianowicie rtg, aby nie latać po klinikach... Odpowiedz Link Zgłoś
anetaa44 Re: Stomatolog - Wilanów (okolice) 12.04.21, 11:45 Cześć, zależy o co dokładnie chodzi :) Jest wielu specjalistów w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
rosse_roza Re: Stomatolog - Wilanów (okolice) 12.04.21, 12:00 Stomatolog już został załatwiony, ale dziękuję. :) Chociaż nalatałem się z jednej kliniki do drugiej.... tak na przyszłość mogę prosić o jakiś kontakt, gdzie rzeczywiście wszystko na miejscu mi zrobią. Tym razem chodzi o periodontologię. Odpowiedz Link Zgłoś
anetaa44 Re: Stomatolog - Wilanów (okolice) 12.04.21, 12:04 Villa Nova znajduje się w tych okolicach, wykonywałam tylko proste zabiegi stomatologiczne. Z tego co wiem oferują szereg usług i mają bardzo dobre opinie Odpowiedz Link Zgłoś
rosse_roza Re: Stomatolog - Wilanów (okolice) 12.04.21, 12:06 Dziękuję, sprawdzę :) Odpowiedz Link Zgłoś
pan_raczka12 Re: Stomatolog - Wilanów (okolice) 12.04.21, 12:12 Tak tak, nie mylisz się. od chirurgi po proste zabiegi stomatologiczne, więc śmiało można iśc. Osobiście leczę się u dr Emmy, lekarz którego zdecydowanie mogę polecić Odpowiedz Link Zgłoś
stefan.karas Re: Stomatolog - Wilanów (okolice) 13.04.21, 12:52 Bardzo polecam Elektoralna Dental Clinic, najlepsze miejsce w jakim byłem. Zadbają tam porządnie o Twoje zęby ;) Odpowiedz Link Zgłoś
janek4444 Re: Stomatolog - Wilanów (okolice) 15.05.21, 15:09 stefan.karas napisał(a): > Bardzo polecam Elektoralna Dental Clinic, najlepsze miejsce w jakim byłem. Zadb > ają tam porządnie o Twoje zęby ;) Również polecam gabinet przy ul. Elektoralnej, nie ma lepszego stomatologa w Warszawie. ;) Odpowiedz Link Zgłoś