magdajeden 16.07.05, 01:27 no prawie nikt. Konstancin nie ma internautów??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annah11 Re: dlaczego tu nikt nie pisze??? 21.07.05, 03:27 Inerauci sa zapewne i w Konstancinie, tylko forum chyba lekko dretwe. Popatrzcie w Forum poswiecone Zakopanemu, tam zycie wre, dyskusja za dyskusja, a tu Ciupazki brak. Cieplo pozdrawiam a. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: dlaczego tu nikt nie pisze??? do Zakoanego 21.07.05, 03:29 Forum zakopianskie to forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=170&t=1121598365935 a. :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: dlaczego tu nikt nie pisze??? do Zakoanego 21.07.05, 13:17 ale ja nie mieszkam w zakopanem. i stanowczo wolę mój klimat :) drętwe forum!!! pobudka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: dlaczego tu nikt nie pisze??? do Zakopanego 22.07.05, 00:49 Ja tez nie mieszkam w Zakopanem, ale podalam jako przyklad, tak tam ludziska dyskutuja az furczy, trudno ich o dretwote posadzic. Pozdrawiam cieplo konstancinianka od zawsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: dlaczego tu nikt nie pisze??? do Zakopanego 22.07.05, 09:56 hehe, skończą się wakacje może sie polepszy :) fajnie być konstancinianką od zawsze :) może moje dzieci chociaż bedą ...chociaż nie już nie :( fajnie być skądśkolwiek od zawsze. wychowywać się w jednym środowisku, razem ze swoimi dziećmi chodzić do tej samej szkoły i mieć tych samych nauczycieli. zawsze mi się podobały te środowiska podmiejskie gdzie ludzie idąc po mieście co chwila mijają znajomych Odpowiedz Link Zgłoś
annah11 Re: dlaczego tu nikt nie pisze??? do Zakopanego 22.07.05, 11:18 Jest nadzieja ze Twoje dzieci beda mogly mowic ze sa konstancinskie od zawsze. Cieplo pozdrawiam a. :) Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: dlaczego tu nikt nie pisze??? do Zakopanego 22.07.05, 13:21 nie bardzo, za stare już są. Odpowiedz Link Zgłoś
lekii Re: dlaczego tu nikt nie pisze??? do Zakopanego 04.08.05, 16:43 zajrzyj sobie na www.konstancin.com - tam jest forum i jest naprawdę ożywione, właściwe tętni życiem - dyskusje, dyskusyjki oraz awanturki też się znajdą; tak poważnie to jako człowiek (wkrótce) napływowy do Konstancina (a właściwie na jego obrzeżach) sporo się dowiedziałem z lokalnych klimatów Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: dlaczego tu nikt nie pisze??? do Zakopanego 05.08.05, 00:33 dzieki bardzo :) dalekie obrzeża? ja też wkrótce napłynę na obrzeza. teraz jestem prawie centralna konstancinianka :) Odpowiedz Link Zgłoś
lekii Re: dlaczego tu nikt nie pisze??? do Zakopanego 05.08.05, 10:32 wieś Bielawa konkretnie :-), okolica brzydsza niż w innych częściach K-J ale za to dojazd o wiele prostszy i szybszy co przy moim trybie życia ma niebagatelne znaczenie pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
magdajeden Re: dlaczego tu nikt nie pisze??? do Zakopanego 05.08.05, 14:35 ha! to ja drugi koniec. ale też okolica nie taka jaką teraz mam za oknem. teraz mieszkam 10 minut spacerkiem od tężni :) Odpowiedz Link Zgłoś
manja Re: dlaczego tu nikt nie pisze??? 06.09.05, 11:12 Tak jak pisze Leki, internauci z Konstancina tocza boje na forum konstancin.com/. Nasze głosy sa dostrzegane przez Urzad MiG Konstancin. Jednakowoż bywaja głosem wołajacego na puszzcy - NIESTETY !!! Staramy sie pomóc, bo ONI siedzą wysoko i nie wiele widzą, albo maja klapki na oczach, bo tak jest wygodnie Odpowiedz Link Zgłoś