Dodaj do ulubionych

Implanty-Gdzie w Poznaniu?

28.03.08, 22:28
witam wszsytkich.
Jestescie juz dlugo w tym temacie,wiec zapytam-znacie lub polecacie
jakies miejsce w Poznaniu ,gdzie nie trzeba bedzie sie martwic o
jakosc wykonanej pracy jesli chodzi o implanty?
Czytalem ze w Łodzi,ale to chyba za daleko zeby tak sobie jezdzic z
kazdym problemem...wiec moze cos w Poznaniu ?
Z góry dzieki.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • izuuniaaa Re: Implanty-Gdzie w Poznaniu? 11.09.08, 21:41
      polecam dra Szwarczyńskiego na ul. Ostrzeszowskiej (nieopodal ul Grunwaldzkiej).
      całość (implant plus korona) wynosi ok. 3,5tys.. comiesięczne wizyty kontrolne
      gratis.. fachowe podejście, tytul dra nauk medycznych. tel kontaktowy 618684552
      nie warto jezdzic po kilkaset km, bo nie daj Boże wystąpią jakies komlikacje...
      i co wtedy??
      • camel_3d :) ja jezdzilem z berlina 15.09.08, 11:06
        do Lodzi.. i jalos przezylem:)
        ale na szczescie nie bylo komplikacji.
        Gdybym w Poznaniu znalazl taka cene, jaka zaoferowane mi w lodzi to
        pewnie wybralbym Poznan.
        • zwalkam Re: :) ja jezdzilem z berlina 15.11.08, 16:37
          ja w Toruniu polecam, czasem warto zrobić sobie taką wycieczkę :
          www.drosd.pl
          • atari800xl Re: :) ja jezdzilem z berlina 19.11.08, 08:02
            korzystalas z tej kliniki? podaj prosze ceny. inaczej skasuje watek bo zalecialo
            reklama.
            • anuska25 Re: :) ja jezdzilem z berlina 18.12.08, 11:05
              a coś tańszego? 3,5 tys to troche dużo!
    • lechu32 Re: Implanty-Gdzie w Poznaniu? 24.02.09, 00:30
      Jeśli temat nie jest jeszcze spalony to mogę polecić gabinet w Przeźmierowie u
      dr Lipko. Profesjonalne podejście do tematu, wieloletnie doświadczenie. O jakość
      nie trzeba się martwić.
    • nikasob Implanty-Gdzie w Poznaniu? 29.01.11, 16:41
      Podbijam wątek - szukam dobrego implantologa. Poradźcie, gdzie warto iść, albo kogo się wystrzegać :)
      • karolina999923 Re: Implanty-Gdzie w Poznaniu? 31.01.11, 12:13
        Zdecydowanie polecam dr Michala Popinskiego w Lodzi. Ceny (nie wygorowane) na stronie www.implamed.pl.
      • witosse Re: Implanty-Gdzie w Poznaniu? 07.02.11, 13:49
        dobry wykwalifikowany implantolog z doświadczeniem dr Lipko-Lesniewska w Przeźmierowie. Jestem od po zabiegu i po odbudowie zębów i jestem bardzo zadowolony.
        Pani doktor wszczepia implanty od lat i daje się to zauważyc, implant ciężko odróżnić od własnego zęba, a mialem juz wczesniej zabieg w Poznaniu i tamten implant tez sie trzyma ale wyglada znacznie gorzej - widac srube.
    • crajzi Re: Implanty-Gdzie w Poznaniu? 03.02.11, 12:27
      Ja przychylam się do wypowiedzi karolina999923 i camel_3d, Dr. Popiński z łodzi,
      Wczoraj miałem wstawiany 1 implant, dziś wszystko ok, normalnie funkcjonuje - oprócz diety :) nic twardego żeby nie naruszyć implantu i tak przez 3 miesiące - potem kontrola i mogę wszystko jeść.
      Ja jestem z łodzi dlatego nie miałem konieczności podróżowania - w gruncie rzeczy to byłem tam do tej pory 2 razy i jak wszystko będzie ok to za 3 miesiące jeszcze raz.
      Jeśli chodzi o info - i ogólnie o klinice to na wizytach było super - bałem się zabiegu ale doktor mi wszystko wyjaśnił i odpowiedział na pytania.
      Zadzwonić możesz i się wypytać wszystkiego.
      Ps.
      Komentarzy na allegro miałby postać - 100% pozytyw :)
    • poznaniak300 Re: Implanty-Gdzie w Poznaniu? 24.08.16, 01:37
      polecam klinike sobotadent w poznaniu na strzeszynie greckim - ostatnio wszczepilem sobie tam implanty i jestem zachwycony! jestem na prawde ciezkim pacjentem a oni mi tam wszystko wytlumaczyli z usmiechem na twarzy, zero niespodzianek. wszystko sprawnie i jakosc super!
    • witosse Re: Implanty-Gdzie w Poznaniu? 26.10.16, 12:28
      Jeżeli Przeźmierowo koło Poznania to nie jest dla Ciebie za daleko to odwiedź Dr Beatę Lipko-Leśniewską, mistrza implantologii, bardzo kompetentna i świadoma w tematyce najnowszych osiągnięć w implantologii.
      Nie usuwaj zęba jeśli masz uszkodzony lub z zapaleniem!!! Dr usunie ząb tak aby nie uszkodzić kości wokół niego, a następnie w odpowiedni sposób spreparuje ząb i w postaci małych cząstek wprowadzi go ponownie w kość, Twój ząb to najlepszy materiał do odbudowy kości i zachowania jej pod implant. Możliwe że implant wszczepi na tej samej wizycie, ale to już wszystkiego dowiesz się tam w Magic Dental Studio,
      • witosse Re: Implanty-Gdzie w Poznaniu? 02.11.16, 15:30
        Łatwiej będzie zobaczyć www.magicdentalstudio.pl/www/index.php/implanty/

witosse napisał:

> Jeżeli Przeźmierowo koło Poznania to nie jest dla Ciebie za daleko to odwiedź D
        > r Beatę Lipko-Leśniewską, mistrza implantologii, bardzo kompetentna i świadoma
        > w tematyce najnowszych osiągnięć w implantologii.
        > Nie usuwaj zęba jeśli masz uszkodzony lub z zapaleniem!!! Dr usunie ząb tak aby
        > nie uszkodzić kości wokół niego, a następnie w odpowiedni sposób spreparuje zą
        > b i w postaci małych cząstek wprowadzi go ponownie w kość, Twój ząb to najlepsz
        > y materiał do odbudowy kości i zachowania jej pod implant. Możliwe że implant w
        > szczepi na tej samej wizycie, ale to już wszystkiego dowiesz się tam w Magic De
        > ntal Studio,

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka