ela696 30.11.05, 11:10 Gdzie jeździcie na narty? Może polecicie jakieś fajne miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thorgal10 Re: W oczekiwaniu na śnieg! Gdzie na narty! 30.11.05, 21:18 Ustrzyki Dolne - "Gromadzyń" lub "Laworta" w dni powszednie. Karlików - często wieje i nie da się rozpędzić - weekend ale pod wieczór. Rymanów Zdrój - zawsze czynny, traktuje ten wyciąg z sentymentem. Czarnorzeki - w zeszłym sezonie byłem tam 2 razy i 2 razy był zamknięty - sprzedać wyciąg lub wydzierżawić jakiejś prywatnej firmie - wydano pieniądze na renowacje i promocje... MOSiR się nie nadaje, nie ta epoka. Kiczera - tylko w dni powszednie lub wieczorem w weekend - dostępne karnety czasowe. Magura Małostowska - tylko w dni powszednie lub wieczorem w weekend. Lesko - zawsze jak już jadę w tym kierunku to do Ustrzyk Dolnych. Iwonicz Zdrój - dla "emerytów", byłem tam ostatni raz jakieś 10 lat temu - może coś się zmieniło? Słowacja - zaraz za przejściem w Barwinku - tanio. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
ela696 Re: W oczekiwaniu na śnieg! Gdzie na narty! 01.12.05, 02:09 To ja dodam jeszcze Bystre k. Baligrodu - miałam tam niezły strach w oczach i moja ulubiona Kalnica - wyciąg orczykowy - troche zabytkowy, ale trasy bardzo ładne, a przede wszystkim pustki na wyciagu. Mozna sie do woli najeździć a przy tym pooglądać Bieszczady zimą. Odpowiedz Link Zgłoś
arwen.a Re: W oczekiwaniu na śnieg! Gdzie na narty! 02.12.05, 11:25 A na jednym z tych najbliżej Krosna, w Czarnorzekach no to faktycznie nie dzieje się dobrze. Jesli juz otwarty to zjezdza sie tłum ludzi. A poza tym stok niezbyt długi ale bardzo stromy. Nie dla początkujących narciarzy. Za to polecam inne łagodne górki w tych okolicach. Np. koło cerkwi w Czarnorzekach. Znów śniegiem sypnęło! Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: W oczekiwaniu na śnieg! Gdzie na narty! 05.12.05, 23:37 Puławy - te z Zielonoświatkowcami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
thorgal10 Re: W oczekiwaniu na śnieg! Gdzie na narty! 06.12.05, 00:38 gotlama napisała: > Puławy - te z Zielonoświatkowcami ;) Moim zdaniem (choć nie znam wyników finansowych) jedna z "lepszych" inwestycji w rejonie Krosna. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
gotlama Re: W oczekiwaniu na śnieg! Gdzie na narty! 09.12.05, 23:35 Fantastycznie wybrano stok - w tym roku jeździłam tam w "lany poniedziałek". Życzę inwestorom powodzenia ;) I dalszej rozbudowy otoczki tego przedsięwzięcia. Odpowiedz Link Zgłoś