Gość: Gość IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.01.03, 14:46 Czy ktoś pamięta, że w tym roku mamy 20 rocznicę matury. Pozdrawiam i czekam na sygnał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pioter Re: Spotkanie-rocznica 20 lat matura LO Ostróda IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 26.02.03, 22:19 No, ja to w tym roku mam dopiero 16 rocznicę. Jak wnioskuję - jak ja zwiedzałem mury Bażyniaka po raz pierwszy, to kolega był właśnie przygotowany do rozpoczecia studiów. Tylko 4 lata różnicy .... A z ciekawości - z kim był polski, fizyka i j. rosyjski??? Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzatka73 Re: Spotkanie-rocznica 20 lat matura LO Ostróda 08.04.03, 01:27 Ja zdałam maturę 11 lat temu. Dokładnie pamiętam: j.polski - Pilisowa, fizyka - Dakowski, rosyjski - "Siwa". To była niezła ekipa żylet !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzatka73 Re: Spotkanie-rocznica 20 lat matura LO Ostróda 08.04.03, 01:44 jestem bardzo ciekawa, czy zajrzy tu ktoś z mojego rocznika. Ja na te forum zerknę co jakiś czas, by sprawdzić odnalezionych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Spotkanie-rocznica 20 lat matura LO Ostróda IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 08.04.03, 06:53 Ja zaliczyłem polski z Korkiem, fizykę z Kondrusową, a rosyjski z Neckową. Od Dakowskiego (po naszemu Karakan) pobierałem wiedzę tylko w zakresie p.o. ("Nasza armia jest zwycięska!") i astronomii, a z Siwą byłem na klasowej wycieczce w Zakopcu - i po tym to chyba nas znienawidziła, bo nie byliśmy aniołkami ... ;o))) Odpowiedz Link Zgłoś
reeeyo Re: Spotkanie-rocznica 20 lat matura LO Ostróda 20.04.03, 01:42 Gość portalu: pioter napisał(a): > Ja zaliczyłem polski z Korkiem, fizykę z Kondrusową, a rosyjski z Neckową. Od > Dakowskiego (po naszemu Karakan) pobierałem wiedzę tylko w zakresie p.o. > ("Nasza armia jest zwycięska!") i astronomii, a z Siwą byłem na klasowej > wycieczce w Zakopcu - i po tym to chyba nas znienawidziła, bo nie byliśmy > aniołkami ... ;o))) Dobre sobie A-klaska nieAniołki, bo zwątpię. Tożto skandal prawieee. Pamiętasz jak niejaki Biały się zapił i przysłał w zastępstwie mamusię na dworzec. Ubaw był niezły - Siwa spopielała. W Zakopcu następnie rewizję w plecaku nawet mym zrobiła, ale nie odkryła, bo i tak by nie uwierzyła. Jedna taka ciekawa kobietka z mojej ciekawej klasy kranu nie zakręciła (bo i po co)to i ośrodek "COS" zalała. Na drugi dzień zrobiła to samo, niestety koleżanka była czujna - Siwa też. Ach ta Siwa i jej wygięty uśmieszek. Wyjazd to był ciekawy, boście z nami jechali, mato-fizole wy jedni, no może poza dwoma, no dobra czteroma obywatelami schyłku PRL-u, co czasu nie tracili, że z nazwiska wymienię K. S. W. G. To narazie tyle. I JUZ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Spotkanie-rocznica 20 lat matura LO Ostróda IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 21.04.03, 17:42 Dobra, dobra. mądralo, a pamietasz, kto przy Siwej spodnie w pokoju przy Siwej spuścił, a okazało się, że oczywiście bielizny nie włożył? A kto wydoił 7 szmpanów w sześciu na Krupówkach tuż po trzynastej? Hę? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
reeeyo Re: Spotkanie-rocznica 20 lat matura LO Ostróda 21.04.03, 23:57 Hłe hłe ...niby WYYY? To muuusiał BYĆ ktoś INNNNNNY! Naprzykład - mYYY! Dużo wiem o was. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Spotkanie-rocznica 20 lat matura LO Ostróda IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 22.04.03, 20:53 Wyyyy? Buhahahahahahahahaha! Takiej paki jak my to nie miał nikt. Pomijam tu milczeniem nawet fakt, że niejaki R.G. zawsze wyciągał najkrótszą zapałkę. Wtajemniczeni wiedzą, co to znaczy! :o))) Odpowiedz Link Zgłoś
reeeyo Re: Spotkanie-rocznica 20 lat matura LO Ostróda 26.04.03, 00:01 Biedaczysko - pewnie musiałmusiał stawiać. A że kasy miał najwięcej... No i wytrzymały był, czasami, u Bratza też. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Spotkanie-rocznica 20 lat matura LO Ostróda IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 27.04.03, 12:40 No, nie do końca znaczy to, że musiał stawiać. Ale z wytrzymałością , tak przydatną u Bratza - ma to coś wspólnego! ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
reeeyo Re: Spotkanie-rocznica 20 lat matura LO Ostróda 30.05.03, 23:52 Tak sobie siedzę, i tak sobię myślę(!). Jakie to skomplikowane (głupie). Już 16 lat. To nierealne. Chyba nie wierzysz w to, no no. Pioter parowozy dalej lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter Re: Spotkanie-rocznica 20 lat matura LO Ostróda IP: *.osd.vectranet.pl / 10.8.1.* 31.05.03, 22:03 Realne, realne. Rok temu uroczyście obchodziliśmy "piętnastkę". Super spotkać się z co niektórymi po takim czasie. Parowozy - no pewno. Choć z PKP od kilku lat nie współpracuję ... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś