Dodaj do ulubionych

Indexmedica w Krakowie czy ktoś był?

08.08.08, 15:48
Witam i proszę o sygnał czy ktoś korzystał z ich usług. Ja się
wybieram do periodonotologa i zastanawiam się czy tam jest dobry
specjalista, bo od dłuższego czasu szukam kogoś rzetelnego w tej
materii... niestety bez rezultatu.
Obserwuj wątek
    • snatina Re: Indexmedica w Krakowie czy ktoś był? 13.02.09, 09:14
      NIE POLECAM tej placówki, ja zdecydowałam się na ortodoncję-efekty
      leczenia są, ale podejście do pacjenta mało komfortowe, dużo
      pacjentów, brak czasu, recepcjonistki traktujące z góry "zajęte"
      pracą, ogólnie cała otoczka, która jest niezwykle ważna-w końcu
      zostawiamy tam swoje pieniądze, jest nie profesjonalna i bardzo
      uboga. Jeżeli nie zalezy Ci na podejściu do Ciebie jako OSOBY, a nie
      kolejnych zarobionych pieniędzy, to rozważ bo specjaliści tam są ale
      jeżeli oprócz tego zalezy Ci na kulturze i zwykłej uprzejmości od
      personelu pierwszego kontaktu to odradzam. życzę powodzenia...:)
      • maybe.baby.maybe Re: Indexmedica w Krakowie czy ktoś był? 04.05.09, 21:31
        A ja sie nie zgadzam ze Snatiną. Jak przyszłam pierwszy raz do lekarza, panie w recepcji były bardzo miłe, wszystko spokojnie, z uśmiechem.
        Lekarz mi wszystko normalnie powiedział, a nie jak u mojego starego
        dentysty - siadamy, robimy, do widzenia! Robili mi implant w miejsce
        martwego zęba i wszystko jest dobrze, a minęło już prawie 2 lata. Teraz chodzę tam na regularne wizyty i dalej wszystko jest ok.
        Gorąco wszystkim polecam.
        • charles8000 Re: Indexmedica w Krakowie czy ktoś był? 27.06.09, 17:27
          Też się nie zgadzam z Snatianą. Leczenie rozpocząłem od stycznia tego roku. Klinika prezentuje wysoki profesjonalizm. Panie w recepcji są bardzo miłe i grzeczne. Robią najlepszą kawę w Małopolsce !!! Pozdrawiam recepcję i dziękuję za kawę. Lekarze to specjaliści z wąską specjalizacją nie zajmują się wszystkim jak inni. Wiedza, doświadczenie, profesjonalizm i satysfakcja z leczenia. Zawsze kultura, grzeczność i uśmiech. Dzisiaj to nie jest łatwe ale może drażnić kogo ? KONKURENCJĘ ! Nie wyobrażam sobie leczenie gdzie indziej. Polecam Klinikę wraz z zespołem dr Gończowskiego. www.indexmedica.pl/
      • meduza755 Re: Indexmedica w Krakowie czy ktoś był? 31.05.11, 23:08
        ja rowniez nie polecam,mila obsluga i nic wiecej,efekty koncowe okropne a portfel wyczyszczony do zera.jestem zalamany,oddalem sie w ich rece a moje zeby sa w gorszym stanie niz przed pojsciem do tej kliniki.pieknie opisana,specjalisci w tym....,specjalisci w owym....znieczulenia komputerowe ktorych nie ma,bezstresowe i bezbolesne wizyty,a tu wychodzisz od nich jak od rzeznika pochlapany krwia i obolaly.wszystko co o sobie pisza to jeden wielki blef.ja sie nabralem ale prosze nie popelniajcie mojego bledu.nie wiem co teraz,za miesiac biore slub a z takim uzebieniem moge jedynie odstraszyc gosci i zagrac w horrorze,szukam intensywnie innej kliniki ktora naprawi bledy inexmediki.NIE POLECAM ABSOLUTNIE,LUDZIE NIE WYBIERAJCIE SIE TAM,WYSTARCZY ZE MNIE OSZPECILI.POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH.
      • magtu2 Re: Indexmedica w Krakowie czy ktoś był? 29.04.14, 22:08
        potwierdzam - leczyłam się kilka lat, specjaliści dobrzy (pracują też gdzie indziej:), obsługa klienta z roku na rok coraz gorsza, właściwie obecnie żenująca-ostatnio mylenie (trzykrotne) terminów wizyt, lekarz niestawiający się na wizytę, bo niepowiadomiony -osoby pracujące obecnie na recepcji najwyraźniej nie mają do tego predyspozycji, właśnie zmieniam klinikę, nie polecam
    • milliejean Re: Indexmedica w Krakowie czy ktoś był? 29.06.09, 00:38
      Cześć! Ja tam byłam parę razy i wszystko śliczniutko! Polecam gorąco bo jak na taką prestiżową klinikę to nawet nie drogo tam mają!! Robiłam leczenie kanałowe i sto razy lepiej niż u poprzedniego dentysty naprawde!
    • korbalus Re: Indexmedica w Krakowie czy ktoś był? 17.07.09, 00:46
      Ja korzystam z ich usług regularnie. Polecam baaardzo doktora Gończowksiego, bo jest naprawdę świetnym profesjonalistą. Na początku wytłumaczył mi, czemu mi zęby się straslziwie psuły i jak o nie dbać, teraz chodzę tylko na wizyty kontrolne, bo mam wszystko wyleczone. Może i się płaci trochę, ale jak sprawdzałem z innymi to wcale nie jest to drogo, więc cena vs usługi jest naprawdę świetna.

Polecam !!
    • tandies Re: Indexmedica w Krakowie czy ktoś był? 04.02.10, 00:22
      Poczytałem opinie zanim się do nich wybrałem i muszę powiedzieć, że jak ktoś pisze takie bzdury i kłamstwa jak snatina to musi być chyba taktowany jak królowa i jeszcze niech mu podetrą... bródkę, żeby było dobrze.

Wizyta umówiona wcześniej, wejście punktualnie, fajne recepcjonistki mnie powitały z uśmiechem, omówienie co i jak z implantem, wszystko na spokojnie, szczerze, doradzili mi co będzie najlepsze i wszystko jest idealnie. Tydzień chodzę już z nowym zębem i wszystko świetnie.
      • dzakadzaka Re: Indexmedica w Krakowie czy ktoś był? 09.02.10, 09:34
        Zgadzam się całkowicie. Też czytałem opinie zanim poszedłem, bo szukałem kogoś porządnego w związku z pewnymi niemiłymi przejściami u innego dentysty i Indexmedica okazała się naprawdę dobrą kliniką. Naprawili mi "błędy" poprzedniego dentysty, wynegocjowałem zniżkę i poleciłem znajomym - też zadowoleni po wizycie.
        • sheer77 Re: Indexmedica w Krakowie czy ktoś był? 06.10.10, 09:38
          Byłam-polecam. Ząbki mam oczyszczone, białe i zdrowe, takie o jakich marzyłam...i to za rozsądną cenę. Fachowa obsługa i leczenie od a do z. Teraz chodzi tam cała moja rodzina.
    • eryke Re: Indexmedica w Krakowie czy ktoś był? 14.12.10, 20:29
      Ja kiedyś chodziłem do DentAmerica w Krakowie www.dentamerica.pl. Dla mnie fachowcy w stomatologii, może nie jest najtaniej ale za to było fachowo i miło, no i jeszcze na ul. zacisze d. Kojzar.
    • michal8526m Re: Indexmedica w Krakowie czy ktoś był? 20.01.11, 00:26
      tu znalazłem stoma z Krakowa wydaje się być wszystko ok - sama sprawdź na tej stronie jest coś więcej www.stomatologiawpolsce.pl/gabinety/wapdent-centrum-stomatologii/o-nas/36/

pozdro
      • sweetie97 Re: Indexmedica w Krakowie czy ktoś był? 26.02.11, 11:14
        Jestem stałą pacjentką Indexmedici i jest to dla mnie czysta przyjemność. Super fachowcy ze
        wspaniałym podejściem do pacjenta. Zakładałam implanty oraz leczyłam chore zęby. Widać, że są to lekarze, którzy znają się na rzeczy.
        • rerekumkum04 Re: Indexmedica w Krakowie czy ktoś był? 15.06.11, 21:00
          Do zrobienia, zalozenia implantów doskonaly jest dr Kuśnież z centrum stomatologicznego Zakopianka. Jeżeli chcesz, poczytaj info na stronie internetowej Zakopianki, technologie i cennik:)
          dr Kuśnież "zalożyl" mi swego czasu dwie jedynki, szkoda, że nie możecie tego zobaczyć:))
    • arekmotyl Re: Indexmedica w Krakowie czy ktoś był? 21.06.11, 18:56
      jeśli chodzi o indexmedice, mogę ją polecić z czystym sumieniem. Leczę tam zęby od dobrych kilku lat, a ostatnio moja żona wybielała u nich ząbki. Efekt jest oszałamiający, nie spodziewałem się, że może to sprawić taki efekt. Lekarze na bardzo wysokim poziomie - obszerna wiedza, komptetencje i przyjazne nastawienia do pacjenta. Suuuper!
      • basiorka35 Re: Indexmedica w Krakowie czy ktoś był? 01.07.11, 13:54
        Ja swoje implanty robiłam w galerii uśmiechu. Gabinet znajduje się na ul. Starowiślnej 82/4. Pytaj o doktora Tomasz Rozwadowskiego. Naprawdę fachowo i rzeczowo. Bardzo dobry specjalista. Polecam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka