mazria 11.12.07, 19:07 Mam prośbę. Niedługo zaczynam pracę na stanowisku specjalista ds. finansowanie nieruchomości. Może macie dla mnie rady? Czego unikać? Na co uważać? Bardzo proszę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazria Re: specjalista ds. finansowanie nieruchomości 14.12.07, 11:29 Nikt mi nie pomoże? Odpowiedz Link
gendok Re: specjalista ds. finansowanie nieruchomości 29.12.07, 11:04 Ja o takiej funkcji nie szłyszałem, jestem doradcą, a specjalista to chyba w ROD są ? Odpowiedz Link
tinusia.30 Re: specjalista ds. finansowanie nieruchomości 30.12.07, 17:52 Na pewno specjalisći są w Centrali..... Odpowiedz Link
czytelnik69 Re: specjalista ds. finansowanie nieruchomości 30.12.07, 19:10 pomóc musisz sobie sama bo przecież doskonale wiesz na czym praca na tym stanowisku polega, jestes tak genialna że w konkursie pokonałaś wszystkich albo dostałaś tę pracę dzięki koneksjom i dlatego się pytasz, najlepiej zapytaj sie tych ludzi dzięki którym dostałaś to stanowisko Odpowiedz Link
mazria Re: specjalista ds. finansowanie nieruchomości 03.01.08, 21:40 > pomóc musisz sobie sama bo przecież doskonale wiesz na czym praca na > tym stanowisku polega - NIE PYTAłAM NA CZYM POLEGA PRACA jestes tak genialna - NIE WEIM CZY JESTEM GENISLNA, MAM DUżO SAMOKRYTYKI że w konkursie pokonałaś - TAK, BYłAM NA REKRUTACJI I DOSTAłAM PRACę. nIE JEST TO TRUDNE - WYKSZTAłCENIE, DOśWIADCZENIE I CV > wszystkich albo dostałaś tę pracę dzięki koneksjom - NIE MAM ZNAJOMOśCI, PRACę DOSTAłAM, Z PEWNOśCIą ZE WZGLęDU NA CIEKAWE CV I PREZENTACJE NA REKRUTACJI i dlatego się > pytasz, najlepiej zapytaj sie tych ludzi dzięki którym dostałaś to > stanowisko - DZIęKUJę ZA SERDECZNOść I SZCZEROść ORAZ ZA SUGESTIę NIE DZIęKUJę ZA CHAMSTWO I BEZCZELNOść. WSPółCZUJę KLIENTOM, KTóRYCH OBSłUGUJESZ... Odpowiedz Link