Dodaj do ulubionych

Marazm, wypalenie u wszystkich nas. Góra szykuje.

23.10.15, 21:03
... się do zmian a my tu zostajemy. Sponiewierali nas strasznie.. Straciłam wiarę, lojalność, odchodzę. Bez żalu. Oni nawet nie zwrócą na to uwagi. Ale..dopadnie ich sprawiedliwość. Wierzę w to.
Ja zaczynam nowe życie a Wy?
Kurcze..za chwilę pko to będzie przeszłość.. nawet nie wiecie jak się cieszę:-)
Obserwuj wątek
    • loginek0 Re: Marazm, wypalenie u wszystkich nas. Góra szy 24.10.15, 13:47
      ja nie pracuje juz w PKO od roku. byłem pracownikiem lat 14.to była trudna decyzja ale najlepsza jaką mogłem podjąć o odejściu z tego banku. po 2 miesiącach znalazłem inna pracę.dzisiaj spotykam dawnych kolegów I koleżanki I widzę jakimi wrakami człowieka pozostali. ja pracując w PKO tez byłem wrakiem człowieka. wtedy tego nie dostrzegałem tak bardzo. teraz mam normalne życie I normalnie funkcjonuję w społeczeństwie.wspólczuję szczerze tym swoim dawnych kolegom I koleżankom. naprawde poza PKO tez istnieje zycie!
      • xoxo_gossip_girl_xoxo Re: Marazm, wypalenie u wszystkich nas. Góra szy 24.10.15, 15:40
        coraz częściej się słyszy takie opinie niestety. PKO doprowadza ludzi do granic wytrzymałości. Szkoda mi "nowych", co przychodzą tutaj i myślą jaki to zaszczyt tu pracować. Z roku na rok coraz gorzej...a jak czytam w mediach jaki to wynik finansowym, jaki to dobry pracodawca i jak w ogóle jest kolorowo, pięknie i wszyscy się kochają to aż mnie...#$%$#
        • adawpko Re: Marazm, wypalenie u wszystkich nas. Góra szy 26.10.15, 20:07
          jakich nowych? nowi jak zobaczą co się dzieje, to spierniczają gdzie pieprz rośnie. Kiedyś kochałam tą pracę, nadal lubię, to co robię, ale... wcale już nie zależy mi na tej pracy, bagno, syf ... pieprzona fabryka
    • chamulcowy Re: Marazm, wypalenie u wszystkich nas. Góra szy 27.10.15, 09:07
      spoko. za chwilę będą zmiany. nowy zarząd nowa jakość godne traktowanie pracowników
      • xoxo_gossip_girl_xoxo Re: Marazm, wypalenie u wszystkich nas. Góra szy 27.10.15, 18:45
        chamulcowy napisał:

> spoko. za chwilę będą zmiany. nowy zarząd nowa jakość godne traktowanie pracown
        > ików

wierzysz w to, że cokolwiek dla nas się zmieni? Bo ja niezbyt.
        • chamulcowy Re: Marazm, wypalenie u wszystkich nas. Góra szy 28.10.15, 15:13
          zależy kto przyjdzie na górę. wybory wygrali normalni ludzie. jest nadzieja że na górze wymiotą wszystkich i też przyjdą normalni
          • mimi1818 Re: Marazm, wypalenie u wszystkich nas. Góra szy 28.10.15, 20:45
            normalni nienormalni - to się okaże. Ale nie wierzę, ze jak zobaczą jakie kwoty będą im przychodzić co miesiąc na konto to będą nas traktować jak ludzi. Dla nich nie jesteś ważny Ty, ja, on..tylko ta wielka kasa.. a u nas w centrali byle specjalista jest lepiej wynagradzany niż doradca itd. Póki będziemy państwowi - tak będzie. Będą z nas doić w kolejnych kadencjach byle jak najlepszy wynik zrobić i utrzymać się na stołku. Prawdziwy właściciel martwiłby się co będzie za 10, 15 lat, martwiłby się o załogę, dobrych pracowników. I jeszcze jedno.. teraz to dopiero się zacznie. Wymianka, preferowanie swoich, nie ważne czy jesteś dobry czy nie.. Przecież PISowcy mają swoich znajomych, rodzinę - muszą się teraz wywiązać za to, że oni wszyscy im pomagali w zwycięstwie. Chętnie przyglądnę się tej jatce.. Tylko już z daleka:-)
    • mimi1818 Re: Marazm, wypalenie u wszystkich nas. Góra szy 28.10.15, 21:27
      aha. I wymieść wszystkich - nieważne czy jesteś ok czy nie. Jasne.. No widzisz kotwica..i Ty też zaczynasz...
      • xoxo_gossip_girl_xoxo Re: Marazm, wypalenie u wszystkich nas. Góra szy 28.10.15, 21:31
        mimi1818- nie wszystkich tylko hamulcowych. Nierobów trzymających się swoich ciepłych posadek. Ja to w pierwszej kolejności bym DS wymieniła- po co oni? Przyjadą napiją się, najedzą z "Dyrektorami" poplotkują i tyle po nich, a co miesiąc pewnie 2-cyfrowa kwota wpływa im na konta
        • kotwica110 Re: Marazm, wypalenie u wszystkich nas. Góra szy 07.11.15, 11:28
          ostatnie podrygi obecnej władzy trwają ale jeszcze ujada , usuwa co tylko można z forum byle nie było dowodów na ich niekompetencje. to są wasze ostatnie dni , szczury już uciekają z tonącego okrętu ale to was nie uratuję , zapłacicie za niszczenie banku
          • czekam_na Re: Marazm, wypalenie u wszystkich nas. Góra szy 07.11.15, 13:21
            Co z tego , przyjdą następni i kto wie czy będzie lepiej ? Ciągle słyszymy , że od stycznia będą ogromne zmiany i nie będzie już tak kolorowo.
            • tosia70 Re: Marazm, wypalenie u wszystkich nas. Góra szy 07.11.15, 20:42
              A kiedy było kolorowo w PKO ? za jakiego prezesa było kolorowo?. Chyba za Topińskiego, bo reszta to.... szkoda gadać, a ten obecny to pożal się Boże, ruina i żenada Szkoda gadać.
            • kotwica110 Re: Marazm, wypalenie u wszystkich nas. Góra szy 08.11.15, 22:12
              co do zmian które miały odbyć w styczniu to proponuję podchodzić do nich z bardzo dużym dystansem. zmiany będą ale nie takie jak sobie wymyśliła obecna władza.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka