Dodaj do ulubionych

Produkcja kabin sanitarnych - firma Modul???

26.04.13, 10:37
Chciałbym poznać wasze opinie na temat znajdującej się na Grunwaldzkiej tej firmy. Słyszałem, że oferują bardzo dobrą jakość i są producentem na szeroką skalę, obsługując europejskie stocznie itd. Potrzebuję kabiny na cele indywidualne. Czy ktoś jest w stanie udzielić podpowiedzi na ich temat?
Obserwuj wątek
    • tadeusz.n1982 Re: Produkcja kabin sanitarnych - firma Modul??? 26.06.13, 15:22
      Powiem Ci, że to najlepsza firma jaką znam, jeśli chodzi o produkcję kabin dla statków morskich. Wystarczy spojrzeć na ich renomę, gdyż faktycznie współpracują z niektórymi europejskimi krajami.
      Nie ma co się zastanawiać, drugiej takiej firmy w kraju nie znajdziesz.
      • roteiroo Re: Produkcja kabin sanitarnych - firma Modul??? 10.07.13, 09:44
        Jak to jest z jakością tych kabin? Czy potrafią też się dopasować do indywidualnych potrzeb klienta?
        • madej77 Re: Produkcja kabin sanitarnych - firma Modul??? 09.08.13, 13:05
          Oczywiście, że tak.
          A co do jakości... Nie wystarcza Ci doświadczenie i renoma?
          • madej77 Re: Produkcja kabin sanitarnych - firma Modul??? 09.08.13, 13:08
            Ja już dawno skusiłem się zainwestować w ich ofertę.
            Nie miałem wyboru, bo innej firmy zwyczajnie nie ma, ale przekonałem się, że oferują doskonałą jakość.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka