ae777 08.08.08, 15:48 Witam i proszę o sygnał czy ktoś korzystał z ich usług. Ja się wybieram do periodonotologa i zastanawiam się czy tam jest dobry specjalista, bo od dłuższego czasu szukam kogoś rzetelnego w tej materii... niestety bez rezultatu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
snatina Re: Indexmedica w Krakowie czy ktoś był? 13.02.09, 09:14 NIE POLECAM tej placówki, ja zdecydowałam się na ortodoncję-efekty leczenia są, ale podejście do pacjenta mało komfortowe, dużo pacjentów, brak czasu, recepcjonistki traktujące z góry "zajęte" pracą, ogólnie cała otoczka, która jest niezwykle ważna-w końcu zostawiamy tam swoje pieniądze, jest nie profesjonalna i bardzo uboga. Jeżeli nie zalezy Ci na podejściu do Ciebie jako OSOBY, a nie kolejnych zarobionych pieniędzy, to rozważ bo specjaliści tam są ale jeżeli oprócz tego zalezy Ci na kulturze i zwykłej uprzejmości od personelu pierwszego kontaktu to odradzam. życzę powodzenia...:) Odpowiedz Link Zgłoś
maybe.baby.maybe Re: Indexmedica w Krakowie czy ktoś był? 04.05.09, 21:31 A ja sie nie zgadzam ze Snatiną. Jak przyszłam pierwszy raz do lekarza, panie w recepcji były bardzo miłe, wszystko spokojnie, z uśmiechem. Lekarz mi wszystko normalnie powiedział, a nie jak u mojego starego dentysty - siadamy, robimy, do widzenia! Robili mi implant w miejsce martwego zęba i wszystko jest dobrze, a minęło już prawie 2 lata. Teraz chodzę tam na regularne wizyty i dalej wszystko jest ok. Gorąco wszystkim polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
charles8000 Re: Indexmedica w Krakowie czy ktoś był? 27.06.09, 17:27 Też się nie zgadzam z Snatianą. Leczenie rozpocząłem od stycznia tego roku. Klinika prezentuje wysoki profesjonalizm. Panie w recepcji są bardzo miłe i grzeczne. Robią najlepszą kawę w Małopolsce !!! Pozdrawiam recepcję i dziękuję za kawę. Lekarze to specjaliści z wąską specjalizacją nie zajmują się wszystkim jak inni. Wiedza, doświadczenie, profesjonalizm i satysfakcja z leczenia. Zawsze kultura, grzeczność i uśmiech. Dzisiaj to nie jest łatwe ale może drażnić kogo ? KONKURENCJĘ ! Nie wyobrażam sobie leczenie gdzie indziej. Polecam Klinikę wraz z zespołem dr Gończowskiego. www.indexmedica.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
meduza755 Re: Indexmedica w Krakowie czy ktoś był? 31.05.11, 23:08 ja rowniez nie polecam,mila obsluga i nic wiecej,efekty koncowe okropne a portfel wyczyszczony do zera.jestem zalamany,oddalem sie w ich rece a moje zeby sa w gorszym stanie niz przed pojsciem do tej kliniki.pieknie opisana,specjalisci w tym....,specjalisci w owym....znieczulenia komputerowe ktorych nie ma,bezstresowe i bezbolesne wizyty,a tu wychodzisz od nich jak od rzeznika pochlapany krwia i obolaly.wszystko co o sobie pisza to jeden wielki blef.ja sie nabralem ale prosze nie popelniajcie mojego bledu.nie wiem co teraz,za miesiac biore slub a z takim uzebieniem moge jedynie odstraszyc gosci i zagrac w horrorze,szukam intensywnie innej kliniki ktora naprawi bledy inexmediki.NIE POLECAM ABSOLUTNIE,LUDZIE NIE WYBIERAJCIE SIE TAM,WYSTARCZY ZE MNIE OSZPECILI.POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH. Odpowiedz Link Zgłoś
magtu2 Re: Indexmedica w Krakowie czy ktoś był? 29.04.14, 22:08 potwierdzam - leczyłam się kilka lat, specjaliści dobrzy (pracują też gdzie indziej:), obsługa klienta z roku na rok coraz gorsza, właściwie obecnie żenująca-ostatnio mylenie (trzykrotne) terminów wizyt, lekarz niestawiający się na wizytę, bo niepowiadomiony -osoby pracujące obecnie na recepcji najwyraźniej nie mają do tego predyspozycji, właśnie zmieniam klinikę, nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
milliejean Re: Indexmedica w Krakowie czy ktoś był? 29.06.09, 00:38 Cześć! Ja tam byłam parę razy i wszystko śliczniutko! Polecam gorąco bo jak na taką prestiżową klinikę to nawet nie drogo tam mają!! Robiłam leczenie kanałowe i sto razy lepiej niż u poprzedniego dentysty naprawde! Odpowiedz Link Zgłoś
korbalus Re: Indexmedica w Krakowie czy ktoś był? 17.07.09, 00:46 Ja korzystam z ich usług regularnie. Polecam baaardzo doktora Gończowksiego, bo jest naprawdę świetnym profesjonalistą. Na początku wytłumaczył mi, czemu mi zęby się straslziwie psuły i jak o nie dbać, teraz chodzę tylko na wizyty kontrolne, bo mam wszystko wyleczone. Może i się płaci trochę, ale jak sprawdzałem z innymi to wcale nie jest to drogo, więc cena vs usługi jest naprawdę świetna. Polecam !! Odpowiedz Link Zgłoś
tandies Re: Indexmedica w Krakowie czy ktoś był? 04.02.10, 00:22 Poczytałem opinie zanim się do nich wybrałem i muszę powiedzieć, że jak ktoś pisze takie bzdury i kłamstwa jak snatina to musi być chyba taktowany jak królowa i jeszcze niech mu podetrą... bródkę, żeby było dobrze. Wizyta umówiona wcześniej, wejście punktualnie, fajne recepcjonistki mnie powitały z uśmiechem, omówienie co i jak z implantem, wszystko na spokojnie, szczerze, doradzili mi co będzie najlepsze i wszystko jest idealnie. Tydzień chodzę już z nowym zębem i wszystko świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dzakadzaka Re: Indexmedica w Krakowie czy ktoś był? 09.02.10, 09:34 Zgadzam się całkowicie. Też czytałem opinie zanim poszedłem, bo szukałem kogoś porządnego w związku z pewnymi niemiłymi przejściami u innego dentysty i Indexmedica okazała się naprawdę dobrą kliniką. Naprawili mi "błędy" poprzedniego dentysty, wynegocjowałem zniżkę i poleciłem znajomym - też zadowoleni po wizycie. Odpowiedz Link Zgłoś
sheer77 Re: Indexmedica w Krakowie czy ktoś był? 06.10.10, 09:38 Byłam-polecam. Ząbki mam oczyszczone, białe i zdrowe, takie o jakich marzyłam...i to za rozsądną cenę. Fachowa obsługa i leczenie od a do z. Teraz chodzi tam cała moja rodzina. Odpowiedz Link Zgłoś
eryke Re: Indexmedica w Krakowie czy ktoś był? 14.12.10, 20:29 Ja kiedyś chodziłem do DentAmerica w Krakowie www.dentamerica.pl. Dla mnie fachowcy w stomatologii, może nie jest najtaniej ale za to było fachowo i miło, no i jeszcze na ul. zacisze d. Kojzar. Odpowiedz Link Zgłoś
michal8526m Re: Indexmedica w Krakowie czy ktoś był? 20.01.11, 00:26 tu znalazłem stoma z Krakowa wydaje się być wszystko ok - sama sprawdź na tej stronie jest coś więcej www.stomatologiawpolsce.pl/gabinety/wapdent-centrum-stomatologii/o-nas/36/ pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
sweetie97 Re: Indexmedica w Krakowie czy ktoś był? 26.02.11, 11:14 Jestem stałą pacjentką Indexmedici i jest to dla mnie czysta przyjemność. Super fachowcy ze wspaniałym podejściem do pacjenta. Zakładałam implanty oraz leczyłam chore zęby. Widać, że są to lekarze, którzy znają się na rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
rerekumkum04 Re: Indexmedica w Krakowie czy ktoś był? 15.06.11, 21:00 Do zrobienia, zalozenia implantów doskonaly jest dr Kuśnież z centrum stomatologicznego Zakopianka. Jeżeli chcesz, poczytaj info na stronie internetowej Zakopianki, technologie i cennik:) dr Kuśnież "zalożyl" mi swego czasu dwie jedynki, szkoda, że nie możecie tego zobaczyć:)) Odpowiedz Link Zgłoś
arekmotyl Re: Indexmedica w Krakowie czy ktoś był? 21.06.11, 18:56 jeśli chodzi o indexmedice, mogę ją polecić z czystym sumieniem. Leczę tam zęby od dobrych kilku lat, a ostatnio moja żona wybielała u nich ząbki. Efekt jest oszałamiający, nie spodziewałem się, że może to sprawić taki efekt. Lekarze na bardzo wysokim poziomie - obszerna wiedza, komptetencje i przyjazne nastawienia do pacjenta. Suuuper! Odpowiedz Link Zgłoś
basiorka35 Re: Indexmedica w Krakowie czy ktoś był? 01.07.11, 13:54 Ja swoje implanty robiłam w galerii uśmiechu. Gabinet znajduje się na ul. Starowiślnej 82/4. Pytaj o doktora Tomasz Rozwadowskiego. Naprawdę fachowo i rzeczowo. Bardzo dobry specjalista. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś