s.obuch-woszczatynski
12.05.12, 00:04
Kobieto lub mężczyzno
Możesz zmienić nick 100 razy dziennie. Zadawać pytania na które znasz odpowiedzi czyli są retoryczne. Rozpisywać się o wielkości swoich piersi i kochającym małżonku i dzieciach. Opowiadać niestworzone i niesprawdzalne historia, których ja na pewno nie będę wyjaśniał i tłumaczył.
Odsyłam Cię do osób które wręczały mi wypowiedzenie 3 stycznia br. Na 6 i 10 piętro Centrum Finansowego Puławska. I do Kancelarii Prawnej Książek & Bigaj, która pomaga Pracodawcy w tej trywialnej i oczywistej sprawie. Może ONI wyjaśnią Ci co to jest Umowa o zachowaniu tajemnicy ewentualnie poufności. Pracując podobno w niejednej instytucji finansowej powinnaś/powinieneś to od dawna wiedzieć.
Tak czy inaczej adres IP twojego komputera (służbowego też) i telefonu komórkowego zdradza autora wpisów i posiadacza najdziwniejszych nicków. Zawsze umieszczę Cię na liście moich nieprzyjaciół.
Ty piszesz co myślisz. Ja czytam wpisy tych których mam ochotę. Pogódź się z tym i uaktywniaj się nie tylko po moim każdym oficjalnym piśmie do Pana Prezesa lub CKP, ale codziennie i maksymalnie obszernie. Wypuszczanie z brzucha złości i złych emocji pomaga.
A jeszcze jak nam za to płacą to bajka.
Słodkich snów
Twój Przewodniczący