Dodaj do ulubionych

Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazami ?

11.02.13, 18:14
Znacie jakies fajne firmowe sklepy z aktualnymi wyprzedażami?? Z taką modą na co dzień.
Obserwuj wątek
    • kluk88 Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 14.02.13, 18:06
      Zara ;) Są fajne bluzki po 2,99zł :)

-----------------------------------------
      Zapraszam na lookgood-abcurody.blogspot.com/
      • klosag Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 25.06.13, 19:31
        szaleństwo, szkoda, że u mnie nie ma Zary:(((
    • marzenia334 Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 15.02.13, 12:14
      Bershka ma mase rzeczy na wyprzedaży i Stradivarius tez sporo, Reserved w męskiej czesci
    • student854 Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 04.03.13, 08:49
      Ja mimo wszystko polecam przejrzeć allegro, niezłe cuda w dobrych cenach można tam znaleźć :-)
    • lukaszek1304 Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 04.03.13, 10:13
      Jeśli chodzi o ciuchy sportowe to najlepsze promocje cenowe znajdziesz tutaj superstar-originals.pl/index.php?route=product/category&path=77
    • ewelinahudson25 Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 11.03.13, 22:59
      itsybitsy.pl
    • anna.karcz Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 16.03.13, 13:38
      na answear.com zawsze mają jakieś promocje, kupony rabatowe itp.
      • marek198989 Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 03.05.13, 13:35
        Można znaleźć też kod rabatowy na 50 zł rabatu w Answear.com przy zakupach za 200 zł. Jedyne co to z tego co wiem, kod jest dostępny tylko w serwisie TopKupony.pl.
    • lenka_lee Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 16.04.13, 10:40
      Proponuję serwis www.badanga.pl - tam jest mnóstwo okazji promocyjnych a także z wyprzedaży.
    • nataliak89 Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 17.04.13, 13:59
      tutaj shushu.pl/marki/bershka jest teraz mid season sale tak samo w stradivariusie i pull&bear ;)
    • ka_gro Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 21.05.13, 10:37
      reserved, house, cropp na ich stronach zawsze coś można znaleźć po przecenie
    • olgam222 Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 26.06.13, 10:21
      Jeśli chcesz kupić coś co naprawdę warto mieć w swojej szafie i skorzystać z wyprzedaży, co naprawdę się opłaca, to ciuchy od projektantów. Wtedy oszczędzasz naprawdę dużo. W Em cashmere w Wawie na ul. Szczygla warto śledzić zniżki, bo te ubrania są na lata.
    • pani.truskawka Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 01.07.13, 08:53
      Teraz wszędzie są wyprzedaże, więc do wyboru do koloru :)
    • verysoon Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 08.07.13, 12:00
      Wszędzie są teraz wyprzedaże.
    • wioli88 Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 02.08.13, 12:35
      Aktualne promocje i wyprzedaże w galeriach handlowych znajdziesz na www.centrahandlowe.net/promocje-w-sklepach . Teraz są ostatnie dni wyprzedaży i rabaty są bardzo pogłębione do -70%
    • klosag Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 02.08.13, 23:16
      super przecena -50% na luulabuy.com mają jeszcze wybór w rozmiarach:))) ja upolowałam sobie czółenka 41 juhuuuuuuu!!!!
      • joly1 Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 09.08.13, 08:03
        wyprzedaże to fajna sprawa:-) dzięki nim kupiłam sobie buty Clarks (świetna marka) na www.luulabuy.com a synka obkupiłam na www.smyk!
    • varia89 Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 16.08.13, 14:40
      Na wyprzedaże i ciekawe promocje na pewno trafisz w sklepie z markową bielizną 4lejdi.pl. Często tam kupuję, bo ceny są dużo niższe niż w innych sklepach. Naprawdę polecam :)
    • rk81 Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 18.09.13, 10:44
      tylko dzisiaj -30% w sklepie internetowym Pull & Bear, znalazłam na iloveshopping.pl
    • monika328 Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 18.09.13, 19:34
      Na stronie C&A coś jest zresztą ciągle coś dorzucają
    • rk81 Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 26.09.13, 12:50
      w Bershce zaczęła się mid season sale do -30% iloveshopping.pl/promocje/431-bershka-wyprzedaz
    • doncolos Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 30.09.13, 19:45
      Na wyprzedaże najlepiej wybrać się do centrum handlowego, jak mieszkasz w dużym mieście to możesz się bez problemu tam wybrać, jest wiele sklepów odzieżowych i często są też wyprzedaże. Najlepiej zerknij najpierw na strony internetowe znanych marek bo może ogłaszają jakieś wyprzedaże.
    • tomaszektt7 Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 03.10.13, 13:15
      modne.net.pl/
    • rk81 Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 12.10.13, 11:04
      właśnie ruszyła wyprzedaż sezonowa w Pull & Bear, Mango,Cropp więcej na www.iloveshopping.pl
    • zofia-be Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 13.10.13, 01:47
      oczywiście bridge-art.pl/
    • muminqaa Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 22.11.13, 21:37
      ja kupuję ubrania u znajomej która handluje ciuchami włoskimi i tureckimi . ma swój sklep stacjonarny ale dowiedziałam się że od niedawna zaczęla sprzedawać też na allegro. obawiałam się zakupu ubrań typu made in tyrkey bo wiele się na ich temat naczytałam i nie byly to zbyt pochlebne opinie, ale na własnej skórze sie przekonałam że jeśli tylko stosuje się do zaleceń na metce ( mam tu na myśli pranie, prasowanie itp) to nic się z ciuchami nie dzieje, a za niewielkie pieniądze można sie naprawdę fajnie ubraź, ja mam już połowę szafy i niej właśnie kupioną a niektóre ubrania po kilka lat i nadal wyglądają dobrze, także z czystym sumieniem mogę polecić. mam Jej FP www.facebook.com/Panterabutik

pewnie na allegro ma ten sam login

pozdrawiam i zachęcam to looknięcia choćby z ciekawości
    • pieczarka91 Re: Znacie jakieś sklepy z aktualnymi wyprzedazam 14.01.14, 12:01
      na domodi.pl są zawsze aktualne promocje :)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka