postrozowa 27.08.13, 13:07 Kochani szukam dobrego Dj`a na wesele,który również bedzie wodzirejem, czy możecie kogoś polecic? Bardzo proszę o sugestie ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotrekckk Re: DJ na wesele! Kogo polecacie?? 20.10.13, 21:56 Polecam chłopaków z Agencji Artystyczne Mat-Art - grali u mnie na weselu i bardzo, bardzo fajnie poprowadzili zabawę, obawiałem się przed wyborem DJ na wesele, ale to był strzał w 10! Jeden jest DJ, a drugi wodzirejem, świetnie się uzupełniają, bawią się wspólnie z gośćmi, a i dla dzieci maja kilka zabaw. Do tego wszystkiego widać, że lubią to co robią i są niedrodzy :) tylko podobno ciężko z terminami, możesz próbować, tel do nich 781958695 Odpowiedz Link Zgłoś
pymek9595 Re: DJ na wesele! Kogo polecacie?? 28.10.13, 19:01 Co do dj bardzo ale to bardzo polecam grupę apollo deejays z Niska, biorą do 1000 zł i mają przeogromny repertuar, oraz super profesjonalny sprzęt. Byłem z narzeczoną na kilku ich imprezach i naprawdę jesteśmy zadowoleni: Nogi i gardła nie nasze numer telefonu powinien być na stronie bo nie pamiętam gdzie mam ich wizytówkę. JESZCZE RAZ POLECAM!!! Ich strona : www.apollodjs.cba.pl ,a ich funpage na facebooku to : www.facebook.com/ApolloDeejays?fref=ts A no i jeszcze jakby co to współpracują oni z Fotografem/Kamerzystą jednym z lepszych a mianowicie Piotrem Zawadzkim którego również polecam a odnośnik do jego strony mają na swojej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
djmichal173 Re: DJ na wesele! Kogo polecacie?? 26.03.14, 14:50 Oferuję Państwu profesjonalną obsługę muzyczną różnorodnych imprez tanecznych Obsługuję imprezy takie jak: Wesela Poprawiny Studniówki Komersy Dyskoteki szkolne Bale Sylwester Andrzejki Półmetki Imprezy firmowe Jako DJ prowadzący imprezy okolicznościowe organizuję różne ciekawe zabawy,konkursy a także biesiadę przy stołach dzięki czemu Państwa impreza długo pozostanie w pamięci. Nie stosuje rozwiązań prowizorycznych, dysponuję nowoczesnym sprzętem renomowanych marek. IMPREZA W MOIM WYKONANIU TO POŁĄCZENIE : DOŚWIADCZENIA NOWOCZESNEJ TECHNOLOGII PROFESJONALIZMU www.michaldj.pl Odpowiedz Link Zgłoś
malibu389 Re: DJ na wesele! Kogo polecacie?? 31.03.14, 11:30 fpkrosno.pl/ świetny DJ, konferansjer wokal i gitarzysta Polecam gorąco postrozowa napisał(a): > Kochani szukam dobrego Dj`a na wesele,który również bedzie wodzirejem, czy może > cie kogoś polecic? Bardzo proszę o sugestie ! Odpowiedz Link Zgłoś
cancriodp Re: DJ na wesele! Kogo polecacie?? 13.02.19, 15:24 Ten jest świetny www.djmw.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś