Dodaj do ulubionych

Oczyszczalnia przydomowa - opinie

17.04.12, 11:35
Buduję dom w miejscowości gdzie nie ma kanalizacji i właśnie jestem na etapie wyboru przydomowej oczyszczalni ścieków. Przeglądałem już wiele ofert jednak najbardziej skłaniam się ku takiej:

www.haba.pl/oferta/przydomowe-oczyszczalnie-sciekow/oczyszczalnia-biologiczna-typu-sbrk.html
Nie bez znaczenia jest tu fakt, że firma jest z naszego regionu i słyszałem wiele pozytywnych opinii na jej temat. Jednak czy ktoś kto jest zorientowany w temacie mógłby mi powiedzieć na co szczególnie zwrócić uwagę przy zakupie i eksploatacji takiej oczyszczalni? Będę wdzięczny za wszelkie komentarze, porady i uwagi - przydadzą się w rozmowie z przedstawicielem.
Obserwuj wątek
    • greenea Re: Oczyszczalnia przydomowa - opinie 05.06.14, 16:26
      Witam
      Jesteśmy firmą z Gorzowa Wielkopolskiego. w oczyszczalniach ścieków posiadamy wieloletnie doświadczenie. Usługi swoje świadczymy również na terenie Kostrzyna na Odrą. Bezpłatnie dojeżdżamy do osoby zainteresowanej oczyszczalnią aby poznać warunki do budowy oczyszczalni i przedstawić kompleksową ofertę.
      Osoby zainteresowane proszę o kontakt i odwiedzenie naszej strony internetowej
      Przydomowe oczyszczalnie ścieków Kostrzyn

Sławomir Kaczmarek
      661696740
    • marika1122 Re: Oczyszczalnia przydomowa - opinie 27.12.18, 12:54
      osobiście polecam te oczyszczalnie przydomową primeko.pl/przydomowe-oczyszczalnie-sciekow/przydomowa-oczyszczalnia-tunelowa/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka