emma42 19.10.05, 12:24 Jak wyglada jesienny park nad jeziorem Drwęckim?? Z wielka przyjemnoscia stane /za pare dni/ na moscie i popatrze na spokojne jezioro:) Tak sie stesknilam !!! hmm... macie to na codzien? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emma42 Re: Jesien idzie przez park... 19.10.05, 12:26 To, to radosny byl dzien gdy zapewniales mnie, ze nie rozdzieli nas nic...ze codzien list bedziesz slal do mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
emma42 Re: Jesien idzie przez park... 19.10.05, 12:30 Znow, szybko mina nam dni znow, bedziesz powtarzal mi ze, nie rozdzieli nas nic, ze codzien list bedziesz slal do mnie.... emma Odpowiedz Link Zgłoś
emma42 Re: Jesien idzie przez park... 19.10.05, 12:33 ' S e n ' Leśny sen otwiera wierzeje W zieloną przestrzeń. Oddech czarodzieja Owija bajką skroń. Płoną ognie kwiatów wzdłuż alei, Po której biegną słowa wiersza. W grzywach drzew chór listowia Śpiewa arię wiatrów. Łabędź zwija w skrzydła jezioro, by obłokiem płynąć po niebie. Tulę do piersi zielony warkocz czasu. Borys Russko vlepiła: emma Odpowiedz Link Zgłoś
emma42 Re: Jesien idzie przez park... 19.10.05, 12:35 Jesien ? Jesień to skrzypce potłuczone, bezradna myśl nad ćwiercią smyczka, zima to plecy twoje białe, lato - jak złota rękawiczka, którą porzucił w sadzie Jan, ten Kochanowski, co mu łyżką wystarczy stuknąć, a już wszystko tańcuje, niebo się otwiera, niebo niebieskich pełne piór, truchleje wilk, basuje bór, głosem Szekspira i Homera. (K.I.G) jak wyzej :)) Odpowiedz Link Zgłoś
emma42 Re: Jesien idzie przez park... 19.10.05, 12:37 Jesien...a ja czekam na list Jesien...zamiast listu mam...liść :( emma Odpowiedz Link Zgłoś