gorzoowianin 26.08.07, 13:18 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=58&w=67911175 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gorzoowianin Re: Kochani Kostrzynianie - wspierajcie mnie ... 26.08.07, 13:26 Kupcie najnowszy numer Ziemii Gorzowskiej z tego tygodnia. Jest tam bardzo ciekawy artykuł o Kostrzyniu nad Odrą : www.ziemiagorzowska.pl/index.php? option=com_content&task=view&id=3460&Itemid=114 Odpowiedz Link
gorzoowianin Re: Kochani Kostrzynianie - wspierajcie mnie ... 26.08.07, 13:31 Zapraszam wszystkich Kostrzynian i do Gorzowa i na forum GW Gorzowa. Czujcie się wszyscy zaproszeni przeze mnie i w razie czego powołujcie sie na mnie ... gOrzOOwianin Odpowiedz Link
gorzoowianin Re: Kochani Kostrzynianie - wspierajcie mnie ... 26.08.07, 13:34 A tak nawiasem mówiąc , to nawet Bruksela już chce Wam pomagać. Trzeba tylko ich o to pięknie poprosić ... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=9&w=67218797 Odpowiedz Link
gorzoowianin Kochani Kostrzynianie, nie upadajcie na duchu ... 28.08.07, 10:43 Kochani Kostrzynianie, nie upadajcie na duchu ... Miasto gOrzOOw napewno Was wesprze radami i informacjami ... Kontaktujcie się z gorzowskim MZK ... Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Kochani Kostrzynianie - wspierajcie mnie ... 28.08.07, 20:38 I gdzie chcesz ten tramwaj ustawić? Odpowiedz Link
emanuel_tornado Re: Kochani Kostrzynianie - wspierajcie mnie ... 01.09.07, 15:20 budrys77 napisał: Obecny Kostrzyn to mniej więcej, jakby Zawarcie nazwać Gorzowem po wyburzeniu wszystkiego na północ od Warty. Bardzo ciekawe. A w takim razie, gdzie się znajduje ten prawdziwy przedwojenny Kostrzyn , czy też jego pozostałości i ruiny ... ? Odpowiedz Link
eva_d_ark Re: Kochani Kostrzynianie - wspierajcie mnie ... 22.09.07, 07:58 Kochani Kostrzynianie !!! Czy "Stare Miasto" i "Twierdza Kostrzyn" to jedno ... ? Odpowiedz Link
gorzoowianin Re: Kochani Kostrzynianie - wspierajcie mnie ... 27.09.07, 07:16 To dlaczego do tej pory jeszcze nie odchwaszczacie, nie odkopujecie i nie odbudowujecie tego największego Waszego skarbu Kostrzyna ... ? Kilka niedzielnych czynów z łopatami i kilofami i skarb odkryty ... Nawet Woodstockowcy by pomogli, i gOrzOOwianie, i zielonogórzanie, i lubuszanie, i Polacy i Niemcy, i cały swiat. Organizujcie akcję ! Odpowiedz Link