fantagiro.kn 21.10.05, 14:10 Gorzów Wlkp. - dr Szulżycka. Jest świetna, jeżeli bardzo się boisz, to wybierz tą doktor, na pewno nie pożałujesz. A, ma wspaniałą cierpliwość dla dzieciaczków... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ela2225 Re: Lista Białych Stomatologów-Olsztyn 10.12.05, 21:01 Dr Katarzyna Żółkiewicz-Kabać Ul.Polna 14/1 tel.533-96-37. Super miła osoba i nigdy jeszcze nic mnie nie bolało. Bardzo polecam.Jest też specjalistą dziecięcym. Odpowiedz Link Zgłoś
iga_198 Re: Lista Białych Stomatologów-Olsztyn 29.12.12, 21:51 www.sujka.com.pl -Świetni specjaliści i bardzo dobrze traktuja tam klienta, bo podczas zabiegu dostawałam informację o tym co powoduje takie a nie inne działanie i dlaczego robiony jest zabieg taki a nie inny. Nie spodziewałam sie takiego efektu - Polecam. Znajdują się na Targu Rybnym. Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_ef Re: Lista Białych Stomatologów-Olsztyn 18.09.14, 22:07 Bez obaw można do nich uderzać. Fachowa obsługa i dobra jakość wykonania. Wszystkie plomby, bóle leczą w mgnieniu oka, a w grubszych sprawach są naprawdę skrupulatni. Poddać się można zatem wszystkim wiertłom! :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomasz_ef Re: Lista Białych Stomatologów-Olsztyn 18.09.14, 22:12 Mowa oczywiście o www.sujka.com, o czym zapomniałem dodać :) Odpowiedz Link Zgłoś
nigera Re: Lista Białych Stomatologów -Wrocław 09.04.06, 19:54 dr Brzozowski w Stomadencie ; rewelacja... od lat leczy moje zęby. nigdy żadnych kłopotów ani bólu. Odpowiedz Link Zgłoś
castro_wroc Re: Lista Białych Stomatologów -Wrocław 14.04.06, 23:55 nigera napisała: > dr Brzozowski w Stomadencie ; rewelacja... od lat leczy moje zęby. nigdy > żadnych kłopotów ani bólu. STOMADENT??? NIGDY W ŻYCIU JUŻ TAM NIE PÓJDĘ, ANI MOJA ŻONA... Odpowiedz Link Zgłoś
matylda1234 Re: Lista Białych Stomatologów - Warszawa 25.04.06, 14:24 Malgorata Kaczmarska - Warszawa ul Broniewskiego 83b 6336394 - do puki jej nie poznalam to zeby leczylam pod narkoza w Medice na Pradze - a teraz juz lecze zeby bez znieczulenia - ostatnio nawet kanałowo. pozdrawiam i polecam ja Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna.witczak1 Re: Lista Białych Stomatologów - Warszawa 03.01.13, 23:10 Ja polecam Hajden koło Matra Politechnika pani doktor jest bardzo sympatyczna i dokładna. Odpowiedz Link Zgłoś
taug Re: Lista Białych Stomatologów - Łódź 28.04.06, 19:11 Wspaniały stomatolog - pani dr Danuta Zaborowska - Zabielska. Jest specjalistką od trudnych przypadków, tj, np: leczenie ostrego zapalenia miazgi, itd. Jest wspaniałym człowiekiem. Cierpliwa, wyrozumiała i serdeczna. Ma bardzo dobre podejście do dzieci. Przyjmuje we wtorki i czwartki od 10 do 19 w Łodzi przy ul. Papierniczej 7. Tel: (042) 253 32 69.Serdecznie polecam.Jeśli macie pytania to piszcie na moją skrzynkę: taug@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
lena302 Re: Lista Białych Stomatologów - Łódź 03.05.06, 23:31 Marcin Graboń, Dental Med we Wrocławiu, chodząca kompetencja :-) ...jak dla mnie.polecam Odpowiedz Link Zgłoś
aistionnelle Re: Lista Białych Stomatologów - Łódź 31.12.06, 12:44 dr Jagodzińska -Łódź , ul.Pomorska 20 , tel .042 633 61 62.Życzliwa , wyrozumiała i profesjonalna osoba .Kieruje się przynajmniej trzema "świętymi" zasadami w stomatologii -1.każdy ma prawo się bać zabiegów stomatologicznych i lekarz musi umieć sobie z tym strachem poradzić 2. pacjent nie może wyjść od dentysty z bólem .3. pacjent ma prawo znać prawdę o stanie zęba i uczestniczyć w decyzji co z nim zrobić (koszta , rokowanie )Niedopuszczalne jest wyciąganie pieniędzy za "leczenie" zęba o którym od początku wiadomo że kwalifikuje się do ekstrakcji Warto !Polecam>A Odpowiedz Link Zgłoś
drdora1 Re: Lista Białych Stomatologów - Łódź 08.01.13, 00:02 moge polecic StomatologiaBEZprzemocy Odpowiedz Link Zgłoś
artizo2 Re: Lista Białych Stomatologów - Łódź 27.04.15, 11:38 Jak ktoś sie boi dentysty jak ognia to znam gabinet A-Dent w Łodzi (mają też oddział w Zgierzu) gdzie leczą i usuwają zęby w narkozie pod nadzorem specjalisty intensywnej terapii. www.adent-stomatologia-narkoza.pl Odpowiedz Link Zgłoś
krasnal.pl2 Re: Lista Białych Stomatologów 25.08.06, 11:01 warszawa dr Kinga Mączewska jest bardzo delikatna leczy między innymi dzieci i ceny jak na warszawę ma bardzo przystępne.polecam tel.0 607 360 475. Odpowiedz Link Zgłoś
anulkap1 Re: Lista Białych Stomatologów 10.01.07, 18:17 Polecam dr Krzysztofa Gawlika z Choszczna. Wspaniały lekarz,cirpliwy, dokładny, delikatny, a co najważniejsze zna się na "rzeczy". Gabinet: ul. Rynek 2 Choszczno tel. 095-765-1332 Odpowiedz Link Zgłoś
embriolog Re: Lista Białych Stomatologów 29.12.06, 13:29 Dr Wahab Adeeb -chirurg stomatolog, świetny dentysta, zna się na rzeczy. Przyjmuje między innymi w Elmadencie w Dąbrowie Górniczej Odpowiedz Link Zgłoś
wakus11 Re: Lista Białych Stomatologów 29.12.06, 23:10 Warszawa dr ilona Filipkowska ul Al niepodległości 138 lok. 2.tel 022 646 04 19 Jest właścicielką gabinetu i dba o dobrą opinię o gabinecie. Nie naciąga pacjentów nie potrzebnie i w dodatku jest bardzo delikatna i ŁADNA.P O L E C A M Odpowiedz Link Zgłoś
mycha1002 Re: Lista Białych Stomatologów 03.01.07, 22:01 Potwierdzam dr Filipkowska jest doskonała a znalazłam ją dzięki białej liście stomatologów .byłam już dwa razy i naprawdę jestem pod dużym wrażeniem. naprawdę dołączam się do opinii Wakus11 i Krasnala Bardzo dziękuję za rekomendacje tego lekarza. Pozdrawiam wszystkich "cykorów" -pacjentów i polecam tą doktór.Mycha 1002. Odpowiedz Link Zgłoś
iza_pekala Re: Lista Białych Stomatologów 29.01.07, 19:59 Ja z kolei polecam dr J. Ząbkowskiego, który przyjmuje w prywatnym Instytucie Zdrowia i Urody na ul. J. Sobieskiego 18 w Warszawie. Ma poczucie humoru i bardzo dobre podejście do pacjentów, a poza tym jest świetnym fachowcem - dzięki niemu moje leczenie kanałowe to była sama przyjemność:) Odpowiedz Link Zgłoś
binka09 Re: Lista Białych Stomatologów - Katowice 24.09.07, 12:24 Wojciech Prosowski - jest rewelacyjny. Człowiek siedzi na fotelu i ... zasypia - tak jest przyjemnie. Dentysta z indywidualnym podejściem do pacjenta i niesamowitym poczuciem humoru, dokładny, delikatny, ludzki a w dodatku przystojny :) Leczy na nfz więc średnio za leczenie zęba dopłaca się ok 60-70 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
pilouuu Re: Lista Białych Stomatologów - Katowice 08.03.13, 16:24 Polecam dr W. Świdzińskiego i jego żonę. Cierpliwi i pomogli mi wyleczyć uzębienie. Znowu mogę się uśmiechać. :) Gabinet na Armii Krajowej - Smart-Dent. Odpowiedz Link Zgłoś
tosianek Re: Lista Białych Stomatologów - Katowice 28.10.14, 10:43 To ja polecam gabinet Blue Klinik z Bytomia i tamtejszych lekarzy. Zajmują się i stomatologią i ortodoncją też. Świetna atmosfera, zabiegi praktycznie nieodczuwalne, choć do Bytomia mam kawałek to zawsze tam jadę. Odpowiedz Link Zgłoś
colleena Re: Lista Białych Stomatologów 29.09.07, 20:27 Dr Sebastian Bugajski, Toruń. Gorąco polecam :) Uwielbiam takich miłych facetów,tzn. lekarzy:) ech! Profesjonalista. Odpowiedz Link Zgłoś
colleena Re: Lista Białych Stomatologów 29.09.07, 20:28 ps. ostrzegam: przystojny :) Odpowiedz Link Zgłoś
colleena Re: Lista Białych Stomatologów 29.09.07, 20:31 idziesz do stomatologa i spodziewasz się jakiegoś starego dziada, a tu taki fajny facet:) szkoda tylko, że wstyd za te dzioory w zebach ;) pozdrawiam i pana dr -a też :) Odpowiedz Link Zgłoś
mycha1002 Re: Lista Białych Stomatologów 30.09.07, 08:46 dr Ilona Filipkowska al Niepodległości 138 lok.2 tel 022 646 04 19 wlaśnie kończę leczenie, trwało to 10 miesięcy bo było kilka zębów do leczenia kanalowego ale warto było i nie szkoda tej wydanej kasy,bo to dobra inwestycja.Polecam ją . Odpowiedz Link Zgłoś
piotrm210 Re: Lista Białych Stomatologów- Gostynin 15.07.12, 22:12 Lek.dent. Elżbieta Witkowska ul.Langenfeld Jest suuper:) Miła,spokojna ,sympatyczna i pomoże nawet gdy nie jesteś zapisany.Uważam , że jest najlepszym stomatologiem w Gostyninie:0 Odpowiedz Link Zgłoś
kokolada Re: Lista Białych Stomatologów 15.10.07, 18:54 dr charlińska www.poldental.waw.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
teofilka Re: Lista Białych Stomatologów 30.10.07, 16:29 Lista Białych Stomatologów? Jakiś rasistowski wątek;) Odpowiedz Link Zgłoś
arosa28 Re: Lista Białych Stomatologów 13.11.07, 19:35 W Warszawie polecam dr. Lach-Radziszewską chirurga szczękowego. Byłam u niej usówać 7 i 8 na raz i nawet nie poczułam. Swietna jest i delikatna a do tego ma dużą cierpliwość do takich jak ja spanikowanych i zielonych ze strachu pacjentek. Przyjmuje w klinice Enel-Med i na mokotowie (nie pamiętam gdzie) w gabinecie. Odpowiedz Link Zgłoś
witti Re: Lista Białych Stomatologów 28.04.08, 11:58 szkoda, ze tu siedza sami dentyści z autoreklamą na forum a nie pacjenci!!! <realista> Odpowiedz Link Zgłoś
aleksan78 Re: Lista Białych Stomatologów 16.05.08, 22:21 jeśli jest tak jak piszesz to ja NIE POLECAM dr Klimka z wrocławia Odpowiedz Link Zgłoś
studentka_lub Re: Lista Białych Stomatologów Tarnobrzeg 19.05.08, 21:23 dr Jerzy Trela, jest świetnym specjalista, przy tym delikatny i miły i TANI Odpowiedz Link Zgłoś
bonnieparker1 Re: Lista Białych Stomatologów Tarnobrzeg 27.03.09, 22:18 studentka_lub napisała: > dr Jerzy Trela, > jest świetnym specjalista, przy tym delikatny i miły i TANI tak, Jerzy Trela, też lubie tego aktora Odpowiedz Link Zgłoś
sal-ut Re: Lista Białych Stomatologów Kraków 12.01.09, 20:37 ja polecem fachowca od ósemek dr Macieja Rozwadowskiego szybko i bezboleśnie :) www.chirurgiarozwadowski.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
buliczek26 Re: Lista Białych Stomatologów Kraków 16.02.09, 02:55 TYCHY pani doktor Magdalena Wiesner www.bel-vita.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
buliczek26 Re: Lista Białych Stomatologów Slask - TYCHY 16.02.09, 02:57 TYCHY pani doktor Magdalena Wiesner www.bel-vita.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
czlowiekzklasa Re: Lista Białych Stomatologów Slask - TYCHY 16.02.09, 13:51 tez polecam ta lekarke (dr Wiesner) ma wspaniale podejscie do dzieci, one ja uwielbiaja i nie chca sie u nikogo innego leczyc!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marek_tychy1 Re: Lista Białych Stomatologów Slask - TYCHY 05.08.11, 14:12 gorąco polecam nigdy nie było problemów najpierw przychodziłem sam a teraz z żoną i dzieckiem Odpowiedz Link Zgłoś
gaby1111 Re: Lista Białych Stomatologów - Lublin 09.05.09, 11:51 Dr Borsuk - przyjmuje na Grabskiego 13 - super cierpliwa i delikatna. Pełen profesjonalizm, również w przypadku małych pacjentów.POLECAM!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fajny.leon Re: Lista Białych Stomatologów 22.03.10, 18:03 Świetny chirurg dr Andrzej Brudnicki. Przyjmuje w Poldentalu na ul. Bora-Komorowskiego 33. www.poldental.waw.pl Odpowiedz Link Zgłoś
monika0660 Re: Lista Białych Stomatologów URSYNÓW 28.05.10, 13:33 Polecam w Warszawie na Ursynowie Adentis na Surowieckiego 8. Fachowa opieka, dobrze leczą. Jestem zapisana z całą rodziną, to jeszcze zniżkę mam i płacę mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
niki_pl Re: Lista Białych Stomatologów 10.06.10, 23:11 Moim zdaniem w Warszawie najlepszy jest lekarz pracujący w gabinecie stomatologicznym Amident – nazywa się Jacek Kałużny. Plusem jest to, że gabinet znajduje się w Centrum (przynajmniej dla mnie). Polecam - to bardzo dobry dentysta i bardzo miły. Odpowiedz Link Zgłoś
tiptopka33 Re: Lista Białych Stomatologów 27.09.11, 11:20 Może to zabrzmi dziwnie ale w 100% popieram. Pan dr. Kałużny działa szybko i solidnie bez zbędnych ceregieli. Odpowiedz Link Zgłoś
0_andrzejek1986 Re: Lista Białych Stomatologów- KRAKÓW 11.06.10, 15:57 Nie mam porównania co do innych miast, ale w Krakowie, niewątpliwie do grona najlepszych gabinetów należy Stomatologia Cichoń. Wiem, bo miałem porównanie do innego gabinetu w którym juz zakończyłem leczenie. Pozdrawiam cały zespół Andrzej C. Odpowiedz Link Zgłoś
motylaanogaa Re: Lista Białych Stomatologów- KRAKÓW 13.03.13, 12:41 Zarówno dorośli jak i dzieci - polecam dr pilch-dolańską i dr majewską z Optimal-Medu na Zakopiańskiej. Teraz maja tez promocje na wypełnienia za 60 zł, a dzieciaki kolorowe plomby (nie wiedzialam ze takie cos nawet jest) za 40 zł z wizytą adaptacyjną gratis - cala rodzinka moze cieszyć sie zdrowym usmiechem! Odpowiedz Link Zgłoś
madali Warszawa 29.07.10, 14:52 Valentyna Kossobucka z prywatnej kliniki BlueDental. Delikatna, fachowa. Sama klinika nie stosuje wygórowanych cen, za to poziom usług i higiena-rewelacyjna. Robiłam tam też implanty z podnoszeniem zatok. Równie serdecznie polecam świetny zespół dr. Okoń + dr. Kossobucka. Odpowiedz Link Zgłoś
green_betty19 Rzeszów 10.08.10, 15:07 dr Piwińska, Denticus- Słowackiego- bardzo kompetentna, sympatyczna, polecam, bo ufam jej od 5 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
nerfiin Re: Lista Białych Stomatologów 24.08.10, 23:30 Prof. dr hab. n. med. WIESŁAWA HĘDZELEK z kliniki Candeo z Poznania ! Rewelacyjny lekarz , leczy bez bólu ! ! ! Jego referencje dostępne tu: www.candeo.pl/pl/wieslaw-hedzelek/ Osobiście sprawdziłem na własnych ząbkach :D Odpowiedz Link Zgłoś
alicja82-28 Re: Lista Białych Stomatologów - Gdańsk 08.10.10, 13:18 Dr Adam Wolniewicz z Dental Aesthetics w Gdańsku-Wrzeszczu, ul. Szymanowskiego 2. W moim przypadku uratował zęby, które przez innych zostały już skazane na ekstrakcję! Niesamowita dbałość o estetykę, bardzo nowoczesny sprzęt i świetne podejście do pacjenta. Szczerze polecam Odpowiedz Link Zgłoś
mn_32 Re: Lista Białych Stomatologów - Gdańsk 14.10.10, 12:02 W zupełności się zgadzam z przedmówcą. Dr Wolniewicz to świetny specjalista, przeprowadziłem u niego w gabinecie szereg zabiegów (w tym implanty i korony) i jestem bardzo zadowolony. Zabiegi są wykonywane bezstresowo i bezboleśnie. W gabinecie, jak i w całej klinice panuje miła i fachowa atmosfera - od razu widać, że to profesjonaliści. Dziękuję całej ekipie Dental Aesthetics. Odpowiedz Link Zgłoś
venecja.em Re: Lista Białych Stomatologów - Gdańsk - Baltmed! 11.10.13, 20:27 Na leczenie jeżdżę do Gdańska (bywam tam często). Od lat chodzę wyłącznie do Baltmed na Przymorzu. Dr. Gumkowska-Migas jest super. Stara sie uratować zęba a nie na siłę wyrywać lub zatruwać. Jest bardzo dokładna, to świetny specjalista. Uratowała mi kiedyś zęba, którego źle oczyścił inny lekarz przy leczeniu kanałowym. Nie wyobrażam sobie zmiany stomatologa. Odpowiedz Link Zgłoś
tcharkovsky Lista Biały Stomatologów - Gdańsk - Perfect Smile 19.09.14, 13:19 Na mapę gdańskich stomatologów wpisałbym jeszcze Klinikę stomatologiczną Perfect Smile. Od niedawna Klinika zmieniła siedzibę. Teraz to naprawdę sama przyjemność. Ponadto lekarze stomatolodzy (dr. Zarański i dr. Markiewicz) to jedni z lepszych fachowców w dziedzinie implantologii, endodoncji, czy protetyki. Wszystkie USŁUGI STOMATOLOGICZNE jakie świadczy klinika znajdziemy na ich stronie internetowej pod linkiem: www.perfect-smile.pl . Klinika prowadzi rejestrację on-line - szybko, łatwo i przyjemnie. Odpowiedz Link Zgłoś