jooleczek 27.08.07, 17:44 Witam! Poszukuję dobrego Lekrza - dietetyka dla osoby starszej (niepełnosprawnej)z okolic Krosna bądź Jasła. Wolałabym aby przyjmował prywatnie. Z góry dziękuję za pomoc Pozdrawiam Aśka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rmx333 Re: Dobry Dietetyk w Krośnie lub Jaśle 23.05.17, 11:10 Witam, polecam Panią Alicję Gancarz jest to chyba najlepszy dietetyk w Krośnie, przyjmuje na ul. Łukasiewicza 63 (Dom Nauczyciela) pokój nr 203 II piętro, więcej informacji można doczytać na jej stronie: superdietetyk.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
demon1903 Re: Dobry Dietetyk w Krośnie lub Jaśle 21.07.17, 08:24 Nie wierz nugdy dietetykowi! Oni tylko kasę drą! Odpowiedz Link Zgłoś
demon1903 Re: Dobry Dietetyk w Krośnie lub Jaśle 21.07.17, 08:26 Sorki za bład! Nie wierz nigdy - miało być. Sam założyłem stronę i walczyłem 3 lata z nadwagą układając sobie sam diętę wg. ilości kcalorii, kalkulatora BMI, BMR itp. Odpowiedz Link Zgłoś
trinity2 Re: Dobry Dietetyk w Krośnie lub Jaśle 13.08.18, 16:23 Jeśli chodzi o dietetyka w mieście Krosno i Jasło to akurat dobrze się składa bo byłem u takiej Pani, która sobie poradzi. Dobry dietetyk poradzi sobie z każdym problemem a ta Pani dodatkowo układa diety pod różne choroby. I prywatnie przyjmuje. Odpowiedz Link Zgłoś