upowiec 10.12.04, 13:10 Forum regionalne, podkarpackie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jajecznical [...] 31.12.04, 04:11 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
stopp5 Re: Zapraszam na forum gminy Bircza ! 26.01.05, 23:20 upowiec napisał: >Zapraszam na forum gminy Bircza > Forum regionalne, podkarpackie. Człowieku czy Ty nie masz żadniego poszanowania dla tych szczątków patriotyzmu lokalnego jakie tu dogorywają ? ;) Popatrz jak "mało nas", a chcesz jescze kogoś wyciągnąć na swoje forum. Co za nienasycona chciwość. pozdrówka (może jednak czasem zaglądnę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Zapraszam na forum gminy Bircza ! 28.01.05, 19:30 Stopp nie ma co się denerwować. Może by tak pójść w tą stronę i zgarnąć kogoś od nich ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stopp5 Re: Zapraszam na forum gminy Bircza ! 29.01.05, 00:49 Jak to powiedzieć delikatnie - no przykro mi - jestem bardzo lokalnym patriotą wykrztuszę to wreszcie: KOCHAM MOJĄ GALAKTYKĘ ;D Uff!!!!! ale mi na duszy ulżyło to szczere wyznanie :) Może nawet kogoś zgarnę z tej sąsiedniej spiralnej... Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Zapraszam na forum gminy Bircza ! 29.01.05, 17:40 Ja też kocham tą okolicę. Dlatego jestem jej opiekunem :P ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stopp5 Re: Zapraszam na forum gminy Bircza ! 03.02.05, 01:25 Choć te diuny to chyba kawałek od naszej okolicy? Na jakieś A....;) Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Zapraszam na forum gminy Bircza ! 04.02.05, 18:26 Ano jak to mówią na rzut beretem, tylko takim bardziej mokrym. Kilka lat świetlnych i jesteśmy na miejscu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stopp5 Re: Zapraszam na forum gminy Bircza ! 04.02.05, 20:19 ;) Ale wolę podróżować z pomocą melanżu, lub inaczej tłumacząc na polski - przyprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Zapraszam na forum gminy Bircza ! 05.02.05, 21:28 mnie tego tłumaczyć nie musisz!! :P Odpowiedz Link Zgłoś
upowiec Re: Zapraszam na forum gminy Bircza ! 13.02.05, 13:10 Nie była moim zamiarem "kradzież" uczestników forum. Chciałem tylko poinformować o istnieniu naszego forum. Dopiero później zorientowałem się, że na niektórych forach "pod dywanem toczy się walka buldogów" o ilość postów. Pozdrawiam wszystkich uczestników forum krośnieńskiego ! Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Zapraszam na forum gminy Bircza ! 13.02.05, 13:43 Tu nie chodzi o bitwę o ilość postów, bo nie chodzi nigdy o ilość, lecz o jakość. Przynajmniej w moim mniemaniu, choć przyznam się że sam miałem niegdyś takie poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
stopp5 Re: Zapraszam na forum gminy Bircza ! 14.02.05, 20:53 Nigdy by mi do głowy nie przyszło, że mój żart potraktujesz z taką powagą. (chyba, że ja nie doceniam ripisty i biorę ją zbyt poważnie ;) Po prostu od dłuższego czasu obserwuję to forum i widzę że jest jak hibernujący zwierzak. Czasem pojawiają się delikatne oznaki ożywienia, ale generalnie "oszczędza siły czekając na wiosnę" Tylko kiedy ta wiosna przyjdzie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jajecznical Re: Zapraszam na forum gminy Bircza ! 30.01.05, 06:12 Ciekawe dlaczego skasowano moj post Odpowiedz Link Zgłoś
danway1 Re: Zapraszam na forum gminy Bircza ! 01.02.05, 19:36 Nie mam pojęcia. Piszę, że usunięto ze względu na złamanie regulaminu forum. Ja nie miałem z tym nic wspólnego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
darino Zapraszam na forum gminy Bircza ! 28.02.05, 22:17 Zajrzałem w gości, ale widzę, że u was ciągle sen zimowy ! Pojawiają się głównie zaproszenia na inne fora. Pozdrowienia i oby do wiosny ! Odpowiedz Link Zgłoś
stopp5 Re: Zapraszam na forum gminy Bircza ! 28.02.05, 22:34 Nic się nie denerwuj. Popatrz na rozkład temperatur w Polsce. To normalne, że tu u nas zima trwa dłużej. Zwróć uwagę ile razy jest tak, że że po drodze od Jasła do Potockiej Górki już przedwiośnie, a u nas śnieg... Toteż i hibernacja musi być dłuższa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stopp5 Re: pozdrowienia dla Krosna ! 12.03.05, 22:54 Na "birczy" nie ma zimy z intensywnymi opadami śniegu wymuszającymi hibernację? ;) Jejku - kiedy ta wiosna przyjdzie...... Odpowiedz Link Zgłoś