Dodaj do ulubionych

Dyrekcja w Jeleniej ... i ma byc dobrze :-)

05.03.08, 14:26
w oddziale w Jeleniej są "super " Panie Dyrektorki :-)
mają swoich wybranych , gdzie są odpowiednio wynagradzani ,dostają
premię ( a nawet podobno jest zawyżana aby się z nimi poddzielIć )
itd ...
ponadto nie wiadomo na czym się znają ?
a co robią w trakcie pracy ? to sie nawet w głowie nie mieści ... np
narty w samochodzik i dawaj na górki w Szklarskiej w trakcie
pracy ...nie wspomne juz o moczeniu nóg pod biurkiem , jak jest
gorąco ..zakupy i fryzjer na porzadku dziennym ..
klienci mają taką opinię , że az strach powtarzać !
I jak przy takim Kierownictwu może być lepiej ???!!!
Jak one pilnuja stołka i pracownicy ich mało co obchodzą ..
a ponoc Regionalna nic nie może ...UKŁADY , UKŁADY ....
Obserwuj wątek
    • optymista123456789 Re: Dyrekcja w Jeleniej ... i ma byc dobrze :-) 05.03.08, 14:42
      napisz imie oraz nazwisko tej DYR. nie ch przynajiej sie wstydzi
      franca .
      • czuk1 Re: Dyrekcja w Jeleniej ... i ma byc dobrze :-) 05.03.08, 15:17
        To są tam dwa oddziały? W Jeleniej...?
        Dla mnie internet traci urok jak zaczyna sie pisanie listów , zamiast postów.
        • prac1 Re: Dyrekcja w Jeleniej ... i ma byc dobrze :-) 05.03.08, 15:39
          chodziło mi tylko o uświadomienie jakie mogą panować stosunki
          międzyludzkie przy takiej Dyrekcji, do kogo maja iść pracownicy gdy
          mają jakikolwiek problem ?
          bo jesli Kierownictwa nie interesuje wogóle praca i ludzie , dzieki
          którym tam jeszce istnieją ..

to jest tylko przykład , ale myślicie że tak się dzieje tylko w
          Jeleniej ?
          pewnie w niejednym Oddziale jest taka stara nomenklatura , której
          nikt nie ruszy ..
          a czy na górze to wezmą sobie do serca to co wszyscy piszą na tym
          forum ?
          pewnie mają to gdzies ...mają kasę i stołki , i tego pilnuja ...
          podobnie jak w Oddziele..
          • czuk1 Re: Dyrekcja w Jeleniej ... i ma byc dobrze :-) 05.03.08, 23:54
            Prac1.Coraz bardziej dziwię się.Piszesz.: To jest..."pewnie w niejednym Oddziale
            taka stara nomenklatura , której nikt nie ruszy .. "
            Nie sądzę. To już jest wyjątkowa sytuacja (wg mnie). W większości w oddziałach
            są młodzi gniewni, dobrze przygotowani dyrektorzy oddziałów.
            Tylu było przecież prezesów ...okresowy audyt, bieżące oceny, ostry dyrektor
            ROD-u.. i nie zauważyli tych "cudacznych i szkodliwych bankówek" ?.Nieźle
            maskowały się. W naszym regionie nie ostały by się.Toż one nie pasują do tego
            banku i obecnych czasów.
      • prac1 Re: Dyrekcja w Jeleniej ... i ma byc dobrze :-) 05.03.08, 15:30
        uważam że to żadna tajemnica ..
        pierwsza Gwiazda to A.Nikołajuk , a druga V. Kuźma ...
        ta pierwsza to nie wiem czy wie co to wstyd ?
        i czy coś wypada czy nie ?

niestety szara rzeczywistość , na dodatek bardzo przykra ..
        a pracownicy zastraszeni ...
        • czuk1 Re: Dyrekcja w Jeleniej ... i ma byc dobrze :-) 05.03.08, 15:38
          Przykro czytać. To fajna jest ta polityka kadrowa Prezesa i Dyrektora ROD-u.
          nie sądzę by takie dziewczyny postawił na stanowiska poprzedni dyrektor Regionu.
          • zorba_z_pko Re: Dyrekcja w Jeleniej ... i ma byc dobrze :-) 05.03.08, 19:35
            drogi czuk1, to o czym pisze prac1 to czysta prawda, znam te "damy"
            jeszcze z czasów kiedy były Oddziały Centra i Oddział w którym
            pracuję podlegał pod Jelenią Górę.Co za psychiczne babska, łacina
            polska też nie była im obca.Taką siały psychozę że masakra.Strach
            się bać.Szkoda że to nie XIX wiek bo powiedziałabym >>>na szubienicę
            z nimi!!!>>>>>>
            • maxpko Re: Dyrekcja w Jeleniej ... i ma byc dobrze :-) 05.03.08, 20:15
              Można by rzec; jaki Pan taki kram. Jaki Prezes tacy dyrektorzy.
              Chamstwo tolerowane na górze pleni się na dole.
    • prawda.66 Re: Dyrekcja w Jeleniej ... i ma byc dobrze :-) 06.03.08, 00:05
      w oddziale w k/płocka jest jeszcze lepiej!!!!!!!! ta tak tzw. dyrektor
      powtarzam tylko tzw.!!!!!!!!!!!!!!!! dyrektor bo tak naprawdę inaczej nie można
      tego osobnika nazwać z jej umiejętnościami i kompetencjami (jest to opinia
      większości pracowników oraz klientów) dla i tylko kontemplacji i jak
      najdłuższego jej samozadowolenia oraz ile się jeszcze da!!!!!! wyciągnąć z PKO
      BP pomijając jak zawsze co jest w tym najważniejsze czyli KLIENT i PRACOWNIK
      kazała sobie sprawić klimę w swoim gabinecie ponieważ jej tak tzw. ciężka i
      absorbująca ją praca polegająca tylko i wyłącznie na ciągłej analizie kiedy i
      ewentualnie odejdzie jak szczur z PKO BP bo sama wie że jej dni są policzone. A
      reszta nie powtarzając się to samo jak w tych podpisach. Najwyższy czas
      emerytura a tak naprawdę (zasiłek dla lenia!!!!!!!!) bo emerytura dla ciebie w
      niczym nie zasłużona czeka.
      • prcownik Re: Dyrekcja w Jeleniej ... i ma byc dobrze :-) 07.03.08, 17:03
        Pierwszy raz weszłam na forum dyskusyjne a to tylko dlatego,że
        dotyczy ono oddziału w którym pracuję. Jestem wieloletnim
        pracownikiem Oddziału w Jeleniej Górze. Miałam już kilku dyrektorów
        i żaden z nich jszcze wszystkim nie "dogodził".Dyrektor to nie
        niania w przedszkolu który ma chodzić i tylko komplementować
        pracowników.Niestety żyjemy w takich a nie innych czasach.
        Konkurencja na rynku bankowym jest ogromna a do większości
        pracowników to jakby nie dochodzi.Narzekają najczęściej Ci co sami
        niewiele umieją albo nie chce im się po prostu pracować.Ja nie mam
        czasu obserwować (prawdopodobnie przez okno banku) co robią moje
        dyrektorki.Pilnujmy bardziej samych siebie i większą uwagę
        poświęcajmy Klientom bo to dla nich jesteśmy w tym banku.Nie
        uważam,że nasze dyrektorki są święte, bo takich ludzi nie
        ma.Zdarzają im się lepsze i gorsze dni, jak każdemu z nas.One
        również popełniają błędy.Ale nie przesadzajmy.Nie wymyślajmy na siłę
        jakiegoś głupiego mobbingu bo jego naprawdę nie ma.Zaraz odezwą się
        głosy ,że jestem tzw "pupilkiem dyrektorek".Nie proszę państwa,
        jestem normalnym pracownikiem który ma coraz częściej ochotę to
        wszystko rzucić, ale co wtedy dalej.Wszędzie dobrze gdzie nas nie
        ma.Węc nie wymyślajmy sobie sami problemów tym zajmuje się ciągle
        centrala naszego banku która coraz to nowszymi pomysłami nas
        zaskakuje. Po prostu do roboty baby bo na dole kolejki i
        zniecierpliwieni Klienci a jak będzie konkurs na dyrektora to
        wszyscy mamy równe szanse.
        • m.007 Re: Dyrekcja w Jeleniej ... i ma byc dobrze :-) 07.03.08, 21:54
          O!!! Poprzedni post sponsorowany przez dyrekcje? A może "pracownik" zapomniał dopisać "pracownik MiŚ", bo to ci są faworytowani? To tam A.Nikołajuk pije rano kawe zanim z p.naczelnik wyjedzie w kurs po lumpeksach. Nie da się nie zauważyć jak wracały z pełnymi worami starych ciuchów! A pracownikowi polecam okulistę,może przywróci mu wzrok!
          • sos-pko Re: Dyrekcja w Jeleniej ... i ma byc dobrze :-) 08.03.08, 10:22
            do m.007
            ja natomiast polecam kółko dokształcającenie nie ma "faworytowani"
            tylko faworyzowani". Może to właśnie jest przyczyną malkontenctwa.
            Może to właśnie Ty należysz do tzw. "starej nomenklatury" która
            uważa, że czy się stoi czy się leży to i tak pensja się należy. A
            czy jestem "pracownikiem MiŚ", może to właśnie ja siedzę naprzeciw
            Twojego biurka, bo to właśnie w moim wydziale jest dużo "panienek"
            których głównym zajęciem jest plotkowanie i narzekanie jaki to ten
            świat jest dla nich okrutny i zły. Badania okulistyczne przeszłam
            niedawno i okulary mam dobrze dobrane.Nie uważam, że wszystko w
            naszm Oddziale jest w porządku ale pisanie postów by tylko je pisać
            i marudzić jest bez sensu.Łatwo kogoś anonimowo atakować i zrobić mu
            tym krzywdę, gorzej zauważyć jego dobre strony. Może zamiast
            oskarżeń, nazwisk i nie do końca sprawdzonych wiadomości jakaś
            dyskusja jak zreorganizować pracę naszgo Oddziału?
            pozdrawiam pracownik
            • karinka5x Re: Dyrekcja w Jeleniej ... i ma byc dobrze :-) 08.03.08, 13:28
              Tyle sie rozwodzisz jak to jest dobrze jakie są miłe, dobre i kompetentne
              szanowne Panie dyrektorki krytykujesz swoje koleżanki dlaczego się nie
              przedstawisz ?z tego to przeczytałam nie lubisz "anonimowych" to już proszę mam
              na imię... - podejrzewam ze jesteś jedną z nich,(a może sama szanowna Pani D) co
              się podlizują i uprzejmie donoszą na swoje koleżanki zza biurka ,tu jesteś miła
              wydajesz opinie na temat swoich Pań dyrektorek oczywiście złe ,a później
              niesiesz informacje na piętro która co powiedziała,nie tak jak powinna ,a potem
              jest premia???czyż nie mam racji,ale wiedz że kij ma dwa końce.....Ja nie
              pracuję w PKO i nigdy nie pracowałam,ale bardzo wiele złych słów słyszałam na
              temat Pań Dyrektorek ,że kompletnie nie znają sie na swojej "robocie" zrzucają
              ją na innych a one zbierają laury??? nawet byłam kiedyś świadkiem jak strasznie
              krzyczała i obrażała jedną z Pan kasjerek w okienku. Jakież było moje
              zdziwienie jak okazało się ze ta Pani to - Dyrektor przeszedł po mnie blady
              strach i pomyślałam jak to dobrze że ja mam swojego szefa o wiele lepszego
              przede wszystkim kulturalnego, mądrego nigdy!!!! przy petentach nie zwrócił by
              uwagi z krzykiem i wyzwiskami a dużo do nas przychodzi "klientów".Co do ciebie
              to nie mam dobrego zdania myślę że każdy pracuje przynajmniej się stara pracować
              dobrze.A co do plotek to myślę że te Panie wszystkie które pracują na dole nie
              mają czasu na ploteczki a ty chyba masz czasu nad to- dołożyć Pani robotę jest
              nie dociążona!!!!ach ale kto tobie dołoży pracy jak trzymasz się z....
            • demol-ka Re: Dyrekcja w Jeleniej ... i ma byc dobrze :-) 08.03.08, 17:51
              Pierwszym posunięciem w celu poprawy jakości pracy w naszym oddziale
              powinna być zmiana dyrektora. Na takiego który zna się na
              zarządzaniu ludźmi a nie tylko robi to metodą krzyków i wrzasków. Bo
              jak na razie to nad wejściem dla pracowników powinno być hasło
              przewodnie "JAK SIE NIE PODOBA TO SIĘ ZWOLNIJ"
              • hirq Re: Dyrekcja w Jeleniej ... i ma byc dobrze :-) 11.03.08, 19:44
                A co tam jest do podobania !!!! Jak wchodzisz na piętra to nie
                wiadomo gdzie jesteś, w banku czy w slamsach - syf, kiła i mogiła.
                Tam naprawdę nie widać gospodarza. A w syfie to i pracować się nie
                chce, to się nie dziwię że Panie Dyrektorki fruwają na świeże
                powietrze.
                • hirq Re: Dyrekcja w Jeleniej ... i ma byc dobrze :-) 11.03.08, 19:46
                  TO CO ROBIMY 2-GO MAJA - WOLNE ???
                  • daro991 Re: Dyrekcja w Jeleniej ... i ma byc dobrze :-) 11.03.08, 20:00
                    takkkkkkkkkkkkk
                    • seasons1 Re: Dyrekcja w Jeleniej ... i ma byc dobrze :-) 11.03.08, 21:04
                      Wyjechałem z tego Oddziału jakiś czas temu, ale pracowałem pod Panią
                      Anną N. Dlatego czytając kogoś kto podpisał się "pracownik" dziwię
                      się, że nie zauważył mobbingu.... "żenuła". Sztama Dyrekcji (części)
                      z "miśkami" to sprawa znana i tylko jak by to działało gdyby nie
                      oferta i ciężka praca Oddziałów podporządkowanych.... ((nawet nie
                      na "dziękuję). Rachunki "firmowe" otwierane są na Jelenią Górę lub
                      przepinane po otwarciu. To tak odnośnie wyniku zarządczego. Aktualny
                      Dyrektor Regionu to świetny znajomy Pani Anny i krzywdy zrobić nie
                      da bo ręka rękę myje... a 4 litery tak samo drżą na myśl o utracie
                      stanowiska. Potwierdzam, że w Oddziale prowadzonym przez Panią Annę
                      panują zasady folwarczne: częste i bezsensowne zmiany kadrowe ( i
                      przesunięcia zaogniajające konflikty wewnętrzne), hamstwo polegające
                      na krzyku, wulgaryzmach serwowanych często przy Klientach Banku....
                      Nie chce mi się więcej pisać bo i tak nic z tego nie wynika.
                      W demokracji głosuje się nogami i żadna "kromka chleba" niczego tu
                      nie zmieni. Na strajk szans nie macie ! A Anię i Violę pozdrawiam
                      życząc zadowolenia z przydupasów ryjących im ścieżki wszędzie gdzie
                      się da... Prawda Dorotko i Elu ?
                      To tyle ! pozdrawiam wszystkich odchodzących Klientów (nawet tych
                      przed tą decyzją)
                      SEASONS1
                      • hirq Re: Dyrekcja w Jeleniej ... i ma byc dobrze :-) 11.03.08, 21:15
                        Tyle treści i sama prawda. Może jednak ktoś to czyta (oprócz nas
                        którzy jeszcze nie wyjechali z tego Oddziału)i coś drgnie w temacie.
                        Pewnie się znamy.....pozdrawiam.
                        • seasons1 Re: Dyrekcja w Jeleniej ... i ma byc dobrze :-) 11.03.08, 21:42
                          Przez chwilę było nawet dwóch mądrych naczelników w tym Oddziale,
                          ale....
                          zapomniałem wśród miernych ale wiernych (oraz biernych) pozdrowić
                          Milenkę z (pod)świtą !!!!
                          przepraszam - a tak szrmancko być miało !
        • hirq Re: Dyrekcja w Jeleniej ... i ma byc dobrze :-) 13.03.08, 17:13
          Chyba będzie konkurs - coś w trawie piszczy!!!!!Czy będziesz
          startowała???
    • nik-i-1 Re: Dyrekcja w Jeleniej ... i ma byc dobrze :-) 12.03.08, 00:04
      Dzień Pani Dyrektor Nikołajuk nie jest taki łatwy jak wam się wydaje.
      Wstaje rano i kiedy wy idziecie do pracy, to ona już przebrana w cywilne ubranie biegnie z nieodłącznym plecaczkiem na spotkania biznesowe. Po drodze fryzjer, manikir, pedikir. Potem do sklepu z koleżankami Violetką, Dorotką, Elunią. Bo kto najlepiej doradzi w co się ubrać. A przecież musi być modna. Potem koleżanki do roboty a ona musi podładować baterie w Antoniowie w pewnym ośrodku. Zapytajcie tam o nią - tu ją bardziej znają niż w banku. Z Regionu nikt jej nie podskoczy po tym jak z koleżankami dyrektorkami spacyfikowała dyrektora regionu, który nie był dla niej dość sympatyczny. I już każdy następny się boi. Nawet jeśli jest nią kobieta ...
      W oddziale spokój bo Inspekcja Pracy - to kolega, Rewizja - koleżanki. Ostatecznie zawsze można bałagan organizacyjny zwalić na pracownika i go zwolnić, żeby w papierach się zgadzało. I tak już chyba z 10 lat ... Nikt jej nie ruszy. A jeśli masz pytania ? To zapraszam do gabinetu na indywidualne szkolenie? Nie wytrzymujesz to się zwolnij ... Na twoje miejsce są setki chętnych. Chcesz się poskarżyć związkom ? Jakim związkom ? Klienci - to przecież dla niej hołota. Chyba że mogą coś załatwić... Nikt i nic jej nie ruszy. Z takimi kwalifikacjami to chyba tylko - NA PREZESA !!!
      • hirq Re: Dyrekcja w Jeleniej ... i ma byc dobrze :-) 12.03.08, 18:10
        Chyba kółka rolniczego !!!!!!!
        • seasons1 Re: Dyrekcja w Jeleniej ... i ma byc dobrze :-) 14.03.08, 22:13
          pieski poszczekały a karawAN(I)A jedzie dalej !
          • hirq Re: Dyrekcja w Jeleniej ... i ma byc dobrze :-) 14.03.08, 22:47
            Ale coraz ciężej.... Dziś był czat pracowników z Prezesem PKO BP -
            ciekawe czy ktoś się odważył i napisał choć małego meilika na temat
            stosunków panujących w naszym Oddziale????
            • assula Re: Dyrekcja w Jeleniej ... i ma byc dobrze :-) 15.03.08, 18:25
              Myśle,że nikt się nie odważył napisać na czacie z Prezesem PKO BP SA na temat
              stosunków panujących w naszym Odziale.Dobrze się stało,że chociaż tutaj napisano
              całą prawdę o tym co dzieje się na Bankowej 19.Jest w tym banku jeszcze jedna
              "Wielka Dama"-w przenośni i rzeczywistości,niczym nie ustępuje "SUPER
              DYREKTORKOM"-zasłużyła sobie swoją wielką buzią na to by o niej wspomnieć.Chyba
              ją znacie to U.Kopczyńska pierwszy donosiciel, z byle czym biegnąca na pierwsze
              piętro,zastanawiam się tylko po co teraz tam biega nie jest już pracownikiem PKO
              BP SA -może liczy na rychły powrót-niestety nie grzeszy ona kulturą ,a tym
              bardziej inteligencją nadaje się tylko na żandarma.Pozdrawiam prac.
              • hirq Re: Dyrekcja w Jeleniej ... i ma byc dobrze :-) 16.03.08, 17:04
                No to dopisujemy ją na listę superpracowników. Ale pracownikiem
                Banku jest nadal! Chyba, że czegoś nie wiemy(:
                • assula Re: Dyrekcja w Jeleniej ... i ma byc dobrze :-) 16.03.08, 19:41
                  Jest pracownikiem CRB.
              • nik-i-1 Re: Urszula K. 17.03.08, 16:30
                Prezes liczy dni do końca kadencji a nie będzie zajmować się "dołami partyjnymi", ale może ten nowy - ten który wie że będzie wybrany - już zaczyna się interesować w jakie gó...no wdepnie.
                Dlatego piszcie konkrety a nie banialuki, konkretne przypadki i sytuacje.
                Pytam się, gdzie jest taki oddział w Polsce gdzie tyle było podjrzeń o wyłudzenie a w większości okazały się nieprawdziwe ?
                Gdzie jest drugi taki oddział, gdzie ludzie nie chcą awansować. I dopiero presja na zwolnienie przez Panią Dyrektor - powoduje, że się muszą zgodzić ?
                Gdzie jest drugi taki oddział, że zasadnicze wynagrodzenie na porównywalnych stanowiskach i przy porównywalnych wykonaniach planu różnią się o 200-300 procent ?
                • hirq Re: Urszula K. 17.03.08, 22:08
                  To się nadaje do prasy !!!Będzie następny czad z Prezesem "to się mu
                  podpowie" jakie sitwy i układziki funkcjonują w takich Oddziałach
                  jak nasz. Sukcesem jest, że forum nasze ciągle żyje i wierzcie mi
                  czyta go regularnie cały Oddział i połowa regionu !!!!
                  PS Co nie którym już nerwy puszczają ..............
                  • kas-sss Re: Urszula K. 17.03.08, 22:57
                    Nawiązując do poprzedniej wypowiedzi "NIEKTÓRYM" piszemy
                    łącznie... :)
                    • hirq Re: Urszula K. 18.03.08, 19:24
                      Oczywista oczywistość ale ...nawet Prezes się pomylił !!!!:)
                      • fajny_prokurator Re: Urszula K. 18.03.08, 21:49
                        Poszukuję listem gończym P.assulę-wygląd nieznany-charakter
                        cięty,która w dniu 15.03.2008r. ośmieliła się publicznie urazić dumę
                        Pani U.K. Za niegodny czyn grozi Pani kara utraty pracy, 5 lat
                        pozbawienia wolności z zawieszeniem na 2 lata i kara grzywny
                        20.000zł.Za ukrywanie przestępcy grozi kara utraty pracy.

Pani U.- to co Pani teraz robi,TO TEŻ JEST MOBBING !!!!!!!!!!!
                        • mamutka1951 Re: Urszula K. 19.03.08, 12:38
                          Pani Ulu niech Pani nie straszy tylko działa. Moim zdaniem to winni
                          się tłumaczą, prawda sama się obroni. Zastrasznie jest karalne.
    • szczesliwabobyla Re: Dyrekcja w Jeleniej ... i ma byc dobrze :-) 18.03.08, 11:58
      Witam serdecznie. Nie chcę nikogo załamywać ale nie liczcie na cuda i pomoc na
      żadnym z możliwych poziomów. W trakcie pracy w tym oddziale jak i po jej
      zakończeniu informowałam NA PIŚMIE o tym co dzieke się w oddziale. Łacznie z
      MOBINGIEM, który występował podnóżku, który mówi, że nie. O pisaniu pod dyktando
      dyrektorek (celowo z małej) oświadczeń obciążających pracowników wytypowanych do
      zwolnienia. Wzywaniu każdego dnia "na dywanik" i uszczęśliwianie wyzwiskami i
      wyssanymi z palca błędami. i tak długo by wymieniać. Ale ta banda sięga aż
      centrali bo nawet tam nie reagują na sygnały pracowników. Jedynym sygnałem było
      to, że pani Nikołajuk napewno się dowiedziała, że taka skarga dotarła. Dla mnie
      na szczęście to już dawno za mną, trzymam kciuki za wytrzymałość psychiczną
      obecnych pracowników a stałym donosicielom i d...powłazom proponuję zajrzeć do
      swoich sumień. Los się kiedyś odwróci
      • hirq Re: Dyrekcja w Jeleniej ... i ma byc dobrze :-) 21.03.08, 22:59
        Wszystkim nam życzę szybkich i głębokich zmian kadrowych.
        Wesołych Świąt koleżanki i koledzy !!!!!!!!!!!
    • bombah Re: Dyrekcja w Jeleniej ... i ma byc dobrze :-) 24.03.08, 19:53
      znam p. violke k. z poprzednich bankow i potwierdzam, ze jest to osoba o b.
      niskiej kulturze osobistej, wychowanka (pewnie przejela jego
      metody)Horodyskiego,dla ktorego mobbing byl czyms powszechnym - bo czy uchodzi
      mowic publicznie o swoich pracownikach p. violko "down-y" !!!! Pani violko
      naprawde wstyd ale na edukację jest już chyba za pozno. Cyt. powyzej p.
      horodyski tez byl b. pewny siebie, a jak skonczyl?W koncu ci, co sa wyzej
      przejza pania, pani violko! Czego im zycze.
    • hirq Re: Dyrekcja w Jeleniej ... i ma byc dobrze :-) 26.03.08, 21:46
      No to czekamy na podwyżki.........
      • hirq Re: Dyrekcja w Jeleniej ... i ma byc dobrze :-) 29.03.08, 12:01
        Taka cisza !!!!!!!!!Co to wszyscy zadowoleni ????
        • hirq Re: Dyrekcja w Jeleniej ... i ma byc dobrze :-) 02.04.08, 21:40
          Czekamy na kolejne wpisy............:)
    • hirq Re: Dyrekcja w Jeleniej ... i ma byc dobrze :-) 20.04.08, 21:15
      Wracamy na forum !!
    • samsung81 Re: Dyrekcja w Jeleniej ... i ma byc dobrze :-) 30.11.08, 22:05
      i jak sytuacja, zmieniła się????? a może tylko trochę przycichło
    • maly-mily-pan Re: Dyrekcja w Jeleniej ... i ma byc dobrze :-) 29.04.21, 19:48
      Jest ktoś jeszcze na tym forum?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka