kekerboom 11.02.13, 18:14 Znacie jakies fajne firmowe sklepy z aktualnymi wyprzedażami?? Z taką modą na co dzień. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kluk88 Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 14.02.13, 18:06 Zara ;) Są fajne bluzki po 2,99zł :) ----------------------------------------- Zapraszam na lookgood-abcurody.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
klosag Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 25.06.13, 19:31 szaleństwo, szkoda, że u mnie nie ma Zary:((( Odpowiedz Link Zgłoś
marzenia334 Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 15.02.13, 12:14 Bershka ma mase rzeczy na wyprzedaży i Stradivarius tez sporo, Reserved w męskiej czesci Odpowiedz Link Zgłoś
student854 Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 04.03.13, 08:49 Ja mimo wszystko polecam przejrzeć allegro, niezłe cuda w dobrych cenach można tam znaleźć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszek1304 Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 04.03.13, 10:13 Jeśli chodzi o ciuchy sportowe to najlepsze promocje cenowe znajdziesz tutaj superstar-originals.pl/index.php?route=product/category&path=77 Odpowiedz Link Zgłoś
ewelinahudson25 Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 11.03.13, 22:59 itsybitsy.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anna.karcz Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 16.03.13, 13:38 na answear.com zawsze mają jakieś promocje, kupony rabatowe itp. Odpowiedz Link Zgłoś
marek198989 Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 03.05.13, 13:35 Można znaleźć też kod rabatowy na 50 zł rabatu w Answear.com przy zakupach za 200 zł. Jedyne co to z tego co wiem, kod jest dostępny tylko w serwisie TopKupony.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
lenka_lee Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 16.04.13, 10:40 Proponuję serwis www.badanga.pl - tam jest mnóstwo okazji promocyjnych a także z wyprzedaży. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliak89 Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 17.04.13, 13:59 tutaj shushu.pl/marki/bershka jest teraz mid season sale tak samo w stradivariusie i pull&bear ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_gro Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 21.05.13, 10:37 reserved, house, cropp na ich stronach zawsze coś można znaleźć po przecenie Odpowiedz Link Zgłoś
olgam222 Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 26.06.13, 10:21 Jeśli chcesz kupić coś co naprawdę warto mieć w swojej szafie i skorzystać z wyprzedaży, co naprawdę się opłaca, to ciuchy od projektantów. Wtedy oszczędzasz naprawdę dużo. W Em cashmere w Wawie na ul. Szczygla warto śledzić zniżki, bo te ubrania są na lata. Odpowiedz Link Zgłoś
pani.truskawka Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 01.07.13, 08:53 Teraz wszędzie są wyprzedaże, więc do wyboru do koloru :) Odpowiedz Link Zgłoś
verysoon Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 08.07.13, 12:00 Wszędzie są teraz wyprzedaże. Odpowiedz Link Zgłoś
wioli88 Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 02.08.13, 12:35 Aktualne promocje i wyprzedaże w galeriach handlowych znajdziesz na www.centrahandlowe.net/promocje-w-sklepach . Teraz są ostatnie dni wyprzedaży i rabaty są bardzo pogłębione do -70% Odpowiedz Link Zgłoś
klosag Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 02.08.13, 23:16 super przecena -50% na luulabuy.com mają jeszcze wybór w rozmiarach:))) ja upolowałam sobie czółenka 41 juhuuuuuuu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
joly1 Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 09.08.13, 08:03 wyprzedaże to fajna sprawa:-) dzięki nim kupiłam sobie buty Clarks (świetna marka) na www.luulabuy.com a synka obkupiłam na www.smyk! Odpowiedz Link Zgłoś
varia89 Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 16.08.13, 14:40 Na wyprzedaże i ciekawe promocje na pewno trafisz w sklepie z markową bielizną 4lejdi.pl. Często tam kupuję, bo ceny są dużo niższe niż w innych sklepach. Naprawdę polecam :) Odpowiedz Link Zgłoś
rk81 Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 18.09.13, 10:44 tylko dzisiaj -30% w sklepie internetowym Pull & Bear, znalazłam na iloveshopping.pl Odpowiedz Link Zgłoś
monika328 Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 18.09.13, 19:34 Na stronie C&A coś jest zresztą ciągle coś dorzucają Odpowiedz Link Zgłoś
rk81 Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 26.09.13, 12:50 w Bershce zaczęła się mid season sale do -30% iloveshopping.pl/promocje/431-bershka-wyprzedaz Odpowiedz Link Zgłoś
doncolos Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 30.09.13, 19:45 Na wyprzedaże najlepiej wybrać się do centrum handlowego, jak mieszkasz w dużym mieście to możesz się bez problemu tam wybrać, jest wiele sklepów odzieżowych i często są też wyprzedaże. Najlepiej zerknij najpierw na strony internetowe znanych marek bo może ogłaszają jakieś wyprzedaże. Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszektt7 Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 03.10.13, 13:15 modne.net.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
rk81 Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 12.10.13, 11:04 właśnie ruszyła wyprzedaż sezonowa w Pull & Bear, Mango,Cropp więcej na www.iloveshopping.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zofia-be Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 13.10.13, 01:47 oczywiście bridge-art.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
muminqaa Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 22.11.13, 21:37 ja kupuję ubrania u znajomej która handluje ciuchami włoskimi i tureckimi . ma swój sklep stacjonarny ale dowiedziałam się że od niedawna zaczęla sprzedawać też na allegro. obawiałam się zakupu ubrań typu made in tyrkey bo wiele się na ich temat naczytałam i nie byly to zbyt pochlebne opinie, ale na własnej skórze sie przekonałam że jeśli tylko stosuje się do zaleceń na metce ( mam tu na myśli pranie, prasowanie itp) to nic się z ciuchami nie dzieje, a za niewielkie pieniądze można sie naprawdę fajnie ubraź, ja mam już połowę szafy i niej właśnie kupioną a niektóre ubrania po kilka lat i nadal wyglądają dobrze, także z czystym sumieniem mogę polecić. mam Jej FP www.facebook.com/Panterabutik pewnie na allegro ma ten sam login pozdrawiam i zachęcam to looknięcia choćby z ciekawości Odpowiedz Link Zgłoś
pieczarka91 Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 14.01.14, 12:01 na domodi.pl są zawsze aktualne promocje :) Odpowiedz Link Zgłoś