Dodaj do ulubionych

Serum Vialise na cellulit

13.07.16, 11:16
Cześć dziewczyny. W ostatnim czasie trochę głośno jest o tym produkcie. Nie potrafię jednak w sieci znaleźć na jego temat rzeczowych opinii. Czy któraś z Was moze smarowała się nim na cellulit? Sama mam okropny i szczerze powiedziawszy to mam niesamowite problemy z tym aby się go pozbyć . Nigdy nie miałam i dopadło mnie akurat po ciąży. Próbowałam wszystkich środków. Dodam,że ćwiczę ale jak się okazuje to nie wszystko. Tak wiec biorę pod uwagę kupno tego serum. Możecie mi napisać czy warto?
Obserwuj wątek
    • cezzzo Re: Serum Vialise na cellulit 14.07.16, 10:21
      Warto. Samo serum Cie nie odchudzi bo musisz jeszcze połączyć z ćwiczeniami ale ja stosuje i widzę znacznie lepsze efekty niż jak wtedy kiedy tylko cwiczyłam. Może tanie nie jest ale niekóre drogeryjne są niewiele tańsze i jednocześnie tak dobrze nie działają. To jeset całkiem wydajne bo ja używam od miesiaca i mam połowę opakowania zuzyta a smaruje tyłek i całe uda zwykle 2 razy dziennie ( no chyba,ze się zapomnę).
    • antkaa90 Re: Serum Vialise na cellulit 14.02.18, 08:31
      o tak to serum było zbawieniem dla mnie po ciąży :) Może nie jest tanie, ale bardzo wydajne, wiec warto wydać pieniądze, bo mogę potwierdzić słowa koleżanki. Po miesiacu stosowania mój tyłek wygląda już lepiej, tylko nie można zapominać o ćwiczeniach i zdrowej diecie :)
    • iwona222277 Re: Serum Vialise na cellulit 21.02.18, 11:53
      Same ćwiczenia to MAŁO. Pamiętaj, że dieta również ma kluczowe znaczenie. Poza tym genetyka, na którą niestety nie mamy wpływu.
      Ja stosowałam i stosuję nadal - profilaktycznie. ;) Oczywiście nie zapominam też o diecie i aktywności fizycznej.
      I muszę Ci powiedzieć, że taka kombinacja trzech rzeczy naprawdę działa. Przynajmniej u mnie. Zrobiłam sobie fotki przed i obecnie. ;)
    • patpati91 Re: Serum Vialise na cellulit 30.03.18, 12:55
      aha, tu macie spoko ranking nt. kremów antycellulitowym, wcale nie jestem zdziwiona, że Vialise jest na pierwszym miejscu :)
    • piekna1982 Re: Serum Vialise na cellulit 09.04.18, 08:48
      muszę wziąć się za siebie, żeby na lato móc spokojnie wyjść na plażę, dziewczyny podbijam pytanie, jestem teraz w trakcie wyboru (tym razem skutecznego) kremu na cellulit i nie mogę się zdecydować czy zamówić Vialise czy OligoDX.. ciekawe czy są jakieś rankingi kremów???
      • marzenarozanska87 Re: Serum Vialise na cellulit 11.04.18, 09:32
        Korzystałam z tego produktu. Na początku miałam wątpliwości, ale później okazała się bardzo skuteczny.
    • ines808 Re: Serum Vialise na cellulit 11.04.18, 10:02
      Tutaj jest fajny ranking zwalcz-cellulit.com/kosmetyki-na-cellulit/ ja testowałam Tołpę i Vialise, ale zostałam przy tym drugim, chociaż cena jest dosyć wysoka.. mimo wszystko uważam, że warto. Powoli zaczynam widzieć jakieś efekty.
    • ritaa00 Re: Serum Vialise na cellulit 17.04.18, 13:41
      Ja też walczę z cellulitem. Podstawą dla mnie są oczywiście ćwiczenia + dieta i nawadnianie organizmu. Wspomagam się przeróżnymi rzeczami. Smarowałam się już chyba wszystkim :) lubię balsamy, więc dlaczego nie używać tych antycellulitowych? (chociaż przyznam, że najzwyklejszy olej kokosowy też był ok) Co do Vialise to niewiem, nie próbowałam ALE często słyszę jak pytają o niego moi klienci (pracuję w Rossmanie) . Niestety u nas ten produkt jest niedostępny.
    • mami990 Re: Serum Vialise na cellulit 19.04.18, 12:48
      ja stosuję Vialise i co najbardziej w nim cenie to naturalny skład, serum zawiera w sobie: ekstrakt z bluszczu, kasztanowca, alg, kofeinę.. taka mieszanka sprawiła, że moja skóra bardzo dobrze zareagowała na ten krem. W dzisiejszych czasach i tak wystarczająco chemii jest w powietrzu, czy jedzeniu. U mnie skóra jest odżywiona, nawilżona i ujędrniona. Efekty widać dosyć szybko, tylko trzeba regularnie smarować. No i ćwidzyć :) nie można o tym zapominać.
    • goskag90 Re: Serum Vialise na cellulit 20.04.18, 11:05
      no ostatnio chodzi za mną jakieś dobre serum antycellulitowe, podkreślam DOBRE a nawet bardzo dobre :) nie lubię wydawać pieniędzy na produkty, które mnie nie zadowalają... jak zresztą było do tej pory. Ale z tego co widzę to Vialise ma swoją cenę, opinie raczej dobre więc chyba się zdecyduję, bo ze skórką walczę już już jakiś czas...
    • wiktoriaa90 Re: Serum Vialise na cellulit 23.04.18, 09:54
      Ja stosuję od tygodnia i powiem tyle, że faktycznie ujędrnia skórę, dobrze się wchłania i działa zdecydowanie lepiej od drogeryjnych kremów. Nie wiem czy to zasługa naturalnych składników, czy może tego, że jest to nasz rodziny produkt (a może to i to?)
    • rumianek00 Re: Serum Vialise na cellulit 24.04.18, 16:38
      hmm plusy tego kremu to na pewno konsystencja, szybkość wchłaniania i działanie (ujędrniająco - nawilżające). Z minusów cena i brak dostępu do tego kremu stacjonarnie. Poza tym bez zastrzeżeń. Kupiłabym jeszcze raz.
    • edytazzz Re: Serum Vialise na cellulit 27.04.18, 09:59
      a ile musiałyście go stosować zanim zauważyłyście zmiany???? interesuje mnie też skład tego kremu...
    • ula_ce Re: Serum Vialise na cellulit 30.04.18, 15:54
      Hmm wiecie co, jednak ćwiczenia to postawa. Ja przez lata uciekałam od ćwiczeń z nadzieją, że pomogą mi same diety itp. Naiwne. Ale po rozpoczęciu ćwiczeń nie musiałam czekać długo na rezultaty: po około 1,5 miesiąca zauważyłam pierwsze efekty, cellulitu mniej - po prostu jak ręką odjął. Jeśli chcecie sprawdzić fajne ćwiczenia to na tej stronie mają to super rozpisane:vialise.pl/cwiczenia-na-cellulit-jakie-sa-skuteczne-cwiczenia-na-cellulit/
    • ula_ce Re: Serum Vialise na cellulit 07.05.18, 10:12
      U mnie przy regularnym smarowaniu wraz z dietą i nawadnianiem - mam wrażenie że różnicę widać z dnia na dzień. Trzeba być silnym w postanowieniu babeczki :) dacie rade !!!
    • marzenarozanska87 Re: Serum Vialise na cellulit 11.05.18, 09:15
      Korzystałam z tego w walce z cellulitem. Przyniosło dobre efekty, więc polecam.
    • laraa25 Re: Serum Vialise na cellulit 21.05.18, 09:39
      W połączeniu z ćwiczeniami i dietą - bomba! Inaczej nie masz co liczyć na cuda :-))))
    • zielona299 Re: Serum Vialise na cellulit 23.05.18, 10:17
      zwierciadlo.pl/moda-i-uroda/krem-na-cellulit-co-powinien-zawierac-idealny-kosmetyk-antycellulitowy tu czytałam o tym kremie i tam też o nim dobrze napisali, chyba zamówię go niedługo, żeby sprawdzić na sobie
    • adrianna010 Re: Serum Vialise na cellulit 23.05.18, 11:43
      kupiłam dziś ten krem :) ciekawe jak na mnie zadziała hmmm
    • sushii7 Re: Serum Vialise na cellulit 08.06.18, 13:19
      Stosuję, popieram przedmówczynie. Skuteczny krem z naturalnym składem, przy regularnym stosowaniu po około miesiącu zobaczycie różnice - u mnie tak było. W walce z cellulitem naprawdę przydatny. Pod warunkiem, że lubicie się ze sportem, ruchem i ogólnym zdrowym stylem życia.
    • hakunaamatata88 Re: Serum Vialise na cellulit 18.06.18, 12:08
      warto. ujędrnił moją skórę i jednocześnie bardzo odżywił - cellulit powoli się redukuje - oczywiście ćwiczę na siłowni, jeżdżę na rowerze. Ale serum bardzo się sprawdza, dopełnia całą tą walkę, która trwa już od nowego roku. Jest naprawdę lepiej!
    • wesolagosia90 Re: Serum Vialise na cellulit 20.06.18, 13:46
      ja się smaruję od dwóch tygodni i zauważyłam jakieś tam zmiany, ale myślę że trzeba więcej się smarować i przede wszystkim ćwiczyć regularnie i wytrwać w diecie ( u mnie różnie to bywa ) ale o samym serum mogę powiedzieć, że fajnie się rozsmarowuje i jest dość wydajny. Ogólnie na plus.
      • olgadasz Re: Serum Vialise na cellulit 22.06.18, 12:53
        Gosiu a powiedz mi jak on zadziałał na Twoją skórę? Mi bardzo zależy na działaniu ściągającym i ujędrniającym a nie tylko np. nawilżającym, bo to się mija z celem. Byłabym wdzięczna za odpowiedź.
    • renatastar Re: Serum Vialise na cellulit 29.06.18, 12:42
      nie używałam ale gdzieś już czytałam o tym kremie.. sama się zastanawiam żeby go kupić. Cena trochę wysoka ale mam nadzieję, że tu chodzi głównie o jakość.
      • ulaaa_92 Re: Serum Vialise na cellulit 30.06.18, 20:26
        To chyba ja też muszę wypróbować ten krem :) Bo walczę z cellulitem już dosyć długo ;/
    • gosialuna Re: Serum Vialise na cellulit 02.07.18, 13:55
      Też słyszałam ale jestem na etapie wyboru najlepszego serum, dlatego zwracam się do Was z pytaniem - czy krem faktycznie zadziałał na Was po tygodniu stosowania (spotkałam się dziś z taką opinią) czy raczej to kwestia miesięcy? Pytam, bo w sierpniu jedziemy z mężem na urlop i chciałabym ładnie wyglądać :) proszę o odpowiedzi.
    • gosialuna Re: Serum Vialise na cellulit 02.07.18, 14:02
      a ja kupiłam i razem z córką używamy i chodzimy na fitness :) mamy to szczęście że mieszkamy na tym samym osiedlu więc walczymy razem!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka