Dodaj do ulubionych

Spotkanie-rocznica 20 lat matura LO Ostróda

IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 14:46
Czy ktoś pamięta, że w tym roku mamy 20 rocznicę matury. Pozdrawiam i czekam
na sygnał.
Obserwuj wątek
    • Gość: pioter Re: Spotkanie-rocznica 20 lat matura LO Ostróda IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 26.02.03, 22:19
      No, ja to w tym roku mam dopiero 16 rocznicę. Jak wnioskuję - jak ja zwiedzałem
      mury Bażyniaka po raz pierwszy, to kolega był właśnie przygotowany do
      rozpoczecia studiów. Tylko 4 lata różnicy ....
      A z ciekawości - z kim był polski, fizyka i j. rosyjski???
    • malgorzatka73 Re: Spotkanie-rocznica 20 lat matura LO Ostróda 08.04.03, 01:27
      Ja zdałam maturę 11 lat temu. Dokładnie pamiętam: j.polski - Pilisowa, fizyka -
      Dakowski, rosyjski - "Siwa". To była niezła ekipa żylet !!!!!
    • malgorzatka73 Re: Spotkanie-rocznica 20 lat matura LO Ostróda 08.04.03, 01:44
      jestem bardzo ciekawa, czy zajrzy tu ktoś z mojego rocznika. Ja na te forum
      zerknę co jakiś czas, by sprawdzić odnalezionych
    • Gość: pioter Re: Spotkanie-rocznica 20 lat matura LO Ostróda IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 08.04.03, 06:53
      Ja zaliczyłem polski z Korkiem, fizykę z Kondrusową, a rosyjski z Neckową. Od
      Dakowskiego (po naszemu Karakan) pobierałem wiedzę tylko w zakresie p.o.
      ("Nasza armia jest zwycięska!") i astronomii, a z Siwą byłem na klasowej
      wycieczce w Zakopcu - i po tym to chyba nas znienawidziła, bo nie byliśmy
      aniołkami ... ;o)))
      • reeeyo Re: Spotkanie-rocznica 20 lat matura LO Ostróda 20.04.03, 01:42
        Gość portalu: pioter napisał(a):

> Ja zaliczyłem polski z Korkiem, fizykę z Kondrusową, a rosyjski z Neckową. Od
        > Dakowskiego (po naszemu Karakan) pobierałem wiedzę tylko w zakresie p.o.
        > ("Nasza armia jest zwycięska!") i astronomii, a z Siwą byłem na klasowej
        > wycieczce w Zakopcu - i po tym to chyba nas znienawidziła, bo nie byliśmy
        > aniołkami ... ;o)))

Dobre sobie A-klaska nieAniołki, bo zwątpię. Tożto skandal prawieee.
        Pamiętasz jak niejaki Biały się zapił i przysłał w zastępstwie mamusię na
        dworzec. Ubaw był niezły - Siwa spopielała. W Zakopcu następnie rewizję w
        plecaku nawet mym zrobiła, ale nie odkryła, bo i tak by nie uwierzyła. Jedna
        taka ciekawa kobietka z mojej ciekawej klasy kranu nie zakręciła (bo i po co)to
        i ośrodek "COS" zalała. Na drugi dzień zrobiła to samo, niestety koleżanka była
        czujna - Siwa też. Ach ta Siwa i jej wygięty uśmieszek.
        Wyjazd to był ciekawy, boście z nami jechali, mato-fizole wy jedni, no może
        poza dwoma, no dobra czteroma obywatelami schyłku PRL-u, co czasu nie tracili,
        że z nazwiska wymienię K. S. W. G.
        To narazie tyle. I JUZ.
        • Gość: pioter Re: Spotkanie-rocznica 20 lat matura LO Ostróda IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 21.04.03, 17:42
          Dobra, dobra. mądralo, a pamietasz, kto przy Siwej spodnie w pokoju przy Siwej
          spuścił, a okazało się, że oczywiście bielizny nie włożył? A kto wydoił 7
          szmpanów w sześciu na Krupówkach tuż po trzynastej? Hę? ;o)
          • reeeyo Re: Spotkanie-rocznica 20 lat matura LO Ostróda 21.04.03, 23:57
            Hłe hłe ...niby WYYY? To muuusiał BYĆ ktoś INNNNNNY!
            Naprzykład - mYYY!
            Dużo wiem o was.

• Gość: pioter Re: Spotkanie-rocznica 20 lat matura LO Ostróda IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 22.04.03, 20:53
              Wyyyy? Buhahahahahahahahaha! Takiej paki jak my to nie miał nikt. Pomijam tu
              milczeniem nawet fakt, że niejaki R.G. zawsze wyciągał najkrótszą zapałkę.
              Wtajemniczeni wiedzą, co to znaczy! :o)))
              • reeeyo Re: Spotkanie-rocznica 20 lat matura LO Ostróda 26.04.03, 00:01
                Biedaczysko - pewnie musiałmusiał stawiać. A że kasy miał najwięcej...
                No i wytrzymały był, czasami, u Bratza też.
                • Gość: pioter Re: Spotkanie-rocznica 20 lat matura LO Ostróda IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 27.04.03, 12:40
                  No, nie do końca znaczy to, że musiał stawiać. Ale z wytrzymałością , tak
                  przydatną u Bratza - ma to coś wspólnego! ;o)
                  • reeeyo Re: Spotkanie-rocznica 20 lat matura LO Ostróda 30.05.03, 23:52
                    Tak sobie siedzę, i tak sobię myślę(!). Jakie to skomplikowane (głupie). Już 16
                    lat. To nierealne. Chyba nie wierzysz w to, no no.
                    Pioter parowozy dalej lubisz?
                    • Gość: pioter Re: Spotkanie-rocznica 20 lat matura LO Ostróda IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 31.05.03, 22:03
                      Realne, realne. Rok temu uroczyście obchodziliśmy "piętnastkę". Super spotkać
                      się z co niektórymi po takim czasie.
                      Parowozy - no pewno. Choć z PKP od kilku lat nie współpracuję ... ;o)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka