tosia70
26.04.11, 19:43
Po ostatniej reklamie z transwestytą Majewskim - wymiękłam zupełnie.
Nowe logo, czerwona kropka, zmiana stylu pisma we wszystkich nadrukach na pismach firmowych i teraz ten transwestyta. To ogromne pieniądze wydatkowane. Nie wiadomo po co. Chociaż chyba wiadomo ale to są tylko domysły i przypuszczenia.
Co na to właściciel Banku- Minister Skarbu? Co na to Rada Nadzorcza Banku? Jest chyba jakaś funkcja kontrolna nad bieżącymi poczynaniami prezesa i panującego z nim i dla własnego dobra Zarządu chyba istnieje? Czy może się mylę? Czy tylko wyborcze jesienne "tsunami" zakończy panowanie obecnie panującej ekipy? Kiedy zareagują? Czy jak już będzie zbyt późno? Chyba, że jest już zbyt późno, aby obrać inny kierunek w promowaniu tych nowych kont-
Dzisiaj mi jeden klient na pożegnanie powiedział: "Pewnie się Pani i Pani szefowie nie spodziewali, że starzy klienci tez mogą odejść do innego banku" Odpowiedziałam, że zawsze może do nas wrócić. ...
"Nie chciałbym być za tę wypowiedź ścigana przez bank, że działam na jego szkodę. Piszę przecież w dobrej wierze; z myślą , że krytykując - pomagam bankowi."
Pozdrawiam Tosia