flossik 26.06.11, 13:36 Czy ktoś słyszał o Energetycznym Centrum? Jaką mają ofertę, jak można się skontaktować z akwizytorem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1_hojrak Re: nowy sprzedawca energii? 28.06.11, 10:40 Akwizytor sam do Ciebie zawita. A potem to już jakoś się z nim umówisz na kontakt. A ogólnie firma jest w porządku, ofertę możesz zobaczyć na ich stronie Energetyczne Centrum Odpowiedz Link Zgłoś
acomitam1 Re: nowy sprzedawca energii? 11.07.13, 15:30 lepiej zadzwoń do firmy Duon Odpowiedz Link Zgłoś
magnolia0909 Re: nowy sprzedawca energii? 28.06.14, 20:28 ja zmienilam na novum. Poczatkowo sie wahalam, bo jendnak nie jestem chetna do takich zmian. Jednak kiedy przedstawili mi oferte nie moglam jej odrzucic. Widac roznice w rachunkach zdcydowanie na plus Odpowiedz Link Zgłoś
akjawah Re: nowy sprzedawca energii? 13.07.14, 19:19 Proszę Administratora tego forum o skasowania postów ewcia2323 i usuniętego jej konta na forum. Precz z prymitywnymi spamerami forum.gazeta.pl/forumSearch.do?pageNumber=1&query=Novum&author=ewcia2323&title=&forum= Odpowiedz Link Zgłoś