tosia70 31.08.15, 19:11 Dlaczego wprowadzacie cenzurę? Był watek o tzw prostytucji i juz go nie ma. Ograniczanie wolności słowa jest sprzeczne z Konstytucją RP. Nawet na Forum. Wstyd. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szar_amysz Re: cenzura to nie lekarstwo 02.09.15, 06:36 tosia70 napisała: > Dlaczego wprowadzacie cenzurę? Był watek o tzw prostytucji i juz go nie ma. Ogr > aniczanie wolności słowa jest sprzeczne z Konstytucją RP. Nawet na Forum. Wstyd > . Witaj Tosiu, Tak, stale posądzana jestem o cenzurę. Przyzwyczaiłam się. Ale to nie była cenzura - takie dane jak tam zostały podane mogły już podpadać pod dane osobowe, więc to nie jest żadne ograniczanie wolności słowa. Trzeba to rozróżniać. Pozdrawiam szar_mysz Administrator Forum Odpowiedz Link
agrafek10 Re: cenzura to nie lekarstwo 05.09.15, 21:52 Wątek jednak wrócił-czary jakieś? ;) Odpowiedz Link
czuk1 Re: cenzura to nie lekarstwo 06.09.15, 09:07 Żadne czary. Temat drażliwy. Moderatorka mogła mieć i ma (słusznie) wątpliwości czy utrzymywać na forum taki wątek. Myślę , że został przywrócony warunkowo, by zobaczyć jakie reakcje / wpisy wywoła. Odpowiedz Link
agrafek10 Re: cenzura to nie lekarstwo 06.09.15, 13:57 Nie tak napisała moderatorka. Podała jasno powód usunięcia. Nie podała przyczyny przywrócenia. Odpowiedz Link
szar_amysz Re: cenzura to nie lekarstwo 07.09.15, 08:50 Witaj Czuku :) .>Żadne czary. >Temat drażliwy. Moderatorka mogła mieć i ma (słusznie) wątpliwości czy utrzymywać na forum taki wątek. >Myślę , że został przywrócony warunkowo, by zobaczyć jakie reakcje / wpisy wywoła. Wątpliwości wyjaśniam: Wątek przywrócił Mobbi. Uznał, że się pomyliłam :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
szar_amysz Re: cenzura to nie lekarstwo 07.09.15, 08:47 Ano wrócił :) Widzę :) Pozdrówka Agrafko! :) Odpowiedz Link
ukryty_wafel Re: cenzura to nie lekarstwo 11.09.15, 09:30 Ujawnianie publiczne danych wrazliwych jest przestepstwem. Więc decyzja była słuszna. Pozdrawiam stęsknionych :) Odpowiedz Link
agrafek10 Re: cenzura to nie lekarstwo 11.09.15, 21:36 Wątek powrócił-a był skasowany. Nie jesteś w temacie. Jak zwykle. Cze-jeszcze pracujesz w pekało czy charytatywnie zawitałeś? ;) Odpowiedz Link