Dodaj do ulubionych

dlaczego tu nikt nie pisze???

16.07.05, 01:27
no prawie nikt. Konstancin nie ma internautów???
Obserwuj wątek
    • annah11 Re: dlaczego tu nikt nie pisze??? 21.07.05, 03:27
      Inerauci sa zapewne i w Konstancinie, tylko forum chyba lekko dretwe. Popatrzcie
      w Forum poswiecone Zakopanemu, tam zycie wre, dyskusja za dyskusja, a tu
      Ciupazki brak. Cieplo pozdrawiam a. ;)
    • annah11 Re: dlaczego tu nikt nie pisze??? do Zakoanego 21.07.05, 03:29
      Forum zakopianskie to

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=170&t=1121598365935
      a. :)
      • magdajeden Re: dlaczego tu nikt nie pisze??? do Zakoanego 21.07.05, 13:17
        ale ja nie mieszkam w zakopanem. i stanowczo wolę mój klimat :)
        drętwe forum!!! pobudka!!!
        • annah11 Re: dlaczego tu nikt nie pisze??? do Zakopanego 22.07.05, 00:49
          Ja tez nie mieszkam w Zakopanem, ale podalam jako przyklad, tak tam ludziska
          dyskutuja az furczy, trudno ich o dretwote posadzic. Pozdrawiam cieplo
          konstancinianka od zawsze :)
          • magdajeden Re: dlaczego tu nikt nie pisze??? do Zakopanego 22.07.05, 09:56
            hehe, skończą się wakacje może sie polepszy :)
            fajnie być konstancinianką od zawsze :) może moje dzieci chociaż
            bedą ...chociaż nie już nie :(
            fajnie być skądśkolwiek od zawsze. wychowywać się w jednym środowisku, razem ze
            swoimi dziećmi chodzić do tej samej szkoły i mieć tych samych nauczycieli.
            zawsze mi się podobały te środowiska podmiejskie gdzie ludzie idąc po mieście
            co chwila mijają znajomych
            • annah11 Re: dlaczego tu nikt nie pisze??? do Zakopanego 22.07.05, 11:18
              Jest nadzieja ze Twoje dzieci beda mogly mowic ze sa konstancinskie od zawsze.
              Cieplo pozdrawiam a. :)
              • magdajeden Re: dlaczego tu nikt nie pisze??? do Zakopanego 22.07.05, 13:21
                nie bardzo, za stare już są.
                • lekii Re: dlaczego tu nikt nie pisze??? do Zakopanego 04.08.05, 16:43
                  zajrzyj sobie na www.konstancin.com - tam jest forum i jest naprawdę ożywione,
                  właściwe tętni życiem - dyskusje, dyskusyjki oraz awanturki też się znajdą; tak
                  poważnie to jako człowiek (wkrótce) napływowy do Konstancina (a właściwie na
                  jego obrzeżach) sporo się dowiedziałem z lokalnych klimatów
                  • magdajeden Re: dlaczego tu nikt nie pisze??? do Zakopanego 05.08.05, 00:33
                    dzieki bardzo :)
                    dalekie obrzeża? ja też wkrótce napłynę na obrzeza. teraz jestem prawie
                    centralna konstancinianka :)
                    • lekii Re: dlaczego tu nikt nie pisze??? do Zakopanego 05.08.05, 10:32
                      wieś Bielawa konkretnie :-), okolica brzydsza niż w innych częściach K-J ale za
                      to dojazd o wiele prostszy i szybszy co przy moim trybie życia ma niebagatelne
                      znaczenie
                      pzdr
                      • magdajeden Re: dlaczego tu nikt nie pisze??? do Zakopanego 05.08.05, 14:35
                        ha! to ja drugi koniec. ale też okolica nie taka jaką teraz mam za oknem. teraz
                        mieszkam 10 minut spacerkiem od tężni :)
    • manja Re: dlaczego tu nikt nie pisze??? 06.09.05, 11:12
      Tak jak pisze Leki, internauci z Konstancina tocza boje na forum
      konstancin.com/.
      Nasze głosy sa dostrzegane przez Urzad MiG Konstancin. Jednakowoż bywaja głosem
      wołajacego na puszzcy - NIESTETY !!!
      Staramy sie pomóc, bo ONI siedzą wysoko i nie wiele widzą, albo maja klapki na
      oczach, bo tak jest wygodnie
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka