GoĹÄ: aj IP: *.dwi.uw.edu.pl 18.03.02, 11:11 W Warszawie gdzie studiuje jest. Nad wisla rosna bazie, a na uniwerku kwitna forsycje, a wierzby puszczaja pierwsze liscie. MOze ktos tu zajrzy i mi odpowie zanim przyjade do domu na swieta? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: aj Re: Czy w Krosnie jest wiosna? IP: *.dwi.uw.edu.pl 22.03.02, 12:04 Widzę, że bezruch jest kompletny... To chyba jeszcze zimowy marazm, hibernacja albo coś jeszcze gorszego... Więc chyba mamy w Krośnie jeszcze zimę? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marecki Re: Czy w Krosnie jest wiosna? IP: *.krosno-podwale.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 02:55 hmm czy w Krośnie jest wiosna? Powiem tak chwilkę była ale w chwili obecnej jest zimno i wogóle w sobotę to śnieg padał :(( A tak ogólnie to jest w miarę ciepło, moge powiedzieć że nawet ciepło.Przez kilka dni naprawde czuło się wiosne! Ale mam prosbę jak możesz to przywiez jej troszkę tu oki? Pozdrawiam Marek Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marecki Re: Czy w Krosnie jest wiosna? IP: *.krosno-podwale.sdi.tpnet.pl 25.03.02, 03:54 Hmm to jeszcze raz ja.Właśniemiałem się już kłaść spać,ale za oknem biało!!! Sypie śnieg, to już przesada!:(Postaram sie na bierząco zdawać relację! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aj Re: Czy w Krosnie jest wiosna? IP: *.dwi.uw.edu.pl 17.04.02, 12:21 Nie wiem czy przywiozłem, ale w ostatnią niedzielę byłem w domu i wydawało mi się, że jest lepiej. Może na długi weekend pogoda planuje coś ekstra? Odpowiedz Link Zgłoś