Dodaj do ulubionych

Sejmik Województwa Karol Mielcarek

29.10.14, 14:52
Szanowni Państwo jestem kandydatem do Sejmiku Województwa Mazowieckiego. Decyzję o starcie w wyborach podjąłem głównie ze względu na sytuację naszego województwa. Zadłużenie dobijające do 2 000 000 000 złotych, marnotrawienie pieniędzy, a przede wszystkim doprowadzanie do upadku służby zdrowia która zadłużona jest na 600 000 000 złotych.
Jestem przewodniczącym Komitetu Obrony Szpitala w Dziekanowie Leśnym, który włodarze chcą połączyć ze szpitalem na Niekłańskiej co sprowadza się do likwidacji tej placówki. Takiemu postępowaniu mówię zdecydowane NIE. Zapraszam na moją stronę internetową:

karolmielcarek.pl/
Z chęcią również tutaj odpowiem na Państwa pytania.
Pozdrawiam
Karol Mielcarek
Obserwuj wątek
    • jacklosi Re: Sejmik Województwa Karol Mielcarek 29.10.14, 15:02
      Jak nie połączą, to zadłużenie spadnie?
      I co Pan chce zrobić z tym zadłużeniem? Spłacić z własnych pieniędzy? Czy może z moich?
      • karol.mielcarek Re: Sejmik Województwa Karol Mielcarek 29.10.14, 15:11
        jacklosi czy szpital zostanie połączony czy nie zadłużenie trzeba spłacić. W tej chwili jednak same koszty utrzymania komornika to prawie 3 mln złotych rocznie. Gdyby nie one szpital byłby w tej chwili na plusie i sam mógłby zacząć wychodzić z długów. Niestety zamiast to robić utrzymuje się komornika i ogranicza łóżka oraz rezygnuje z opłacalnych procedur medycznych na które szpital posiada kontrakt z NFZ. Jednym słowem celowo się go zadłuża. Zapraszam do zapoznania się z całą historią na stronie

www.facebook.com/ratujmyszpitalwdziekanowielesnym

Generalnie żeby było śmieszniej miesiąc temu mówiono, że szpital zadłużony jest na prawie 60 000 000 złotych, a teraz jak zaczęliśmy przyglądać się sprawie nagle zadłużenie spadło do 46 000 000 a jakie jest naprawdę nie wie nikt bo rządzący nas unikają i nie chcą rozmawiać

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka