Dodaj do ulubionych

Proteza na implantach zatrzaskowa czy stała???

10.12.22, 13:09
Chciałabym wysłuchać kogoś kto korzysta z protezy zatrzaskowej lub stałej i co sądzi jakie są minusy i plusy w użytkowaniu, wszędzie pokazują same ładne uśmiechy ale jak jest na co dzień czy ktoś może wypowiedzieć o własnym doświadczeniu?

Dentysta zaproponował mi protezę szczęki górnej na zatrzaski, ale jestem psychicznie przerażona i nie wiem co robić?
Obserwuj wątek
    • filuska_8 Re: Proteza na implantach zatrzaskowa czy stała?? 03.01.23, 13:43
      Moja mama ostatnio robiła sobie protezę stałą i jest bardzo zadowolona. Z tego co wiem, to nie zawsze jest mozliwość założenia takiej i takiej i lekarz po prostu proponuje taką, którą w danym przypadku jest najodpowiedniejsza. Jesli masz wątpliwości co do propozycji lekarza, to moze umow się jeszcze na konsultację gdzie indziej? Czasem warto zasięgnać drugiej opinii. Moja mama robila te proteze w Scandinavian Clinic, jesli jesteś z Krakowa to bardzo polecam to miejsce bo mają świetnych specjalitów, takze od protetyki
      • ukryty-wymiar Re: Proteza na implantach zatrzaskowa czy stała?? 09.01.23, 19:49
        Dzięki
    • ukryty-wymiar Re: Proteza na implantach zatrzaskowa czy stała?? 14.07.23, 09:59
      Dziękuje za odpowiedz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka