neymarr11 27.08.15, 18:40 Nowoczesne zabiegi laserowe regenerują skórę po lecie. Dzięki nim możemy usunąć przebarwienia, zamknąć rozszerzone naczynka i poprawić koloryt skóry. : www.kreatywna.pl/uroda/warto-zadbac-o-skore-po-lecie/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
9agatka Re: Jak zadbać o skórę po lecie? 30.09.15, 14:25 Ja skupiłabym się raczej na nawilżaniu. U mnie sprawdza się olej kokosowy. Odpowiedz Link Zgłoś
monikbel Re: Jak zadbać o skórę po lecie? 15.10.15, 18:45 odpowiednie nawilżenie ciała przede wszystkim:) Ale skuteczne sa tez masaże szczotką do ciała brista, wspomagają krążenie i dzieki nim skóra jest lepiej przygotowana na przyjęcie balsamów itp. Odpowiedz Link Zgłoś
gazetna Re: Jak zadbać o skórę po lecie? 18.10.15, 21:47 Po wakacjach skóra naprawdę jest bardziej przesuszona i pojawiają się przebarwienia. Jednak zabiegi laserowe są chyba bardzo drogie i raczej w takim przypadku chyba można z czegoś innego skorzystać dla poprawy wyglądu. Na przykład widziałam, że niektóre gabinety kosmetyczne jak Wyspa Piękna z Wrocławia mają w swojej ofercie specjalne zabiegi pielęgnacji powakacyjnej. I chyba to byłoby lepszym pomysłem niż zabiegi laserowe. Odpowiedz Link Zgłoś
laura24.28 Re: Jak zadbać o skórę po lecie? 22.10.15, 13:53 moim zdaniem dobry jest aloes Odpowiedz Link Zgłoś
basiulazdrowa Re: Jak zadbać o skórę po lecie? 09.11.15, 14:31 isc do kosmetyczki na zabiegi regenerujace, do tego peelingi, masaze, nawilzenie balsamem codziennie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasidysisko Re: Jak zadbać o skórę po lecie? 23.11.15, 12:39 o-you.pl/jak-pielegnowac-cere-jesienia/ Odpowiedz Link Zgłoś
kosmotynka Re: Jak zadbać o skórę po lecie? 25.11.15, 12:58 A jak dbacie teraz o swoją cerę? Ja zawsze mam zimą z tym problem. Odpowiedz Link Zgłoś
stargateatlantis Re: Jak zadbać o skórę po lecie? 22.02.16, 16:09 Ja nie z zimą czy latem mam problem, a z dbaniem po ciąży z bliźniakami. Ostatnio wcieram w siebie kosmetyki Mama Care Efektimy i te jako pierwsze wydają się być skuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek456 Re: Jak zadbać o skórę po lecie? 17.03.16, 11:23 Najlepiej jest natłuszczać skórę olejkami - polecam stosowanie olejku makadamia oraz olejku z awokado. Są na tyle łagodne dla skóry, że można ich używać nawet do pielęgnacji skóry dzieci. Świetnie regenerują i nawilżają. Odpowiedz Link Zgłoś
agatkaandrzeja Re: Jak zadbać o skórę po lecie? 19.03.16, 13:06 Ja w ogóle się nie balsamuje i moja skóra zawsze jest okey. Nie lubię się balsamować, potem się wszystko klei. Na szczęście moja skóra nie jest sucha, ale mam w planach zakup balsamu pod prysznic. Używał ktoś? Pomaga? Zapraszam do mnie na bloga agatkaandrzeja.blogspot.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
stargateatlantis Re: Jak zadbać o skórę po lecie? 16.05.16, 15:23 o-you.pl/jak-pielegnowac-cere-jesienia/ Odpowiedz Link Zgłoś
kasidysisko Re: Jak zadbać o skórę po lecie? 08.06.16, 15:26 Nawilżać, nawilżać i jeszcze raz nawilżać. Tutaj mogę polecić krem Happy per Aqua Floslek. Cudeńko kosmetyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
stgosia Re: Jak zadbać o skórę po lecie? 31.08.16, 11:50 Ja robię peelingi, zwłaszcza enzymatyczne na twarzy. Do tego mocne nawilżanie olejkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
malgorzata11975 Re: Jak zadbać o skórę po lecie? 07.02.17, 21:01 Dla mnie podstawoą w pielegnacji jest dobre nawilżenie i ochrona. Stosuję kosmetyki pielęgnacyjne od: beautyoil.pl/ i jestem ogromne zadowolona z efektów i ze stanu mojej cery :) Odpowiedz Link Zgłoś
9agatka Re: Jak zadbać o skórę po lecie? 30.05.17, 12:45 A tak z ciekawości - ile to kosztuje? No i na ile to jest skuteczne? Odpowiedz Link Zgłoś
kot_eli Re: Jak zadbać o skórę po lecie? 22.06.17, 12:54 To chyba żle postawione pytanie bo o skórę trzeba dbać ciągle. W lece chronić ja od słońca i stosować kosmetyki z antyoksydantami. Jak się ma bardzo wrażliwa skóre to polecam tez zabieg Ferulac z Vit C new-life.com.pl/zabiegi/kosmetyka-estetyczna/zabiegi-do-cery-naczyniowej/#ferulac-z-vit-c-i-rezweratrolem- Odpowiedz Link Zgłoś
kalinka2322 Re: Jak zadbać o skórę po lecie? 23.06.17, 11:22 Po lecie jak i po zimie, czyli w sumie cały rok, skóra wymaga odpowiedniej pielęgnacji. Należy stosować kosmetyki zalecane do danej cery, jak również do sezonu. Skład jest przeróżny, warto zastanowić się nad tą kwestią odkrywajacjaponie.pl/swietne-sklepy-internetowe-oferujace-kosmetyki/ Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kociaczek456 Re: Jak zadbać o skórę po lecie? 25.07.17, 13:08 Najlepiej po prostu dobrze ją nawilżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmotynka Re: Jak zadbać o skórę po lecie? 01.08.17, 09:52 Przez całe lato trzeba dbać o skórę. Nie można zapominać o jej nawilżeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
kriwecs Re: Jak zadbać o skórę po lecie? 04.04.18, 00:09 Kriopoliza Zeltiq Coolsculpting - d-b-s.pl/CoolsculptingZeltiqKriopoliza.php Odpowiedz Link Zgłoś
pimp1122 Re: Jak zadbać o skórę po lecie? 06.05.18, 02:26 W zasadzie to chyba jest dobrz e dbać o skorę przez cały rok. Teraz po zimie miałam strasznie suchą skórę i aktualnie ją nawilżam dermokosmetykiem z serii Cetaphil www.cetaphil.pl/107/cetaphil-md-dermoprotektor/. Już jestem zadowolona, a stosuję go od 2 miesięcy i zamierzam się nim dalej smarować, nawet latem, by skóra była dobrze nawilzona. Bo to jest bardzo ważne, i dopiero teraz to wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
shintai1 Re: Jak zadbać o skórę po lecie? 02.08.18, 12:40 Polecamy zabiegi odświeżające i odmładzające, też dla skóry zmęczonej słońcem po lecie! Zapraszamy do odwiedzenia naszego salonu szczególnie w dniu 22 sierpnia 2018 r. w godzinach 9.00 – 21.30 i skorzystania z promocji na nowe zabiegi : - Oxybrazja - w cenie promocyjnej 99 zł zamiast regularnej 179 zł! - Fale radiowe na twarz - w cenie promocyjnej 149 zł zamiast regularnej 250 zł! W tym dniu czekają na Ciebie wyjątkowe pakiety oraz niespodzianki ! Ponadto badanie mikrokamerką skóry twarzy będzie tego dnia ogólnie dostępne. Przyjdź i skorzystaj z najnowocześniejszych metod dostępnych na rynku ! Shintai Day Spa Ursynów - Kabaty Ul. Dembego 10, Warszawa tel: 226499484 tel: 535544367 www.shintai.com.pl Odpowiedz Link Zgłoś
caseyshepard7 Re: Jak zadbać o skórę po lecie? 28.08.18, 00:07 Nawilżać i jeszcze raz nawilżać, najlepiej Happy Per Aqua Floslek albo ich żelem z aloesem. Odpowiedz Link Zgłoś
dzastab Re: Jak zadbać o skórę po lecie? 25.09.18, 11:31 ja to polecam codzienne olejowanie ciała wtedy się nawilży skórę i będzie wyglądfała ładnie Odpowiedz Link Zgłoś
caseyshepard7 Re: Jak zadbać o skórę po lecie? 08.10.18, 00:34 Nawilżać i jeszcze raz nawilżać! Najlepiej happy per aqua Floslek. Odpowiedz Link Zgłoś
sambolejro Re: Jak zadbać o skórę po lecie? 07.03.19, 11:41 A jak zadbać o skórę na wiosnę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
eddi Re: Jak zadbać o skórę po lecie? 26.04.19, 16:19 Olejki, balsamy, kremy :)Co do kolorytu to ja się nie za bardzo znam, ale po lecie i w jego trakcie warto nawilżać skórę :) Odpowiedz Link Zgłoś